موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من یه سوال دارم که ذهنمو بدجور مشغول کرده اونم اینه که اگه فرضاً خدای نکرده ما تو لاتاری رد بشیم چجوری بفهمیم مثلا بخاطر این بوده که عکسمون مشکل داشته؟؟؟ بهمون اطلاع میدن یا فقط میگن رد شدی و اسمت در نیومده؟؟ چون من فکر میکنم عکسم مشکل داره------- خواهشاً یکی جواب ما رو بده
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آقا رضا خیلی ممنون که جواب دادین، قبل از آپلود عکس من رو سایت تست کردم قبول کرد ولی عکس من احساس میکنم 2 تا مشکل داره، یکی اینکه پشت عکسو با فتوشاپ سفید کردم و دوم اینکه شونه هام کامل معلوم نیست بنظرتون رد میشم اگه شونه هام کامل مشخص نباشه؟؟؟
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
قضیه این ویزا EB3 که جدیداً همه جا دارن تبلیغ میکنن چیه؟ قبلاً این نوع ویزا به گوشم نخورده بود
50,000 دلار میدی، تو مدت دو سال خودشون برات کار پیدا میکنن، برای خودت و خانواده ویزا اقامت "دائم" (گرین کارت) میگیرن و شما از بدو ورود به امریکا شغل خواهی داشت!!!!
جالبه که دیدم جدیداً حتی توی سایتای معتبر این رو نوشتن و همشون هم نوشتن تعداد محدود! باورش خیلی سخته! لطفاً اگر کسی اطلاعاتی داره روشن گری کنه.
--------------------------
و اما در مورد صحبت آقا بابک در مورد عکس باید عرض کنم من قصد نا امید کردن کسی رو ندارم اما اون سیستم چک خودکار عکس که توسایت dv وجود داره فقط اندازه عکس رو بررسی میکنه که 600در600 باشه، بنده خودم یک بار عکس یک شورلت کامارو سایز 600*600 بهش دادم پیغام داد عکس معتبره!!! هاهاهاها!! شرط میبندم اینا عکسا رو یکی یکی دستی چک میکنن!
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان شلوغش نکنید!
ویزای سرمایه گذاری به دو شکله
یکی سرمایه گذاری 500هزار دلاری که به EB5 معروفه و به گرین کارت ختم میشه!
یکی سرمایه گذاری با حجم کم! که فقط اجازه کار و تحصیل و زندگی رو فقط دو سال به فرد متقاضی میده. که به E2 معروفه، و به گرین کارت ختم نمیشه، حداقل یا حدااکثری هم براش تعریف نشده، به درد کسانی میخوره که میدونن بعد از چند سال از یه طریقه دیگه ای گرین کارت بهش میرسه؛ مثل من!
قضیه اینه که شما باید با یه فرد سیتیزن آمریکا یه بیزینسی رو بخری (مثل کافی شاپ، رستوران و یا حتی دکه روزنامه فروشی) و به کونسولگری ثاااابت کنی که مثلا من برای این بیزینس انقدر سرمایه نقد از خارج از امریکا وارد امریکا کردم و این بیزینس طی چند سال فلان بازده رو میده و به نفع اقتصاده مملکته!
خودم به شدت دنبال این قضیه هستم که با خواهرم شریک بشم. به نظر خودم این ویزا به درد کسی میخوره که یه جوری خودشو به خاک امریکا رسونده ( مثل توریستی ) بعد توی همون خاک امریکا اقدام به این کار کنه.
سال پیش به 41 نفر ایرانی این ویزا رو دادن...
اطلاعات بیشتر رو توی پیج مربوطه جستجو کنید
یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-01 ساعت 23:18)shanks نوشته: (2014-12-01 ساعت 19:38)aminb نوشته: سلام دوستان
قضیه این ویزا EB3 که جدیداً همه جا دارن تبلیغ میکنن چیه؟ قبلاً این نوع ویزا به گوشم نخورده بود
50,000 دلار میدی، تو مدت دو سال خودشون برات کار پیدا میکنن، برای خودت و خانواده ویزا اقامت "دائم" (گرین کارت) میگیرن و شما از بدو ورود به آمریکا شغل خواهی داشت!!!!
جالبه که دیدم جدیداً حتی توی سایتای معتبر این رو نوشتن و همشون هم نوشتن تعداد محدود! باورش خیلی سخته! لطفاً اگر کسی اطلاعاتی داره روشن گری کنه.
--------------------------
و اما در مورد صحبت آقا بابک در مورد عکس باید عرض کنم من قصد نا امید کردن کسی رو ندارم اما اون سیستم چک خودکار عکس که توسایت dv وجود داره فقط اندازه عکس رو بررسی میکنه که 600در600 باشه، بنده خودم یک بار عکس یک شورلت کامارو سایز 600*600 بهش دادم پیغام داد عکس معتبره!!! هاهاهاها!! شرط میبندم اینا عکسا رو یکی یکی دستی چک میکنن!
فک کنم این ویزا دروغی بیش نیست
eb2 من شنیدم با 200000 تا برا خودت کاسبی میزنی و تازه اونم ویزا موقت هست دایم نمیشه مگر با شرایطی
کارفرما پیدا کردن برای ویزای کار هم به این سادگیا نیست باید کارفرما ثابت کنه طرف رو نیاز داره تازه 5 سال هم طول میکشه
سلام بر همه عزیزان . امیدوارم دوستان بیشتر در مورد برخی تبلیغات که توی سایتها و شبکه های مختلف میشه دقت بیشتری کنن . اینکه با 50000 دلار طی دوسال کار مهاجرت و شغل رو ردیف میکنن دروغی بیش نیست چون حتی اگر کارفرما هم پیدا بشه که درخواست کار برای شما رو تایید کنه بین 3 تا 5 سال پروسه اون طول میکشه تازه کارفرما باید بتونه اداره مهاجرت رو قانع کنه که کار شما رو کسی غیر از شما نمی تونه توی آمریکا انجام بده که بعید بنظر می رسه ضمن اینکه باید آگهی استخدام نیروی کار توسط کارفرما در روزنامههای کثیرالانتشار درج بشه و خود اداره کار اونجا افرادی رو که بیکار هستن به اون کارفرما معرفی میکنن ضمن اینکه شما خودتونو بزارید جای افیسر اداره مهاجرت و وزارت کار آمریکا آیا برای شما قابل قبول هست که شما نیاز به کارگر یا کارمندی داشته باشید که قراره 5 سال دیگه بیاد براتون کار کنه ؟؟بهر حال فریب تبلیغات رو نخورید . البته تصمیم آخر با شماست !!!!!!!
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺩﺭﻳﻎ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﺗﻠﻒ ﺷﺪﻩ ـ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا یه سایت رایگان میشناسین که تست بدیم ببینیم در چه سطح زبان هستیم؟
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
دوستانی که واقعا قصد مهاجرت دارند و به هر شرایطی میخوان برن اونور آب توجه داشته باشن که راه های دیگه ای هم غیر از لاتری هست که میتونید بهش فکر کنید و بعضی هاشون رو هم با صرف هزینه پایین امتحان کنید!
فقط باید توجه داشتید باشید که اگه از هر طریقی خودتون رو رسوندید باید برای بعدش برنامه ریزی داشته باشید تا بتونید تغییر وضیعت(change of status) بدید تا بتونید گرین کارت رو به امید خدا بگیرید.
چنتا از راه ها:
اقدام تحصیلی=پذیرش از طریق دانشگاهاشون سپس تبدیل به کار یا...
یکی دیگه که در ابتدا با هزینه خیلی کم و شانس خییییلی کم میتونید بگیرید ویزای توریستی هست و در ادامه بعد از ورود به امریکا تبدیل مثلاه به سرمایه گذاری E2.
راه بعدی اما خییلی گرون EB5 !
موفق باشید.
راسی خودم از طریق توریستی و چیزی که توی امضام میبینید اقدام کردم حالا دی ماه سفارت آنکارا مصاحبه دارم....به امید قبولیم همه ... برای منم دعا کنید
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس