2015-07-06 ساعت 15:14
(2015-07-06 ساعت 12:17)AliReza.Sh نوشته: خب بالاخره نتونستم جلوی وسوسه ی خودم رو بگیرم و علیرغم اینکه شاید الان وقتش نبود کل 99 صفحه تاپیک "اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت" و عینِ 1471 پست رو شخم زدم و کلی اطلاعات به درد بخور به دست اوردم.من دقیقا همین حس رو دارم با اینکه برنده 2014 هستم و قاعدتا نیازی به مطالب این سایت ندارم ولی واقعا دوست دارم به دوستان خودم کمک کنم چون حال و روز اونها رو تجربه کردم و میدونم حتی یک اطلاعات کوچک هم بعضی وقتا چقدر موثره
واقعاً ممنون از همگی.
طرح موضوع: من خودم رو مثال میزنم، وقتی پست کسی رو میبینم که تاریخ ورود به آمریکاش مربوط به قدیم (ماه های گذشته یا سالهای گذشته) هست خودبخود شاخک هام تکون میخوره که بعله خبریه و با دقت به پستش توجه ویژه میکنم. یهو ناخوداگاه سرچ میکنم که سوالام چی بود و اول چی بپرسم و ... (اغراق شده دارم میگماااا، دارید که ...) توی پرانتز هم بگم که حساب مشاهده پست مدیران و پیشکوستان سایت کلاً جداست ... صرفِ صیغه پاچه خواری بنده
نتیجه: این روزا رو یادتون نره. وقتی ساکن شدید هرچقدر هم مشغله داشته باشید بعد از مدتی به راحتی میتونید وقت اندکی برای دوستای دیروزتون بذارید. احساس امرزو خودتون رو یادتون باشه، پس دریغ نکنید. واسه خود من توجیهی نیست و میدونم اگه روزی کم کاری کنم معنی ش اینه دارم توی ذهن خودم بهونه تراشی میکنم.
طرح موضوع: حافظه من زار داره. یعنی یه چیزایی رو عجیب یادم میمونه که وقتی دیگران میشنون دهنشون تا ناکجاآباد باز میمونه ولی یه چیزایی رو فراموش میکنم اصن اسمی.
نتیجه: هیچ وقت به حافظه خودم صد در صد اعتماد نمیکنم پس از یه سری چیزا که میدونم مفیده نت برمیدارم. زمان استفاده شون که رسید فایل ش رو باز میکنم میخونم یا اگه حوصله نداشتم پرینت ش میکنم و با هایلایتر Key Word مشخص میشه و برنامه ریزی شکل میگیره.
طرح موضوع: مگه میشه چیزی یادم نره یا چیزی جا نمونه!
نتیجه: تقریباً نه. با اینکه تا حالا نه چیزی گم کردم و نه چیزی جا گذاشتم ولی همیشه (تاکید میکنم همیشه) چک لیست کارها و برنامه ریزی تون کمک کننده ست. حتما که نباید روی کاغذ باشه. گاهی یه نت یه خطی توی گوشی یا حتی درفت گوشی باعث یاداوری میشه.
در آخر هم اینکه یادش بخیر، در گذشته استادی داشتم که میگفت شما میاید دانشگاه که یاد بگیرید چطور باید از اطلاعات و دانسته ها واسه به دست اوردن اهداف تون (حالا کاری یا زندگی یا هرچی) استفاده کنید نه اینکه طوطی وار یه سری چیزا یاد بگیرید یا حفظ کنید و بعد از چند سال همش رو فراموش کنید یا کارتون روتین بشه و ... هیچ. (بماند که نمره ای که بهمون داد با حرفش متناقض بود)
داریم وارد یه کشور جدید اونم از نوع پیشرفته ترین ش میشیم، اگه قرار باشه مثه همینجا زندگی کنیم با همین رویه که اغلب به تک تک مون تحمیل شده ادامه بدیم پس مهاجرت یه بعد بزرگش رو واسمون نامرئی کرده. یادتون باشه این بعد میتونه لذت بخش ترین ش باشه.
پی نوشت: مثلاً خودم رو این شکلی تصور کردم که من و بانو هم الان ویزا گرفتیم و با شما رهسپاریم ...
خلاصه اینکه دین خودمون را به این سایت اینجوری ادا میکنیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا