موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ببخشید من بیش از دو ماه است که وارد آمریکا شدم و دو هفته پیش که سایت USCIS را چک کردم بعد از اضافه کردن Receipt ID در Check your Case Status این پیغام رو دریافت کردم که گرین کارت شما به آدرسی که داده اید پست شده که پس از پیگیری توسط کد پیگیری پستی معلوم شد که به Mesquite TX که دفتر مهاجرت آمریکا آنجا هست ارسال شده که از 2 اکتبر آنجا است. من به چه صورت می تونم پیگیر این مسئله باشم.
با تشکر
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-09 ساعت 11:54)ریحانا نوشته: سلام دوستان من امشب عازم کالیفرنیا- لس آنجلس هستم برایم دعاکنید و از انرژی های مثبتتون مستفیذم کنید.امیددارم برای هم تان روزهای خوبی پیش رو باشه .
سلام انشاالله به سلامتی وارد میشید و راهها براتون هموار میشه موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-09 ساعت 12:27)behjat نوشته: (2015-11-09 ساعت 11:54)ریحانا نوشته: سلام دوستان من امشب عازم کالیفرنیا- لس آنجلس هستم برایم دعاکنید و از انرژی های مثبتتون مستفیذم کنید.امیددارم برای هم تان روزهای خوبی پیش رو باشه .
سلام انشاالله به سلامتی وارد میشید و راهها براتون هموار میشه موفق باشید
نگران نباشین خدا کمکتون میکنه و هر چه زودتر جابجا میشید استرس و نگرانی هم راه ندید به امید روزهای سرشار از موفقیت و پرانرژی
برنده شده : سال 2015 سفارت مصاحبه شونده : ارمنستان تاریخ مصاحبه : may 2015 ویزای یک ضرب ورود به آمریکا : oct 22 2015 نیویورک
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بچه ها فرم i-797 چيه؟
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.