موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی شما احتمال قبولیتو تقریبا صفر باید بدونی! زیادی مثل اینکه به لاتاری دل خوش کردی. میدونی اسمت باید از بین چند میلیون نفر بیرون بیاد؟ فکر زندگیت باش!!!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-06 ساعت 17:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-06 ساعت 17:06 توسط hameddjj.)
دوستان با سابقه راهنمایی کنین دست و دلم به درس خوندن هم نمیره و همش دوست دارم درباره لاتاری و آمریکا مطالعه کنم میشه گفت این کار یه آرامش خاصی بهم میده که چیز دیگه ای نمیده البته خیلی هم خودم رو امیدوار نمیکنم هرچی باشه یک درصد احتمال قبول نشدن هم هست( اعتماد به نفس رو باش !!!) فقط یه راه نشونم بدین از این استرس لعنتی خلاص شم. [emoji12] [emoji13] [emoji29] [emoji28] [emoji27] [emoji631] [emoji792] [emoji793] [emoji845]
[/quote]
اقا اصلا پی گیرش نباش و اصلا روش حساب نکن ..من هم سال قبل همین جوری بودم و وقتی قبول نشدم ضربه خوردم تا چن روز .....اما بی خیالی طی کن
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال مربوط به مدرک تحصیلی دارم ولی از اونجا که اون تاپیک قفل شده اینجا مینویسم.
میشه لطفا یه نفر که گواهی معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی گرفته بیاد اینجا بنویسه چی توی گواهیش نوشته شده؟
من به همکار سابقم تو ایران گفتم برام گواهی رو گرفته ولی توش (مثل احمقها) فقط نوشتن که سیستم آمورشی ایران قبلا چجوری بوده، الان چجوریه و این فرد میتونه در دانشگاههای ایران برای دوره کارشناسی ثبت نام کنه!! و اینکه گواهی برای دانشگاههای آمریکا نوشته شده و ارزش دیگری ندارد! آخه من با این مسولان مشنگ مملکت چیکار کنم؟ چی بهشون بگم؟ این معنی معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی هست؟!! ایا شماها که گرفتید هم همینجوریه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای ویزا آیا گذشته کسی را چک میکنند؟ (چه حالا که تازه ثبت نام کردیم ، چه بعد از برنده شدن، یا حتی اگر کسی بخواد تحصیلی بره)
اگر این طوریه بگین که من از همین حالا امید نداشته باشم.
آخه پدر من مهندس برقه و هم واسه نیروگاه بوشهر کار کرده ، هم سازمان انرژی اتمی اصفهان ، هم سایت هسته ای نطنز
خودم به تنهایی توی لاتاری ثبت نام کردم. شغل پدر چقدر میتونه مهم باشه؟ آیا اگر دروغ بگیم میفهمن؟