کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 22:03)farrokh33 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:12)ostokhan نوشته:  نه دیگه بسه. همین ۳ ۴ سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.
سلام دوست عزیز اگه بتونی مقدار پولی برا ی شهریه یک سال دانشگاههای آمریکارو جور کنی به راحتی میتونی از یکی از دانشگاه های اونجا پذیرش بگیری شهریه سالهای بعد حل میشه چون وقتی وضع مالی ات رو براشون بگی کمکتون میکنن یکی از دوستان پسرم به همین شیوه رفت آمریکا البته اون بعد از لیسانس رفت .اون هم از دانشگاهی غیر انتفاعی تو شهرستان لیسانسشو گرفته بود سال اول شهریه رو خودش داد وسالهای بعد دانشگاه بهش کار داد تا بتونه درس بخونه و الان که مسترش رو گرفته رفته سر کار وویزای تحصیلی اش رو تبدیل کرده به ویزای کار وموندگار شده اونجا .همیشه راهی به جز لاتاری برا رفتن وجود داره اگر تصمیم به رفتن داری.شاد باشید

دوست عزیز متوسط شهریه یک سال و هزینه موندن چقد میخواد؟
میدونم رشته تا رشته فرق داره ولی کلی میگم
ممنون دوست عزیز
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، amindv15
باز خوبه امسال به من ويزاي توريستي دادن كه بتونم به يو اس سفر كنم. البته الان كه يك بار رفتم بيشتر دلم مي خواست اسمم درميومد ولي نميدونم چرا بعد از چند سال ثبت نام اسمم در نمياد. اين همه هم به خدا مي گي ولي باز هم اسمم در نمياد. چكار كنم؟?
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، اشکان 3D
اکانت اصلی منو باز کنید لطفاً
حداقل میخواید جریمه کنید مدت دار اکانتمو میبستید نه دائمی
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 23:00)DELPHI5 نوشته:  سلام به همگی .
میشه بگید قضیه 84000 تا چیه ؟

گویا این رقم توسط این سایت اعلام شده و با توجه به تجربیات اعضای با سابقه مهاجرسرا سایت گفته شده از نظر اطلاعاتی که منتشر می کند معتبر است . البته در سوال و جوابهایی که بین سایمون و کاربران رد و بدل شده سایمون اظهار امیدواری می کنه با توجه به اینکه انتخاب 84000 عدد خیلی کم است (نسبت به 125,514 سال 2015) احتمالن اکتبر مجددن برندگانی اعلام خواهد شد (این لینک) http://britsimonsays.com/dv2016-system-fixed/
تشکر کنندگان: puryapurya ، shahryar_eng ، کوهنورد ، ProEngineer ، hameddjj
(2015-05-09 ساعت 00:05)calm نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 23:00)DELPHI5 نوشته:  سلام به همگی .
میشه بگید قضیه 84000 تا چیه ؟

گویا این رقم توسط این سایت اعلام شده و با توجه به تجربیات اعضای با سابقه مهاجرسرا سایت گفته شده از نظر اطلاعاتی که منتشر می کند معتبر است . البته در سوال و جوابهایی که بین سایمون و کاربران رد و بدل شده سایمون اظهار امیدواری می کنه با نوجه به اینکه انتخاب 84000 عدد خیلی کم است احتمالن اکتبر مجددن برندگانی اعلام خواهد شد (این لینک) http://britsimonsays.com/dv2016-system-fixed/

البته ايشون پيشبيني كرده احتمال داره ٥ تا ١٠ هزار نفره ديگه انتخاب بشن
تشکر کنندگان: calm ، mrlzdh ، puryapurya ، shahryar_eng ، کوهنورد ، ProEngineer
اين هم آخرين آپديت وزارت خارجه امريكا درباره لاتارى ٢٠١٦

[عکس: 2gsopwk.jpg]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

خوب دوستان به پایان بی پایان ماراتنی نفس گیر به نام لاتاری 2016 رسیدیم
برای خیلی از ماها مثل خود من 2016 نیز چون گذشته مایوس کننده و توام با افتادن در حبابی به وسعت بی نهایت ناامیدی و بغض همراه با مواجهه با چراهای بی پاسخ بود
اما درعوض برای تعداد اندکی از ماها لاتاری 2016 خاطره ای به وسعت عوض شدن سرنوشت بود
تبریک به تمام عزیزان قبول شده
و آرزوی موفقیت در سالهای آتی برای بازماندگان از سفر این کشتی که مسافر بسیار اندکی سوار می کند
سوار شدگان بر عرشه این کشتی انشالله با سلامت کامل به سرمنزل آرزوهایشان می رسند باشد که یادی بکنند از بازماندگان این کشتی رویایی و دست نیافتنی
تبریک تبریک تبریک
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، minanew ، payamshad ، کوهنورد ، puryapurya ، MEHR52 ، javadgorgani ، hameddjj ، dd7472003
یکی بگه ما که اسممون در نیومده چیکار کنیم
دیگه چه راهی هست؟
(2015-05-09 ساعت 00:30)tenardie2bai نوشته:  اين هم آخرين آپديت وزارت خارجه امريكا درباره لاتارى ٢٠١٦

[عکس: 2gsopwk.jpg]

!!!!WE SELECTS 84000 FOR THIS YEAR

آقا از نظر نرم افزاری میشه امکانی به سایت اضافه کنیدکه بتونیم به سمت KCC لنگه کفش پرت کنیم دلمون خنک بشه؟
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، lighter ، reza.aa ، shahryar_eng ، ProEngineer ، iSalar ، javadgorgani
(2015-05-08 ساعت 21:42)َalikh نوشته:  دوستانی که برنده نشده بهتون نمیخام بی جهت امید بدم ولی اگه 84000 تا صحت داشته باشه ( که با توجه به تایید سیمون داره) به احتمال زیاد تا ۱۰ ماه آینده ممکنه دوباره اعلام کنن پیشنهاد میدم که CN رو حتما نزد خودتون نگه دارین و فعلا خوشبین باشین
اما از اون طرف من هم نمی خواهم بی جهت دلتون رو خالی کنم به این جهت که همه میدونند 2013 مرحله دومی هم در ماه اکتبر داشت و همین روال رو داشتن برای 2014 اجرا میکردند ، هنگام اعلام نتایج سال بعدش در یکم ماه می در سال 2014 بود (اگه اشتب نکنم ) و اگه یادتون باشه برای چند روز اول تو فرم معروف سرچ قبولی DV اگه احیانا نتیجه منفی بود می نوشت که کانفیرمیشن نامبرتون رو نگه دارید تا اول اکتبر برا نوبت بعدی، اما متاسفانه تا دهم ماه می این جمله رو از سایتشون برداشتن و همه امیدها دوباره به یاس تبدیل شد و دو مرحله ای بودن آزمایشی 2013 دیگه منسوخ شد Sad
حالا از بچه های قدیمی مثل babak82 یا 2014families lottery winners یا .....کسی این ماجرا رو یادش مونده بودتا الان ؟؟؟ Wink
[font=Tahoma]خدایا آسمونت چه مزه ایه؟ما که همش زمین خوردیم ![/font]
تمام شد

طبق اعلام وزارت امور خارجه دیگه انتخابی صورت نمیگیره و همین تعداد 84000 نفر تعداد کل برندگان بوده ...

موفق باشید .
تا 2017
تشکر کنندگان: kamyar2 ، nima2018 ، shahryar_eng ، MEHR52 ، hameddjj ، sheghi
(2015-05-09 ساعت 00:58)milade نوشته:  تمام شد

طبق اعلام وزارت امور خارجه دیگه انتخابی صورت نمیگیره و همین تعداد 84000 نفر تعداد کل برندگان بوده ...

موفق باشید .
تا 2017

خخخخخ اینشالله نوه سومی که دنیا بیاد لاتاری برنده میشیم!
Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، shahryar_eng ، MEHR52 ، milade
(2015-05-08 ساعت 22:39)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 22:03)ProEngineer نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:39)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:29)calm نوشته:  kcc بعد از مدتها به این نتیجه رسیده بود با توجه به اینکه 55 هزار ویزا سهمیه دارد و بیش از 50 درصد برندگان پیگیری نمی کنن حدود 110 هزار برنده تعیین می کرد و هر سال هم همون تعداد 55 هزار کمابیش ویزا صادر می کرد تاسال گذشته که درصد ها تغییر کرد و علیرغم پیش بینی kcc درصد بیشتری از برندگان برای اخذ ویزا اقدام کردند در نتیجه ویزا پیش از پایان سال تموم شد و مطمئنن با اعتراض های شدیدی مواجه شدند که بازتاب خوبی براشون نداشت من نتیجه می گیرم امسال درس عبرت شده براشون و برای جلوگیری از اون رویداد تعداد برندگان رو خیلی کمتر اعلام کرده اند چون کسی نمی تونه اونها رو برای اینکه چرا کم اعلام کردین مواخذه کنه ولی می تونه طلبکار بشه چرا اسم من رو برنده اعلام کردین ولی ویزا ندادین . احتمالن پیش بینی کردند اگه کم آوردند و سهمیه ویزاشون صادر نشد یا دوباره اعلام می کنند یا اصلن از قبل فکر کردند هر چی ویزا صادر شد که شد نشد هم که نشد دیگه! فکر می کنید نظرم چقدر با واقعیت مطابقت داره؟
آره ولی 84000 نفر دیگه خیلی کمه چون ۲۰۱۵ تا تا حالا متوسط حدود 45% اصلا فرم 260 رو اصلا پر نکردن حالا رفیوزیها و ای پی ها و ... به کنار
به نظرم باید رو 100000 می بستن من مطمئنم کم میارن و د.باره اعلام میکنن

یعنی میشه

خدا از دهنت بشنوه

اتفاقا امروز صب بود وقتی اومدم توی فروما و دیدم همه خوشحالن، خیلی قاطی کردم، چرا من، چرا اسم من نبود؟؟؟؟؟؟

ولی وقتی اون موضوع 84 هزارتا رو دیدم، پیش خودم گفتم هنوزم ممکنه یه روزنه ی امیدی باشه

خدا.........

من تقریبا مطمئنم میشه ۲۰۱۳ هم این اتفاق افتاده و اتفاق عجیبی نیست

تا اونجایی که ذهن من یاری می کنه توی نامه های برنده های لاتاری 2013 از اول گفته شده بود 120000 تا انتخاب شده و هیچوقت برای اعلام اسامی در مهر اون رو به 140000-130 نرسوندن و ار همون 120000 تا یک عده رو در مهرماه اعلام کردن الان هم کلا همون 84000 تاست و امکان نداره این عدد بیشتر بشه مگه اینکه تا الان کمتر از 84000 برنده اعلام کرده باشن که بقیه رو بخوان بعدا اعلام کنن که بعیده واقعا
دیگه امسال رو کاملا فراموش کنید چقدر زور می زنید نشد که بشه دیگهWink
انشاءالله 2017
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: اشکان 3D ، amindv15 ، sadafsetareh ، shahryar_eng ، puryapurya ، hameddjj ، senterstar
(2015-05-08 ساعت 09:41)dvb3000 نوشته:  هوررررررررررراااا...........
منم قبول شدم منم تخفیف میخوام Smile Smile Smile Smile Smile Smile
اینم اسکرین شات

[عکس: wy8_hudyjrc4iz7f.jpg]
دوست عزیز ،
این نامه قبولی که مربوط به شما نیست ؟ چطور میشه که دو نفر یک کیس نامبر داشته باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کیس نامبر مربوط به یکی از دوستانیه که بسیار نا سنجیده اونو روی وب سایت گذاشته !!!!!
البته آرزومند قبولی شما هم هستم .

موفق باشید.
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، MEHR52 ، aaraam
(2015-05-08 ساعت 23:54)moxtar88 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 22:03)farrokh33 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:12)ostokhan نوشته:  نه دیگه بسه. همین ۳ ۴ سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.
سلام دوست عزیز اگه بتونی مقدار پولی برا ی شهریه یک سال دانشگاههای آمریکارو جور کنی به راحتی میتونی از یکی از دانشگاه های اونجا پذیرش بگیری شهریه سالهای بعد حل میشه چون وقتی وضع مالی ات رو براشون بگی کمکتون میکنن یکی از دوستان پسرم به همین شیوه رفت آمریکا البته اون بعد از لیسانس رفت .اون هم از دانشگاهی غیر انتفاعی تو شهرستان لیسانسشو گرفته بود سال اول شهریه رو خودش داد وسالهای بعد دانشگاه بهش کار داد تا بتونه درس بخونه و الان که مسترش رو گرفته رفته سر کار وویزای تحصیلی اش رو تبدیل کرده به ویزای کار وموندگار شده اونجا .همیشه راهی به جز لاتاری برا رفتن وجود داره اگر تصمیم به رفتن داری.شاد باشید

دوست عزیز متوسط شهریه یک سال و هزینه موندن چقد میخواد؟
میدونم رشته تا رشته فرق داره ولی کلی میگم
ممنون دوست عزیز
هر دانشگاهی و هر رشته ای فرق میکنه. تو رشته من هر درس حدود 3000$ هست. که شما در سال اول باید 6 تا درس بگیری. هزینه اقامت هم بسته با شهر و اینکه با کسی همخونه بشید داره. فکر کنم مینینمم 600 تا 700 تا در ماه. پیدا کردن کار بعد از تحصیل هم به همین آسونی نیست.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان