موضوعها: 0
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 22:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 22:09 توسط runioe.)
(2015-05-08 ساعت 22:01)alm80 نوشته: (2015-05-08 ساعت 21:50)mercedeh 67 نوشته: لاتاری اخرین راه نیست من فقط دفعه اول که ثبت نام کردم بهش دل خوش کردم که بعد از ۵-۴ سال شرکت کردن هیچگاه برنده نشدم.من همیشه برای مهاجرت تلاش کردم.سال ۲۰۰۶ به همراه خانواده به المان رفتیم برای زندگی اما به دلیل مشکلاتی نشد و برگشتیم.و این بار انرژی ام رو برای تحصیل گذاشتم و ایلتس گرفتم و به مالزی رفتم که پس از دوره کوتاهی به انگلیس برم که اون هم به لطف چند برابر شدن قیمت ارز کنسل شد و بٰعد از کلی هزینه به ایران برگشتم تا دو سال پیش که به نروژ امدم و از اینجا به همراه همسرم مشغول طی کردن پروسه مهاجرت به کاناداییم و میخوام اینو بگم که برای مهاجرت هزاران راه هست که کمی همت میخواد و انسان تا زندست باید واسه چیزی که میخواد تلاش کنه
براي کسي که پول نداره لاتاري آخرين راه ورود به امريکاس
عزیز دل واسه بی پولها اولین و آخرین راه همینه.(حرف دلم بود)
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من کسی که منتظر برنده شدن لاتاری آمریکا نشسته و برنامه ریزی زندگیشو بر این اساس ریخته به اندازه همون آدمی شانس داره که به این امید نشسته که یه روزی ماشین بانک بیاد همینطوری یهویی سه تا گونی اسکناس از پنجره اتاق خوابش بریزه تو اتاقش و بره! من خودم حدود 20 ساله ثبت نام می کنم و در این بین سه نفر از اطرافیان با ثبت نام من رفتند همه شون هم اولین یا دومین بارشون بود ثبت نام می شدند در هر حال ما همچنان راه خودمون رو می رویم زیرچشمی نگاهی هم به پنجره داریم
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
آقا و خانمها
پیشنهاد من به امثال مثل من(برنده نشده ها)) برید فیلم شیار 143 رو ببینید. فکر کنم عاقبت ما و لاتاری عاقبت همین فیلم میشه.
صبر ایوب میخواد. خخخخخخخخ
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 22:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 22:29 توسط ProEngineer.)
مثل اون روزای خیلی خیلی غریب گذشته ( یعنی همین چند روزِ قبل اعلام نتایج! )، میخوام بگم خدایا :
خدایا تمام هستی من در دستان توست، چه کسی بهتر از تو مسیر آینده مرا می شناسد؟
و به خاطر همینه که دلم میخواد دوباره اون شعر حافظو زیر لب بخونم:
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم .............. لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 22:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 22:28 توسط ProEngineer.)
وقتی Has Not بینو دیدم، میدونید چی شد؟ چه اتفاقی درونم افتاد؟
این اولین بار بود اینقدر به خودم مصمم شده بودم!
اون موقعی که دیدم زده شما انتخاب نشدید، به خودم گفتم من میرم، مهم نیست از چه راهی، من باید برم، بایــــــد.....
بعدش چند دقیقه ای نشستمو با خودم گفتم واقعا میخوای بری سعید؟
بعدش سعید گفت آره، دوباره سعید پرسید پس اگه میخواستی بری باید تا حالا به تکاپو افتاده بودی. این همه سال برای رفتن چیکار کردی؟
چه تلاشی انجام دادی؟
انگلیست در چه حده؟
چقدر دوست و آشنا تو آمریکا داری ؟
چه تلاشی کردی ببینی توی آمریکا چیکار می تونی انجام بدی که در آمد داشته باشی؟
بعدش سعید دید سعید جوابی برای اینهمه سوال نداره بهش گفت :
باید بلند شی، باید آغاز کنی، باید با همینی که داری شروع کنی و همیشه اینو گوشه ذهنت تکرار کنی :
معجزه زمانی اتفاق می افتد که تو تمام آنچه را که میتوانستی انجام داده باشی... ( اون موقع است که روح الهی برای معجزه کردن وارد میشه!!! )
اون جمله های پر از خرد و حکمت استاد یادت باشه سعید، اونجایی که نوشته بود:
همیشه درب دیگری برای گشودن هست.......، همیشه بهشتی دیگر برای درنوردیدن هست، همیشه راهی دیگر هست......
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی .
میشه بگید قضیه 84000 تا چیه ؟
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایعنی چی ؟
یعنی ممکنه دوباره یه سری اسامی رو اعلام مجددکنن؟؟
بی خیال دیگه امید نداشته باشید که این طورضدحال بخوریم
بریم دنبال راههای دیگه
والله ادم برنامه بفرماییدشام رو که میبینه هرکی ازراه رسبده با هرفرهنگ وتحصیلاتی رفته خارج چرا مانتونیم
بلاخره یه راهی هست
البته جزپناهندگی که اخرین راه وبدترین راهه