موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
صرفا جهت اطلاع دیروز رفتیم ار metropcs دو تا خط موبایل گرفتیم که هر سیم کارت 10 دلار و برای دیتا 4g نامحدود و همجنین مکالمه اس ام اس شد 55 دلار برای هر خط
یعنی در کل یک ماه همه چی نامحدود برای دو تا خط 132 دلار
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من دو هفته ست وارد آمریکا شدم. الان سایت بیمه بازه. رفتم سایت اینشورنس مارکت پلیس و هلت کر رو چک کردم. نمیدونم کدوم این پلن ها رو انتخاب کنم. هنوز کار و درآمد ندارم. پول زیادی هم نمیتونم بابت بیمه بدم
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چند روزي هست كه وارد امريكا شدم ، قبل از اينكه بيام تلاش كردم واسه پرداخت كردن ١٦٥$ اما نامبرمو نمي شناخت ، الان هم تلاش مي كنم اما باز هم نميشناسه ، لطفا راهنمايي كنين، ممنون
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب ورود به امريكا : ٧ نوامبر