موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-19 ساعت 23:41)Aghaman نوشته: (2015-04-19 ساعت 23:21)Samia نوشته: سلام.
اگه كسي ميدونه و زحمتي نيس ميتونه لطف كن لينك صفحه يا فرومي كه در مورد وسايل و موارد غير مجاز و غير قانوني به امريكا رو بده لطفا. يادمه يجا خونده بودم. مثلا اينكه چه مواد خوراكي ميشه يا نه و غيره ...
http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%86...9%85%D8%9F
ممنون دوست عزيز
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان
کسی میدونه بعد از دریافت گرین کارت فاصله بین دو ورود به خاک آمریکا باید چقدر باشه ؟؟؟
یکی میگه شش ماه یکی میگه یکسال
خواهشا کسی اگه اطلاعات موثق داره بگه و اگه لینکی مربوط به این قانون وجود داره ممنون میشم بدید مطالعه کنم
مرسی
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
علیرضا جان بعد از دریافت گرین کارت و خروج از امریکا فاصله ورود های بعدی نمیتونه بیشتر از 6 ماه باشه .
حالا شما دومین ورودتون به دلایلی طولانی تر میشه احتمالا در فرودگاه مورد بازخواست قرار میگیرید! که احتمالا با یک اخطار مواجه میشید.
سری های بعد اگر باز هم با تاخیر وارد بشید امکانش هست که گرین کارت شما ضبط بشه و به دادگاه دعوت بشید و ظاهرا اولین دادگاه به نفع شما رای میده!
حالا اگر قرار باشه این تاخیر ها ادامه دار بشه قطعا برای گرین کارت شما مشکل اساسی ایجاد میشه!
اگر قصد خروج طولانی مدت رو دارین حتما برای re-entry permit یا همون پاس سفید اقدام کنید.
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
علیرضا جان داستان مهاجرته هستش
شما از وقتی که ثبت نام کردین یعنی میخواهید اساس زندگی اتون رو اونجا بنا کنید.
بنظر من باید هر کسی تو این راه تصمیم اش رو بگیره
متاسفانه ادم های زیادی رو دیدم که نه تونستن اینجا بمونن و نه تونستن اونجا به جایی برسن!
موفق باشید
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااا.............
بالاخره driving license رو گرفتم................???????????
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
می بخشید دوباره سوالم را مطرح می کنم و اونم در این تاپیک.
راجع به بیمه سفر، ما از آژانس هواپیمایی سوال کردیم،گفت برای شما که مهاجرتی هستید بیمه سفر شامل حالتون نمی شه و به طور کلی بیمه هایی هم که در ایران واسه عمه ریکا صادر می شه ،زیاد اعتباری نداره و بهتره از همون ام ریکا بگید واستون اقدام کنند .آیا کسی در مورد صحت و سقم این مو ضوع اطلاع داره؟ به ما گفتند حتما روی پروازتون بیمه بگیرید به خصوص اینکه بچه کوچک دارم.
اگه کسی اطلاعی داره لطفا کمک کرده ، پاسخ بدید.
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-20 ساعت 23:50)sh_mm10 نوشته: با سلام
راجع به بیمه سفر، ما از آژانس هواپیمایی سوال کردیم،گفت برای شما که مهاجرتی هستید بیمه سفر شامل حالتون نمی شه و به طور کلی بیمه هایی هم که در ایران واسه عمه ریکا صادر می شه ،زیاد اعتباری نداره و بهتره از همون ام ریکا بگید واستون اقدام کنند .آیا کسی در مورد صحت و سقم این مو ضوع اطلاع داره؟ به ما گفتند حتما روی پروازتون بیمه بگیرید به خصوص اینکه بچه کوچک دارم.
با سلام من 15 روزه بیمه سامان گرفتم تا50000 یورو ساپورت میکنه برا دو نفر تقریبا 500000 شد
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-21 ساعت 11:32)bahreini.ehsan نوشته: (2015-04-20 ساعت 23:50)sh_mm10 نوشته: با سلام
با سلام من 15 روزه بیمه سامان گرفتم تا50000 یورو ساپورت میکنه برا دو نفر تقریبا 500000 شد
سفر بی خطر
تو این مدت خیلی به من راهنمایی های مفیدی کردین الان دیدم دارین 2 می تشریف میبرین خوشحال شدم
موفق باشین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-21 ساعت 15:18)sh_mm10 نوشته: (2015-04-21 ساعت 11:32)bahreini.ehsan نوشته: (2015-04-20 ساعت 23:50)sh_mm10 نوشته: با سلام
راجع به بیمه سفر، ما از آژانس هواپیمایی سوال کردیم،گفت برای شما که مهاجرتی هستید بیمه سفر شامل حالتون نمی شه و به طور کلی بیمه هایی هم که در ایران واسه عمه ریکا صادر .....
سلام و تشکر از پاسختون
به شما چیزی راجع به این که مهاجر هستید و اینچنین بیمه ای شامل حالتون نمی شه نگفت؟و ایا این بیمه را از شعب بانک سامان گرفتید؟
خداوند پشت و پناه و نگهدارتون در این سفر و همه مراحل زندگیتون باشه
من از یک آژانس گرفتم.چنین چیزی نیست.اونا پولشون رو میگیرن و بیمه هاشون معتبره.از یک آژانس معتبر جستجو کنید.طرح های مختلف با قیمت های مختلف هست.من 15 روز رو کافی دونستم. به نظر من سفر با هواپیما حتما به چنین بیمه ای نیاز داره. طبق سفرنامه ای که خوندم، بنده خدا وقتی از هواپیما داشته پیاده میشده زمین خورده و پاش شکسته
و مجبور شده 7000-8000 دلار در بدو ورود پول بده.
بازم ممنون از دوستان.
موفق باشید
کیس نامبر:2015as3xx
California