کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
عاقا ما که از 2009 عضو هستیم و خیلی پیگیر انجمن ولی بازم انگار امسال خدا نخواست Sad

تشکر کنندگان: shahryar_eng ، hameddjj ، مسافر تنها
سلام
من در لاتاري گرين كارت امسال برنده شدم اگه كسي در مورد اقدامات لازم اطلاعي ميدونه بهم كمك كنه لطفا
(2015-05-09 ساعت 12:07)Mary NSr نوشته:  سلام
من در لاتاري گرين كارت امسال برنده شدم اگه كسي در مورد اقدامات لازم اطلاعي ميدونه بهم كمك كنه لطفا
مبارکه
باید تاپیک پر کردن فرم 260 و بولتن ویزا 2015 رو بخونین همه چی دستگیرتون میشه
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya ، saidoo
(2015-05-09 ساعت 11:05)ibehnam نوشته:  تبریک میگم به دوستانی که برنده شدن
یه چیزی که مهمه به نظرم و متاسفانه دوستانی هم که سال های قبل برنده شدن به اشتباه راهنمایی میکنن کیس نامبره.
شانس گرفتن ویزا هیج ربطی به کیس نامبر پایین و بالا و زود مصاحبه شدن و دیر مصاحبه شدن نداره.
پروسه ادمین پروسس شما از زمانی که فرم هاتون رو ارسال میکنید شروع میشه ( نه دقیق همون روز ! با کمی تاخیر )
حالا شما زودتر بری مصاحبه یه ایرادیم که داره اینه که درگیر پروسه سخت کلیرنس میشی که هر روز هی چک میکنی ببینی چی شد !
اونی که آخرا میره مصاحبه زیاد درگیر کلیرنس نیست.
کلاً این پروسه بی حساب و کتابه، ولی انقدرم بی حساب و کتاب نیست که مثل صف آش نذری هر کی زودتر بره بهش ویزا میرسه هر کی دیرتر بره بهش نمیرسه.
خود من از کسانی بودم که کیس نامیرم بالا بود. ۲ ماه هم بعد مصاحبه ام به همراه بسیاری از دوستان هم کیس خودم کلیر شدیم.
ولی خودتون میدونین که 2014 به خیلیها ویزا نرسید وتا 13300 بیشتر مصاحبه نرفتن امسالم که کیسهای بالا ممکنه اصلا کارنت نشن
در مجموع کیس پایین تر استرس کمتر و شانس بیشتر ویزا
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، saidoo ، nazanin fatemi ، senterstar
(2015-05-09 ساعت 12:07)Mary NSr نوشته:  سلام

تبریک میگم..اول اینکه مدارکتون رو بدین ترجمه کنن...هر مدرک و سندی که دارین،سند ازدواج،خونه و تحصیلی و حساب بانکی و ...
بعدش برین تمام واکسن هاتون رو بزنید همشو تا جایی که میشه تو ایران بزنید که خیلی ارزون تر میوفته چون اونجا بابت یه واکسن آبله مرغون 100 دلار میگیرن ..بعدش سریعتر و با دقت تمام فرم های مربوطه رو پر کنید و ایمیل کنید براشون..فرم هارو از توی سایتی که پایین برگه برنده شدنتون مینویسه دانلود کنید و پرش کنید و یک نمونه هم برای خودتون سیو کنید ..عکس پاسپورتی رو طبق دستوری که داده بگیرین و زیاد با خودتون ببرین که دیگه لازم نباشه اونجا عکس بگیرین ..کلا همه کاراتون رو همین جا انجام بدین .اونور خیلی گرون میشه..درضمن هتلتون هم نزدیک به سفارت بگیرین که بیخودی پول کرایه ندین ..ما پیاده از هتل تا سفارت میرفتیم و میومدیم..یادش بخیر..انشالا همه مراحلتون به راحتی بگذره..RolleyesRolleyes
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، javadgorgani
"توجه" "توجه"

اهای کسایی که برنده شدید ، مخاطب من فقط شمایید

اولا که تبریک میگم برنده شدنتون رو و سریعا مراحل زیر رو دنبال کنید :

۱.فرم ds-260 رو باید پر کنید . تاریخش باز شدن این فرم تو نامتون هست .
نکته : فرم رو همون روز که باز شد ارسال کنید (خیلی تاثیر تو زمان مصاحبه داره و جلو می افتید )
نکته : اصلا چیزی رو اشتباه وارد نکنید چون اصلاح کردن فرم باعث عقب افتادن زمان مصاحبه میشه .

۲.باید سایت visa bulletin رو برسی کنید واسه کارنت شدن از اخر تابستون .
کارنت شدن یعنی اعلام شما واسه زمان مصاحبه که ماهیانه یه عددی اعلام میشه .

۳.وقتی که کارنت شدید یه نامه دیگه واستون تو همون سایت dv lottary جایگزین نامه اول میشه که توش زمان دقیق مصاحبه مشخص شده .

۴.به مصاحبه میرید

حالا این وسط یه سری نکته مهم هست که با دقت بخونید .

تحت هیچ شرایطی به هیچکس نگید که برنده شدید . لاتاری روز به روز داره پیچیده تر میشه و کسی از انتهاش خبر نداره .
به حدی این نکته مهمه که اگه برمیگشتیم عقب ، من حتی به پدر و مادر خودمم نمیگفتم برنده شدم .
تا وقتی که ویزا خورد تو پاستون . بعدش تو بوق و کرنا کنید که دارید میرید .

کسایی که برنده شدن مخصوصا کیس های پایین ، واکسیناسیون رو از همین شنبه شروع کنید چون ۶ ماه طول میکشه و نزدن واکسن = هزینه اضافی

مخاطبم مردهای عزیزه :
اقایون داداشام که سربازی رفتید یا کار دولتی دارید مطمئنا کلیرنس میخورید .
کلیرنس یعنی شما رفتید مصاحبه و چون یکی از شروط بالا رو داشتید اونا باید راجع به شما تحقیق کنند و بعد واستون ویزا صادر میشه .

زمان مصاحبه اصلا به خودتون استرس ندید چون یه چیز روتین و سادس
مصاحبتون هم به زبان فارسی هست پس نگران بلد نبودن زبان نباشید .

یکی از اشتباهات من این بود که مدارک رو بلافاصله بعد از قبولی دادم ترجمه .2 ماه مونده به مصاحبه بهترین زمان ممکن واسه ترجمه مدارکه .

من برنده ۲۰۱۵ هستم و در انتظار مصاحبه .
اگه مطلب بالا مفید بود واستون "رتبه" به این جانب فراموش نشه .
اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد اضافه خواهم کرد.

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تبريك عرض می کنم به همه برندگان خوش شانس
امیدوارم تا آخر مسیر خوش شانس و موفق باشن
می گذرد ...
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya ، vashahri ، mhe7857 ، saidoo ، m.memari ، jilibiliyaee
من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲

کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی   
دریافت کلیرنس:  18 Aug
دریافت ویزا:  31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan  

تشکر کنندگان: shahryar_eng ، arman_ghasr68 ، m.memari ، Gl@diator ، aaraam
سلام
دوستان كيس نامبر هفت هزار به نظرتون كارنت ميشه؟
حدود زمان مصاحبه اش بر اساس سالهاي گذشته فكر ميكنيد كي باشه؟
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، arman_ghasr68 ، puryapurya ، saidoo ، javadgorgani
(2015-05-09 ساعت 12:52)Audiophile نوشته:  سلام
دوستان كيس نامبر هفت هزار به نظرتون كارنت ميشه؟
حدود زمان مصاحبه اش بر اساس سالهاي گذشته فكر ميكنيد كي باشه؟

سلام دوست عزیز با توجه به تعداد قبول شدگان امسال شما با خیال راحت بدنبال انجام مقدمات باشید و انشالا برای ماههای جون و جولای 2016 (اندکی زودتر یا دیرتر) اماده ی مصاحبه شدن باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، saidoo ، Audiophile
(2015-05-08 ساعت 20:42)mona_usa نوشته:  سلام مخصوصا دوستان شمارش معکوسی که دلم براتون تنگ شده
حالا علت خوشحالیمو فهمیدم...
با اینکه تو لاتاری برنده نشدم...
داشتم فکر می کردم من واقعا تلاشی نکردم...دنبال زبان نرفتم...دنبال تخصصی که بشه از اون راه اقدام کرد...
همیشه به هرجا رسیدم با تلاش خودم بوده...
الان فکر می کنم اگه برنده میشدم به اندازه وقتی که با تلاش خودم ویزای کشوری و بگیرم خوشحال نمیشدم و شاید قدرشم ندونم...

با اینکه قبل نتایج گفتم کافر شدم اما حالا ایمان آوردم و دلم خیلی آرومه...
نمیدونم حس می کنم ما که برنده نشدیم باید ی تغییر بزرگ کنیم...
من که باید تغییر کنم...

مونا خانم همينطوره كه شما ميگين
من هم وقتي ثبت نام كردم انگيره و شرايطش رو داشتم ولي درست توي بهمن ماه پارسال اتفاق بدي توي زندگيم افتاد كه نه تنها شرايط منو براي رفتن به امريكا خراب كرد كه زندگي اصلي ام توي همينجا رو هم تا حدود زيادي نابود كرد... البته نابود كه نه... ولي طوري شد كه خيلي از راههاي رفته رو دوباره بايد برم و خلاصه اينكه دوباره بايد زندگيم رو بسازم

براي همين بود كه توي يكي از آخرين پستهام در تاپيك شمارش معكوس نوشته بودم: من اگه برنده بشم قبل از هر چيز نگران ميشم...
نگراني من هم از اين بود كه اگه شانس بزنه و برنده بشم با اين شرايط نداشته، چطور اقدام كنم كه زندگي خودم و خانواده ام خراب تر نشه...

ولي الان تاحدود زيادي خوشحالم كه برنده نشدم و اين فرصت رو دارم كه همينجا ادامه بدم و زندگي رو از نو بسازم...
اميدوارم روزي برنده اين شانس باشم ولي به شرطي كه شرايطش رو بدست آورده باشم....

وقتي تاپيك «امريكا از خيال تا واقعيت» رو ميخوني فقط يه چيز رو ميفهمي: امريكا وقتي امريكاست كه شرايط كافي داشته باشي وگرنه از همين ايران هم برات جهنم تر خواهد بود....

براي همه دوستان برنده آرزوي پيروزي دارم و براي خودم و ساير دوستاني كه از اين راه جاموندند، آرزوي حال خوش...
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-05-09 ساعت 12:47)malekimh نوشته:  من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟

ضمن تبریک بخاطر این اتفاق میمون باید عرض کنم شما حتمآ حتمآ باید برا گرفتن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام کنید چون از ملزومات این پروسه میباشند تا خدایی نکرده به سرنوشت دوستتون دچار نشید. موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: َalikh ، arman_ghasr68 ، sahandsarina88 ، pouya007
(2015-05-09 ساعت 12:59)taherifar نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 20:42)mona_usa نوشته:  سلام مخصوصا دوستان شمارش معکوسی که دلم براتون تنگ شده
حالا علت خوشحالیمو فهمیدم...
با اینکه تو لاتاری برنده نشدم...
داشتم فکر می کردم من واقعا تلاشی نکردم...دنبال زبان نرفتم...دنبال تخصصی که بشه از اون راه اقدام کرد...
همیشه به هرجا رسیدم با تلاش خودم بوده...
الان فکر می کنم اگه برنده میشدم به اندازه وقتی که با تلاش خودم ویزای کشوری و بگیرم خوشحال نمیشدم و شاید قدرشم ندونم...

با اینکه قبل نتایج گفتم کافر شدم اما حالا ایمان آوردم و دلم خیلی آرومه...
نمیدونم حس می کنم ما که برنده نشدیم باید ی تغییر بزرگ کنیم...
من که باید تغییر کنم...

مونا خانم همينطوره كه شما ميگين
من هم وقتي ثبت نام كردم انگيره و شرايطش رو داشتم ولي درست توي بهمن ماه پارسال اتفاق بدي توي زندگيم افتاد كه نه تنها شرايط منو براي رفتن به امريكا خراب كرد كه زندگي اصلي ام توي همينجا رو هم تا حدود زيادي نابود كرد... البته نابود كه نه... ولي طوري شد كه خيلي از راههاي رفته رو دوباره بايد برم و خلاصه اينكه دوباره بايد زندگيم رو بسازم

براي همين بود كه توي يكي از آخرين پستهام در تاپيك شمارش معكوس نوشته بودم: من اگه برنده بشم قبل از هر چيز نگران ميشم...
نگراني من هم از اين بود كه اگه شانس بزنه و برنده بشم با اين شرايط نداشته، چطور اقدام كنم كه زندگي خودم و خانواده ام خراب تر نشه...

ولي الان تاحدود زيادي خوشحالم كه برنده نشدم و اين فرصت رو دارم كه همينجا ادامه بدم و زندگي رو از نو بسازم...
اميدوارم روزي برنده اين شانس باشم ولي به شرطي كه شرايطش رو بدست آورده باشم....

وقتي تاپيك «امريكا از خيال تا واقعيت» رو ميخوني فقط يه چيز رو ميفهمي: امريكا وقتي امريكاست كه شرايط كافي داشته باشي وگرنه از همين ايران هم برات جهنم تر خواهد بود....

براي همه دوستان برنده آرزوي پيروزي دارم و براي خودم و ساير دوستاني كه از اين راه جاموندند، آرزوي حال خوش...
آفرین بخدا مهاجرت خبر خاصی نیست بخصوص برا سنهای بالای 30
من خودم اقامت یه جای خوب رو دارم که مقصد ایرانیهاست و اونجا ادمای زیادیو دارم به این عکسها و ژستهای فیس بوکی توجه نکنین بخدا اکثرا بالای 80% دوست دارن برگردن ته دلشون ولی میترسن شجاعتشو دارن
من خودم دیدم اونجا رو دوست ندارم علیرغم اینکه کار پیدا کرده بودم برگشتم
بخدا خوشبختی توی مکان خاصی نیست تو دل ادمه پس اصلا ناراحت نباشید که همینجام میتونین خوشبخت ترین باشین بهتون قول میدم تا 2-3 سال اینده تب مهاجرت معکوس میشه
تشکر کنندگان: puryapurya ، taherifar ، nazanin fatemi ، مسافر تنها ، mona_ir ، pouya007
(2015-05-09 ساعت 12:47)malekimh نوشته:  من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
مبارکه
جتما لازمه برین دنبالش المثنی بگیرین
تشکر کنندگان: saidoo

هرچه سریعتر برای تکمیل و ارسال مدارکتون اقدام کنید، مخصوصا که توی یک ارگان خاص کار میکردین چون کلیر شما ممکنه بیشتر طول بکشه، مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو از دبیرستان تون پیگیری کنید احتمالا تو اداره اموزش و پرورش منطقه تحصیلی تون بتونین یه نسخه ازش پیدا کنین، اگر هم نشد در این باره با کنتاکی صحبت کنین ببینین چی میگن، این مدارک براشون از مدرک لیسانس و فوق لیسانس هم مهمتره
تشکر کنندگان: saidoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان