کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته:  سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

هر کسی حق شرکت در لاتاری داره ، اگر قرار به پول و زبان باشه مطمئن باش 99 درصد نه تنها توی ایران بلکه کشور های مشمول لاتاری ، مسلط نیستند ( تسلط یعنی کسی که دکترا آموزش زبان داره اون هم از بهترین دانشگاه الان هم دانشیار یا استاد تمام توی یک دانشگاه مثل تهران و تربیت مدرس مشغول تدریس )و سرمایه کافی که شما منظورتون بود خیلی ها ندارند. شما 300 میلیون تومان پول داری دو تا خونه داری که من متوسط میگیرم هر کدومش 300 میلیون تومان با ماشین تون میشه یک میلیارد مطمئن باشید همین کسایی که توی همین فروم یا کشور های مثل هند و... هستند ،اگر یک میلیارد داشتند توی همین ایران زندگی میکردند .
من یکی از آشنا هام دارو ساز ( داورخونه )همیشه صحبت که میشه می گم دوست ندارید مهاجرت کنید در پاسخ به سوال من میگه : نه وقتی توی کشور خودم زندگی خوبی دارم مسافرت هر کجا بخواهم می تونم برم بهترین لباس می تونم بخرم بهترین ماشین هر جقدر هم گرون باشه میخرم چه لزومی داره مهاجرت کنم

امیدوارم حرف های من همش اشتباه باشه حق شما باشه این برداشت شخصی من بود
تشکر کنندگان: lighter ، Mandm ، lord_alone_dark ، ostokhan
کسی هست که پیغام session Time Out دیده باشه ؟ سیمون معتقده به علت مشکل فنی اونهایی که قبول شده ممکنه بجای نامه قبولی براشون این پیغام میده
در هر صورت اگه کسی رو میشناسین که این پیغام رو دیده اعلام کنین
البته احتمال مشکلات دیگه هم هست مثل 2012 که بخاطر نقص سیستم انتخاب , نتیجه باطل شد در هر صورت بهتره بجای بد و بیراه گفتن به عده ای که فقط از حقشون استفاده کردن و شرکت کردن یا کافی نتها رو لعن کردن صبور باشین
انشالا همه قبول میشین میبینید این پروسه چقدر صبوری میخاد
تشکر کنندگان: ostokhan
گزارش کن چی می گن داداش
تشکر کنندگان:
بنظر من دو تا سوال هست:
١- چرا هرسال ١ مي جوابا رو مي دادن امسال ٥ مي؟
٢- چرا هيچ اخباري نيست مبني بر اينكه برنده ها چيكار كنند؟
صد در صد اختلالي تو سيستمشون هست.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2015-05-07 ساعت 18:27)َalikh نوشته:  کسی هست که پیغام session Time Out دیده باشه ؟ سیمون معتقده به علت مشکل فنی اونهایی که قبول شده ممکنه بجای نامه قبولی براشون این پیغام میده
البته احتمال مشکلات دیگه هم هست مثل ۲۰۱۲ که بخاطر نقص سیستم انتخاب , نتیجه باطل شد در هر صورت بهتره بجای بد و بیراه گفتن به عده ای که فقط از حقشون استفاده کردن و شرکت کردن یا کافی نتها رو لعن کردن صبور باشین

بيشتر به نظر مياد سيمون ميخواسته اين افرادي كه پيغام تايم اوت رو ديدن از سرش وا كنه يه چيزي گفته كه اونا هم زياد اعتراض نكنن
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
اینم لینک سیمون

http://britsimonsays.com/dv-lottery-magic-show/
هرچند time out یه پیام کاملا طبیعی برای موقعی هست که لود سرور بالاست و خود کی سی سی هم گفته این پیام هیچ معنی خاصی نداره ولی از کی سی سی هرچی بر میاد
تشکر کنندگان: مهتاب.م ، ostokhan
Thank you for your inquiry.

We appreciate your concern but we are not experiencing any technical difficulties. Several thousand individuals have already confirmed their selection for DV-2016 through the Entrant Status Check (ESC). As with any lottery, only a very small percentage of entries were selected for further processing. For DV-2016, we received over 11 million entries seeking one of 50,000 diversity visas available every program year. You must check your Diversity Visa entry status on the ESC site at dvlottery.state.gov and see a selection notice addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program. If you logged into the ESC and saw a notice stating that you were not selected, you have not been selected for further processing in this year’s DV lottery.

When inquiring about the status of your case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center is a document processing facility, and cannot advise you on whether or not you will qualify for a visa. Only a consular officer can make that decision.

For additional information, please refer to the following websites:

Diversity Visa Website: http://travel.state.gov/content/visas/en....html.html

Diversity Visa Instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...tions.html

DS-260 instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html

To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته:  سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

با این همه کمالات که فرمودین شما 15 سال است ثبت نام می کنید اما هیچ اطلاعی در باره ویزای گوناگونی ندارید هدف از تصویب این قانون ورود افراد از نژادها و ملیت های مختلف با فرهنگ های مختلف بدون در نظر گرفتن جنسیت و رنگ و توان مالی و رتبه تحصیلی است به منظور تنوع نژادی و فرهنگی جامعه آمریکا برای بالا بردن سطح تحمل مردم آمریکا نسبت به سایر اقوام پس اعمال هر نوع تبعیضی از هر نوع و جنس در این موضوع فاقد ارزش است
تشکر کنندگان: manheb1 ، farzad-it ، Mandm ، javadgorgani ، usatravel ، Sam2014 ، lord_alone_dark ، Shaft ، alirezanz
دوستان به نظرم به جای اینکه با همدیگه جر و بحث کنید و تاپیک رو بیخودی شلوغ کنید دنبال اخبار موثق از لاتاری باشید و اینجا مطرح کنید تا حداقل بشه ازش استفاده کرد.
از اینکه برنده هم نشدید ناراحت نباشید شاید در این برهه از زمان واقعا هنوز وقتش نشده که مهاجرت کنید جای این همه تنش سعی کنید به همدیگه امید بدید.
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
تشکر کنندگان: ostokhan ، َalikh ، sa122
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/h...01341c0cbc
اینم یه مراکشی که ادعا کرده برنده شده و عکس نامشو گذاشته ببینید پایینش شماره کیس گذاشته !!!!!
هرچند بعیده یکی کیس نامبرشو اینقدر راحت بذاره تو نت
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی از آمار امسال خبر نداره وضعیت چطور بوده ؟ من که مثل هر سال قبول نشدم، دیگه به این نتیچه عادت کردم .التماس دعا
روبهکان خروس را خانه به دوش کرداند.
(2015-05-07 ساعت 18:27)َalikh نوشته:  کسی هست که پیغام session Time Out دیده باشه ؟ سیمون معتقده به علت مشکل فنی اونهایی که قبول شده ممکنه بجای نامه قبولی براشون این پیغام میده
البته احتمال مشکلات دیگه هم هست مثل ۲۰۱۲ که بخاطر نقص سیستم انتخاب , نتیجه باطل شد در هر صورت بهتره بجای بد و بیراه گفتن به عده ای که فقط از حقشون استفاده کردن و شرکت کردن یا کافی نتها رو لعن کردن صبور باشین
کافی نتی ها هر کسی رو تو خیابون میبینن ازش میپرسن "دوست داری بری آمریکا؟ بیا قرعه کشی شرکت کن فقط با 5 تومن!" اونم از خدا خواسته و الکی الکی ثبت نام میکنه ، بعد که قبول شد یا نمی فهمه ، یا اصلا نمیره...
تشکر کنندگان:
من الان دارم نگاه ميكنم.همون صحبت هاي بعد از قبوليه.تكراريييييييييييي
از اين بلاتكليفي خسته شدم.خسته.ميفهمين؟Sad
مرد حسابی آخه این هم شد استدلال؟!
هی میایم اینجا و ارسال ها رو میخونیم و هیچی نمیگیم!
ولی از این ارسال شما نتونستم نگذرم.
برادر من، پولداری شما؟ نوش جونت! ولی پول همه چی نیست که بهش بنازی!
به ثروت و شرایط خوبت نناز که به پف بنده!
مگه فقط همه چیز خوب باید برای کسایی باشه که ثروت و موقعیت دارن؟
والا وضعیت مالی ما هم بد نیست، ولی همچین دیدی ندارم و از خدا میخوام هیچوقت هم همچین دیدگاهی بهم نده.
آیا اون کسی که وضعیت مالی خوبی نداره و هر روز داره سگ دو میزنه که شیشش گرو هشتش نباشه آدم نیست که از این وضعیت خلاص شه و بخواد کور سوی امیدی به آینده داشته باشه؟
مگه همه قراره برن آمریکا ظرف بشورن؟
یا مگه قراره فقط آمریکا جایی برای شمای ثروتمند باشه؟!
دوست عزیز پولدار مهاجرسرایی، شما که اینقدر ثروت دارین چرا ناراحتین؟! دلیلش و درک نمیکنم!
شما اگه وضع مالیت اینقدر خوبه چرا ملک و املاک و ماشین و غیره و پول نمیکنی و از طریق سرمایه گذاری اقدام نمی کنی؟!
چرا لاتاری ثبت نام میکنی؟
این و یادتون باشه خدا به دلت نگاه میکنه. هر چیزی که برای خودت دوست داری برای بقیه هم دوست داشته باش.
به کدوم سو داریم میریم ما، با این استدلال ها؟!
در عجبم که دیگه مایی وجود نداره و همش شده من، من، من!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: ostokhan ، Peyman123 ، SamueL.p ، manheb1 ، lighter ، masoud_k ، Mandm ، amin_j ، usatravel ، John Freeman ، lord_alone_dark ، setareh75 ، alirezanz ، Hezha
از ناظم عزیز می خوام بیاد با توجه به تجربشون بگن ایا این هز نات بین سلکت ها احتمال تغییر زیاده
ایا نتایج دوباره اعلام میشه
لطفا بگید .. یا الاف نکنیم خودمونو اگر تمام شدست کار
تشکر کنندگان: Hezha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان