موضوعها: 0
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
2015-06-28 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-28 ساعت 12:06 توسط omid man.)
دوستان اومدین منحیثه تجربه چند روزه همینقدر بگم که بهترین کار واسه اول البته تو شهرهای بزرگ اینجا مسافر کشیه یه سرمایهه کوچولو میخواد در حد هشت هزار تا و یه حرفه کوچولو ی رانندگی.نگین که نگفتم
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان تا جایی که بنده اطلاع دارم برای تاکسی رانی حداقل یک سال می بایست از گواهینامه شما گذشته باشه و در بعضی ایالت ها بعضی از دوره ها رو گذرونده باشید. تقریبا غیر ممکنه که با هر چقدر سرمایه شما بتوانید در بدو ورود مسافر کشی کنید.
البته ما نه سرمایه مون اضافه کرده و نه اصلا به این قضیه فکر میکنیم. صرفا جهت اطلاع
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بنده اشتباه متوجه شدم شرمنده.
تاکسی تلفنی خودتون رانندگی کنید؟ منظورتون آبر و لیفت و ... هست؟ اگر اشتباه نکنم اونها هم برای راننده قوانینی مشابه با رانندگی تاکسی دارند.
اگر منظورتون اجاره ماشین خودتون به این شرکت هاست و یا پیک موتوری و پیتزا دلیوری درست می فرمایید.
فقط پیتزا دلیوری و پیک موتوری فکر کنم حقوق آنچنانی ندارند
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تازه میخوام برم. برم هم بر نمیگردم
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 12:22)omid man نوشته: (2015-06-28 ساعت 12:15)behdadK نوشته: بنده اشتباه متوجه شدم شرمنده.
تاکسی تلفنی خودتون رانندگی کنید؟ منظورتون آبر و لیفت و ... هست؟ اگر اشتباه نکنم اونها هم برای راننده قوانینی مشابه با رانندگی تاکسی دارند.
اگر منظورتون اجاره ماشین خودتون به این شرکت هاست و یا پیک موتوری و پیتزا دلیوری درست می فرمایید.
فقط پیتزا دلیوری و پیک موتوری فکر کنم حقوق آنچنانی ندارند
بهداد عزیز اره منظورم همین شرکت ها بود سه تا از هم خونه هام تو این کارن.قوانین خاصی نداره.دلیوری هم معاشش بد نیست یه دو هزارتا میشه
کسانی که پیتزا دلیوری کار میکنن بیشتر رو تیپ که از ملت دریافت میکنن حساب میکنن تا حقوقش اونجا خوب تیپ میدن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 08:36)maryamb نوشته: (2015-06-27 ساعت 18:11)laleht نوشته: نه با پاسپورت منقضی شده نمیشه خارج شد در اصل سوپروایزر ایرلاین اجازه نمیده
در ضمن در واشنگتن دی سی دفتر حفاظت منافع ایران هست که میتوان حضوری یکروزه و با پست بین دو تا سه هفته تعویض کرد و هیچ توجیهی برای عدم انجام نیست
اینو با اطمینان میگم چون همسر دوستم کارمند هواپیمایی در فرودگاه لوس آنجلس هست و راهنمایی کرده
لاله جان با این راه کار (که باید بگم شاه کار ) منو از فکر و خیال بیرون آوردی ... واقعا ازت ممنونم
بیا عزیزم اینم لینک فرمهایی که ممکنه لازمت بشه :
http://www.daftar.org/far/forms_far.asp?...s&lang=Far
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
لاله خانم با همون تیپ حدود 2000 تا بیوفته خیلیه
حداقل حقوق در ایالت ها معمولا برای شغل های با تیپ و بدون تیپ متفاوت هست. مثلا میگن 9.75 دلار در ساعت برای شغل بدون تیپ و 5 دلار برای شغل با تیپ. حالا پیتزا دلیوری با هزینه بنزین و استهلاک خیلی هنر کنه ساعتی بطور متوسط 12 دلار در بیاره.
در کل جزو پایین ترین و پر دردسر ترین کارهاست ولی خوب اگر مجبور باشید چاره ای نیست.
به شخصه اولش دنبال شغل های پایین نمیرم چون این کارها انرژی رو از آدم میگیره و نمیتونه زمان کافی برای پیدا کردن کار تخصصی کنار بگذاره. حالا اگر بعد از 3-4 ماه دیدیم اوضاع خیلی خرابه و نشد مجبوری شروع میکنم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 12:07)behdadK نوشته: قربان تا جایی که بنده اطلاع دارم برای تاکسی رانی حداقل یک سال می بایست از گواهینامه شما گذشته باشه و در بعضی ایالت ها بعضی از دوره ها رو گذرونده باشید. تقریبا غیر ممکنه که با هر چقدر سرمایه شما بتوانید در بدو ورود مسافر کشی کنید.
البته ما نه سرمایه مون اضافه کرده و نه اصلا به این قضیه فکر میکنیم. صرفا جهت اطلاع
در بعضی ایالتها باید آزمون مربوط به خیابونا و آدرسهای شهری که توش اقامت دارین رو بدین تا بتونین راننده تاکسی بشین