موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-20 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-20 ساعت 21:29 توسط shadi_f_1985.)
سلام دوستان
ما بیشتر از ۳هفته هست تگزاس هستیم.
خونه رو از Airbnb گرفتم برای یک ماه که خدا رو شکر خوبه.
روز دوم ورود رفتیم اداره سوشال و فرم پر کردیم. کارت سوشال من که کیس اصلی بودم بعد ۳هفته اومد ولی برای همسرم رو امروز مراجعه کردم گفتن تا ۱۰ روز دیگه میاد. کلاً اداره سوشال رو حتما برید و پیگیر کارتتون باشید.
در مورد بانک هم که بانک chase اینجا زیاد Atm داره رفتیم حساب باز کردیم ولی خب از ما یه قرداد اجاره میخواست که از صاحبخونه برای یک ماه گرفتم.
در مورد گرین کارت هم ایمیل زدم گفتن تا ۶۰ روز طول میکشه و از طریق سایت قابل پیگیری نیست.
امیدوارم کار دوستان به خوبی پیش بره.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-20 ساعت 21:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-20 ساعت 21:33 توسط Kia robani.)
(2015-10-20 ساعت 20:17)samane1363 نوشته: (2015-10-20 ساعت 19:22)Kia robani نوشته: (2015-10-20 ساعت 08:22)kyakourosh نوشته: (2015-10-20 ساعت 08:05)سپیده زمان نوشته: سلام دوستان
ما تازه رسیدیم آمریکا، کارهای مورد نیاز بدو ورود رو امکان داره لطف بفرمایید چیه و راهنماییمون کنید
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر
سلام
اولين كار كه ميكنيد يك حساب بانكي دبيت چكينگ در بانك ولز فارگو ترجيحا باز كنيد كه با همون نشون دادن پاسپورت امكان پذير هست
دومين كار پرداخت مبلغ 165 دلار مربوط به گرين كارت هست
سومين كار احتياط واجب هست كه به اداره سوشال سكيوريتي مراجعه كنيد و فرم پركنيد البته اگر هم پر نكنيد مشكلي نيست ولي ديده شده در مواردي سر نزدن به اداره سوشال باعث تاخير در دريافت كارت شده
در اين مورد لازم نيست از كسي سئوال كنيد و توضيح بديد كه تازه رسيديد فقط ميتونيد بگيد كه ميخواهيم آدرسمون را اطلاع بديم چون در اغلب أوقات فقط ادرس است كه باعث تاخير ميشود
بعد هم رزومه كاري خودتون را اگر اماده داريد شروع كنيد به اپلاي كردن براي كار
در ضمن از بيمه هم غافل نشويد كه اغلب هم دوستان راجع به اون اطلاعي ندارند
طبق قانون هرشخصي كه داراي أقامت ميباشد و فقط سي و پنج روز در سال يا بيشتر در ايالت متحده بماند بدون توجه به تعداد دفعات ورود و خروج بايد بيمه داشته باشد در غير اينصورت اگر مشكلي پيش بيايد هم هزينه هاي درمان و هم جريمه بايد پرداخت كند و دقت كنيد كه هزينه هاي درمان گاهي ممكن است چندصد هزاردلار باشد
من از سايتmed-cal بيمه اقدام كردم اخر مشخصات ايدي از من خواست كه فعلا كه در حال گرفتن گواهي نامه هستم ايدي ندارم و نتونستم ثبت نام براي بيمه رو كامل كنم به نظرتون براي مشخصات ايدي چيز جايگزين هست اطلاعات بدم ثبت نامم كامل بشه
بعنوان آیدی، نمیشد از پاسپورت استفاده کنین؟
میشه مشخصات این بیمه رو بفرمایید؟ میزان پوشش و میزان هزینه سالانه رو لطفا
ظاهرا از پاسپورت نمي شه ايتفاده كرد چون ايدي نشون مي ده كه ساكن كدوم ايالت هستيد اين ابيمه براي كساني ايت كه هنوز درامد و كار در امريكا ندارندmed-cal.ca.gov
(2015-10-20 ساعت 20:17)samane1363 نوشته: (2015-10-20 ساعت 19:22)Kia robani نوشته: (2015-10-20 ساعت 08:22)kyakourosh نوشته: (2015-10-20 ساعت 08:05)سپیده زمان نوشته: سلام دوستان
ما تازه رسیدیم آمریکا، کارهای مورد نیاز بدو ورود رو امکان داره لطف بفرمایید چیه و راهنماییمون کنید
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر
سلام
اولين كار كه ميكنيد يك حساب بانكي دبيت چكينگ در بانك ولز فارگو ترجيحا باز كنيد كه با همون نشون دادن پاسپورت امكان پذير هست
سومين كار احتياط واجب هست كه به اداره سوشال سكيوريتي مراجعه كنيد و فرم پركنيد البته اگر هم پر نكنيد مشكلي نيست ولي ديده شده در مواردي سر نزدن به اداره سوشال باعث تاخير در دريافت كارت شده
در اين مورد لازم نيست از كسي سئوال كنيد و توضيح بديد كه تازه رسيديد فقط ميتونيد بگيد كه ميخواهيم آدرسمون را اطلاع بديم چون در اغلب أوقات فقط ادرس است كه باعث تاخير ميشود
طبق قانون هرشخصي كه داراي أقامت ميباشد و فقط سي و پنج روز در سال يا بيشتر در ايالت متحده بماند بدون توجه به تعداد دفعات ورود و خروج بايد بيمه داشته باشد در غير اينصورت اگر مشكلي پيش بيايد هم هزينه هاي درمان و هم جريمه بايد پرداخت كند و دقت كنيد كه هزينه هاي درمان گاهي ممكن است چندصد هزاردلار باشد
من از سايتmed-cal بيمه اقدام كردم اخر مشخصات ايدي از من خواست كه فعلا كه در حال گرفتن گواهي نامه هستم ايدي ندارم و نتونستم ثبت نام براي بيمه رو كامل كنم به نظرتون براي مشخصات ايدي چيز جايگزين هست اطلاعات بدم ثبت نامم كامل بشه
ظاهرا از پاسپورت نمي شه ايتفاده كرد چون ايدي نشون مي ده كه ساكن كدوم ايالت هستيد اين ابيمه براي كساني ايت كه هنوز درامد و كار در امريكا ندارندmed-cal.ca.gov
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر
سلام
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما خوراكي فقط بيسكوييت و چيپس و پنكيك و يكم پنير و عسل مياريم.
بايد تو فرم ابي كه تو هواپيما ميدن قسمت a كه توش نوشته food رو علامت بزنيم؟؟؟
يكمي از اين تنقلات رو هم ميخوايم با خودمون ببريم تو هواپيما بخوريم. مشكلي نيست؟؟؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بادرود به دوستان عزیزم
آقا ما هیچ کسی رو تو آمریکا نداریم و جدا این گرفتن خونه داره مثل خوره مغز منو میجوه .اگه ممکنه یه بزرگوار طریقه گرفتن خونه ، متل یا استودیو برای اول ورود به امریکا رو برامون بزاره .شاید به درد آیندگان هم بخوره ما ژانویه میایم دالاس . باتشکر فراوان ...
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید مدارکی که باید هنگام ورود در فرودگاه امریکا داشته باشیم:
- پاسپورت
- پاکت زرد
- فرم گمرک که داخل پرواز بهمون میدن و باید پرش کنیم
- تغییر ادرس اگر داریم
چیز دیگه که احتیاج نیست دوستان؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يكي جواب منو بده ما فردا داريم ميايم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-21 ساعت 00:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-21 ساعت 00:40 توسط mehdi_a_3084.)
(2015-10-20 ساعت 23:18)kyakourosh نوشته: (2015-10-20 ساعت 23:04)niloo_980 نوشته: (2015-10-20 ساعت 23:00)Srod نوشته: (2015-10-20 ساعت 22:55)niloo_980 نوشته: سلام
ببخشید مدارکی که باید هنگام ورود در فرودگاه آمریکا داشته باشیم:
- پاسپورت
- پاکت زرد
- فرم گمرک که داخل پرواز بهمون میدن و باید پرش کنیم
- تغییر ادرس اگر داریم
چیز دیگه که احتیاج نیست دوستان؟
خودتون هم باید تشریف داشته باشین به علاوه سوغاتی هایی که از ایران آوردین برامون
غیر از اینا هیچ چیز دیگه ای لازم نیست
ممنون دوست عزیز.
فقط ما که با روش جدید ۱۶۵ دلارو دادیم چجوری باید ادرسمونو توی وب سایتیواس سی ای اس عوض کنیم؟
بازم ممنون
دوست عزيز
براي تغيير ادرس دوتا روش وجود داره كه حتي اگر تماس بگيريد بصورت خودكار اين پاسخ به شما داده ميشود
١) به اداره ايميگريشن مراجعه كنيد و فرم AR-11 را دريافت كنيد و سريعاً پركنيد و از طريق پست ارسال نماييد
٢) از طريق سايت اين فرم را جستجوكنيد و بصورت انلاين پر كنيد و ارسال نماييد كه بلافاصله براي شما تاييديه ايميل خواهد امد
دقت كنيد از روزي كه شما تغيير ادرس ميدهيد حدود يك ماه طول ميكشد كه ادرس شما تاييد شود بنابر اين در أسرع وقت اقدام كنيد
من بعد از سرچ فرم ar11 اینو پیدا کردم که در واقع بصورت آنلاین تغییر آدرس میده و همچنین تصدیقش رو هم براتون ایمیل میکنه.
البته تو توضیحات چیزی درمورد تفاوتش با اون فرم ننوشته
https://egov.uscis.gov/coa/addressChange.do
خوش شانس تر از من نیست ......