کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-09 ساعت 20:50)Farhads نوشته:  حامد جان شما چرا ثبت نام كردي پس؟
حالا كه ثبت نام كردي برنده شدي تا آخرش برو. اميدوارم كارت درست شه.
مرسی. آخه اونموقع شرایطم اینجوری نبود.
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 20:31)hamed.fa نوشته:  سلام دوستان من برنده شدم. ولی ای کاش برند نمیشدم چون اگه برنده نشی یه درده ولی اینکه برنده بشی و نتونی بری خیلی زور داره. بخدا از دیروز تا حالا از ناراحتی یه ساعتم خوابم نبرد....... این دیگه آخر بدشانسیه.

نمیشه شما نوبتت رو بدی به من حالا که نمی تونی بری Big Grin

این kcc انگار شناسایی میکنه هر کی نمیتونه بره اسمشو در میاره Big GrinTongue
تشکر کنندگان: runioe ، victor2016 ، sahandsarina88 ، lighter ، Gl@diator ، saidoo ، aaraam
شعر بعد از برنده نشدن:
دیگه دنیا واسه من تاریکه زندگی کوره رهی باریکه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی کو خوندی داداش ما رومون بیشتر از این حرفاست
ثبت نام ثبت نام تا برنده شدن.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، ali0854 ، morvarid65 ، sonnnna ، vashahri
(2015-05-09 ساعت 21:18)ammar نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 20:31)hamed.fa نوشته:  سلام دوستان من برنده شدم. ولی ای کاش برند نمیشدم چون اگه برنده نشی یه درده ولی اینکه برنده بشی و نتونی بری خیلی زور داره. بخدا از دیروز تا حالا از ناراحتی یه ساعتم خوابم نبرد....... این دیگه آخر بدشانسیه.

این kcc انگار شناسایی میکنه هر کی نمیتونه بره اسمشو در میاره Big GrinTongue

ایشاالله کارت درست بشه و بری....ما که سالها منتظر هستیم نمیشه که بریم و شما که آمادگی نداری میگن بفرما تو دم در بدهBig Grin
تشکر کنندگان: lighter
به برندگان خوش شانس تبریک میگم.
برای فراموشی این ناکامی بزرگ یه سر رفتم اهواز. عجب صبری خدا دارد.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: hameddjj ، sahandsarina88 ، ali0854 ، puryapurya ، lighter ، m.ghoreishi ، dd7472003 ، vashahri
(2015-05-09 ساعت 21:18)ammar نوشته:  

این kcc انگار شناسایی میکنه هر کی نمیتونه بره اسمشو در میاره Big Grin[emoji14]
آره واقعا من پارسال شرایطم خیلی خوب بود ولی نشد. حالا امسال که اینجوریه زارت دراومدم.....
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان: ammar ، sahandsarina88
(2015-05-09 ساعت 21:26)بازگشت نوشته:  به برندگان خوش شانس تبریک میگم.
برای فراموشی این ناکامی بزرگ یه سر رفتم اهواز. عجب صبری خدا دارد.

کیان پارس و هتل پارس و فولاد اکسین.یاد اهواز بخیر
تشکر کنندگان: بازگشت ، puryapurya ، pani.sh ، m.ghoreishi ، dd7472003
مهمانان گل و ارجمند.بفرمایید و ثبت نام کنید و از همه ی اطلاعات و لینکها استفاده کنید. از مدیران هم خواهشمندیم یه اکانت و مشکلات تازه واردین هم توجه بفرمایند. البته جسارت و دخالت به امور مدیریتی نشه. شرمنده و متشکر از تلاش و سایت خوبتون.
تشکر کنندگان: hameddjj ، syrene1685
منم برنده نشدم، نمی دونم باید نام کاربریم رو victor2015 میذاشتم یا victor2017 Sad
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: saeed_gh ، ali0854 ، lighter ، j.modarres
به همه خوش شانس ها تبریک عرض میکنم
امیدوارم که قدر این خوش شانسی را بدونند وبا تفکر وتامل لازم وپشتکاری فولادی تا اخر مسیر برند
به امید درهای باز برای پرواز
(2015-05-09 ساعت 21:39)victor2016 نوشته:  منم برنده نشدم، نمی دونم باید نام کاربریم رو victor2015 میذاشتم یا victor2017 Sad

ویکتور خالی برازنده تره و اینکه زمانش دست کسی نیست.Big GrinCool
تشکر کنندگان: lighter ، Gl@diator
سلام دوستان عزیز ی که برنده شدید.ابتدا به شما صمیمانه تبریک میگم آرزو میکنم که بقیه مراحل کارهاتون هم با موفقیت انجام بشن .به عنوان شخصی که حدود ۱۰ ماه درگیر این ماجرا بوده به خاطر قبولی پسرم واز ابتدا تا انتهای کار رو انجام داده ام چند پیشنهاد براتون دارم بد نیست اونا رو بخونید:
۱-تاپیک های سال گذشته مهاجر سرا رو با دقت بخونید واگه وقت داشتید سالهای قبل از اون رو هم یک نگاه بندازید یک دفتر یادداشت بردارید اونو قسمت بندی کنید برای هر مرحله کار .وقتی پست های دوستان ۲۰۱۵ ای وسفرنامه هاشون رو میخونید برخی از نکات مهم رو یادداشت کنید .واما مراحل کار :
۱-فرم DS260رو از تاپیک سال قبل کپی کنید .(فرم+راهنمای پرکردن فرم +ترجمه فرم) احتمالا فرم تغییر نمی کند ویابا تغییراتی اندک تغییر میکند
۲-مشخصات خودتان وهمراهان رو همونطور که فرم خواسته تو پیش نویس فرم بنویسیدواونوتکمیل کنید.وپیش خودتون نگه دارید موقع پر کردن فرم به صورت آنلاین به کار شما سرعت میده.
۳-مدارکی که نیاز هست از حالا شروع به تهیه کنید.
۴-اگه پاسپورت ندارید سریعا اقدام کنیدواگه پاسپورتتون تا آخرسال بیشتر اعتبار نداره هر چه سریعتر نسبت به تعویض اون اقدام کنید.همه اعضای خانواده حتی نوزادان پاسپورت مجزا باید داشته باشند
۵-اگه دانشجوهستید وپاسپورت ندارید میتونید با گذاشتن وثیقه۱۵میلیونی پاسپورت بگیرید(بعد از گرفتن پاسپورت میتونید پولتون رو از نظام وظیفه بگیرید بدون اینکه پاسپورتتون اعتبارش از بین بره)
۶-اگه کیس نامبر شما زیر ۲۰۰۰ است سریعا نسبت به زدن واکسن هاتون اقدام کنید (مطالعه تاپیک مربوطه)
چون احتمالا تاریخ مصاحبه شما اگه فرم هارو به موقع پرکنید تو اکتبر است.
۷-سعی کنید همون روزهای اولیه فرم ها رو پر کنید(البته با دقت وبدون عجله وبعد از چند بار مرور آنها رو بفرستید تا نیازی نباشه دوباره بخواهید آنلاک کنیدومصاحبه تون عقب بیوفته.)تاریخ دعوت به مصاحبه ابتدا به کیس نامبر شما بستگی داره وبعد به موقع وزود پرکردن فرم
۸-در فرم ها جز حقیقت چیز دیگه ای ننویسید وخدای ناکرده اطلاعات غلط رو از روی عمد ننویسند.
در خاتمه اگر پرسشی بود خوشحال میشم اگه بتونم کمک فکری بکنم .همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، runioe ، ali0854 ، saeed_gh ، syrene1685 ، es96 ، puryapurya ، amin_j ، lighter ، Gl@diator ، saidoo ، َalikh
(2015-05-09 ساعت 19:44)ali0854 نوشته:  اه منم قبول نشدم ولی نمی دونم چرا نشستم دارم فرم ds-260پر می کنم
ای جونم..................................
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: Gl@diator ، sonnnna
هنوز اماری از برندگان نزدن
ببینیم چند نفر ایرانی قبول شده؟CoolBig Grin
‎ -1شماره کیس:--------------
‎-‎2 تاریخ رویت قبولی: ---------‎‎
3 - کنسولگری: ---------------‎
4 - تعداد افراد منظور در کیس: ‎4
5 - ارسال فرمهای سری اول: --------------‎
6 - کارنت شدن کیس: --------‎‎
7 - نامه دوم: ----------
‎8- مصاحبه:--------
9-صدور ویزا:
تشکر کنندگان: farrokh33 ، saidoo
(2015-05-09 ساعت 16:49)parichehr1010 نوشته:  سلام من يكي از دوستانم امسال برنده شده،يك سوال داشت اونم اينكه مدرك تحصيليش ليسانس هست ولي ديپلم فني حرفه اي و فوق ديپلم هم داره،براي تكميل مدارك فقط مدرك كارشناسي كافيه يا بايد ديپلم و فوق ديپلمش رو هم ترجمه كنه؟
سلام دوست عزیز چون دیپلمش فنی وحرفه ای هست و۱۱ساله است آفیسر نسبت به این نوع دیپلم حساس هست بنابراین حتما فوق+لیسانس ترجمه شود واصل آنها هم همراهش برا مصاحبه باشند. شاد باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان