2015-05-07 ساعت 18:04
همش تقصیر کافی نتی هاست. هرکی از خیابون رد میشه ثبت نامش میکنه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
2015-05-07 ساعت 18:04
همش تقصیر کافی نتی هاست. هرکی از خیابون رد میشه ثبت نامش میکنه
2015-05-07 ساعت 18:06
دوستان این سایت DV هم از فک و فامیلای دیوی کلاه قرمزیه وقتی میگه HAS NOT BEEN SELECTED منظورش اینه که انتخاب شدید. هورا همه مون انتخاب شدیم !
2015-05-07 ساعت 18:06
خدا نذر می کنم نتایج را عوض فرما
ندر من اینکه : یک گوشفند خوشمزه را بکشمش التماست کردم هااا (2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . دوست عزیز اگر شما این همه به خودتان می بالید باید خیلی وقت پیش آمریکا به شما ویزا می داد متاسفم که هنوز عده ایی از شما ها فکر کردید آمریکا فقط زبان وتحصیله...مطمئن باشید کسی که سواد داشته باشه واز هز لحاظمالی تامین باشه قصد مهاجرت نمی کند مگر دنبال تنوع باشد. خوشبختانه شما متمکن هستید و دولت آمریکا برای افرادی مثل شما راه باز کرده مثل سرمایه گذاری چرا از آن راه وارد نمی شوید و وقت خود را از طریق لاتاری حرام می کنید؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91 کنسولگری: ANKARA یکضرب تعداد :1نفر
2015-05-07 ساعت 18:11
تشکر کنندگان:
2015-05-07 ساعت 18:12
تشکر کنندگان:
2015-05-07 ساعت 18:14
سلام دوستان
در این تاریخ : Thursday - 2015 07 May این پیام را میده: .Entrant Status Check is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. .Please check back later.
2015-05-07 ساعت 18:16
خدایا میدانم که می دانی و اگاهی بر دل من ... نتیجه و تقدیر لاتاری را بر وفق مرادم کن نذری کردم و برنامه هایی دارم ....که خود می دانی
من در کلبه فقیرانه خود چون تویی دارم که تودر عرش کبریایی همچو خود نداری .. خدایا منم با دلی پر از ارزو فقط این روزنه اخر امید رو تبدیل به تغییر نتایج و قبولی بفرما باشد که در مسیرت جبران کنیم تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .دوست من شما چرا انقدر خودتو زجر میدی از طریق سرمایه گذاری اقدام کن 2 ماه دیگه اونوری با این شرایط شما رو با کجاوه میبرن آره عزیز لاتاری برا ماهاست که مثل شماها مایه دار نیستیم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013 ارسال فرمهای سری اول : 6 جون تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر دریافت ویزا: 8 دسامبر ورود به امریکا: 7 می 2014 دریافت سوشیال: 18 می 2014 دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
2015-05-07 ساعت 18:17
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50رو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . دوست عزیز شما که شرایطش رو دارین از طریق سرمایه گذاری اقدام کن. چرا خودتو الاف لاتاری کردی؟
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان:
2015-05-07 ساعت 18:18
(2015-05-07 ساعت 18:02)ramy1000 نوشته:(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . اصولا تو این جور بحثا وارد نمیشم چون مسائل شخصیه ولی اینو از طرف کسی که سالهاست خارج از ایران زندگی میکنه میگم که اگر کسی توی هرج و مرج کشوری مثل ایران نمیتونه پول دار بشه (دقت کنید پول دار نه موفق) شرایط بسیار بسیار سخت تری توی کشورهای دیگه تجربه خواهد کرد. خارج از ایران شرایط و ضوابط بیش از حد تصور شماست عزیزان. رویا پردازی لذت بخشه اما حقیقت چیزه دیگریه برای ۹۰٪ مهاجران (مخصوصا کسانی که با خیالات واهی و بدون دانش و اطلاعات و از همه مهمتر برنامه ریزی فقط میخوان پاشونو بیرون از کشور بذارن) تشکر کنندگان:
2015-05-07 ساعت 18:18
تشکر کنندگان: manheb1
2015-05-07 ساعت 18:20
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . خب دوست عزیز شما که این شرایط رو داری چرا دل به لاتاری بستی؟؟ مگه راههای دیگه رو بروت بستن. من خودم ارشد میکروبیولوژی دارم ولی حقیقتا وضع مالی اونطوری ندارک که بخوام بکنم برم. سطح زبانم هم بد نیست. ولی خب بدون مایه فتیره تشکر کنندگان:
2015-05-07 ساعت 18:22
کی گفته؟
|