موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 07:50)daniel_b نوشته: (2015-11-02 ساعت 11:05)Abdorrezaa نوشته: (2015-11-02 ساعت 03:03)Kia robani نوشته: با گرين كارت مگه مي شه رفت كانادا هم زندگي كرد؟
زندگی نه میشه وارد شد تا حداکثر ۶ ماه.
مطلب زیر کامل کننده هست
Starting March 15, ۲۰۱۶, visa-exempt foreign nationals who fly to or transit through Canada will need an Electronic Travel Authorization (eTA). Exceptions include U.S. citizens and travellers with a valid visa. Read about the changes and how they may affect you.
که شهروندان ایرانی هم باید eTA رو بگیرند.
که در مورد اینکه این eTA چی هست از این لبنک استفاده کنید
http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp
با عرض سلام خدمت دوستان جدید و قدیم اگه هنوز هم سر میزنن
من eTA رو خواستم اپلای کنم پیغامی رو صفحه میاد مبنی بر اینکه سیستم به علت محدودیت برای بعضی ملیتها ممکن است جواب ندهد که اتفاقا جواب هم نمیدهد و از یه مرحله به بعد دیگه جواب نمیده
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لینکی که مربوط به پر کردن برگه ابی که تو هواپیماست رو اگه کسی داره بزاره لطفا
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-05 ساعت 06:33)kyakourosh نوشته: (2015-11-05 ساعت 06:16)omid_andera نوشته: با سلام خدمت شما دوستان عزیز میخواستم بدونم هیچ منبع یا وب سایتی وجود ندارد که بدونیم گرین کارت ما تو چه وضعیتی ؟ ی رفرنس که بگه مراحل گرین کارتتون نو این مرحله است که اگه مشگل داشته باشه بتونیم رفع و رجوعش کنیم
سلام دوست عزيز
به وب سايت اداره مهاجرت USCIS برويد در قسمت check your case status شماره رسيد نامبر خودتون را وارد كنيد و چك كنيد اگر نوشته باشه درحال پروسس كه بايد صبر كنيد ولي اگر پروسس شروع نشده باشد و يا اينكه تحويل شده باشد و به دست شما نرسيده باشد پيگيري نماييد
ميتوانيد با تلفن اداره مهاجرت تماس بگيريد و يا ايميل بزنيد
ببخشید من رسید نامبر ندارم یا نمیدونم چیه میشه راهنمایی کنین
برنده شده : سال 2015 سفارت مصاحبه شونده : ارمنستان تاریخ مصاحبه : may 2015 ویزای یک ضرب ورود به آمریکا : oct 22 2015 نیویورک
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 08:23)omid_andera نوشته: (2015-11-05 ساعت 06:33)kyakourosh نوشته: (2015-11-05 ساعت 06:16)omid_andera نوشته: با سلام خدمت شما دوستان عزیز میخواستم بدونم هیچ منبع یا وب سایتی وجود ندارد که بدونیم گرین کارت ما تو چه وضعیتی ؟ ی رفرنس که بگه مراحل گرین کارتتون نو این مرحله است که اگه مشگل داشته باشه بتونیم رفع و رجوعش کنیم
سلام دوست عزيز
به وب سايت اداره مهاجرت USCIS برويد در قسمت check your case status شماره رسيد نامبر خودتون را وارد كنيد و چك كنيد اگر نوشته باشه درحال پروسس كه بايد صبر كنيد ولي اگر پروسس شروع نشده باشد و يا اينكه تحويل شده باشد و به دست شما نرسيده باشد پيگيري نماييد
من پیدا کردم رسید نامبر ، شماره رسیدی هست که در موقع پرداخت 165$ توی صفحه اول بهمون میده منتها حالا خظای validation error میده
برنده شده : سال 2015 سفارت مصاحبه شونده : ارمنستان تاریخ مصاحبه : may 2015 ویزای یک ضرب ورود به آمریکا : oct 22 2015 نیویورک
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یک جایی دیدم بعضی از دوستان گفته بودن برای بار اول میشه تا یک سال خارج از عمه ریکا موند آیا این موضوع صددرصد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي تو دسامبر نميخواد بره لس آنجلس كه همسفر بشيم؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 08:45)omid_andera نوشته: (2015-11-06 ساعت 08:23)omid_andera نوشته: (2015-11-05 ساعت 06:33)kyakourosh نوشته: (2015-11-05 ساعت 06:16)omid_andera نوشته: با سلام خدمت شما دوستان عزیز میخواستم بدونم هیچ منبع یا وب سایتی وجود ندارد که بدونیم گرین کارت ما تو چه وضعیتی ؟ ی رفرنس که بگه مراحل گرین کارتتون نو این مرحله است که اگه مشگل داشته باشه بتونیم رفع و رجوعش کنیم
سلام دوست عزيز
من پیدا کردم رسید نامبر ، شماره رسیدی هست که در موقع پرداخت 165$ توی صفحه اول بهمون میده منتها حالا خظای validation error میده
دوستان ما هنوز موقع وارد كردن receipt no خطاي validation error ميده كسي هست كه اين خطا رو داشته و حل شده باشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد از ورورد براي ssn بايد كاري كرد يا اتوماتيك انجام ميشه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود/نزدیک به 60 روز از ورود ما به امریکا می گذره.در این زمان، برای ری اینتری پرمیت اقدام کردیم و بعد از 25 روز از انگشت نگاری، ویزای سفیدمون اومد.اما هنوز خبری از گرین کارت نیست.ما متنی رو اماده کردیم برای ارسال به uscis. اما وقتی وارد بخش contact میشیم با چند تایتل با ایمیل های مختلف مواجه میشیم.لطفا راهنمایی بفرمایید دقیقا درخواست پیگیری گرین کارت رو به چه ایمیلی باید ارسال کنیم.ممنون
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-07 ساعت 14:28)sara mohajer نوشته: (2015-11-03 ساعت 16:06)sara mohajer نوشته: سلام دوستان. الان ٦٣ روز از پرداخت ١٦٥$ ميگذره ولي خبري از گرين كارت نشده. باتوجه به اينكه ما تغيير آدرسي نداشتيم و همينطور شماره پيگيري نداريم (پرداخت ١سپتامبر) بنظرتون بايد چكار كرد؟ تلفن يا ايميل براي پيگيري چي هست؟ ضمنا الان ايرانم
شد ٦٧ روز! كسي راه حلي نداشت؟
من ديروز رفتم اداره سوسيال و ميگفت گرين كارت حداقل سه ماه و من بهش گفتم اماري كه ما داريم خيلي كمتره گفت من بايد عدد استاندارد رو بگم