کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
هنوز توی این ۱۱۴ صفحه پست، حتی یک نفر هم حرف از قبولی نزده؟ قبولی واقعی.

من فرانسه هستم و هر وقت چک میکنم، هیچ پیغام اروری که شما گفتید مثل Timeout و اطلاعات غلط و اینا نمیاد.
خیلی شیک و مجلسی Has not been selected رو میزنه توو صورتم.
تشکر کنندگان: faryas ، puryapurya ، alirezanz
منم از تحریم مهاجر سرا در اودم... ولی متوجه نشدم به کی بی احترامی کردم که بلاک شده بودم...

دیشب تا حالا دارم میخونم مطالب انجمنو ...

چرا هیچ مرجع رسمی چیزی اعلام نمیکنه.....!!!!!!!!!!!!!
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-07 ساعت 18:39)calm نوشته:  [quote='lord_alone_dark' pid='607348' dateline='1431004871']
سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

دوست عزیز شما که انقدر پولدار و هنرمندین برای چی منتظر لاتاری هستین ؟ آمریکا کشور استعداد ها هستش شما میتونید از هنر و استعدادتون استفاده کنید و برید اونجا. چه سرمایه گذاری چه تحصیلی و ... Wink

تشکر کنندگان: lady.rezaie ، Sam2014 ، milade ، lord_alone_dark ، Hezha
با توجه به آمار جهانی لاتاری 2016 احتمال اینکه مشکلی پیش اومده باشه هم هست .درسته سیستمشون پیشرفته هست ولی توسط یه انسان طراحی شده و خطا هم جزء جدایی ناپذیر وجود هر انسانیه .
زمانی همین امریکایی ها بزرگترین کشتی زمان خودش رو به آب انداختن و گفتن که هیچ وقت غرق نمیشه در حالی که تو اولین سفرش غرق شد همین انسانها این سیستم رو طراحی کردن پس تا اعلام رسمی نتایج صبور و امیدوار باشید.
امیدوارم به زودی همه از بلاتکیفی در بیان و شاهد برنده شدن چند نفر از اعضای مهاجر سرا باشیم و در شادیشون شریک بشیم.
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
تشکر کنندگان: armin021
دوستان یکم در مورد این فرضیه پولی شدن لاتاری (مثلا 100 دلار) ، کم لطفی میکنن ! ببینید اگه پولی بشه ُ سطح تحصیلات معیارش از دیپلم به لیسانس ارتقا پیدا کنه ، اون موقع ما شاهد چند تا اتفاق خوب خواهیم بود :

1-جلوی یه مشت بچه مدرسه ای که با وارد کردن اطلاعات اشتباه ثبت نام میکنن جلوگیری میشه .
2-از ثبت نام شدن کسایی که کم ترین اطلاعاتی از لاتاری دارن جلوگیری میشه ، مثلا : هرکسی اسم لاتاری بگوشش میخوره ... زرتی گیر نمیده که منم ثبت نام کنید .. هم فاله هم تماشا .
3- اینطوری کسایی که استطاعت (نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه) مالی ندارن دیگه پا پیش نمیزارن ... بقول عبدلرضای عزیز کسی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه فردا بعد قبولی چطوری میخواد بلیط هواپیما جور کنه و یا با خودش حداقل 10 هزاردلار سرمایه ببره ؟!
4- جلوی ثبت نام فله ای کافی نت ها گرفته میشه !(این خیلی اساسیه )
5- از ثبت نام خانومای خونه دار و اقایون بازنشسته که سطح زبانشون در حد ای ام بلک بورد و تصورشون از شرکت در لاتاری همینجوری بخت ازمایی هستش هم ... جلوگیری میشه !
باور کنین اینایی که گفتم اگه رعایت بشه ... حدود 40 درصد ، امار ثبت نام کنندگان پایین میاد.

بقول استاد عزیز ارش بزرگ :
مدیران محترم اگه نوشته من ایرادی داره خودتون اصلاح بفرمایید .
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، princeworld ، lord_alone_dark
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته:  سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

22 سالمه. نه سفر خارجی نداشتم. 100 میلیون پول نقد هم نداشتم ( ادم عاقل این پول رو تو حسابش نگه نمیداره ) . زبان هم بلد نبودم اما یاد گرفتم . 1000 دولار ؟! الان من به شما بکم 100 نفر جمع شین نفری 1000 دولار بدین بعد قرعه کشی کنیم 1 نفر برنده شه شما خودت نفر اولی که 4 تا بد و بیراه نثار میکنی. نمیدونم چرا اصرار هم داری به اینکه سفر خارج رفتنت رو به رخ بکشی.
و سرمایه و املاک داری خیرشو ببینی.
یه گفته خودتون شخص با سوادی هم هستین. شما با این سواد و مدرک باید بدونی که تو یه قرعه کشی واس خودت حق نباس قایل شی دوست عزیز.

(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته:  سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

22 سالمه. نه سفر خارجی نداشتم. 100 میلیون پول نقد هم نداشتم ( ادم عاقل این پول رو تو حسابش نگه نمیداره ) . زبان هم بلد نبودم اما یاد گرفتم . 1000 دولار ؟! الان من به شما بکم 100 نفر جمع شین نفری 1000 دولار بدین بعد قرعه کشی کنیم 1 نفر برنده شه شما خودت نفر اولی که 4 تا بد و بیراه نثار میکنی. نمیدونم چرا اصرار هم داری به اینکه سفر خارج رفتنت رو به رخ بکشی.
و سرمایه و املاک داری خیرشو ببینی.
یه گفته خودتون شخص با سوادی هم هستین. شما با این سواد و مدرک باید بدونی که تو یه قرعه کشی واس خودت حق نباس قایل شی دوست عزیز.
کیس:2015As54xx><رویت:1می><کنسول:آنکارا><فرم اولیه: 24 اگوست>

با غصه نشو همدم ، سنت شکن خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش

سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت
تشکر کنندگان: manheb1 ، mom ، MARY31 ، lord_alone_dark
منتظر یه خبر .....

از کارو زندگی افتادیم .خخخ

یه نفر بیاد بگه قبول شد یا یه مرجع رسمی اعلام کنه ما بریم پی زندگیمون...

اعصاب مصاب نمونده برام .. هی باید قرص مرص خورد.. یهو دیدین سامی خول مول شد .... خخخخ سامی تتلو
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: khatarnak ، faryas
(2015-05-07 ساعت 18:32)Nazem نوشته:  بنظر من دو تا سوال هست:
١- چرا هرسال ١ مي جوابا رو مي دادن امسال ٥ مي؟
٢- چرا هيچ اخباري نيست مبني بر اينكه برنده ها چيكار كنند؟
صد در صد اختلالي تو سيستمشون هست.

التماس دعا

ایشالاه که نتایج عوض شه
تشکر کنندگان: manheb1 ، armin021
(2015-05-07 ساعت 18:32)Nazem نوشته:  بنظر من دو تا سوال هست:
١- چرا هرسال ١ مي جوابا رو مي دادن امسال ٥ مي؟
٢- چرا هيچ اخباري نيست مبني بر اينكه برنده ها چيكار كنند؟
صد در صد اختلالي تو سيستمشون هست.

التماس دعا

ایشالاه که نتایج عوض شه
تشکر کنندگان: manheb1 ، ramy1000
سلام
دوست عزیز با این شرایطی که داری باید مهاجرت کنی نه این که به امید لاتاری بشینی و از دیگران بخوای با انصراف از حقشون میدان را برای شما خالی کنند .اگه تا حالا نتوانستی حتما اشکال جای دیگه است اونو رفع کن .

اگر هم برای لاتاری شرایط سخت نمی گذارند این است که با ماهیت اجرای ان مخالف است هدف از برگذاری لاتاری از سوی پیشنهاد دهندگان آن دو چیز اعلام شد : یک تنوع نژادی و دو جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی .
طبیعی است بسیاری از افراد به امید قبولی در لاتاری دست به مهاجرت قاچاقی نزده و شرایط سخت در ثبت نام با این اصل مخالفت دارد .( توجه داشته باشید این نظر من نیست و نقل نظرات موافقان روند فعلی در آمریکاست )
تشکر کنندگان: manheb1 ، lighter ، milade ، Sam2014 ، MARY31 ، lord_alone_dark ، aaraam
(2015-05-07 ساعت 18:54)meraj-fallahi نوشته:  دوستان یکم در مورد این پولی فرضیه پولی شدن لاتاری (مثلا 100 دلار) ، کم لطفی میکنن ! ببینید اگه پولی بشه ُ سطح تحصیلاتی معیارش از دیپلم به لیسانس ارتقا پیدا کنه ، اون موقع ما شاهد چند تا اتفاق خوب خواهیم بود :

۱-جلوی یه مشت بچه مدرسه ای که با وارد کردن اطلاعات اشتباه ثبت نام میکنن جلوگیری میشه .
۲-از ثبت نام شدن کسایی که کم ترین اطلاعاتی از لاتاری دارن جلوگیری میشه ، مثلا : هرکسی اسم لاتاری بگوشش میخوره ... زرتی گیر نمیده که منم ثبت نام کنید .. هم فاله هم تماشا .
۳- اینطوری کسایی که استطاعت (نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه) مالی ندارن دیگه پا پیش نمیزارن ... بقول عبدلرضای عزیز کسی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه فردا بعد قبولی چطوری میخواد بلیط هواپیما جور کنه و یا با خودش حداقل ۱۰ هزاردلار سرمایه ببره ؟!
۴- جلوی ثبت نام فله ای کافی نت ها گرفته میشه !(این خیلی اساسیه )
۵- از ثبت نام خانومای خونه دار و اقایون بازنشسته که سطح زبانشون در حد ای ام بلک بورد و تصورشون از شرکت در لاتاری همینجوری بخت ازمایی هستش هم ... جلوگیری میشه !
باور کنین اینایی که گفتم اگه رعایت بشه ... حدود 40 درصد ، امار ثبت نام کنندگان پایین میاد.

منم با پولی شدنش موافق هستم. البته دردسر هایی مثل واریز پول داره که خب الان شرکت های زیادی هستن که این کار رو میکنن. نیازی هم نیست مبلغ زیادی باشه در همون حد که هر عابر پیاده ای نره یه عکس بده کافی نت براش ثبت نام کنه کفایت میکنه ! پول زیادی هم نیست و واقعا اگر کسی مشتاق باشه و برای مهم باشه دنبال قضیه رو میگیرهد و ثبت نام میکنه. ( مورد داشتیم موقع مصاحبه یک خانم و آقای میان سال اومده بودن که سطح زبانشون در حد اینتر و اگزیت هم نبوده ! خب این مصداق بارز نامردیه دیگه)
تشکر کنندگان: meraj-fallahi ، lord_alone_dark
(2015-05-07 ساعت 17:57)manheb1 نوشته:  [quote='lord_alone_dark' pid='607348' dateline='1431004871']
سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

عزیز این شرایطی که شما داری فکر نکنم تو ایران غیر از خودت کسی داشته باشه
تشکر کنندگان: zahra 1 ، lighter ، manheb1 ، Abdorrezaa ، Sam2014 ، lord_alone_dark ، alirezanz
سلام
دوست عزیز با این شرایطی که داری باید مهاجرت کنی نه این که به امید لاتاری بشینی و از دیگران بخوای با انصراف از حقشون میدان را برای شما خالی کنند .اگه تا حالا نتوانستی مهاجرت کنی حتما اشکال جای دیگه است اونو رفع کن .

اگر هم برای لاتاری شرایط سخت نمی گذارند این است که با ماهیت اجرای ان مخالف است هدف از برگذاری لاتاری از سوی پیشنهاد دهندگان آن دو چیز اعلام شد : یک تنوع نژادی و دو جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی .
طبیعی است بسیاری از افراد به امید قبولی در لاتاری دست به مهاجرت قاچاقی نزده و شرایط سخت در ثبت نام با این اصل مخالفت دارد .( توجه داشته باشید این نظر من نیست و نقل نظرات موافقان روند فعلی در آمریکاست )
تشکر کنندگان: manheb1 ، lord_alone_dark
(2015-05-07 ساعت 18:17)vistac نوشته:  [quote='lord_alone_dark' pid='607348' dateline='1431004871']

آقا یا خانم دمت گرم کلی تو این عصر پنج شنبه ای خندیدم. خیلی جلوی خودمو گرفتم که چیز خواصی نگم و تو دلم مونده. واقعا برات تاسف میخورم با ای رز فکرت. بهتره بیای و عذر خواهی کنید آقای یا خانم محترم چقدر شما خفنیییی جیگرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
شما هم از اون ور بوم افتادی.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: khatarnak ، javadgorgani ، Sam2014
(2015-05-07 ساعت 18:54)meraj-fallahi نوشته:  دوستان یکم در مورد این فرضیه پولی شدن لاتاری (مثلا 100 دلار) ، کم لطفی میکنن ! ببینید اگه پولی بشه ُ سطح تحصیلات معیارش از دیپلم به لیسانس ارتقا پیدا کنه ، اون موقع ما شاهد چند تا اتفاق خوب خواهیم بود :

۱-جلوی یه مشت بچه مدرسه ای که با وارد کردن اطلاعات اشتباه ثبت نام میکنن جلوگیری میشه .
۲-از ثبت نام شدن کسایی که کم ترین اطلاعاتی از لاتاری دارن جلوگیری میشه ، مثلا : هرکسی اسم لاتاری بگوشش میخوره ... زرتی گیر نمیده که منم ثبت نام کنید .. هم فاله هم تماشا .
۳- اینطوری کسایی که استطاعت (نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه) مالی ندارن دیگه پا پیش نمیزارن ... بقول عبدلرضای عزیز کسی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه فردا بعد قبولی چطوری میخواد بلیط هواپیما جور کنه و یا با خودش حداقل ۱۰ هزاردلار سرمایه ببره ؟!
۵- از ثبت نام خانومای خونه دار و اقایون بازنشسته که سطح زبانشون در حد ای ام بلک بورد و تصورشون از شرکت در لاتاری همینجوری بخت ازمایی هستش هم ... جلوگیری میشه !

سلام
به نظر من یکی از دلایلی که زود نتیجه رد شدنه لاتاری فراموش میشه همین رایگان بودنشه ، فلسفه لاتاری این نیست که فیلتر کنه با سواد و بی سواد پول دار و فقیر ، اگر صد دلار باشه مطمئن باشید خیلی ها بد ها انگ کلاهبرداری میزنند به همین سیستم و وجه این سیستم خراب میشه
به هر حال دولت امریکا راه های دیگه هم تعریف کرده مثل سرمایه گذاری خیلی انتخاب های دیگه ، عقیده شخصی من امیدوارم اشتباه هم باشه کسی که وضع مالی خوبی داشته باشه دنبال این روش نیست من به چشم دارم می بینم کسایی که وضع مالی خوبی دارند ترجیج می دهند از راه های دیگه اقدام کننند .

(2015-05-07 ساعت 18:54)meraj-fallahi نوشته:  دوستان یکم در مورد این فرضیه پولی شدن لاتاری (مثلا 100 دلار) ، کم لطفی میکنن ! ببینید اگه پولی بشه ُ سطح تحصیلات معیارش از دیپلم به لیسانس ارتقا پیدا کنه ، اون موقع ما شاهد چند تا اتفاق خوب خواهیم بود :

تشکر کنندگان: armin021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان