موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-05 ساعت 12:30)behdadK نوشته: شما هیچ محدودیتی برای وارد کردن پول به ایالات متحده ندارید.
فقط طبیعتا طی سال اول سختگیری نسبت به منشا پول وجود نداره یا کمتره و البته این ۱۰ هزار 20 هزارو 100 هزار پولی نیست که برای اونها حساس باشه.
و البته شما بسته به درآمدتون باید مالیات پرداخت کنید. این مالیات به پس انداز و درآمد گذشته شما تعلق نمیگیره و طبیعتا در سال اول میتونید اون رو پس انداز اعلام کنید اما اگر هر دفعه میخواهید مثلا 50 هزار دلار با خودتون ببرید از یک سال به بعد می بایست فکری به حال مالیاتش بکنید و دنبال راهی بگردید که مالیات کمتری پرداخت کنید (شاید هم راهی برای فرارش پیدا کنید)
تنها مشکلی که وجود داره رد کردن این مبالغ از تهران هست که تا وقتی که مبلغ خیلی تابلو نباشه کاری ندارند. قانون ایران میگه که بیش از 5000 دلار به ازای هر نفر در هر سفر نمی شود خارج کرد اما من تا 80 هزار دلار هم شنیدم برده اند و داخل بارشون پخش کردند و حساسیتی بوجود نیامده.
جناب ورچندی و بهداد خان ممنون از راهنماییتون
پس مشکل اصلی تو فرودگاه خودمونه...
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-05 ساعت 14:07)powermohsen نوشته: (2015-07-05 ساعت 12:58)behdadK نوشته: جمعا
محسن جان تا آلاسکا هم نفری 8400 نمیشه
سلام بهدا عزیز امیدوارم کارها بر وفق مراد پیش رفته باشه
سوال من از اونجا بود که تو الی گشت دیدم رفت وبرگشت اکونومی، 28 آگوست با پرواز austrainرو به لوس آنجلس،23 میلیون هم پیشنهاد کرده.
پرواز اتریشی واسه مسیر من قیمتش عالی بود هممون رو هم میشدیم 6.5 میلیون منتها یک استاپ تو تورنتو داشت که چون ایرلاین میشد کانادین اونوقت باید ویزای کانادا رو میداشتی و الان که بار اول هست نمیشد استفاده کرد اما آژانس گفت بعد که گرین کارت دستت باشه اونوقت میتونی این مسیر رو استفاده کنی
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم بلاخره بليط رو از ايرلاين الاتحاد براي اواخر شهريور به قيمت ٤٠٢٧٠٠٠ تومن (رفت وبرگشت) خريدم!
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایا اطلاع دارید که اعضای یک خانواده همه حتمابایدباهم واردامریکابشن یاممکنه درزمان های مختلف جداگانه وروود کنن؟ من میخوام با پسرام زودتر برم برای مدرسه و کالج ولی همسرم تا اخر شهریور کار داره اینجا!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-05 ساعت 16:20)zhila1393 نوشته: دوستان ایا اطلاع دارید که اعضای یک خانواده همه حتمابایدباهم واردآمریکابشن یاممکنه درزمان های مختلف جداگانه وروود کنن؟ من میخوام با پسرام زودتر برم برای مدرسه و کالج ولی همسرم تا اخر شهریور کار داره اینجا!
سلام تا آنجا که من میدونم اول باید شخص برنده وارد بشه بقیه بعد از اون میتونند وارد بشوند یا همه با هم وارد بشن افراد غیر برنده نمیتونند تا برنده اصلی نرفته وارد بشن
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-05 ساعت 18:27)powermohsen نوشته: (2015-07-05 ساعت 15:59)laleht نوشته: (2015-07-05 ساعت 14:07)powermohsen نوشته: (2015-07-05 ساعت 12:58)behdadK نوشته: جمعا
محسن جان تا آلاسکا هم نفری 8400 نمیشه
سلام بهدا عزیز امیدوارم کارها بر وفق مراد پیش رفته باشه
سوال من از اونجا بود که تو الی گشت دیدم رفت وبرگشت اکونومی، 28 آگوست با پرواز austrainرو به لوس آنجلس،23 میلیون هم پیشنهاد کرده.
پرواز اتریشی واسه مسیر من قیمتش عالی بود هممون رو هم میشدیم ۶.۵ میلیون منتها یک استاپ تو تورنتو داشت که چون ایرلاین میشد کانادین اونوقت باید ویزای کانادا رو میداشتی و الان که بار اول هست نمیشد استفاده کرد اما آژانس گفت بعد که گرین کارت دستت باشه اونوقت میتونی این مسیر رو استفاده کنی
لطفا اسم ایرلاین رو اگه ممکنه اعلام کنید تا در پرواز های بعدی ازش استفاده کنیم --آخه ممکن برای آبادانی ایران بخوایم دوباره برگردیم
عرض کردم که پرواز اتریشی austrian airline از تهران میرفت وین و از وین میرفت تورنتو و بعد با air canada میرفت مقصد بعدی در ایالت پنسیلوانیا
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ما با قطر ایرویز بلیط گرفتیم دو نفر (یکی رفت و برگشت و یکی هم فقط رفت) 5800 شد. برا هفته دیگه البته مقصد واشنگتن و فقط استاپ دوحه
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
من الان یک ماه و پنج روزه اینجام احساسات متلاطمی داشتم اوج گرفتم .لبریز شدم.پایین اومدم.و بعد رو یه خط حرکت کردم.و همش به خاطر شوکی هست که وارد میشه اگر تونستی خودت رو وفق بدی و زندگیت رو به خودت و خانوادت و اجتماع اطرافت ارتباط دادی و معنی کردی که مسیر خطی زندگیت ادامه پیدا میکنه و روز به روز اینبار کم کم اوج میگیره.وزیباتر میشه و معنای واقعی و ترقی و انکشاف زیر بنای نسل های بعدیت رو سرو سامان میدی.اما به هر دلیلی اگر بریدی و زدی تو جاده خاکی اونوقته که دیگه باید برگردی به عقب و اونم با نگرانی از جایگاهت تو اجتماع قبلیت و حوسی که در تو با اومدن به اینجا جون گرفته و انتظارات تازه شکل گرفته ات.......پس دوستان به جای احساساتی شدن از سفر یه خورده به مسائل منطقی زندگی و مهاجرت فکر کنید و اهدافتون که حداقل دو سه تا الترناتیف داشته باشین واسه زنگی اینده.با امید روزهای زیبا و پر از خوشبختی براتون
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک