موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم دارم برای خودم و همسرم الان ثبت نام انجام میدم ! امیدوارم که همه ی بچه ها ی مهاجرسرا اسمشون در بیاد . به امید موفقیت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،این تغییر ipاز ایران رو چه جوری میشه انجام داد میگن با ip ایران شانس خیلی کمه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-07 ساعت 20:22)ha290 نوشته: سلام،این تغییر ipاز ایران رو چه جوری میشه انجام داد میگن با ip ایران شانس خیلی کمه
دوست عزیز به این میگن ها توجه نکنید. هیچ ربطی نداره
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ميتونم عكسي كه براي لاتاري ثبت نام كردمو ويرايش كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حجم عكسم 75 kb بنظرتون مشكل پيش مياد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ما عکاسی رفتیم و ظاهرا خیلی هم وارد بود چون اکثرا واسه عکس لاتاری اونجا میومدن من گفتم که باید 300dpi باشه که گفت باید حداکثر 300 باشه و کمتر ایرادی نداره حالا نظر شما رو میخواستم بدونم چون الان واسه ما dpiکمتراز 300 زده
ممنون
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دوستی دارم در اتریش میگن که شما چرا دارید برای امریکا تلاش میکنید ...اونجا باید فقط کار کنید ...سختی ..البته نمیدونم چه قدر حرفشون درسته ...اما خوب اگه قبول نشدین خوب کشور های دیگه خیلی راحت میشه اقامت گرفت
مثلا میتونید برید و اعلام پ ن ا ه ن د گی کنید برجی چه قدر دولت حقوق میده تا زمانی که زبان و کار یاد و پیدا بکنید ...یخور به خواب ...البته این گفته های یکی از دوستان من هست .....
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////