موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-06 ساعت 12:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-06 ساعت 12:05 توسط varchandi.)
(2015-04-06 ساعت 11:43)Shahram914 نوشته: از كجا بفهميم كه محل مصاحبه عوض ميشه يا نه؟
سلام دوست من
تو نامه دومتون محل مصاحبه رو میزنه اگه تغییر داده باشن با نامه دوم متوجه میشین
اگه منظورتون اینه که قبل نامه دوم متوجه بشید
غیر ممکنه
دوستان امضا درست کنین لطفاَ
لطفاَ
لطفاَ
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي هست مثل ما كه به kcc ايميل زده باشه تا از تاريخ مصاحبه اش مطلع شه(به خاطر بسته بودن سايت)و kcc جواب داده باشه؟
در ضمن ما بعد از پر كردن ds260 هيچ كاره ديگري انجام نداديم،ايا لازم نبوده فرمي يا موردي را انجام بديم؟(كارنت شديم،ايميلي دريافت كرديم كه ديگه موفق به ورود سايت نشديم)
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
تو ايميل تاريخ مصاحبه نيست فقط ادرس سايت داده(dvlottery.state.gov/ESC) كه بريد اونجا و كانفرميشن نامبرتون رو وارد كنين و درخواستتون رو كامل كنيد أما متاسفانه سايت أصلا باز نمشيه از طريق دوستان خارج از كشور هم أقدام كرديم أونا هم نتونستن باز كنن سايتو به kcc هم ايميل زدم باز همون سايتو معرفي كرد
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
2015-04-06 ساعت 19:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-06 ساعت 19:18 توسط ?!Seattle.)
(2015-04-06 ساعت 18:27)الناز٢ نوشته: تو ايميل تاريخ مصاحبه نيست فقط ادرس سايت داده(dvlottery.state.gov/ESC) كه بريد اونجا و كانفرميشن نامبرتون رو وارد كنين و درخواستتون رو كامل كنيد أما متاسفانه سايت أصلا باز نمشيه از طريق دوستان خارج از كشور هم أقدام كرديم أونا هم نتونستن باز كنن سايتو به kcc هم ايميل زدم باز همون سايتو معرفي كرد
مشکل سایت حل شده، دوباره امتحان کنید
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سايت باز شد،هر كس پيرينت نگرفته سريع اقدام كنه،خداروشكر تا تاريخ سفارت ما يك ماه بيشتر وقت هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم آیا ما بعد از ورود به آمریکا می توانیم از خدمات بیمه استفاده کنیم چون هزینه دوا درمان اونجا خیلی زیاده.
آیا SSN مربوط به خدامت درمانی هستش؟
خیلی ممنون
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 15:44)الناز٢ نوشته: دوستان كسي هست مثل ما كه به kcc ايميل زده باشه تا از تاريخ مصاحبه اش مطلع شه(به خاطر بسته بودن سايت)و kcc جواب داده باشه؟
در ضمن ما بعد از پر كردن ds260 هيچ كاره ديگري انجام نداديم،ايا لازم نبوده فرمي يا موردي را انجام بديم؟(كارنت شديم،ايميلي دريافت كرديم كه ديگه موفق به ورود سايت نشديم)
سایت درست شده میتونین نامتون رو برین خود سایت dvlottery پرینت بگیرین
اگر منظورتون فرم ها ی مربوط به سفارت و دولت آمریکاست که بعد از 260 اصلاَ چیز دیگه ای نیست
اما تو ایران کلی کار باید میکردین
گرفتن مدارک تحصیلی
واکسن و کارت زرد بین المللی
ترجمه
و...
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام خدمت تمامي عزيزان، تاريخ اعتبار پاسپورت من و خانواده ام تا برج 7 امسال ميباشد و به احتمال زياد تاريخ مصاحبه من خرداد و يا تير ماه امسال ميباشد. به نظر شما الان پاسپورت را عوض كنم و شماره پاس جديد را به اطلاع اداره مهاجرت برسانم كه ميترسم باعث چك مجدد پرونده و دير شدن زمان مصاحبه ام بشود و يا
راه دوم اينكه با توجه به اينكه تمديد پاسها تنها يك هفته زمان ميبرد بعد از آمدن نامه دوم و تعيين محل و زمان مصاحبه مبادرت به تعويض پاسها كنم و زمان مراجعه جهت مصاحبه هر دو پاس قديمي و جديد همراهمان باشد.
ممنون لطفا راهنمايي كنيد
كيس نامبر 2015xxxx6xxx،
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی
بچه ها ، عکس ها پشت نویسی نیاز داره؟ اگه بله چه مواردی رو باید بنویسیم؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم