کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-09 ساعت 12:07)Mary NSr نوشته:  سلام
من در لاتاري گرين كارت امسال برنده شدم اگه كسي در مورد اقدامات لازم اطلاعي ميدونه بهم كمك كنه لطفا

دوست عزیز برنده شدنتون رو تبریک میگم انشاالله بری برای ویزای یک ضرب Big Grin
قسمتیش رو که دوستان گفتن از قبیل ترجمه مدارک و ....
توصیه من به شما در کنار کار ترجمه و آموزش زبان بهتره تاپیک های سالهای قبل رو مطالعه کنی که همه چیز توش بصورت کامل توضیح داده شده
تاپیکهای پیشنهادی من : تاپیک پرکردن فرم آنلاین ، تاپیک های سفرنامه برای مصاحبه ، تاپیک های اولین سفر به آمریکا و در آخر تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت که خیلی نکات خوبی رو دوستانی که الان عمه ریکا تشریف دارن زحمت کشیدن و تجربیاتشون رو از اونجا برای ما نوشتن البته نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اونجا مواردی نوشته شده که شاید الان به نظرت خیلی بی اهمیت باشه ولی بعدا خودش رو نشون میده .
و در آخر توصیه من ( با توجه به اینکه بیشتر سفرنامه ها و کل تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت رو خوندم ) اینه که اگه شرایطش رو نداری و نمیتونی با قضایایی که بعدا برات پیش خواهد اومد کنار بیای ( به عنوان مثال : دوری از خانواده ، سخت کارکردن و ...) بهتره از حالا بیخیال بشی و چند میلیون پولی رو که به زحمت درآوردی رو تو این راه خرج نکنی . البته اینم باید در نظر بگیری که شاید الان بگی که من نمیتونم با دوری خانوادم کنار بیام و .... اما انسان معلوم نیست با مشکلاتی که در آینده به وجود میاد چجور مقابله خواهد کرد.
شرمنده اگه متن کمی طولانی شد.
امیدوارم در همه مراحل زندگیت مخصوصاً این مرحله زندگیت موفق باشی و بتونی آینده خوبی رو هم برای خودت و هم برای فرزندات ( اگه متأهل باشی Big Grin چون شرایط کیست معلوم نیست) در بلاد کفر Big Grin درست کنی .
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: Gl@diator
(2015-05-09 ساعت 13:29)feidom30 نوشته:  خوب دوستان عزیز مهاجرسرایی
منطق حکم می کند که لاتاری ۲۰۱۶ تمام شده فرض شود (شخصا برای من اینطور است) ولی ظاهرا سیرک DV2016 اصرار دارد که ادامه داشته باشد. صبح با سیمون چت داشتم چند نکته را مطرح کرد:

۱- عدد ۸۴،۰۰۰ کم هست و KCC طبق معمول گیج زده. عددی که KCC نیاز دارد و سیمون مفصل هم توضیح داد که چطور به آن رسیده رنج ۹۳ تا ۹۵ هزار است.

۲- اینکه امور خارجه اعلام کرده که ۲۰۱۶ دور دوم نخواهد داشت از دیدگاه سیمون دو معنی دارد: قرعه کشی یکبار قبلا انجام شده و اگر دور دومی باشد صرفا ابلاغ ِ اضافه ها خواهد بود نه انجام قرعه دوم اینکه آنها از ۲ روز اعلام دروغ اینکه سیستم هیچ مشکلی ندارد و همه چیز مرتب هست و نهایتا هم آبرویشان در مقابل دنیا برود درس نگرفته اند. از دیدگاه سیمون موضع گیری دوم هم مانند موضع گیری اول بی اهمیت هست.

۳- دلیلش برای من مشخص نشد ولی سیمون چند بار به تاریخ اکتبر ۲۰۱۵ اشاره کرد برای دور دوم احتمالی (نه می ۲۰۱۵ و نه جون ۲۰۱۵) و تعداد نفرات هم محدود خواهد بود.

۴- سیمون منتظر ویزا بولتن بعدی وزارت خارجه هست و بعد از انتشار یک براورد جامع خواهد داشت.

۵- در آخر هم شانس وجود دور دوم را ۴۰٪ تا ۴۵٪ تخمین زد که خیلی بالاتر از آن چیزی بود که انتظار می رفت.
کاملا منطقیه مگه اینکه تو بولتن جدید مشخص بشه از 84000 تا بیشتر بوده
تشکر کنندگان: lottory2015 ، feidom30 ، ProEngineer
با سلام به همه دوستان

اخر معلوم شد که کسی از ایران اسمش دراومد یا نه؟( بصورت مطمئن فهمیده باشید)

و سوال دیگه اینکه آیا کسی بعد از اینکه پیام HAS NOT BEEN SELECTED رو دیده دوباره امتحان کرده باشه ببینه برنده شده باشه؟

ممنون از همه
تشکر کنندگان: lottory2015 ، ProEngineer ، hameddjj ، saeed_gh
(2015-05-09 ساعت 13:42)reg_site_abt نوشته:  با سلام به همه دوستان

و سوال دیگه اینکه آیا کسی بعد از اینکه پیام HAS NOT BEEN SELECTED رو دیده دوباره امتحان کرده باشه ببینه برنده شده باشه؟

ممنون از همه
آره بابا اولین نفرم hasan نامی بود
تشکر کنندگان: lottory2015 ، puryapurya
(2015-05-09 ساعت 13:44)َalikh نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 13:42)reg_site_abt نوشته:  با سلام به همه دوستان

ممنون از همه
آره بابا اولین نفرم hasan نامی بود

چند صفحه رو بخونی اونایی که قبول شدن اعلام کردن
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: lottory2015
سلام به همه ، يه سوال دارم اين شماره ها كه به قبول شده ها ميدن بر چه اساسى نمره ميدن ؟ مثلا ٤٠٠٠ يا ٥٠٠٠ يا رقم هاى ديگه كه زياد ديدم مرسى

تشکر کنندگان: lottory2015
(2015-05-09 ساعت 12:52)Audiophile نوشته:  سلام
دوستان كيس نامبر هفت هزار به نظرتون كارنت ميشه؟
حدود زمان مصاحبه اش بر اساس سالهاي گذشته فكر ميكنيد كي باشه؟
شما کیست نزدیک به خود منه !!
ایشالا تیر یا مزداد سال دیگه میری مصاحبه .
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: Audiophile ، javadgorgani
(2015-05-09 ساعت 13:51)بريسا نوشته:  سلام به همه ، يه سوال دارم اين شماره ها كه به قبول شده ها ميدن بر چه اساسى نمره ميدن ؟ مثلا ٤٠٠٠ يا ٥٠٠٠ يا رقم هاى ديگه كه زياد ديدم مرسى

از یک شروع میشه و میره بالا .
طبیعتا هر چی کیست پایین تر باشه بهتره .
معمولا از 9000 به بالا خیلی کم ایرانی دیده میشه .
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: javadgorgani
(2015-05-09 ساعت 08:18)afshin4749 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 07:44)Soap McTavish نوشته:  من نمیدونم ادمایی که دو تا فرم نمیتونن پر کنن چجوری تو آمریکا میخوان گلیم خودشون را از اب بکشن بیرون. بابا ی ذره بخودتون بیاین! برا دوتا فرم کردن به این و اوون رو میندازید؟؟؟؟!!!
خداوند آبا و اجداد شما رو بیامرزه. حرف حساب جواب نداره ! من که انقد گفتم که دیگه از گفتن پشیمون شدم !! کاش دوستان اینجا بودن و میدیدن که برای زندگی کردن تو آمریکا باید با خیلی چیزا جنگید و مجهز بود که یکیش زبان انگلیسی و دیگری کنار گذاشتن تنبلی !!!!
واسه هر کاری اینجا باید چندتا فرم پرکنی ! من نمیدونم این دوستان میخوان چیکار کنن !!!!؟؟؟ به هرکدوم هم که میگی فقط این جواب رو میده که :
" حالا یه کاریش میکنیم "

حالا شما بحث مهاجرت رو میفرمایید معکوس میشود....من پروسه ای کلی تر و جامع تر رو در نطر گرفتم اینکه روند روابط ایران و ایالات متحده معکوس خواهد شد هر چند با شیب ملایم!
باری ، با توجه به بازگشایی دفاتر جدید تهران و واشنگتن انتظار آن خواهد رفت روابط از سردی خارج شود.....
نکته ی بعدی که در چند پست اشاره شده در مورد زندگی در ایالات متحده ، بنده هم به نوبه ی خودم با چندین نفر در امریکا از طریق صوتی چت کردم تا ملموس تر شرایط را احساس کنم (دست کم 20 نفر) ، اکثرشون با دیدگاه گرفتن شهروندی پا در این مسیر گذاشته اند حالا جدای از خیلی موارد که دوستان به آن اشاره کردن اعم سختی زندگی در آنجا عمری کار وووووو
و ضمنا با توجه به اینکه اکثر افرادی که امریکا میروند تحصیلات نسبتا خوبی هم دارند و حاضر نمیشوند کارهای خدماتی انجام دهند معضلی دو چندان برای آنها ایجاد کرده ، اینهم دلیلی دیگر برای بازگشت....در یک کلمه نداشتن موقعیت اجتماعی بالا براساس تحصیلات....
نتیجتا این هم میخواستم اضافه کنم با توجه به ، تاکید میکنم اشباع شدن شرایط اقتصادی ایالات متحده نهایتا 5 الی 10 سال آینده شرایط امریکا از منظر اقتصادی کامل تغییر خواهد کرد و سرمایه ها از آنجا کوچ خواهد کرد به سمت شرق کره ی زمین.....همچنان که سیگنال هایی از دیدار سرمایه گذاران امریکایی از ایران دریافت شد....

منتها ما عادت کرده ایم همواره به دنباله روی از جهت غالب جامعه باشیم....از کنکور و دانشگاه گرفته و ووووووو(که خودتون از من بهتر میدونید) و الان هم لاتری .....
منظورم دنباله روی بدون کسب اطلاعات و یا خیلی کم....

و نهایتا این نتیجه ی مثبت هم گرفتم که ناگفته نماند :برای افرادی که میخواهند برای صرفا کار و کار بروند با چشم انداز رسیدن به مبلغی که هرگز ممکن است برای افراد صفر در ایران بوجود نیاید بسیار عالیست....هر چند حرف تا عمل بسیار فاصله است!
در پایان از تمامی افرادی که شرایط را کاملا واقعی ترسیم میکنند و به دنبال کمک به دوستان میباشند نهایت تشکر را دارم.
ممنون از همتون
سلام به دوستان
ظاهرا امسال دوستان كمي قبول شدند يا هنوز خبردار نشدند
چون خيلي سوت و كوره
تشکر کنندگان:
ببخشيد سيمون كيه؟
منم برنده نشدم طبق معمول

دوستان نميخوام نا اميدتون كنم ولي با اين وضعيتي كه پيش ميره هر سال شانس ما پايين تر مياد. چون مردم بيشتر با دنياي مجازي و لاتاري آشنا ميشن و تعداد كسايي كه تصميم ميگيرن از ايران برن و كسايي كه قصد رفتن ندارن و فقط ميخوان شانسشون رو امتحان كنن بيشتر ميشه. متاسفانه سهم ما از يه كشوري هست كه يه آمار بگيرين اكثريت مردم ميخوان برن. چه راهي ساده تر از لاتاري؟ خلاصه واقعيت رو قبول كنين و از اين كه برنده نشدين ناراحت نباشين. لاتاري فقط يه شانسه حالا نشينين فكر كنين چرا يكي ديگه بايد خوش شانس باشه من نباشم يا حق من بوده كه برم و اين حرفا.
موفق باشين
تشکر کنندگان: javadgorgani ، atoousa ، اشکان 3D ، martin2016 ، aaraam
(2015-05-09 ساعت 14:21)Farhads نوشته:  ببخشيد سيمون كيه؟
منم برنده نشدم طبق معمول

افیسر سفارت هستند ایشونCool
تشکر کنندگان: puryapurya ، saidoo ، javadgorgani ، Gl@diator
آها اخه يه جوري دوستمون درباره سيمون نوشته بود فكر كردم با جن در ارتباطه Smile)
تشکر کنندگان: saidoo ، hameddjj
Big Grin
(2015-05-09 ساعت 14:37)Farhads نوشته:  آها اخه يه جوري دوستمون درباره سيمون نوشته بود فكر كردم با جن در ارتباطه Smile)

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: farid1364
(2015-05-09 ساعت 13:01)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 12:47)malekimh نوشته:  من برنده شدم باورم نمیشه. چند روز سایتو چک میکردم ولی تایم اوت میداد. ولی آخرش جوابش اومد که برنده شدم. فقط چون دوستم پارسال برنده شد و نتونست ویزا بگیره هنوز خیلی باورم نمیشه که بتونم ویزا بگیرم چون هم مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو گم کردم هم تو سپاه خدمت کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟

ضمن تبریک بخاطر این اتفاق میمون باید عرض کنم شما حتمآ حتمآ باید برا گرفتن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام کنید چون از ملزومات این پروسه میباشند تا خدایی نکرده به سرنوشت دوستتون دچار نشید. موفق باشید
سلام دوستان تبريك ميگم به همه برندگان مباركتون باشه فقط حواستون باشه كه ممكن است ويزا نرسه در سال ٢٠١٤ از ٦٠٢٩ كيسي كه بر مي داشت ما ٦٤٠٠ بوديم و مصاحبه آخر مي بود سه يا چهار ماه طول ميكشد fbi چك بخوريد بخاطر سربازي ، شما فرم هاتونو پر كنيد اگر بيكار هستيد بچسبيد به خواندن زبان . ولي خواهش مي كنم اصلاً اميد ندهيد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، saidoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان