2015-05-09 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-09 ساعت 19:49 توسط afshin4749.)
(2015-05-09 ساعت 17:35)eexaminee نوشته:نه دوست عزیز ، هیچ نکته منفی توش نیست !! این تجربه رو من شخصاً داشتم .(2015-05-09 ساعت 16:42)Mehrnam نوشته: همسایه ما یه خانم حدود 65 ساله فرهنگی هست ! نوه اش براش ثبت نام کرده ، قبل از اعلام نتایج از من پرسید نتایج لاتاری کی اعلام میشه ؟ گفتم 15 اردیبهشت ، گفت پس همون ! هی بچه ها میگن مامان جون اعلام نتایج نزدیکه !
حالا امروز فهمیدم که هیچکدوم از بچه هاش قبول نشدن ، الا این مادربزرگه !الان تو راهرو مادرمو دیده مادرم ازش پرسیده که بچه های شما قبول نشدن هیچکدوم تو قرعه کشی لاتاری ؟ بدون هیچ حسی خیلی عادی گفته اونا نه ولی دیدن زنگ زدن بهم تبریک گفتن میگن من قبول شدم ، حالا انگار چی چی هست !! فکر کردم بانک جایزه بردم ! انگار من بااین پا دردم میتونم جایی برم به خیال خودشون .
یعنی انگار آب یخ روم خالی کردن ، اعصابم داغون شدا ! آخه اینم شانس من دارم ؟
دوستان یه چیزی میگم خواهش میکنم ناراحت نشید ولی خدا چیزی رو معمولاً به کسی میده که نمیتونه ازش استفاده کنه، KCC هم اشتباه کرده فقط 84 هزار تا گرفته، نه به 125 هزار نه به 84 هزار، اینها هم دچار افراط و تفریط شدن روی 105 هزار میبستن مشکل حل بود.
من برای PhD اقدام خواهم کرد ولی هنوز فوق لیسانسم تموم نیست، برنامه هام برای ۲ سال دیگه عملی میشه، دوستانی که تحصیلی میخوان برن شرکت در قرعه کشی یک نمره منفی براشون حساب میشه ولی اهمیتش زیاد نیست.
آفیسر چیکار داره که شما میخوای بری درس بخونی و لاتاری هم شرکت کردی !! اولاً از کجا میخواد بدونه و اگر هم بدونه یا سوال کنه اینا کاملاً دو مقوله جدا از هم هستش !
(2015-05-09 ساعت 17:40)Kia robani نوشته:خیر دوست عزیز ، راهنمایی اشتباه نکنید !! اونا فقط آخرین مدرک تحصیلی رو لازم دارن و اگه دیپلم رو هم به هر شکلی ارائه بدین چون آخرین وضعیت تحصیلی لیسانس هستش دیگه اهمیتی نداره.(2015-05-09 ساعت 17:31)Un4given نوشته: نه آقا وقتی مدرک کارشناسی داره دیگه نیازی بع پیش نیست. همون افاقه میکنه
حتما و حتما بايد مدرك ديپلم دوازده ساله رو ارايه كنيد حتي اگر دكترا داشته باشيد از الان مدارك رو اماده كنيد