موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام من شماره confirmation number گم کردم چطور چک کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-09 ساعت 22:29)parisan نوشته: سلام من شماره confirmation number گم کردم چطور چک کنم
وقتی تو سایت نتایج لاتاری بری اونجا توشته forgot confirmation numberبعد برو توش همه اطلاعاتو بزن بعد بهت confirmation number می ده
-1شماره کیس:--------------
-2 تاریخ رویت قبولی: ---------
3 - کنسولگری: ---------------
4 - تعداد افراد منظور در کیس: 4
5 - ارسال فرمهای سری اول: --------------
6 - کارنت شدن کیس: --------
7 - نامه دوم: ----------
8- مصاحبه:--------
9-صدور ویزا:
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-09 ساعت 23:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-09 ساعت 23:49 توسط مسافر تنها.)
لاتاری 2016 به خاطرات پیوست مثل خاطره های تلخ سالهای قبلی
هر سال پیرتر ، کم شانس تر و سنگین تر میشیم
من سال دیگه لاتاری ثبت نام نمی کنم بلکه روشهای مطمئن تر دیگه و شاید هم کشورهای دیگه و رو میخوام امتحان کنم
میخوام تمام کشورهایی که قبلا روشون خط کشیدم دوباره مطالعه بیشتری بکنم مثل سوئد ، آلمان ، بریتانیا و کانادا
در مورد کانادا بگم که فقط از سرمای کانادا بدم میاد و گرنه با یکی از موسسه های کار درست در حد عقد قرارداد برای پرونده سرمایه گذاری استانی کانادا پیش رفتم
تمام شرایط مهیاست ولی هر چی فکر میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم که برم کانادا
نمی دونم در برزخ مردد بودن در تصمیم گیری گرفتار شده ام
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آدمی مثل حامد ثبت نام میکنم و حق دیگران رو صلب می کنه. اما جای تعجب داری هرکس برده یک مشکلی داره برای رفتن و نمی تونه اما پاهایی که آمادگی داریم نیلی عجیب .. شاید خدا این جور حکمت باشه شاید شانس این مشکل دارها خوبه و شانس ما بی شانسی شده اما توکل به خدا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
چرا میگید کسی قبول نشده؟من قبول شدم وچند روز پیش هم یه پست گذاشتم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-09 ساعت 23:50)usa001 نوشته: آدمی مثل حامد ثبت نام میکنم و حق دیگران رو صلب می کنه. اما جای تعجب داری هرکس برده یک مشکلی داره برای رفتن و نمی تونه اما پاهایی که آمادگی داریم نیلی عجیب .. شاید خدا این جور حکمت باشه شاید شانس این مشکل دارها خوبه و شانس ما بی شانسی شده اما توکل به خدا
دوست من یه جوری میگی انگار من از قصد ثبت نام کردم که شما در نیای!!!!
منم بدشانسی اوردم وگرنه آرزومه برم....
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خوشا به سعادتت ما هز بین سبک آه . خوشا به سعادت امید وارم بتونی بری و ویزا نفله نشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 01:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 01:05 توسط اشکان 3D.)
لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....
بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
تازه توی ۵ دقیقه اول ثبت نام کردم بازم اسمم در نیمد....
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا 5 MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games
7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امسال اینطور که شنیدم آمار قبولی ها خیلی کم بوده ! دوست برادرم کافی نت داره میگه پارسال 10 نفر برنده داشتیم تو 150 نفر حدودا" ولی امسال تو 170 نفر فقط یکی بوده میگفت خیلی عجیبه .