موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 16:03)behdadK نوشته: تبریک قربان بابت عنوان پیش کسوتی. امیدوارم در زندگی هر روز موفق تر از دیروز باشی. فکر کنم وقتش باشه واسه خودت یه عنوان انتخاب کنی در مدیریت مطرح کنم و به سلامتی نشان اختصاصی به شما اعطا بشه
راستی قلیان چی سفارش گرفتی. کمک خواستی بگو البته نه در این تاپیک در پیغام خصوصی که اینجا به هم نریزه
ممنونم ازت
راستی چطوری میتونم یک عنوان برای خودم بسازم؟ ممنون میشم اگه راهشو بهم بگی
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند تا سوال داشتم، و واقعا ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه
۱. اولین ورود میتونه از مرز زمینی باشه یا باید حتما مرز هوایی باشه
۲. بعد از اولین ورود اگه همون روز خارج شویم از مرز، تو بازهٔ ۶ ماه آینده چند بار می تونیم وارد آمریکا شویم، مثلا میشه وارد شیم، تقاضای پاس سفید بدیم، خارج شیم، و بعد برای انگشت نگاری دوباره وارد شیم؟ (اگه آره این بارها که وارد و خارج میشویم با چه پرمیتیه؟)
شرمند اگه سوالام یکم عجیبه، خیلی ممنون میشم اگه کسی که در این مورد اطلاعی داره بتونه کمکی بکنه یا من رو به سایتی که این اطلاعات توش هست ارجاع بده
شاد باشید
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 21:47)ahmad120 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
چند سوال درباره انتقال پول از آمریکا به ایران و بالعکس داشتم:
1- باید حسابی که در ایران به آن پول واریز می شود حتما ارزی باشد و چند روز طول می کشد پول به حساب واریز شود؟ آیا سقف مشخصی دارد؟
2- برای این انتقال نیاز به کد شعبه یا کد خاصی برای انتقال می باشد؟
3- چگونه می شود از طریق بانک صادرات ایران به حسابی در آمریکا پول واریز کرد؟ آیا سقف مشخصی دارد و کد شعبه یا کد خاصی برای انتقال نیاز است؟ چند روز طول می کشد پول به حساب رود؟
با تشکر
درود بر شما دوست گرامی
جای این سوال در تاپیک مربوطه است .. http://www.mohajersara.com/thread-3261-p...l#pid76497
1- انتقال پول از طریق بانکی فعلاً تعطیل است .... به دلیل تحریم ها
2- برای انتقال از ایران به عمه ریکا 1- صزافی مطمئن و با ریسک بالا 2- آشنا یا فامیل که قبول زحمت بفرمایند ( که معمولاً کمیاب یا نایابه ) و بالعکسش شرایط دیگری دارد.
3- توضیحات جامع در تاپیک فوق هست مطالعه بفرمایید . کلاً برای نقل و انتقال بین المللی پول کد سویفت و شماره بانکی بین المللی( مثل شبا خودمون ) لازمه .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ما دیروز از مرز هوایی فیلادلفیا وارد آمریکا شدیم، خوشبختانه برای ورود مشکل خاصی نبود، بارمون باز نشد و پروسه ورود بدون مشکل خاصی انجام شد
تنها به علت اینکه پرواز ورودی به امریکا با نیم ساعت تاخیر نشست و پرواز بعد دقیقا سر زمان خودش پرید، نزدیک بود جا بمونیم که البته دو دقیقه به پرواز رسیدیم
فکر کنم اگر پرواز داخلی آمریکا دارید، حداقل چهار ساعت در نظر بگیرید
۲.۵ ساعت برای ما خیلی کم و با استرس شدیدی همراه بود
همون روز هم توی bank of america حساب باز کردیم
امروز برای سوشال رفتیم که ازمون گرین کارت خواستن
بهشون گفتم که من فکر می کردم پروسه جدایی دارن اما ک
گفتن باید گرین کارت باشه تا بعد!
کسی تجربه ای داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چرا قیمت های cheapoair با سایت خود شرکت هواپیمایی اینقدر متفاوت است
بچه ها منو راهنمایی کنید. واسه جولایی میخوام بلیط بگیرم برایه واشنگتون حتما هم میخوام شنبه یا یک شنبه اونجا برسم
الان به این نتیجه رسیدم qatarairways واسم بهترین انتخابه و بلیط رزرو کنم و شنبه از برج سایه که نمایندگیشه بخرم (رفت و برگشت 3550000)
بنظرتون انتخابم درسته ؟
C.N:2015XXXX4XXX // ارسال فرم:9 جون // کارنت:9 ژانویه // نامه دوم:23 ژانویه // مصاحبه:هفته سوم مارچ // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-02 ساعت 00:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-02 ساعت 00:58 توسط t_arian_n.)
(2015-04-02 ساعت 00:25)abas_kashan نوشته: (2015-04-01 ساعت 23:47)t_arian_n نوشته: سلام
چرا قیمت های cheapoair با سایت خود شرکت هواپیمایی اینقدر متفاوت است
بچه ها منو راهنمایی کنید. واسه جولایی میخوام بلیط بگیرم برایه واشنگتون حتما هم میخوام شنبه یا یک شنبه اونجا برسم
الان به این نتیجه رسیدم qatarairways واسم بهترین انتخابه و بلیط رزرو کنم و شنبه از برج سایه که نمایندگیشه بخرم (رفت و برگشت 3550000)
بنظرتون انتخابم درسته ؟
بدلیل خرید عمده صندلی ، یک سیستم شبه چارتر است دوست عزیز
میتونم مقصدتون بدونم تا راهنمایی کنم شما را
ممنون از راهنماییتون
WASHINGTON DULLES INTERNATIONAL IAD
C.N:2015XXXX4XXX // ارسال فرم:9 جون // کارنت:9 ژانویه // نامه دوم:23 ژانویه // مصاحبه:هفته سوم مارچ // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area