موضوعها: 0
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
کسی هست که پیغام session Time Out دیده باشه ؟ سیمون معتقده به علت مشکل فنی اونهایی که قبول شده ممکنه بجای نامه قبولی براشون این پیغام میده
در هر صورت اگه کسی رو میشناسین که این پیغام رو دیده اعلام کنین
البته احتمال مشکلات دیگه هم هست مثل 2012 که بخاطر نقص سیستم انتخاب , نتیجه باطل شد در هر صورت بهتره بجای بد و بیراه گفتن به عده ای که فقط از حقشون استفاده کردن و شرکت کردن یا کافی نتها رو لعن کردن صبور باشین
انشالا همه قبول میشین میبینید این پروسه چقدر صبوری میخاد
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
بنظر من دو تا سوال هست:
١- چرا هرسال ١ مي جوابا رو مي دادن امسال ٥ مي؟
٢- چرا هيچ اخباري نيست مبني بر اينكه برنده ها چيكار كنند؟
صد در صد اختلالي تو سيستمشون هست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرم به جای اینکه با همدیگه جر و بحث کنید و تاپیک رو بیخودی شلوغ کنید دنبال اخبار موثق از لاتاری باشید و اینجا مطرح کنید تا حداقل بشه ازش استفاده کرد.
از اینکه برنده هم نشدید ناراحت نباشید شاید در این برهه از زمان واقعا هنوز وقتش نشده که مهاجرت کنید جای این همه تنش سعی کنید به همدیگه امید بدید.
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی از آمار امسال خبر نداره وضعیت چطور بوده ؟ من که مثل هر سال قبول نشدم، دیگه به این نتیچه عادت کردم .التماس دعا
روبهکان خروس را خانه به دوش کرداند.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
مرد حسابی آخه این هم شد استدلال؟!
هی میایم اینجا و ارسال ها رو میخونیم و هیچی نمیگیم!
ولی از این ارسال شما نتونستم نگذرم.
برادر من، پولداری شما؟ نوش جونت! ولی پول همه چی نیست که بهش بنازی!
به ثروت و شرایط خوبت نناز که به پف بنده!
مگه فقط همه چیز خوب باید برای کسایی باشه که ثروت و موقعیت دارن؟
والا وضعیت مالی ما هم بد نیست، ولی همچین دیدی ندارم و از خدا میخوام هیچوقت هم همچین دیدگاهی بهم نده.
آیا اون کسی که وضعیت مالی خوبی نداره و هر روز داره سگ دو میزنه که شیشش گرو هشتش نباشه آدم نیست که از این وضعیت خلاص شه و بخواد کور سوی امیدی به آینده داشته باشه؟
مگه همه قراره برن آمریکا ظرف بشورن؟
یا مگه قراره فقط آمریکا جایی برای شمای ثروتمند باشه؟!
دوست عزیز پولدار مهاجرسرایی، شما که اینقدر ثروت دارین چرا ناراحتین؟! دلیلش و درک نمیکنم!
شما اگه وضع مالیت اینقدر خوبه چرا ملک و املاک و ماشین و غیره و پول نمیکنی و از طریق سرمایه گذاری اقدام نمی کنی؟!
چرا لاتاری ثبت نام میکنی؟
این و یادتون باشه خدا به دلت نگاه میکنه. هر چیزی که برای خودت دوست داری برای بقیه هم دوست داشته باش.
به کدوم سو داریم میریم ما، با این استدلال ها؟!
در عجبم که دیگه مایی وجود نداره و همش شده من، من، من!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
از ناظم عزیز می خوام بیاد با توجه به تجربشون بگن ایا این هز نات بین سلکت ها احتمال تغییر زیاده
ایا نتایج دوباره اعلام میشه
لطفا بگید .. یا الاف نکنیم خودمونو اگر تمام شدست کار