کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 21:39)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:29)calm نوشته:  kcc بعد از مدتها به این نتیجه رسیده بود با توجه به اینکه 55 هزار ویزا سهمیه دارد و بیش از 50 درصد برندگان پیگیری نمی کنن حدود 110 هزار برنده تعیین می کرد و هر سال هم همون تعداد 55 هزار کمابیش ویزا صادر می کرد تاسال گذشته که درصد ها تغییر کرد و علیرغم پیش بینی kcc درصد بیشتری از برندگان برای اخذ ویزا اقدام کردند در نتیجه ویزا پیش از پایان سال تموم شد و مطمئنن با اعتراض های شدیدی مواجه شدند که بازتاب خوبی براشون نداشت من نتیجه می گیرم امسال درس عبرت شده براشون و برای جلوگیری از اون رویداد تعداد برندگان رو خیلی کمتر اعلام کرده اند چون کسی نمی تونه اونها رو برای اینکه چرا کم اعلام کردین مواخذه کنه ولی می تونه طلبکار بشه چرا اسم من رو برنده اعلام کردین ولی ویزا ندادین . احتمالن پیش بینی کردند اگه کم آوردند و سهمیه ویزاشون صادر نشد یا دوباره اعلام می کنند یا اصلن از قبل فکر کردند هر چی ویزا صادر شد که شد نشد هم که نشد دیگه! فکر می کنید نظرم چقدر با واقعیت مطابقت داره؟
آره ولی 84000 نفر دیگه خیلی کمه چون ۲۰۱۵ تا تا حالا متوسط حدود 45% اصلا فرم 260 رو اصلا پر نکردن حالا رفیوزیها و ای پی ها و ... به کنار
به نظرم باید رو 100000 می بستن من مطمئنم کم میارن و د.باره اعلام میکنن

یعنی میشه

خدا از دهنت بشنوه

اتفاقا امروز صب بود وقتی اومدم توی فروما و دیدم همه خوشحالن، خیلی قاطی کردم، چرا من، چرا اسم من نبود؟؟؟؟؟؟

ولی وقتی اون موضوع 84 هزارتا رو دیدم، پیش خودم گفتم هنوزم ممکنه یه روزنه ی امیدی باشه

خدا.........

تشکر کنندگان: farrokh33 ، mrlzdh ، hameddjj ، کوهنورد ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 22:01)alm80 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:50)mercedeh 67 نوشته:  لاتاری اخرین راه نیست من فقط دفعه اول که ثبت نام کردم بهش دل خوش کردم که بعد از ۵-۴ سال شرکت کردن هیچگاه برنده نشدم.من همیشه برای مهاجرت تلاش کردم.سال ۲۰۰۶ به همراه خانواده به المان رفتیم برای زندگی اما به دلیل مشکلاتی نشد و برگشتیم.و این بار انرژی ام رو برای تحصیل گذاشتم و ایلتس گرفتم و به مالزی رفتم که پس از دوره کوتاهی به انگلیس برم که اون هم به لطف چند برابر شدن قیمت ارز کنسل شد و بٰعد از کلی هزینه به ایران برگشتم تا دو سال پیش که به نروژ امدم و از اینجا به همراه همسرم مشغول طی کردن پروسه مهاجرت به کاناداییم و میخوام اینو بگم که برای مهاجرت هزاران راه هست که کمی همت میخواد و انسان تا زندست باید واسه چیزی که میخواد تلاش کنه Smile

براي کسي که پول نداره لاتاري آخرين راه ورود به امريکاس

عزیز دل واسه بی پولها اولین و آخرین راه همینه.(حرف دلم بود)
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: aidaz ، alm80 ، mrlzdh ، shahryar_eng
به نظر من کسی که منتظر برنده شدن لاتاری آمریکا نشسته و برنامه ریزی زندگیشو بر این اساس ریخته به اندازه همون آدمی شانس داره که به این امید نشسته که یه روزی ماشین بانک بیاد همینطوری یهویی سه تا گونی اسکناس از پنجره اتاق خوابش بریزه تو اتاقش و بره! من خودم حدود 20 ساله ثبت نام می کنم و در این بین سه نفر از اطرافیان با ثبت نام من رفتند همه شون هم اولین یا دومین بارشون بود ثبت نام می شدند در هر حال ما همچنان راه خودمون رو می رویم زیرچشمی نگاهی هم به پنجره داریم
تشکر کنندگان: aidaz ، mercedeh 67 ، javadgorgani ، roadhog ، shahryar_eng ، اشکان 3D ، pari pariaaa ، MEHR52
.
.
.
.
لعنت به این شانس..

داغونم مثل مادری که اخرین سرباز بازگشته از جنگ هم پسرش نبود.
.
.
تبریک دوستان عزیزم.... ایشالله همتون قبولی بگیرید به ایام خوشی رو تو امریکا سپری کندی
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: hameddjj ، حامد ، usatravel ، shahryar_eng ، اشکان 3D ، payamshad
آقا و خانمها
پیشنهاد من به امثال مثل من(برنده نشده ها)) برید فیلم شیار 143 رو ببینید. فکر کنم عاقبت ما و لاتاری عاقبت همین فیلم میشه.
صبر ایوب میخواد. خخخخخخخخ
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 11:53)jayjay نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:17)kamran293 نوشته:  بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.

دوست عزيز كي همچين چيزي گفته؟ اگه ميتوني پول جور كني ميتوني واسه دوره مستر در دانشگاه هاي امريكا بذيرش بگيري البته دانشگاه هاي رده متوسط. گوش به حرفاي امثال كاملي نده. اين بابا همه راه ها رو سخت ميكنه تا ملت فقط بيان نيم مليون دلار بدن به اين اقا و تيم وكالتش تا پس از دريافت ٥٠ هزار دلار واسشون اقامت eb5 يا سرمايه گذاري سنگين جور كنه. اينها به فكر دكان خودشونن.

ببين شما معدلت بايد بالاي ٢/٥ از ٤ در اسكل امريكايي باشه و معدل كل شما بالاي اين عدده.
برو توي سايت Usnews كه ليست دانشگاه را توش داره و بگرد دنبال دانشگاه هايي كه رنكينكشون بيشتر از ٣٠ باشه. دوست خود بنده با معدل ١٣/٨ واسه مستر رفت و الان دانشجوي دكترا در امريكاست. البته اگه بتوني پول دوره مستر را جور كني.طبق حرفاي جناب دكترررر كاملي دوست منم الان نبايد اونجا باشه!
مخصوصا الان كه وضع ويزاي دانشجويي عاليه و فرت و فرت دارن ويزا ميدن.

خود من اگه واسه ويزاي سرمايه گذاري سبك اقدام نكرده بودم حتما اين راه را ميرفتم

ممنون..اره این کلا ادمپ نامید میکنه..همش میکه پل پشت سرتونو خراب نکنید..کسی نفهمه مثلا اللن ما دیگه پل ساعت لندن رو داریم خراب میکنیم..چی بگم...چشم..از راهنماییت بسیار ممنونم دوست گرامی..
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 22:04)runioe نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 22:01)alm80 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:50)mercedeh 67 نوشته:  لاتاری اخرین راه نیست من فقط دفعه اول که ثبت نام کردم بهش دل خوش کردم که بعد از ۵-۴ سال شرکت کردن هیچگاه برنده نشدم.من همیشه برای مهاجرت تلاش کردم.سال ۲۰۰۶ به همراه خانواده به المان رفتیم برای زندگی اما به دلیل مشکلاتی نشد و برگشتیم.و این بار انرژی ام رو برای تحصیل گذاشتم و ایلتس گرفتم و به مالزی رفتم که پس از دوره کوتاهی به انگلیس برم که اون هم به لطف چند برابر شدن قیمت ارز کنسل شد و بٰعد از کلی هزینه به ایران برگشتم تا دو سال پیش که به نروژ امدم و از اینجا به همراه همسرم مشغول طی کردن پروسه مهاجرت به کاناداییم و میخوام اینو بگم که برای مهاجرت هزاران راه هست که کمی همت میخواد و انسان تا زندست باید واسه چیزی که میخواد تلاش کنه Smile

براي کسي که پول نداره لاتاري آخرين راه ورود به امريکاس

عزیز دل واسه بی پولها اولین و آخرین راه همینه.(حرف دلم بود)

واسه کسی که مستقیم هلو برو تو گلو( مثل لاتاری) میخواد بره امریکا بله راه دیگه ای نیست!
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، shahryar_eng ، کوهنورد
(2015-05-08 ساعت 21:17)reza.aa نوشته:  تبریک به همه برندگان ۲۰۱۶
با امید روزهای خوب و ویزلس خوشگل برای همتون

بنا به علاقه و وظیفه شخصی ،همونطور که بچه های ۲۰۱۴ به ما کمک کردن هر کمکی از دستم بیا در خدمت همه شما هستم .
من به خاطر نداشتن امکانات کافی نمیونم تویه تاپیکها زیاد فعال باشم اما به تمام پیام ها جواب میدم.

چندتا توصیه برای همه شما عزیزان
از شتاب زدگی اجتناب کنید اما واسه جور کردن مدارک شتاب کنید چون سیستم اداری ما بهش اعتمادی نیست . (سفرنامه من رو بخونید میفهمید چرا)

هیچ منبعی بهتر از خوندن صفحه به صفحه تاپیک ها نیست حدود 2000 برگ از تاپیک های مهاجرسرا رو خوندم . بعد از اون اگه واستون سوالی موند که نمی مونه سوال بپرسید ، هرچند فکر کنم خودتون میشید منبع برای سوال های دیگران . رضا ۲۰۱۵ عزیز نمونه موجوده

اگه جای خاصی کار میکنید که این چیزا براشون مهمه خبر قبولیتون رو نگید و اگه گفتید بگید اشتباه شده مثلا بد خوندید یا سایت قاطی کرده بوده بلاخره یه چیزی سر هم کنید . وگرنه بغعدا خودتون به این نتیجه میرسید.

به کسانی که در عوض ازدواج و این حرفا بهتون پیشنهاد پول میکنن جواب رد بدین چون واقعا به ریسکش نمی ارزه ، حتی اگه در حد من دستتئن خالی باشه . روزی که برنده شدم دوملیون تومن داشتم الان هم که واسه رفتن آماده میشم فک نکنم بیشتر از 5000 $ بتونم ببرم اونم نصفش رو خانوادم بهم میدن. این حرفم اصلا به روابط شما با نامزد یا دوست دختر،پسرتون نداره اون بحثش کاملا جداست و به نظرم حتی ارزشش از گریین کارت آمریکا هم بیشتره . منظورم سواستفاده دیگران ازشماست

الان فقط روی پرکردن فورم 260 تمرکز کنید تا حد اماکن مدارکتون رو کامل کنید . به کشور و شهر انتخابتون خوب فکر کنید . ارمنستان ، ترکیه و امارات هرکدوم مزایای خودش رو داره من آنکارا بودم و سختی های خودش این به شما بستگی داره .واسه تبدیل تاریخ ها از سایت http://www.time.ir استفاده کنید .

اگه دیپلم فنی دارید و مدرک دانشگاهی دارید نگران نباشید سفرنامه من رو بخونید تا همه چیز دستتون بیاد .اما اگه فقط دیپلم دارید و پیش دانشگاهی ندارید و دانشگاه هم نرفتید . من نمیدونم چه جوری اما پیشدانشگاهی رو بگیرید . چون شما باید پیش دانشگاهی و دیپلم رو داشته باشید یا مدرک دانشگاهی فوق دیپلم ،لیسانس .... داشته باشید.

اگه پاسپورتتون زیر دو سال اعتبار داره من پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تعویض کنید . اگه هم ندارید برید بگیرد خیلی طول نمیکشه .

بازم تبریک میگم
سلام آقا رضا خوشحالم که بعد از مدتها میبینم اومدی تو تاپیک وباز هم مثل گذشته احساس مسولیت میکنی ونگرانی برای هموطن هات وراهنمایی های ارزشمندت رو ازشون دریغ نمیکنی .راجع به اینکه نوشتی دارم با ۵هزار تا میرم .نگران نباش پسرم کمتر از سه ماه است رفته .یکی دوهفته اول رو استراحت کرد ولی بعدش رفت کلاس زبان ولی به اصرار من حدود یک ماهی است رفته سرکار تا با ارتباط با مردم سرعت یادگیری زبانش بیشتر بشه چون چند ماه دیگه کلاسهای دانشگاهش شروع میشه وباید زبانش خوب باشه .بزرگترین سرمایه شما جوانی وپشتکاروانگیزه است که دارید.روزهای روشنی در انتظار شماست. ارادتمند :کاربر قبلی بانامfarrokh1675. همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، reza.aa ، shahryar_eng ، کوهنورد

مثل اون روزای خیلی خیلی غریب گذشته ( یعنی همین چند روزِ قبل اعلام نتایج! )، میخوام بگم خدایا :

خدایا تمام هستی من در دستان توست، چه کسی بهتر از تو مسیر آینده مرا می شناسد؟

و به خاطر همینه که دلم میخواد دوباره اون شعر حافظو زیر لب بخونم:

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم .............. لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی

وقتی Has Not بینو دیدم، میدونید چی شد؟ چه اتفاقی درونم افتاد؟

این اولین بار بود اینقدر به خودم مصمم شده بودم!

اون موقعی که دیدم زده شما انتخاب نشدید، به خودم گفتم من میرم، مهم نیست از چه راهی، من باید برم، بایــــــد.....

بعدش چند دقیقه ای نشستمو با خودم گفتم واقعا میخوای بری سعید؟

بعدش سعید گفت آره، دوباره سعید پرسید پس اگه میخواستی بری باید تا حالا به تکاپو افتاده بودی. این همه سال برای رفتن چیکار کردی؟

چه تلاشی انجام دادی؟

انگلیست در چه حده؟

چقدر دوست و آشنا تو آمریکا داری ؟

چه تلاشی کردی ببینی توی آمریکا چیکار می تونی انجام بدی که در آمد داشته باشی؟

بعدش سعید دید سعید جوابی برای اینهمه سوال نداره بهش گفت :

باید بلند شی، باید آغاز کنی، باید با همینی که داری شروع کنی و همیشه اینو گوشه ذهنت تکرار کنی :

معجزه زمانی اتفاق می افتد که تو تمام آنچه را که میتوانستی انجام داده باشی... ( اون موقع است که روح الهی برای معجزه کردن وارد میشه!!! )

اون جمله های پر از خرد و حکمت استاد یادت باشه سعید، اونجایی که نوشته بود:

همیشه درب دیگری برای گشودن هست.......، همیشه بهشتی دیگر برای درنوردیدن هست، همیشه راهی دیگر هست......

(2015-05-08 ساعت 22:03)ProEngineer نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:39)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:29)calm نوشته:  kcc بعد از مدتها به این نتیجه رسیده بود با توجه به اینکه 55 هزار ویزا سهمیه دارد و بیش از 50 درصد برندگان پیگیری نمی کنن حدود 110 هزار برنده تعیین می کرد و هر سال هم همون تعداد 55 هزار کمابیش ویزا صادر می کرد تاسال گذشته که درصد ها تغییر کرد و علیرغم پیش بینی kcc درصد بیشتری از برندگان برای اخذ ویزا اقدام کردند در نتیجه ویزا پیش از پایان سال تموم شد و مطمئنن با اعتراض های شدیدی مواجه شدند که بازتاب خوبی براشون نداشت من نتیجه می گیرم امسال درس عبرت شده براشون و برای جلوگیری از اون رویداد تعداد برندگان رو خیلی کمتر اعلام کرده اند چون کسی نمی تونه اونها رو برای اینکه چرا کم اعلام کردین مواخذه کنه ولی می تونه طلبکار بشه چرا اسم من رو برنده اعلام کردین ولی ویزا ندادین . احتمالن پیش بینی کردند اگه کم آوردند و سهمیه ویزاشون صادر نشد یا دوباره اعلام می کنند یا اصلن از قبل فکر کردند هر چی ویزا صادر شد که شد نشد هم که نشد دیگه! فکر می کنید نظرم چقدر با واقعیت مطابقت داره؟
آره ولی 84000 نفر دیگه خیلی کمه چون ۲۰۱۵ تا تا حالا متوسط حدود 45% اصلا فرم 260 رو اصلا پر نکردن حالا رفیوزیها و ای پی ها و ... به کنار
به نظرم باید رو 100000 می بستن من مطمئنم کم میارن و د.باره اعلام میکنن

یعنی میشه

خدا از دهنت بشنوه

اتفاقا امروز صب بود وقتی اومدم توی فروما و دیدم همه خوشحالن، خیلی قاطی کردم، چرا من، چرا اسم من نبود؟؟؟؟؟؟

ولی وقتی اون موضوع 84 هزارتا رو دیدم، پیش خودم گفتم هنوزم ممکنه یه روزنه ی امیدی باشه

خدا.........

من تقریبا مطمئنم میشه 2013 هم این اتفاق افتاده و اتفاق عجیبی نیست
(2015-05-08 ساعت 22:27)ProEngineer نوشته:  
وقتی Has Not بینو دیدم، میدونید چی شد؟ چه اتفاقی درونم افتاد؟

این اولین بار بود اینقدر به خودم مصمم شده بودم!

اون موقعی که دیدم زده شما انتخاب نشدید، به خودم گفتم من میرم، مهم نیست از چه راهی، من باید برم، بایــــــد.....

بعدش چند دقیقه ای نشستمو با خودم گفتم واقعا میخوای بری سعید؟

بعدش سعید گفت آره، دوباره سعید پرسید پس اگه میخواستی بری باید تا حالا به تکاپو افتاده بودی. این همه سال برای رفتن چیکار کردی؟

چه تلاشی انجام دادی؟

انگلیست در چه حده؟

چقدر دوست و آشنا تو آمریکا داری ؟

چه تلاشی کردی ببینی توی آمریکا چیکار می تونی انجام بدی که در آمد داشته باشی؟

بعدش سعید دید سعید جوابی برای اینهمه سوال نداره بهش گفت :

باید بلند شی، باید آغاز کنی، باید با همینی که داری شروع کنی و همیشه اینو گوشه ذهنت تکرار کنی :

معجزه زمانی اتفاق می افتد که تو تمام آنچه را که میتوانستی انجام داده باشی... ( اون موقع است که روح الهی برای معجزه کردن وارد میشه!!! )

اون جمله های پر از خرد و حکمت استاد یادت باشه سعید، اونجایی که نوشته بود:

همیشه درب دیگری برای گشودن هست.......، همیشه بهشتی دیگر برای درنوردیدن هست، همیشه راهی دیگر هست......

ميخوام فقط بگم دمت گرم حرف دلمو زدي ايول
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، کوهنورد ، ProEngineer ، shahryar_eng
سلام به همگی .
میشه بگید قضیه 84000 تا چیه ؟
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، shahryar_eng
بچه هایعنی چی ؟
یعنی ممکنه دوباره یه سری اسامی رو اعلام مجددکنن؟؟
بی خیال دیگه امید نداشته باشید که این طورضدحال بخوریم
بریم دنبال راههای دیگه
والله ادم برنامه بفرماییدشام رو که میبینه هرکی ازراه رسبده با هرفرهنگ وتحصیلاتی رفته خارج چرا مانتونیم
بلاخره یه راهی هست
البته جزپناهندگی که اخرین راه وبدترین راهه
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 13:20)usatravel نوشته:  من بعد از حدود 12 سال برنده شدم. کیس نامبر زیر 200. اصلا باورم نمیشه

اوه ! فوق الاده ست رفیق . چندماه دیگه وقت مصاحبته از وقتت بهترین استفاده رو کن زمانت کمه ، از الان خودتو آمریکانشین بدون . واقعا مبارکه موفق باشی
تشکر کنندگان: usatravel ، اشکان 3D ، کوهنورد ، ProEngineer ، گلنسا ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان