موضوعها: 0
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-11 ساعت 19:57)mona_usa نوشته: سلاااااااااااااااااااااااااااام دوستان جدید و قدیمی
مام اومدیم
خوش اومدید
مونا خانم مادر شما بود برنده شده بودن؟
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه اطلاعات خوبی درباره اقدام برای کشورهای مختلف دارن لطفا اشتراک بزارید اینکه از چه روشی برای چه کشوری می خواین اقدام کنین شاید بقیه دوستان از جمله خودم تونستیم استفاده کنیم
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-12 ساعت 12:52)hadi.nikjo نوشته: دوستان اگه اطلاعات خوبی درباره اقدام برای کشورهای مختلف دارن لطفا اشتراک بزارید اینکه از چه روشی برای چه کشوری می خواین اقدام کنین شاید بقیه دوستان از جمله خودم تونستیم استفاده کنیم
هادی جان مطالبی که اینجا میزارن باید پیرامون لاتری و آمریکا باشه ...
فک نکنم چگونگیه اقدام برای کشورهای دیگه درخور این تاپیک باشه
♥♡
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 12:57)alireza_guitar نوشته: (2014-10-12 ساعت 12:52)hadi.nikjo نوشته: دوستان اگه اطلاعات خوبی درباره اقدام برای کشورهای مختلف دارن لطفا اشتراک بزارید اینکه از چه روشی برای چه کشوری می خواین اقدام کنین شاید بقیه دوستان از جمله خودم تونستیم استفاده کنیم
هادی جان مطالبی که اینجا میزارن باید پیرامون لاتری و آمریکا باشه ...
فک نکنم چگونگیه اقدام برای کشورهای دیگه درخور این تاپیک باشه
♥♡
حالا بعدا که ثبت نام تموم شد،کلا اینجا مییشه مکان صحبت کردنمون راجع به همه چی بعدا سعی می کنیم اطلاعات خوب بذاریم هم راجع به یادگیری زبان که مهم ترین چیزه هم موارد دیگه که همه استفاده مفید کنن تا اعلام نتیجه. البته اگه اینجارو برا چندماه قفل نکنن . فک نکنم اشکالی داشته باشه چون کل شمارش معکوس بعد از اعلام نتایج پاک میشه.
we fight for a better life
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-12 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-12 ساعت 14:10 توسط battosai.)
من زبانم زیاد خوب نیست رفتم کلاس سفیر ... معلوم نبود از لب جوب آب معلم اورده بودن ... اصلن فایده نداشت فقط زمان و هزینه رفت .
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 14:09)alisarvareharchiabi نوشته: من زبانم زیاد خوب نیست رفتم کلاس سفیر ... معلوم نبود از لب جوب آب معلم اورده بودن ... اصلن فایده نداشت فقط زمان و هزینه رفت .
منم 4 سال شکوه رفتم، سواد من از دبیرهاشون بیشتر بود...
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 14:40)JOOOJOOO نوشته: (2014-10-12 ساعت 14:09)alisarvareharchiabi نوشته: من زبانم زیاد خوب نیست رفتم کلاس سفیر ... معلوم نبود از لب جوب آب معلم اورده بودن ... اصلن فایده نداشت فقط زمان و هزینه رفت .
منم 4 سال شکوه رفتم، سواد من از دبیرهاشون بیشتر بود...
انتخاب موسسه مناسب مهمه و مهم تر از اون خوندن خودتون. یعنی با یه کلاس 2روز یا 3روز در هفته کسی زبان یاد نمی گیره من 3سال پیش دیباگران دیپلم گرفتم راضی بودم ولی واقعا خودم حس می کنم تا وقتی برای آیلتس نخوندم زبانم در حدی نبود که راضی باشم برای همین میگم خوندن خودتون از همه چی مهم تره. دوستامم که کانون ایران می رفتن زبانشون خیلی خوب بود فک کنم به خاطر اینکه خیلی سخت گیری می کردن و ازشون کار می خواستن. کلا اگه موسسه می خواید برید دنبال جایی نباشید برای تفریح یه جا انتخاب کنید که واقعا معلم های سخت گیری داشته باشه و حتما قبل از ثبت نام از چند تا از زبان آموزاشون بپرسید راجع به کلاسا و معلم ها.اگه هم خودتون می خواید بخونید من می تونم بهتون منبع معرفی کنم
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست قدیمی من نرفته بودم برای تفریح به خدا . والا من سنم داره زیاد میشه دوست ندارم تو کلاسا بشینم حوصله هم ندارم اگه میشه منبع معرفی کنید . من المنتری جی 5 رو گرفتم ولی اینم وقت نمیکنم بخونم چون خیلی ساده بود فلش کارتاش هم سطح پایین حوصله سر بر بود یه منبع معرفی کنید.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 18:24)alisarvareharchiabi نوشته: سلام دوست قدیمی من نرفته بودم برای تفریح به خدا . والا من سنم داره زیاد میشه دوست ندارم تو کلاسا بشینم حوصله هم ندارم اگه میشه منبع معرفی کنید . من المنتری جی 5 رو گرفتم ولی اینم وقت نمیکنم بخونم چون خیلی ساده بود فلش کارتاش هم سطح پایین حوصله سر بر بود یه منبع معرفی کنید.
نه تفریح رو به صورت کلی گفتم
بهترین کار اینه که گرامرتون تقویت شه کتاب english grammar in use خیلی قشنگ توضیح داده برای سطح اینترمدیتشو بگیرید رنگش آبیه. هرروز یک درسشو انجام بدید2 صفحه هست. کتاب بعدی essential idioms in english رنگش قرمزه خیلی چیزای کاربردی ازش یاد می گیرید هر درس تقریبا 2-3 صفحه هست و هر 3 سطح beginning و intermediate و advance تو همین 1 کتابه. و کتاب common mistakes at ielts intermediate و advanceهم بگیرید این 2کتاب درسته برای آیلتسه ولی فک نکنید سخته واقعا عالیه هر درس 1 صفحه هست. برای تقویت لیسنینگ هم می تونید از پادکست های ب.ی.ب.ی.س.ی استفاده کنید.هر جمله ای هم کار می کنید با خودتون تکرار کنید و خودتونو تو اون موقعیت قرار بدید انگار واقعا شما چنین حرفی زدید.
ولی باید هرروز انجام بدینا اونوقت خودتون تاثیر شگرف می بینید تو سطح زبانتون.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امسال زود این تاپیک را نساختید؟