موضوعها: 0
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ازحالا خودتون رو نگران نکنید. من فقط گفتم اگر دروغ بگید و بفهمن دروغ گفتید ممکنه ریجکت بشید (چون اولین چیزی که موقع مصاحبه می خوان اینه که قسم بخورید حقیقت رو گفتید).
نگفتم اگه کار دولتی داشته باشید ریجکت می شید.
(البته بازم میگم خودتون رو نگران نکنید. این دغدغه ها رو بذارید انشالا برای بعد از برنده شدن.)
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-12-10 ساعت 08:53)vahidbaq نوشته: دوستان ازحالا خودتون رو نگران نکنید. من فقط گفتم اگر دروغ بگید و بفهمن دروغ گفتید ممکنه ریجکت بشید (چون اولین چیزی که موقع مصاحبه می خوان اینه که قسم بخورید حقیقت رو گفتید).
نگفتم اگه کار دولتی داشته باشید ریجکت می شید.
(البته بازم میگم خودتون رو نگران نکنید. این دغدغه ها رو بذارید انشالا برای بعد از برنده شدن.)
با سلام خدمت همه دوستان
در مورد دروغ گفتن باید بگم طبق مطالبی که من خوندم همون طور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن اگر دروغ گفتن شما ثابت بشه ریجکت میشین حتی میتونید برای اطمینان سفر نامه های برخی از دوستان رو بخونید تو یکی از همین سفرنامه هایی که خوندم ( البته الان آدرسش یادم نیست ) طرف در مورد کارش دروغ گفته که بعدش آفیسر اطلاعات مربوط به کار طرف رو گذاشته جلوش و گفته مگه شما اینجا کار نمیکنی ؟ و به همین سادگی ریجکت شدن یا در یه مورد دیگه طرف خدمتش یه جای حساس بوده کلیر خورده بعد دو ماه که بررسی شده ویزا گرفته. پس تا جایی که میتونید راستش رو بگید تا بعدا افسوس نخورید شاید وارد پروسه کلیرنس بشید ولی مطمئن باشید اگه قسمتتون باشه حتما ویزا تو پاستون میخوره و راهی میشید
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
أنشالله امسال اخرين سال انتظاره
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با اين حجم ثبت نامي هاي فله اي شانسمون خيلي پائينه
هميشه دعام اينه كه خدا فقط قسمت اونايي بكنه كه هدفشون واقعيه نه اينكه براي دلخوشي حق يه نفر مستحق رو پايمال ميكنن فقط براي تست شانسشون
جدا به اون آدمايي كه لاتاري رو فقط براي چك كردن شانسشون تست مي زنن ميگم چرا نميرين بليط بخت آزمايي بگيرين يا تو قرعه كشي برنج آوازه شركت كنين
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیزم
یه خواهش داشتم لطفا برای من دعا کنید امسال برنده بشم چون بسیار به این شانس برای شروع دوباره زندگی نیاز دارم
موفق و پیروز باشید
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال