کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
من نمیدونم ادمایی که دو تا فرم نمیتونن پر کنن چجوری تو امریکا میخوان گلیم خودشون را از اب بکشن بیرون. بابا ی ذره بخودتون بیاین! برا دوتا فرم کردن به این و اوون رو میندازید؟؟؟؟!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2015-05-09 ساعت 07:44)Soap McTavish نوشته:  من نمیدونم ادمایی که دو تا فرم نمیتونن پر کنن چجوری تو آمریکا میخوان گلیم خودشون را از اب بکشن بیرون. بابا ی ذره بخودتون بیاین! برا دوتا فرم کردن به این و اوون رو میندازید؟؟؟؟!!!
خداوند آبا و اجداد شما رو بیامرزه. حرف حساب جواب نداره ! من که انقد گفتم که دیگه از گفتن پشیمون شدم !! کاش دوستان اینجا بودن و میدیدن که برای زندگی کردن تو آمریکا باید با خیلی چیزا جنگید و مجهز بود که یکیش زبان انگلیسی و دیگری کنار گذاشتن تنبلی !!!!
واسه هر کاری اینجا باید چندتا فرم پرکنی ! من نمیدونم این دوستان میخوان چیکار کنن !!!!؟؟؟ به هرکدوم هم که میگی فقط این جواب رو میده که :
" حالا یه کاریش میکنیم "
سلام . از بچه های قدیمی مهاجر سرا ( منتظران واقعی ) کسی برنده شده ؟ یا همه جدیدا ؟
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، shahryar_eng ، hameddjj
(2015-05-09 ساعت 08:19)payamshad نوشته:  سلام . از بچه های قدیمی مهاجر سرا ( منتظران واقعی ) کسی برنده شده ؟ یا همه جدیدا ؟
من فقط elnaz و اگه اشتباه نکنمusa lover به چشمم خورد که برنده شدند
تشکر کنندگان: payamshad ، amir_ebrahimi99 ، shahryar_eng ، puryapurya ، hameddjj
(2015-05-09 ساعت 08:23)tabim4 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 08:19)payamshad نوشته:  سلام . از بچه های قدیمی مهاجر سرا ( منتظران واقعی ) کسی برنده شده ؟ یا همه جدیدا ؟

واقعا ؟؟ به به مبارکه به سلامتی و میمنت خیلی خوشحال شدم شما ها واقعا مستحقش بودین انشالا تمامی مراحل رو به خوبی و راحتی بدون کوچکترین استرسی خواهید گذراند . از صمیم قلب برای همتون بهترین آرزو ها رو دارم . ما رو هم دعا کنید SmileWink
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، کوهنورد ، tabim4 ، amir_ebrahimi99 ، shahryar_eng
(2015-05-09 ساعت 08:23)tabim4 نوشته:  

و hassan8ir انگار از 2011 عضو هستن، اگه منظورتون elnaz.sh هستش نه ایشون برنده نشدن
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: payamshad ، tabim4 ، amir_ebrahimi99 ، shahryar_eng ، puryapurya ، jilibiliyaee
(2015-05-09 ساعت 00:52)senterstar نوشته:  حالا از بچه های قدیمی مثل babak82 یا 2014families lottery winners یا .....کسی این ماجرا رو یادش مونده بودتا الان ؟؟؟ Wink
من یادمه دوست عزیز، ولی به نظرم ۲۰۱۳ استثنا بود... Sad
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، senterstar ، tabim4
[عکس: uhs5_ezgif.com-gif-maker.gif]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، tabim4
به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم.فقط میتونین بگین حدود چند نفر قبولی داشتیم
تشکر کنندگان: shahryar_eng
متاسفانه منم برنده نشدم ! چندین بار هم زدم ولی جواب ، منفی بود . شاید صلاح ما در اینه که قبول نشیم و یا یه جور دیگه بریم یا اینکه اصلا" همینجا باشیم ! بستگی به هدف و شرایط آدم داره دیگه ...
حتما" اونهایی که قبول شدن استحقاقش رو داشتن . تبریک میگم بهشون .
تشکر کنندگان: shahryar_eng
ضمن تبریک مجدد به قبول شدگان عزیز خواهشا تو نظرسنجی کیس نامبر شرکت و امضاهاشونو تکمیل کنن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya
(2015-05-08 ساعت 15:46)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:41)ammar نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:33)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:19)sahandsarina88 نوشته:  اقای سپهرببخشید جساارت می کنم سما الان آمریکا زندگی می کنید؟؟؟؟
این شرکتتون کارهای مهاجرتی انحام می ده بافقط مختص لاتاری هاست
اگه وکیل کاردرستی می شنااسید یا خودتون کارمهاحرت انجام می دید لطفا بمن خبربدید

منم گرين كارتم رو عين همه ي برندگان لاتاري سال ٢٠١١ گرفتم و الان بين ايران و آمريكا در رفت و آمدم.
شركت ما كليه خدمات لاتاري ، ويزاي توريستي ، دانشجويي رو انجام ميده و در آمريكا هم در خدمت دوستاني كه نياز به كمك دارند هستيم و تا زماني كه به ما افتخار خدمت بدهند در خدمتشون هستيم.
وكيل كار درست نمي شناسم چون اصولا به وكلا اعتماد ندارم و اعتبارم رو بخاطر معرفي يك كلاهبردار قانوني خراب نمي كنم و فقط اگر به سلامت كسي ايمان داشته باشم معرفيش مي كنم.

ناظم عزیز

فقط برای آمریکا کار های دانشجویی انجام میدین یا واسه کشورهای دیگه هم انجام میدین ؟
و سال دیگه ای که داشتم : منظورتون از کارهای دانشجویی پذیرش هستش یا فقط برای ویزا گرفتن ؟ یا کل پروسه از پذیرش تا ویزا ؟

از پذيرش تا ويزا فقط براي آمريكا
==============================
ناظم عزیز
ایا ویزاهای سرمایه گذاری هم مشاوره میدهید؟
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، Ali Sepehr
تبریک میگم به دوستانی که برنده شدن
یه چیزی که مهمه به نظرم و متاسفانه دوستانی هم که سال های قبل برنده شدن به اشتباه راهنمایی میکنن کیس نامبره.
شانس گرفتن ویزا هیج ربطی به کیس نامبر پایین و بالا و زود مصاحبه شدن و دیر مصاحبه شدن نداره.
پروسه ادمین پروسس شما از زمانی که فرم هاتون رو ارسال میکنید شروع میشه ( نه دقیق همون روز ! با کمی تاخیر )
حالا شما زودتر بری مصاحبه یه ایرادیم که داره اینه که درگیر پروسه سخت کلیرنس میشی که هر روز هی چک میکنی ببینی چی شد !
اونی که آخرا میره مصاحبه زیاد درگیر کلیرنس نیست.
کلاً این پروسه بی حساب و کتابه، ولی انقدرم بی حساب و کتاب نیست که مثل صف آش نذری هر کی زودتر بره بهش ویزا میرسه هر کی دیرتر بره بهش نمیرسه.
خود من از کسانی بودم که کیس نامیرم بالا بود. ۲ ماه هم بعد مصاحبه ام به همراه بسیاری از دوستان هم کیس خودم کلیر شدیم.
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: mrlzdh ، m.ghoreishi ، shahryar_eng ، hameddjj ، مسافر تنها
(2015-05-09 ساعت 08:18)afshin4749 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 07:44)Soap McTavish نوشته:  من نمیدونم ادمایی که دو تا فرم نمیتونن پر کنن چجوری تو آمریکا میخوان گلیم خودشون را از اب بکشن بیرون. بابا ی ذره بخودتون بیاین! برا دوتا فرم کردن به این و اوون رو میندازید؟؟؟؟!!!
خداوند آبا و اجداد شما رو بیامرزه. حرف حساب جواب نداره ! من که انقد گفتم که دیگه از گفتن پشیمون شدم !! کاش دوستان اینجا بودن و میدیدن که برای زندگی کردن تو آمریکا باید با خیلی چیزا جنگید و مجهز بود که یکیش زبان انگلیسی و دیگری کنار گذاشتن تنبلی !!!!
واسه هر کاری اینجا باید چندتا فرم پرکنی ! من نمیدونم این دوستان میخوان چیکار کنن !!!!؟؟؟ به هرکدوم هم که میگی فقط این جواب رو میده که :
" حالا یه کاریش میکنیم "

درسته که این فرم ها شاید برای شما ساده باشه ولی برای کسی که تازه قبول شده و استرس اینو داره که خدای نکرده اشتباهی تو فرم هاش نداشته باشه به هر دری میزنه که فرمهاش رو کسی پر کنه که صاحب تجربه هستش و اشتباهی نمیکنه
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، shahryar_eng ، javadgorgani
(2015-05-09 ساعت 00:52)senterstar نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:42)َalikh نوشته:  دوستانی که برنده نشده بهتون نمیخام بی جهت امید بدم ولی اگه 84000 تا صحت داشته باشه ( که با توجه به تایید سیمون داره) به احتمال زیاد تا ۱۰ ماه آینده ممکنه دوباره اعلام کنن پیشنهاد میدم که CN رو حتما نزد خودتون نگه دارین و فعلا خوشبین باشین
اما از اون طرف من هم نمی خواهم بی جهت دلتون رو خالی کنم به این جهت که همه میدونند ۲۰۱۳ مرحله دومی هم در ماه اکتبر داشت و همین روال رو داشتن برای ۲۰۱۴ اجرا میکردند ، هنگام اعلام نتایج سال بعدش در یکم ماه می در سال ۲۰۱۴ بود (اگه اشتب نکنم ) و اگه یادتون باشه برای چند روز اول تو فرم معروف سرچ قبولی DV اگه احیانا نتیجه منفی بود می نوشت که کانفیرمیشن نامبرتون رو نگه دارید تا اول اکتبر برا نوبت بعدی، اما متاسفانه تا دهم ماه می این جمله رو از سایتشون برداشتن و همه امیدها دوباره به یاس تبدیل شد و دو مرحله ای بودن آزمایشی ۲۰۱۳ دیگه منسوخ شد Sad
حالا از بچه های قدیمی مثل babak82 یا 2014families lottery winners یا .....کسی این ماجرا رو یادش مونده بودتا الان ؟؟؟ Wink
بله من یادمه
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: shahryar_eng ، senterstar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان