2015-05-09 ساعت 11:56
عاقا ما که از 2009 عضو هستیم و خیلی پیگیر انجمن ولی بازم انگار امسال خدا نخواست
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
2015-05-09 ساعت 11:56
عاقا ما که از 2009 عضو هستیم و خیلی پیگیر انجمن ولی بازم انگار امسال خدا نخواست
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، hameddjj ، مسافر تنها
2015-05-09 ساعت 12:07
سلام
من در لاتاري گرين كارت امسال برنده شدم اگه كسي در مورد اقدامات لازم اطلاعي ميدونه بهم كمك كنه لطفا تشکر کنندگان: morvarid65 ، Mehrnam ، shahryar_eng ، arman_ghasr68 ، mrlzdh ، Mshelman ، javadgorgani ، hameddjj ، amir_ebrahimi99
2015-05-09 ساعت 12:20
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya ، saidoo
2015-05-09 ساعت 12:22
(2015-05-09 ساعت 11:05)ibehnam نوشته: تبریک میگم به دوستانی که برنده شدنولی خودتون میدونین که 2014 به خیلیها ویزا نرسید وتا 13300 بیشتر مصاحبه نرفتن امسالم که کیسهای بالا ممکنه اصلا کارنت نشن در مجموع کیس پایین تر استرس کمتر و شانس بیشتر ویزا تشکر کنندگان: shahryar_eng ، saidoo ، nazanin fatemi ، senterstar
2015-05-09 ساعت 12:27
(2015-05-09 ساعت 12:07)Mary NSr نوشته: سلام تبریک میگم..اول اینکه مدارکتون رو بدین ترجمه کنن...هر مدرک و سندی که دارین،سند ازدواج،خونه و تحصیلی و حساب بانکی و ... بعدش برین تمام واکسن هاتون رو بزنید همشو تا جایی که میشه تو ایران بزنید که خیلی ارزون تر میوفته چون اونجا بابت یه واکسن آبله مرغون 100 دلار میگیرن ..بعدش سریعتر و با دقت تمام فرم های مربوطه رو پر کنید و ایمیل کنید براشون..فرم هارو از توی سایتی که پایین برگه برنده شدنتون مینویسه دانلود کنید و پرش کنید و یک نمونه هم برای خودتون سیو کنید ..عکس پاسپورتی رو طبق دستوری که داده بگیرین و زیاد با خودتون ببرین که دیگه لازم نباشه اونجا عکس بگیرین ..کلا همه کاراتون رو همین جا انجام بدین .اونور خیلی گرون میشه..درضمن هتلتون هم نزدیک به سفارت بگیرین که بیخودی پول کرایه ندین ..ما پیاده از هتل تا سفارت میرفتیم و میومدیم..یادش بخیر..انشالا همه مراحلتون به راحتی بگذره.. تشکر کنندگان: shahryar_eng ، javadgorgani
2015-05-09 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-09 ساعت 12:34 توسط rezasadeghi.)
"توجه" "توجه"
اهای کسایی که برنده شدید ، مخاطب من فقط شمایید اولا که تبریک میگم برنده شدنتون رو و سریعا مراحل زیر رو دنبال کنید : ۱.فرم ds-260 رو باید پر کنید . تاریخش باز شدن این فرم تو نامتون هست . نکته : فرم رو همون روز که باز شد ارسال کنید (خیلی تاثیر تو زمان مصاحبه داره و جلو می افتید ) نکته : اصلا چیزی رو اشتباه وارد نکنید چون اصلاح کردن فرم باعث عقب افتادن زمان مصاحبه میشه . ۲.باید سایت visa bulletin رو برسی کنید واسه کارنت شدن از اخر تابستون . کارنت شدن یعنی اعلام شما واسه زمان مصاحبه که ماهیانه یه عددی اعلام میشه . ۳.وقتی که کارنت شدید یه نامه دیگه واستون تو همون سایت dv lottary جایگزین نامه اول میشه که توش زمان دقیق مصاحبه مشخص شده . ۴.به مصاحبه میرید حالا این وسط یه سری نکته مهم هست که با دقت بخونید . تحت هیچ شرایطی به هیچکس نگید که برنده شدید . لاتاری روز به روز داره پیچیده تر میشه و کسی از انتهاش خبر نداره . به حدی این نکته مهمه که اگه برمیگشتیم عقب ، من حتی به پدر و مادر خودمم نمیگفتم برنده شدم . تا وقتی که ویزا خورد تو پاستون . بعدش تو بوق و کرنا کنید که دارید میرید . کسایی که برنده شدن مخصوصا کیس های پایین ، واکسیناسیون رو از همین شنبه شروع کنید چون ۶ ماه طول میکشه و نزدن واکسن = هزینه اضافی مخاطبم مردهای عزیزه : اقایون داداشام که سربازی رفتید یا کار دولتی دارید مطمئنا کلیرنس میخورید . کلیرنس یعنی شما رفتید مصاحبه و چون یکی از شروط بالا رو داشتید اونا باید راجع به شما تحقیق کنند و بعد واستون ویزا صادر میشه . زمان مصاحبه اصلا به خودتون استرس ندید چون یه چیز روتین و سادس مصاحبتون هم به زبان فارسی هست پس نگران بلد نبودن زبان نباشید . یکی از اشتباهات من این بود که مدارک رو بلافاصله بعد از قبولی دادم ترجمه .2 ماه مونده به مصاحبه بهترین زمان ممکن واسه ترجمه مدارکه . من برنده ۲۰۱۵ هستم و در انتظار مصاحبه . اگه مطلب بالا مفید بود واستون "رتبه" به این جانب فراموش نشه . اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد اضافه خواهم کرد. --> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ... تشکر کنندگان: َalikh ، shahryar_eng ، arman_ghasr68 ، morvarid65 ، puryapurya ، 2014families lottery winners ، saidoo ، ابی22 ، m.memari ، مسافر تنها ، Soap McTavish ، jilibiliyaee
2015-05-09 ساعت 12:37
تبريك عرض می کنم به همه برندگان خوش شانس
امیدوارم تا آخر مسیر خوش شانس و موفق باشن می گذرد ...
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya ، vashahri ، mhe7857 ، saidoo ، m.memari ، jilibiliyaee
2015-05-09 ساعت 12:47
من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸ کنسولگری:ANKARA تعداد افراد منظور در کیس :۱ ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲ کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016 مصاحبه: 2 May آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر سربازی: س پ شغل: خصوصی دریافت کلیرنس: 18 Aug دریافت ویزا: 31 Aug ورود به آمریکا: 3 Dec دریافت گرین کارت: 1 Jan تشکر کنندگان: shahryar_eng ، arman_ghasr68 ، m.memari ، Gl@diator ، aaraam
2015-05-09 ساعت 12:52
سلام
دوستان كيس نامبر هفت هزار به نظرتون كارنت ميشه؟ حدود زمان مصاحبه اش بر اساس سالهاي گذشته فكر ميكنيد كي باشه؟
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، arman_ghasr68 ، puryapurya ، saidoo ، javadgorgani
2015-05-09 ساعت 12:58
(2015-05-09 ساعت 12:52)Audiophile نوشته: سلام سلام دوست عزیز با توجه به تعداد قبول شدگان امسال شما با خیال راحت بدنبال انجام مقدمات باشید و انشالا برای ماههای جون و جولای 2016 (اندکی زودتر یا دیرتر) اماده ی مصاحبه شدن باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، saidoo ، Audiophile
2015-05-09 ساعت 12:59
(2015-05-08 ساعت 20:42)mona_usa نوشته: سلام مخصوصا دوستان شمارش معکوسی که دلم براتون تنگ شده مونا خانم همينطوره كه شما ميگين من هم وقتي ثبت نام كردم انگيره و شرايطش رو داشتم ولي درست توي بهمن ماه پارسال اتفاق بدي توي زندگيم افتاد كه نه تنها شرايط منو براي رفتن به امريكا خراب كرد كه زندگي اصلي ام توي همينجا رو هم تا حدود زيادي نابود كرد... البته نابود كه نه... ولي طوري شد كه خيلي از راههاي رفته رو دوباره بايد برم و خلاصه اينكه دوباره بايد زندگيم رو بسازم براي همين بود كه توي يكي از آخرين پستهام در تاپيك شمارش معكوس نوشته بودم: من اگه برنده بشم قبل از هر چيز نگران ميشم... نگراني من هم از اين بود كه اگه شانس بزنه و برنده بشم با اين شرايط نداشته، چطور اقدام كنم كه زندگي خودم و خانواده ام خراب تر نشه... ولي الان تاحدود زيادي خوشحالم كه برنده نشدم و اين فرصت رو دارم كه همينجا ادامه بدم و زندگي رو از نو بسازم... اميدوارم روزي برنده اين شانس باشم ولي به شرطي كه شرايطش رو بدست آورده باشم.... وقتي تاپيك «امريكا از خيال تا واقعيت» رو ميخوني فقط يه چيز رو ميفهمي: امريكا وقتي امريكاست كه شرايط كافي داشته باشي وگرنه از همين ايران هم برات جهنم تر خواهد بود.... براي همه دوستان برنده آرزوي پيروزي دارم و براي خودم و ساير دوستاني كه از اين راه جاموندند، آرزوي حال خوش... یک روز، بر گونهی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت میگذارم و میروم:
آنچنان زیبا خوابیده بودی که دلم نیامد بیدارت کنم… تشکر کنندگان: َalikh ، arman_ghasr68 ، مير منصور ، puryapurya ، amin_j ، sahandsarina88 ، vashahri ، MEHR52 ، saidoo ، ProEngineer ، مسافر تنها ، ali_yari5 ، mona_ir ، pouya007
2015-05-09 ساعت 13:01
(2015-05-09 ساعت 12:47)malekimh نوشته: من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ضمن تبریک بخاطر این اتفاق میمون باید عرض کنم شما حتمآ حتمآ باید برا گرفتن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام کنید چون از ملزومات این پروسه میباشند تا خدایی نکرده به سرنوشت دوستتون دچار نشید. موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه تشکر کنندگان: َalikh ، arman_ghasr68 ، sahandsarina88 ، pouya007
(2015-05-09 ساعت 12:59)taherifar نوشته:آفرین بخدا مهاجرت خبر خاصی نیست بخصوص برا سنهای بالای 30(2015-05-08 ساعت 20:42)mona_usa نوشته: سلام مخصوصا دوستان شمارش معکوسی که دلم براتون تنگ شده من خودم اقامت یه جای خوب رو دارم که مقصد ایرانیهاست و اونجا ادمای زیادیو دارم به این عکسها و ژستهای فیس بوکی توجه نکنین بخدا اکثرا بالای 80% دوست دارن برگردن ته دلشون ولی میترسن شجاعتشو دارن من خودم دیدم اونجا رو دوست ندارم علیرغم اینکه کار پیدا کرده بودم برگشتم بخدا خوشبختی توی مکان خاصی نیست تو دل ادمه پس اصلا ناراحت نباشید که همینجام میتونین خوشبخت ترین باشین بهتون قول میدم تا 2-3 سال اینده تب مهاجرت معکوس میشه تشکر کنندگان: puryapurya ، taherifar ، nazanin fatemi ، مسافر تنها ، mona_ir ، pouya007
2015-05-09 ساعت 13:09
(2015-05-09 ساعت 12:47)malekimh نوشته: من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟مبارکه جتما لازمه برین دنبالش المثنی بگیرین تشکر کنندگان: saidoo
2015-05-09 ساعت 13:14
(2015-05-09 ساعت 12:47)malekimh نوشته: من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ هرچه سریعتر برای تکمیل و ارسال مدارکتون اقدام کنید، مخصوصا که توی یک ارگان خاص کار میکردین چون کلیر شما ممکنه بیشتر طول بکشه، مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو از دبیرستان تون پیگیری کنید احتمالا تو اداره اموزش و پرورش منطقه تحصیلی تون بتونین یه نسخه ازش پیدا کنین، اگر هم نشد در این باره با کنتاکی صحبت کنین ببینین چی میگن، این مدارک براشون از مدرک لیسانس و فوق لیسانس هم مهمتره تشکر کنندگان: saidoo
|