کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام. من هنوز ارور اطلاعات وارد شده صحیح نیست رو میگیرم. دوستان این مشکل رو دارن؟
با توجه به اینکه اونایی که پیام سشن تایم اوت رو میگرفتن، برنده اعلام شدن پس اینایی که ارور اطلاعات وارد شده صحیح نیست رو میگیرن احامالا بزودی برنده اعلام میشن خخخخخخ
تشکر کنندگان: saidoo
تا الان که کسی تغییر اعلام نکرده
دوستانی که اعلام قبولی کردن همون بار اول قبولی رو دیدن
من همش فکر میکنم یه اشتباهی شده Sad امسال عجیب انتظار قبول نشدن نداشتم
فقط میخواستم جمله has not been selected رو نبینم یه تنوعی بشه Wink
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: amin_j ، sahandsarina88 ، ProEngineer ، sorkhfam ، javadgorgani ، saeed_gh
ببخشید این اکانتها کی اکتیو میشه ؟؟ مردم از بس این کلمه " لینک ثبت نام " رو دیدم !! ایمیل هم نیومده .
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، syrene1685
من هم مشکل اکتیو بودن اکانت رو دارم.
لطفا رسیدگی بفرمایید
تشکر کنندگان: syrene1685
برای من هم ایمیل فعال سازی نیومده
تشکر کنندگان:
فقط ایرانیها اینقدر کشته مرده ی امریکا و دربه در لاتاری ان یا بقیه ملیت ها هم مثل مان؟
ما که ازینجارونده ازونجا مونده ایم
نه دل موندن تو مملکت خودمون روداریم نه راحت می تونیم بریم کشوردیگه
تشکر کنندگان: morvarid65 ، puryapurya ، javadgorgani ، farrokh33 ، مسافر تنها ، Gl@diator
سلام.

من برنده نشدم
5 تا داداش دارم اونا هم برنده نشدن.
2 تا خواهرام هم برنده نشدند.
2 تا دامادمون برنده نشدند.
مامانم برنده نشد.
بابام برنده نشد.
پسر های داداشم برنده نشدند.
دخترهای داداشم برنده نشدند.
پسر های خواهرم برنده نشدند.
دختر های خواهرم برنده نشدند.
دوستام برنده نشدند.
پسر خاله هام بنده نشدند.
دختر خاله هام برنده نشدند.
خاله هام برنده نشدند.
عمو برنده نشد.
پسر عمو برنده نشد.
نامزدم برنده نشد.
عمم هم برنده نشد.

باز هم بگویم عایا؟

:|
تشکر کنندگان: hosein gold ، Memolk ، ProEngineer ، sorkhfam ، hameddjj ، saeed_gh ، مسافر تنها ، Gl@diator
(2015-05-09 ساعت 15:41)Moslem.Lotfi نوشته:  سلام.

من برنده نشدم
۵ تا داداش دارم اونا هم برنده نشدن.
۲ تا خواهرام هم برنده نشدند.
۲ تا دامادمون برنده نشدند.
مامانم برنده نشد.
بابام برنده نشد.
پسر های داداشم برنده نشدند.
دخترهای داداشم برنده نشدند.
پسر های خواهرم برنده نشدند.
دختر های خواهرم برنده نشدند.
دوستام برنده نشدند.
پسر خاله هام بنده نشدند.
دختر خاله هام برنده نشدند.
خاله هام برنده نشدند.
عمو برنده نشد.
پسر عمو برنده نشد.
نامزدم برنده نشد.
عمم هم برنده نشد.

باز هم بگویم عایا؟

:|

داداش یه هف یا هشت نفر دیگه رو ثبت نام میکردی شاید در میومدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، ProEngineer ، hameddjj ، Gl@diator
تبريك به دوستان برنده dv2016...خصوصا دوستان قديمي عضو مهاجرسرا كه جزو برنده هاي امسال هستند...اميدوارم با اخذ ويزا از اين فرصت بدست امده به بهترين شكل ممكن در مسير موفقيتشان استفاده نمايند.
تشکر کنندگان: usatravel ، hassan8ir ، hameddjj ، jilibiliyaee
(2015-05-09 ساعت 15:26)feidom30 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 13:36)َalikh نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 13:29)feidom30 نوشته:  خوب دوستان عزیز مهاجرسرایی
منطق حکم می کند که لاتاری ۲۰۱۶ تمام شده فرض شود (شخصا برای من اینطور است) ولی ظاهرا سیرک DV2016 اصرار دارد که ادامه داشته باشد. صبح با سیمون چت داشتم چند نکته را مطرح کرد:

۱- عدد ۸۴،۰۰۰ کم هست و KCC طبق معمول گیج زده. عددی که KCC نیاز دارد و سیمون مفصل هم توضیح داد که چطور به آن رسیده رنج ۹۳ تا ۹۵ هزار است.

۲- اینکه امور خارجه اعلام کرده که ۲۰۱۶ دور دوم نخواهد داشت از دیدگاه سیمون دو معنی دارد: قرعه کشی یکبار قبلا انجام شده و اگر دور دومی باشد صرفا ابلاغ ِ اضافه ها خواهد بود نه انجام قرعه دوم اینکه آنها از ۲ روز اعلام دروغ اینکه سیستم هیچ مشکلی ندارد و همه چیز مرتب هست و نهایتا هم آبرویشان در مقابل دنیا برود درس نگرفته اند. از دیدگاه سیمون موضع گیری دوم هم مانند موضع گیری اول بی اهمیت هست.

۳- دلیلش برای من مشخص نشد ولی سیمون چند بار به تاریخ اکتبر ۲۰۱۵ اشاره کرد برای دور دوم احتمالی (نه می ۲۰۱۵ و نه جون ۲۰۱۵) و تعداد نفرات هم محدود خواهد بود.

۴- سیمون منتظر ویزا بولتن بعدی وزارت خارجه هست و بعد از انتشار یک براورد جامع خواهد داشت.

۵- در آخر هم شانس وجود دور دوم را ۴۰٪ تا ۴۵٪ تخمین زد که خیلی بالاتر از آن چیزی بود که انتظار می رفت.
کاملا منطقیه مگه اینکه تو بولتن جدید مشخص بشه از 84000 تا بیشتر بوده
اتفاقا دقیقا همین بحث هم از طرف من مطرح شد رد نکرد ولی کلا تکرارش بر این مساله بود که KCC گیج زده و با محاسباتش نمی توند رفتار KCC را توضیح بدهد. فرم DS260 هم یکی از مشکلات است. ثبت نام راحت فرم در DV2015 باعث شده عملا نسبت افرادی که در مصاحبه شرکت می کنند شناور شود و کمتر از تعداد سابمیت ها باشد که امور خارجه نمی داند چطور این رو مدیریت کند.

دوستان
به نظر من هم عدد 84000 خیلی کم است چون در سالهای اخیر مینیموم 30% اصلا دنبال نکرده اند و بنابراین این عدد به نظر بسیار کم میاید سال 2014 تعداد 140000 سال 2015 تعداد 125000 و امسال یکباره 84000
به احتمال بسیار زیاد دور دوم دارد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
آقا شرمنده این سیمون کیه ؟!
یه بابایی به این اسم بود که تو کار آیلتس بود، این که اون بنده خدا نیست ؟
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: Gl@diator
(2015-05-09 ساعت 16:01)Un4given نوشته:  آقا شرمنده این سیمون کیه ؟!

سیمون افسر سفارته ..کار ایلتس؟؟؟Big Grin
تشکر کنندگان: idn ، Gl@diator
(2015-05-09 ساعت 16:06)morvarid65 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 16:01)Un4given نوشته:  آقا شرمنده این سیمون کیه ؟!

سیمون افسر سفارته ..کار ایلتس؟؟؟Big Grin

مروارید جون واقعا آفیسر سفارته؟! اگه آفیسر هست پس چرا اسرار سفارت رو میگه؟؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: asher ، ProEngineer ، Gl@diator
همسایه ما یه خانم حدود 65 ساله فرهنگی هست ! نوه اش براش ثبت نام کرده ، قبل از اعلام نتایج از من پرسید نتایج لاتاری کی اعلام میشه ؟ گفتم 15 اردیبهشت ، گفت پس همون ! هی بچه ها میگن مامان جون اعلام نتایج نزدیکه !
حالا امروز فهمیدم که هیچکدوم از بچه هاش قبول نشدن ، الا این مادربزرگه !الان تو راهرو مادرمو دیده مادرم ازش پرسیده که بچه های شما قبول نشدن هیچکدوم تو قرعه کشی لاتاری ؟ بدون هیچ حسی خیلی عادی گفته اونا نه ولی دیدن زنگ زدن بهم تبریک گفتن میگن من قبول شدم ، حالا انگار چی چی هست !! فکر کردم بانک جایزه بردم ! انگار من بااین پا دردم میتونم جایی برم به خیال خودشون .
یعنی انگار آب یخ روم خالی کردن ، اعصابم داغون شدا ! آخه اینم شانس من دارم ؟
سلام من يكي از دوستانم امسال برنده شده،يك سوال داشت اونم اينكه مدرك تحصيليش ليسانس هست ولي ديپلم فني حرفه اي و فوق ديپلم هم داره،براي تكميل مدارك فقط مدرك كارشناسي كافيه يا بايد ديپلم و فوق ديپلمش رو هم ترجمه كنه؟
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، hameddjj ، farrokh33 ، saeed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان