کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-09 ساعت 17:35)eexaminee نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 16:42)Mehrnam نوشته:  همسایه ما یه خانم حدود 65 ساله فرهنگی هست ! نوه اش براش ثبت نام کرده ، قبل از اعلام نتایج از من پرسید نتایج لاتاری کی اعلام میشه ؟ گفتم 15 اردیبهشت ، گفت پس همون ! هی بچه ها میگن مامان جون اعلام نتایج نزدیکه !
حالا امروز فهمیدم که هیچکدوم از بچه هاش قبول نشدن ، الا این مادربزرگه !الان تو راهرو مادرمو دیده مادرم ازش پرسیده که بچه های شما قبول نشدن هیچکدوم تو قرعه کشی لاتاری ؟ بدون هیچ حسی خیلی عادی گفته اونا نه ولی دیدن زنگ زدن بهم تبریک گفتن میگن من قبول شدم ، حالا انگار چی چی هست !! فکر کردم بانک جایزه بردم ! انگار من بااین پا دردم میتونم جایی برم به خیال خودشون .
یعنی انگار آب یخ روم خالی کردن ، اعصابم داغون شدا ! آخه اینم شانس من دارم ؟

دوستان یه چیزی میگم خواهش میکنم ناراحت نشید ولی خدا چیزی رو معمولاً به کسی میده که نمیتونه ازش استفاده کنه، KCC هم اشتباه کرده فقط 84 هزار تا گرفته، نه به 125 هزار نه به 84 هزار، اینها هم دچار افراط و تفریط شدن روی 105 هزار میبستن مشکل حل بود.

من برای PhD اقدام خواهم کرد ولی هنوز فوق لیسانسم تموم نیست، برنامه هام برای ۲ سال دیگه عملی میشه، دوستانی که تحصیلی میخوان برن شرکت در قرعه کشی یک نمره منفی براشون حساب میشه ولی اهمیتش زیاد نیست.
نه دوست عزیز ، هیچ نکته منفی توش نیست !! این تجربه رو من شخصاً داشتم .
آفیسر چیکار داره که شما میخوای بری درس بخونی و لاتاری هم شرکت کردی !! اولاً از کجا میخواد بدونه و اگر هم بدونه یا سوال کنه اینا کاملاً دو مقوله جدا از هم هستش !

(2015-05-09 ساعت 17:40)Kia robani نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 17:31)Un4given نوشته:  نه آقا وقتی مدرک کارشناسی داره دیگه نیازی بع پیش نیست. همون افاقه میکنه

حتما و حتما بايد مدرك ديپلم دوازده ساله رو ارايه كنيد حتي اگر دكترا داشته باشيد از الان مدارك رو اماده كنيد
خیر دوست عزیز ، راهنمایی اشتباه نکنید !! اونا فقط آخرین مدرک تحصیلی رو لازم دارن و اگه دیپلم رو هم به هر شکلی ارائه بدین چون آخرین وضعیت تحصیلی لیسانس هستش دیگه اهمیتی نداره.
تشکر کنندگان:
خبر از سیمین برای قرعه دوباره ندارید
تشکر کنندگان: usamohajer ، ali0854 ، puryapurya
دوستان عزیز مبنا و معیار سنجش اینکه دیپلم چند ساله هستش اولا به قانونی که افیسر ازش پیروی میکنه و بعد شخص افیسر پرونده بستگی داره. پس اگر دوستان اصرار بر ارائه دیپلم و پیش دانشگاهی دارند هیچ قصد و غرضی نیست و هدف اثبات گذراندن دروس پیش دانشگاهی هستش.

حالا راه حل:
کسانی که با دیپلم فنی یا کاردانش یا اصطلاحآ دیپلم 11 ساله مدارک دانشگاهی مثل فوق دیپلم . لیسانس و بالاتر دارند باید جهت اثبات این موضوع که دروس پیش دانشگاهی رو در دوره کاردانی پاس کرده اند حتمآ حتمآ ریز نمرات فوق دیپلم رو ترجمه کنند و همراشون داشته باشند تا در صورت نیاز (99%) دچار نقص مدرک نشوند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: farrokh33 ، dd7472003 ، aaraam
ممنون از جوابتون فقط يه سوال ديگه شما چجوري با سيمون چت كرديد ! ?
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان:
کسی می دونه visa bulletin که در آن اطلاعات تعداد برندگان به تفکیک کشور اعلام می شه هر سال چه موقع منتشر میشه؟
تشکر کنندگان: puryapurya
امسال هم قسمت نشد که من یا همسرم برنده بشیم. انشالله سال آینده. برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
تشکر کنندگان: usamohajer ، MEHR52 ، saeed_gh ، Gl@diator ، morvarid65 ، vashahri
(2015-05-09 ساعت 20:18)calm نوشته:  کسی می دونه visa bulletin که در آن اطلاعات تعداد برندگان به تفکیک کشور اعلام می شه هر سال چه موقع منتشر میشه؟
هر ماه بین 5 تا 15 اول هر ماه اعلام میشه اینم لینکش:
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
تشکر کنندگان: puryapurya ، مسافر تنها ، calm ، saidoo
سلام دوستان من برنده شدم. ولی ای کاش برند نمیشدم چون اگه برنده نشی یه درده ولی اینکه برنده بشی و نتونی بری خیلی زور داره. بخدا از دیروز تا حالا از ناراحتی یه ساعتم خوابم نبرد....... این دیگه آخر بدشانسیه.
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان: hameddjj
(2015-05-09 ساعت 20:07)Ali.ghz نوشته:  ممنون از جوابتون فقط يه سوال ديگه شما چجوري با سيمون چت كرديد ! ?
برو تو سایتش براش کامنت بزار جوابتو میده
http://britsimonsays.com

تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 20:31)hamed.fa نوشته:  سلام دوستان من برنده شدم. ولی ای کاش برند نمیشدم چون اگه برنده نشی یه درده ولی اینکه برنده بشی و نتونی بری خیلی زور داره. بخدا از دیروز تا حالا از ناراحتی یه ساعتم خوابم نبرد....... این دیگه آخر بدشانسیه.

چرا چی شده نمیتونی بری؟
هر مشکلی راهی داره مطرح کن شاید حل شد

(2015-05-09 ساعت 17:30)Ali.ghz نوشته:  سلام
دوستان این وبسایت سیمون آدرسش چیه ؟‌همه میدونن جز من بگین ما هم از اخبار با اطلاع بشیم Big Grin
http://britsimonsays.com/
تشکر کنندگان: arminqt
(2015-05-09 ساعت 20:31)hamed.fa نوشته:  سلام دوستان من برنده شدم. ولی ای کاش برند نمیشدم چون اگه برنده نشی یه درده ولی اینکه برنده بشی و نتونی بری خیلی زور داره. بخدا از دیروز تا حالا از ناراحتی یه ساعتم خوابم نبرد....... این دیگه آخر بدشانسیه.

به نظرم این فرصت رو به هر زوری که شده از دست نده بردن لاتاری چیزی نیست که هر وقتی اتفاق بیفته !
تشکر کنندگان: arminqt
(2015-05-09 ساعت 20:44)sararn نوشته:  

به نظرم این فرصت رو به هر زوری که شده از دست نده بردن لاتاری چیزی نیست که هر وقتی اتفاق بیفته !
میدونم. ولی شرایطم جوریه که اگه برم دنبالش ممکنه موقعیتی که اینجا دارم رو از دست بدم. از طرفی ویزا هم که ۱۰۰٪ نیست
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان: sararn ، arminqt
(2015-05-09 ساعت 20:31)َalikh نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 20:18)calm نوشته:  کسی می دونه visa bulletin که در آن اطلاعات تعداد برندگان به تفکیک کشور اعلام می شه هر سال چه موقع منتشر میشه؟
هر ماه بین ۵ تا 15 اول هر ماه اعلام میشه اینم لینکش:
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
در ماه ژوئن تقریبا 30 روز دیگه برندگان به تفکیک کشورها در سایت فوق اعلام میشه.....
تشکر کنندگان: calm
(2015-05-09 ساعت 20:35)َalikh نوشته:  

چرا چی شده نمیتونی بری؟
هر مشکلی راهی داره مطرح کن شاید حل شد

(2015-05-09 ساعت 17:30)Ali.ghz نوشته:  سلام
دوستان این وبسایت سیمون آدرسش چیه ؟‌همه میدونن جز من بگین ما هم از اخبار با اطلاع بشیم Big Grin
http://britsimonsays.com/
ببخشید ولی چون ثبت نامم کامل نشده نمیتونم لینک ها رو ببینم
تشکر کنندگان:
حامد جان شما چرا ثبت نام كردي پس؟
حالا كه ثبت نام كردي برنده شدي تا آخرش برو. اميدوارم كارت درست شه.
تشکر کنندگان: lighter ، mercedeh 67

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان