کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 09:47)گلنسا نوشته:  برندگان خوش اقبال تبریک میگم امیدوارم مسیر زندگیتون هموارتر از پیش باشه و خلاصه حالشو ببرین .برنده نشدگان عزیز مثل خودم پرچما بالا باشه نبینم کسی دپرس شه ها Shy

شما یه جوری میگین انگار امتحان پایان ترم بوده.
فرض بر قبول نشدن هست مگر خلافش ثابت بشه.
تشکر کنندگان: گلنسا ، shahryar_eng ، sad_sad
(2015-05-08 ساعت 09:48)alina-b نوشته:  مادر منم برنده شده. پیغام time out میداد قبلا

یکی دیگه از بچه های فروم هم تایم اوت داشت احتمالاً الان داره شیرینی میده که نیست.
آواتارش قرمز و مشکی بود، تو امضاشم نوشته بود پرنده ای که نوکش کجه انجیر میخوره یا همچین چیزی که معنیشو هم نفهمیدم من.

Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، Memolk
(2015-05-08 ساعت 09:50)avast نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 09:47)گلنسا نوشته:  برندگان خوش اقبال تبریک میگم امیدوارم مسیر زندگیتون هموارتر از پیش باشه و خلاصه حالشو ببرین .برنده نشدگان عزیز مثل خودم پرچما بالا باشه نبینم کسی دپرس شه ها Shy

من هم توی مهاجرسرا متوجه شدم که خیلیا واقعا براشون حیاتی بوده اسمشون در بیاد
Like the sun we will live to rise
Like the sun we will live and die
And then ignite again
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 09:54)avast نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 09:48)alina-b نوشته:  مادر منم برنده شده. پیغام time out میداد قبلا

یکی دیگه از بچه های فروم هم تایم اوت داشت احتمالاً الان داره شیرینی میده که نیست.
آواتارش قرمز و مشکی بود، تو امضاشم نوشته بود پرنده ای که نوکش کجه انجیر میخوره یا همچین چیزی که معنیشو هم نفهمیدم من.

Big GrinBig GrinBig Grin
some one like u بوده شاید!
Like the sun we will live to rise
Like the sun we will live and die
And then ignite again
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، Memolk
سلام دوستان این دوست من هم قبول شده تبریک به همه برندگان
تشکر کنندگان: گلنسا ، avast ، sib 24 ، shahryar_eng ، puryapurya
(2015-05-08 ساعت 09:59)گلنسا نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 09:54)avast نوشته:  

Big GrinBig GrinBig Grin
some one like u بوده شاید!

آره خودشه، someonelikeyou....
داداش بیا شیرینی بده پیلیز.
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، shahryar_eng ، Memolk
(2015-05-08 ساعت 09:55)گلنسا نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 09:50)avast نوشته:  

من هم توی مهاجرسرا متوجه شدم که خیلیا واقعا براشون حیاتی بوده اسمشون در بیاد

برای همه مهمه، من تا دیشب که معلوم نبود اشتباهی رخ داده یا نه زندگی عادیم حتی مختل شده بود.
آخرم نشد ولی مهم نیست، اونی که میده خودشم میگیره.
تشکر کنندگان: گلنسا ، r.bazargan ، shahryar_eng
دوستان گل مهاجرا سرا
اولا تبریک به برندگان لاتاری....ایشاا.. سال دیگه همین موقع نیویورک و لس آنجلس و ..شهر مورد علاقتونین
فقط یک سوال به من جواب بدید دیگه من برم تا لاتاری 2017
دوستان گفته بودن ویزا از 125 هزار رسیده به 84 هزار...
این تاثیری هم در سهمیه ایران داشته یا نه؟مثلا ایران هر سال حداقل 5 هزار برنده داشت....
تغییر کرده؟
(2015-05-08 ساعت 07:38)afshin4749 نوشته:  آقا من کم کم دارم قاطی میکنم !!!
بابا این چه کاریه که نامه قبولی رو مستقیم میگذارید توو سایت ؟!! اونوقت به خیال خودتون با فتوشاپ یا پینت روی اسم و شماره کیس نامبر خط کشیدین !! اونوقت اون بارکد بالا رو که من قشنگ با بارکد خوان اونو هک کردم رو درست گذاشتین در معرض دید ملت !!! عجب آدمایی هستین ها !! هر چه جلوتر میریم مهاجرسراییها ناشی تر میشن ! یکی به اینا تذکر بده بابا. آقایون مدیران آقای Nazem برادر من چیکار میکنی شما ؟ من تا بلیت هواپیما رو رزرو نکرده بودم حتی پدر مادرم هم خبر نداشتن !!!! یه هفته به رفتنم به خانواده گفتم و بعد از رفتنم فامیل فهمیدن !! به دور از هرگونه سر زنش و خدایی ناکرده توهین و ................. به نظر من بهترین دوران و پخته ترین افراد در دوره های 2010 ، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ بودن !!

این که نباید قبول شدن رو به کسی بگیم تا زمانیکه گرین کارت رو بگیریم منطقش رو میفهمم ولی اینکه نباید کیس نامبر رو کسی بدونه مخصوصن اون سه یا چهار شماره آخرش رو!!
منطقش چی هست؟حالا اگه کسی کیس نامبر یه برنده لاتاری رو بدونه چیکار میتونه با اون کیس نامبر بکنه؟لطفن پاسخ بدین
(2015-05-08 ساعت 10:07)Omid.kiani نوشته:  دوستان گل مهاجرا سرا
اولا تبریک به برندگان لاتاری....ایشاا.. سال دیگه همین موقع نیویورک و لس آنجلس و ..شهر مورد علاقتونین
این تاثیری هم در سهمیه ایران داشته یا نه؟مثلا ایران هر سال حداقل ۵ هزار برنده داشت....
تغییر کرده؟

آمار رسمی رو تا منتشر نکنند مشخص نمیشه ولی احتمالاً از همه به یک نسبت کم میشه.
تشکر کنندگان: salii ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 10:10)Asal707 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 07:38)afshin4749 نوشته:  آقا من کم کم دارم قاطی میکنم !!!
بابا این چه کاریه که نامه قبولی رو مستقیم میگذارید توو سایت ؟!! اونوقت به خیال خودتون با فتوشاپ یا پینت روی اسم و شماره کیس نامبر خط کشیدین !! اونوقت اون بارکد بالا رو که من قشنگ با بارکد خوان اونو هک کردم رو درست گذاشتین در معرض دید ملت !!! عجب آدمایی هستین ها !! هر چه جلوتر میریم مهاجرسراییها ناشی تر میشن ! یکی به اینا تذکر بده بابا. آقایون مدیران آقای Nazem برادر من چیکار میکنی شما ؟ من تا بلیت هواپیما رو رزرو نکرده بودم حتی پدر مادرم هم خبر نداشتن !!!! یه هفته به رفتنم به خانواده گفتم و بعد از رفتنم فامیل فهمیدن !! به دور از هرگونه سر زنش و خدایی ناکرده توهین و ................. به نظر من بهترین دوران و پخته ترین افراد در دوره های 2010 ، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ بودن !!

این که نباید قبول شدن رو به کسی بگیم تا زمانیکه گرین کارت رو بگیریم منطقش رو میفهمم ولی اینکه نباید کیس نامبر رو کسی بدونه مخصوصن اون سه یا چهار شماره آخرش رو!!
منطقش چی هست؟حالا اگه کسی کیس نامبر یه برنده لاتاری رو بدونه چیکار میتونه با اون کیس نامبر بکنه؟لطفن پاسخ بدین

چونکه از ایرانی جماعت و چینی جماعت همه نوع حرکتی سر میزنه.
مختصر، مفید!
تشکر کنندگان: Asal707 ، DIVE ، shahryar_eng ، blue honey ، aaraam
(2015-05-08 ساعت 10:10)avast نوشته:  
این تاثیری هم در سهمیه ایران داشته یا نه؟مثلا ایران هر سال حداقل ۵ هزار برنده داشت....
تغییر کرده؟

آمار رسمی رو تا منتشر نکنند مشخص نمیشه ولی احتمالاً از همه به یک نسبت کم میشه.

میشه لطفن لینک سایتی که آمار رسمی رو منتشر میکنه اینجا بزارید.
تغییر کرده؟

به 125 هزار نفر ویزا نمیدادن.مصاحبه میکردن و از بین تعداد 125هزار نفر فقط پنجاه هزار نفر رو انتخاب میکردن تا گرین کارت بهشون تعلق بگیره.الان 84 هزار نفر رو اعلام کردن و باز هم فقط به پنجاه هزار نفر گرین کارت میدن.در اصل ماجرا تغییری داده نشده.
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، Kaveh ، Memolk
(2015-05-08 ساعت 10:18)Asal707 نوشته:  
تغییر کرده؟

به 125 هزار نفر ویزا نمیدادن.مصاحبه میکردن و از بین تعداد 125هزار نفر فقط پنجاه هزار نفر رو انتخاب میکردن تا گرین کارت بهشون تعلق بگیره.الان 84 هزار نفر رو اعلام کردن و باز هم فقط به پنجاه هزار نفر گرین کارت میدن.در اصل ماجرا تغییری داده نشده.

تفاوتش اینه که هر کسی مدارکش مشکل نداشته باشه و مطابق حداقل خواسته ها باشه سریعتر پذیرفته میشه چونکه اگر بخوان نپذیرن تا سرحد دیوانگی زجر و ناراحتی میکشن.
به همه برندگان تبریک میگم. خوشحالم که عضو سایتی هستم که جامعه آماری بالایی داره و به همین خاطر اولین بار بچه های این سایت به نتایج مشکوک بودند.پس از مدیران و همه بچه های سایت تشکر میکنم.
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، hameddjj ، shahryar_eng ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان