کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-09 ساعت 16:49)parichehr1010 نوشته:  سلام من يكي از دوستانم امسال برنده شده،يك سوال داشت اونم اينكه مدرك تحصيليش ليسانس هست ولي ديپلم فني حرفه اي و فوق ديپلم هم داره،براي تكميل مدارك فقط مدرك كارشناسي كافيه يا بايد ديپلم و فوق ديپلمش رو هم ترجمه كنه؟

سلام دوست عزيز
بايستي مدارك از بالاترين تا ديپلم و پيش ترجمه و ارائه بشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، javadgorgani
(2015-05-09 ساعت 17:16)p00ya2001 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 16:49)parichehr1010 نوشته:  سلام من يكي از دوستانم امسال برنده شده،يك سوال داشت اونم اينكه مدرك تحصيليش ليسانس هست ولي ديپلم فني حرفه اي و فوق ديپلم هم داره،براي تكميل مدارك فقط مدرك كارشناسي كافيه يا بايد ديپلم و فوق ديپلمش رو هم ترجمه كنه؟

سلام دوست عزيز
بايستي مدارك از بالاترين تا ديپلم و پيش ترجمه و ارائه بشه

حالا پيش دانشگاهي نرفته يعني ديپلم ١٢ ساله نداره مشكلي نيست؟لازم نيست فوق ديپلمشو معادل كنه؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان این وبسایت سیمون آدرسش چیه ؟‌همه میدونن جز من بگین ما هم از اخبار با اطلاع بشیم Big Grin
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: saidoo
نه آقا وقتی مدرک کارشناسی داره دیگه نیازی بع پیش نیست. همون افاقه میکنه
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 16:42)Mehrnam نوشته:  همسایه ما یه خانم حدود 65 ساله فرهنگی هست ! نوه اش براش ثبت نام کرده ، قبل از اعلام نتایج از من پرسید نتایج لاتاری کی اعلام میشه ؟ گفتم 15 اردیبهشت ، گفت پس همون ! هی بچه ها میگن مامان جون اعلام نتایج نزدیکه !
حالا امروز فهمیدم که هیچکدوم از بچه هاش قبول نشدن ، الا این مادربزرگه !الان تو راهرو مادرمو دیده مادرم ازش پرسیده که بچه های شما قبول نشدن هیچکدوم تو قرعه کشی لاتاری ؟ بدون هیچ حسی خیلی عادی گفته اونا نه ولی دیدن زنگ زدن بهم تبریک گفتن میگن من قبول شدم ، حالا انگار چی چی هست !! فکر کردم بانک جایزه بردم ! انگار من بااین پا دردم میتونم جایی برم به خیال خودشون .
یعنی انگار آب یخ روم خالی کردن ، اعصابم داغون شدا ! آخه اینم شانس من دارم ؟

دوستان یه چیزی میگم خواهش میکنم ناراحت نشید ولی خدا چیزی رو معمولاً به کسی میده که نمیتونه ازش استفاده کنه، KCC هم اشتباه کرده فقط 84 هزار تا گرفته، نه به 125 هزار نه به 84 هزار، اینها هم دچار افراط و تفریط شدن روی 105 هزار میبستن مشکل حل بود.

من برای PhD اقدام خواهم کرد ولی هنوز فوق لیسانسم تموم نیست، برنامه هام برای 2 سال دیگه عملی میشه، دوستانی که تحصیلی میخوان برن شرکت در قرعه کشی یک نمره منفی براشون حساب میشه ولی اهمیتش زیاد نیست.
تشکر کنندگان: lighter ، farrokh33 ، مسافر تنها
(2015-05-09 ساعت 15:58)houshym نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 15:26)feidom30 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 13:36)َalikh نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 13:29)feidom30 نوشته:  خوب دوستان عزیز مهاجرسرایی
منطق حکم می کند که لاتاری ۲۰۱۶ تمام شده فرض شود (شخصا برای من اینطور است) ولی ظاهرا سیرک DV2016 اصرار دارد که ادامه داشته باشد. صبح با سیمون چت داشتم چند نکته را مطرح کرد:

۱- عدد ۸۴،۰۰۰ کم هست و KCC طبق معمول گیج زده. عددی که KCC نیاز دارد و سیمون مفصل هم توضیح داد که چطور به آن رسیده رنج ۹۳ تا ۹۵ هزار است.

۲- اینکه امور خارجه اعلام کرده که ۲۰۱۶ دور دوم نخواهد داشت از دیدگاه سیمون دو معنی دارد: قرعه کشی یکبار قبلا انجام شده و اگر دور دومی باشد صرفا ابلاغ ِ اضافه ها خواهد بود نه انجام قرعه دوم اینکه آنها از ۲ روز اعلام دروغ اینکه سیستم هیچ مشکلی ندارد و همه چیز مرتب هست و نهایتا هم آبرویشان در مقابل دنیا برود درس نگرفته اند. از دیدگاه سیمون موضع گیری دوم هم مانند موضع گیری اول بی اهمیت هست.

۳- دلیلش برای من مشخص نشد ولی سیمون چند بار به تاریخ اکتبر ۲۰۱۵ اشاره کرد برای دور دوم احتمالی (نه می ۲۰۱۵ و نه جون ۲۰۱۵) و تعداد نفرات هم محدود خواهد بود.

۴- سیمون منتظر ویزا بولتن بعدی وزارت خارجه هست و بعد از انتشار یک براورد جامع خواهد داشت.

۵- در آخر هم شانس وجود دور دوم را ۴۰٪ تا ۴۵٪ تخمین زد که خیلی بالاتر از آن چیزی بود که انتظار می رفت.
کاملا منطقیه مگه اینکه تو بولتن جدید مشخص بشه از 84000 تا بیشتر بوده
اتفاقا دقیقا همین بحث هم از طرف من مطرح شد رد نکرد ولی کلا تکرارش بر این مساله بود که KCC گیج زده و با محاسباتش نمی توند رفتار KCC را توضیح بدهد. فرم DS260 هم یکی از مشکلات است. ثبت نام راحت فرم در DV2015 باعث شده عملا نسبت افرادی که در مصاحبه شرکت می کنند شناور شود و کمتر از تعداد سابمیت ها باشد که امور خارجه نمی داند چطور این رو مدیریت کند.

دوستان
به نظر من هم عدد 84000 خیلی کم است چون در سالهای اخیر مینیموم 30% اصلا دنبال نکرده اند و بنابراین این عدد به نظر بسیار کم میاید سال ۲۰۱۴ تعداد 140000 سال ۲۰۱۵ تعداد 125000 و امسال یکباره 84000
به احتمال بسیار زیاد دور دوم دارد

اوپس!

من میگفتم 15-10% پیگیری نکنن، 15-10% هم کلا ریجکت بشن، تازه میشه 55 هزار تایی که واسشون ویزا هست

ولی وقتی قرار باشه 30% پیگیری نکنن، یعنی 25000 هزار تا از این محل نمیان

10-15% هم کاملا رد بشن، بازم کم میاد از کل تعداد

خدایا این اسمش امید واهی دادن به خود که نیست؟

هان؟ خدا

(2015-05-09 ساعت 16:42)Mehrnam نوشته:  همسایه ما یه خانم حدود 65 ساله فرهنگی هست ! نوه اش براش ثبت نام کرده ، قبل از اعلام نتایج از من پرسید نتایج لاتاری کی اعلام میشه ؟ گفتم 15 اردیبهشت ، گفت پس همون ! هی بچه ها میگن مامان جون اعلام نتایج نزدیکه !
حالا امروز فهمیدم که هیچکدوم از بچه هاش قبول نشدن ، الا این مادربزرگه !الان تو راهرو مادرمو دیده مادرم ازش پرسیده که بچه های شما قبول نشدن هیچکدوم تو قرعه کشی لاتاری ؟ بدون هیچ حسی خیلی عادی گفته اونا نه ولی دیدن زنگ زدن بهم تبریک گفتن میگن من قبول شدم ، حالا انگار چی چی هست !! فکر کردم بانک جایزه بردم ! انگار من بااین پا دردم میتونم جایی برم به خیال خودشون .
یعنی انگار آب یخ روم خالی کردن ، اعصابم داغون شدا ! آخه اینم شانس من دارم ؟

فکر کردم بانک جایزه بردم!!!

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: javadtv ، abbas41
(2015-05-09 ساعت 17:31)Un4given نوشته:  نه آقا وقتی مدرک کارشناسی داره دیگه نیازی بع پیش نیست. همون افاقه میکنه

حتما و حتما بايد مدرك ديپلم دوازده ساله رو ارايه كنيد حتي اگر دكترا داشته باشيد از الان مدارك رو اماده كنيد
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان:
من و همسرم ده سال ثبت نام میکردیم تا سال پیش هم جدی نبودیم ..ولی هر چه میگذرد ...نگرانی برای دو تا دختر مان جدی میشود. اینجا مملکت مردها است....بچه ها تلف میشوند....تصمیم قطعی وکیل گرفته ایم ...امیدواریم قبل از پایان دبیرستان بچه ها را از این مهلکه نجات دهیم....لاتاری بیشتر شبیه یک جوک است ....هر چند عده ی زیادی از فامیل و آشنایان به کمک آن رفته اند....برای شما جوانهای تحصیل کرده ....ادامه تحصیل است خیلی زود جواب میدهد....موفق باشید
تشکر کنندگان: sorkhfam ، lighter ، javadgorgani ، hameddjj ، مسافر تنها ، morvarid65
نه خانوم محترم برای مردها هم نیست
No country for old men
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: hameddjj ، اشکان 3D ، Gl@diator
(2015-05-09 ساعت 18:04)Un4given نوشته:  نه خانوم محترم برای مردها هم نیست
No country for old men
درواقع باید گفت for old people
البته آمریکا جای بسیار خوبی برای old people می باشد.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: hameddjj
(2015-05-09 ساعت 18:12)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 18:04)Un4given نوشته:  نه خانوم محترم برای مردها هم نیست
No country for old men
درواقع باید گفت for old people
البته آمریکا جای بسیار خوبی برای old people می باشد.

اینجا هم جای خوبی برای dead people هست، محبوب دل همه میشن وقتی dead میشن.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، javadgorgani ، hameddjj ، ProEngineer
(2015-05-09 ساعت 17:40)Kia robani نوشته:  حتما و حتما بايد مدرك ديپلم دوازده ساله رو ارايه كنيد حتي اگر دكترا داشته باشيد از الان مدارك رو اماده كنيد
کاملا صحیح می فرمایید.
بازمانده لاتاری 2014 (F2A)
Pd = 2014/10/06
Interview = 2016/05/16(ABD)
دو خطی = 2016/12/08
OR = 2016/12/12
Clear = 2016/12/13
Enter to = USA 01/22/2017

تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 17:30)Ali.ghz نوشته:  سلام
دوستان این وبسایت سیمون آدرسش چیه ؟‌همه میدونن جز من بگین ما هم از اخبار با اطلاع بشیم Big Grin

http://britsimonsays.com/
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: puryapurya
دقت کردین تا حالا بیشتر کسانی که از ایران برنده شدن و اومدن اینجا اعلام کردن خانوم بودن؟؟!Cool
تشکر کنندگان: ali0854 ، sahandsarina88 ، Gl@diator
اه منم قبول نشدم ولی نمی دونم چرا نشستم دارم فرم ds-260پر می کنم
‎ -1شماره کیس:--------------
‎-‎2 تاریخ رویت قبولی: ---------‎‎
3 - کنسولگری: ---------------‎
4 - تعداد افراد منظور در کیس: ‎4
5 - ارسال فرمهای سری اول: --------------‎
6 - کارنت شدن کیس: --------‎‎
7 - نامه دوم: ----------
‎8- مصاحبه:--------
9-صدور ویزا:
تشکر کنندگان: m.memari ، puryapurya ، hameddjj ، saeed_gh ، Gl@diator ، morvarid65

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان