کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-09 ساعت 22:03)ali0854 نوشته:  هنوز اماری از برندگان نزدن
ببینیم چند نفر ایرانی قبول شده؟CoolBig Grin
سلام دوست عزیز سال ۲۰۱۴ تعداد۶۰۰۰کیس برنده اعلام شد وسال۲۰۱۵حدود ۵۰۰۰ کیس وامسال احتمالا کمتراعلام کرده اند چون سال گذشته درکل جهان ۱۲۵هزار کیس وامسال ۸۴هزار کیس اعلام شده میتوان نتیجه گرفت تعدادقبولی های ایران امسال کمتر از۵۰۰۰کیس است.
تشکر کنندگان: ali0854 ، اشکان 3D
سلام من شماره confirmation number گم کردم چطور چک کنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 22:29)parisan نوشته:  سلام من شماره confirmation number گم کردم چطور چک کنم

وقتی تو سایت نتایج لاتاری بری اونجا توشته forgot confirmation numberبعد برو توش همه اطلاعاتو بزن بعد بهت confirmation number می دهBig GrinBig Grin
‎ -1شماره کیس:--------------
‎-‎2 تاریخ رویت قبولی: ---------‎‎
3 - کنسولگری: ---------------‎
4 - تعداد افراد منظور در کیس: ‎4
5 - ارسال فرمهای سری اول: --------------‎
6 - کارنت شدن کیس: --------‎‎
7 - نامه دوم: ----------
‎8- مصاحبه:--------
9-صدور ویزا:
تشکر کنندگان: farrokh33
لاتاری 2016 به خاطرات پیوست مثل خاطره های تلخ سالهای قبلی
هر سال پیرتر ، کم شانس تر و سنگین تر میشیم

من سال دیگه لاتاری ثبت نام نمی کنم بلکه روشهای مطمئن تر دیگه و شاید هم کشورهای دیگه و رو میخوام امتحان کنم
میخوام تمام کشورهایی که قبلا روشون خط کشیدم دوباره مطالعه بیشتری بکنم مثل سوئد ، آلمان ، بریتانیا و کانادا
در مورد کانادا بگم که فقط از سرمای کانادا بدم میاد و گرنه با یکی از موسسه های کار درست در حد عقد قرارداد برای پرونده سرمایه گذاری استانی کانادا پیش رفتم
تمام شرایط مهیاست ولی هر چی فکر میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم که برم کانادا
نمی دونم در برزخ مردد بودن در تصمیم گیری گرفتار شده ام
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: puryapurya ، اشکان 3D ، sorkhfam ، saidoo ، farrokh33
آدمی مثل حامد ثبت نام میکنم و حق دیگران رو صلب می کنه. اما جای تعجب داری هرکس برده یک مشکلی داره برای رفتن و نمی تونه اما پاهایی که آمادگی داریم نیلی عجیب .. شاید خدا این جور حکمت باشه شاید شانس این مشکل دارها خوبه و شانس ما بی شانسی شده اما توکل به خدا
تشکر کنندگان: puryapurya ، danial91 ، farrokh33
(2015-05-09 ساعت 23:35)مسافر تنها نوشته:  لاتاری ۲۰۱۶ به خاطرات پیوست مثل خاطره های تلخ سالهای قبلی
هر سال پیرتر ، کم شانس تر و سنگین تر میشیم

من سال دیگه لاتاری ثبت نام نمی کنم بلکه روشهای مطمئن تر دیگه و شاید هم کشورهای دیگه و رو میخوام امتحان کنم
میخوام تمام کشورهایی که قبلا روشون خط کشیدم دوباره مطالعه بیشتری بکنم مثل سوئد ، آلمان ، بریتانیا و کانادا
در مورد کانادا بگم که فقط از سرمای کانادا بدم میاد و گرنه با یکی از موسسه های کار درست در حد عقد قرارداد برای پرونده سرمایه گذاری استانی کانادا پیش رفتم
تمام شرایط مهیاست ولی هر چی فکر میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم که برم کانادا
نمی دونم در برزخ مردد بودن در تصمیم گیری گرفتار شده ام
شما برو ونکوور سرمای خیلی کمتری رو نسبت به تورنتو و مونترال میبینی
تشکر کنندگان:
چرا میگید کسی قبول نشده؟من قبول شدم وچند روز پیش هم یه پست گذاشتم
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، sahandsarina88 ، saidoo ، puryapurya
لا اقل اسکرین شات های برنده ها رو کش میرین ادیت میکنین میزارین اینجا اون بارکد رو بردارین که تابلو نشه متقلبین !! قابل توجه اون دوستمون که ذوق کرده بود و تخفیف میخواست Wink
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، saidoo
(2015-05-09 ساعت 23:50)usa001 نوشته:  آدمی مثل حامد ثبت نام میکنم و حق دیگران رو صلب می کنه. اما جای تعجب داری هرکس برده یک مشکلی داره برای رفتن و نمی تونه اما پاهایی که آمادگی داریم نیلی عجیب .. شاید خدا این جور حکمت باشه شاید شانس این مشکل دارها خوبه و شانس ما بی شانسی شده اما توکل به خدا
دوست من یه جوری میگی انگار من از قصد ثبت نام کردم که شما در نیای!!!!
منم بدشانسی اوردم وگرنه آرزومه برم....
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، saidoo ، farrokh33
خوشا به سعادتت ما هز بین سبک آه . خوشا به سعادت امید وارم بتونی بری و ویزا نفله نشه
تشکر کنندگان: hamed.fa
(2015-05-10 ساعت 00:47)pani.sh نوشته:  من روزی چند بار میرم سایت ببینم نتایج عوض نشده !!!
یعنی یه وضع بدی شده !
Sad
دوستم بیخیال شو و به فکر راه های دیگه باش زندگی ادامه داره...
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، Gl@diator ، saidoo ، farrokh33
(2015-05-09 ساعت 10:57)YOUNES نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:46)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:41)ammar نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:33)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:19)sahandsarina88 نوشته:  اقای سپهرببخشید جساارت می کنم سما الان آمریکا زندگی می کنید؟؟؟؟
این شرکتتون کارهای مهاجرتی انحام می ده بافقط مختص لاتاری هاست
اگه وکیل کاردرستی می شنااسید یا خودتون کارمهاحرت انجام می دید لطفا بمن خبربدید

منم گرين كارتم رو عين همه ي برندگان لاتاري سال ٢٠١١ گرفتم و الان بين ايران و آمريكا در رفت و آمدم.
شركت ما كليه خدمات لاتاري ، ويزاي توريستي ، دانشجويي رو انجام ميده و در آمريكا هم در خدمت دوستاني كه نياز به كمك دارند هستيم و تا زماني كه به ما افتخار خدمت بدهند در خدمتشون هستيم.
وكيل كار درست نمي شناسم چون اصولا به وكلا اعتماد ندارم و اعتبارم رو بخاطر معرفي يك كلاهبردار قانوني خراب نمي كنم و فقط اگر به سلامت كسي ايمان داشته باشم معرفيش مي كنم.

ناظم عزیز

فقط برای آمریکا کار های دانشجویی انجام میدین یا واسه کشورهای دیگه هم انجام میدین ؟
و سال دیگه ای که داشتم : منظورتون از کارهای دانشجویی پذیرش هستش یا فقط برای ویزا گرفتن ؟ یا کل پروسه از پذیرش تا ویزا ؟

از پذيرش تا ويزا فقط براي آمريكا
==============================
ناظم عزیز
ایا ویزاهای سرمایه گذاری هم مشاوره میدهید؟

خير دوست عزيز
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: كله پوك ، nastaran1989 ، farrokh33
(2015-05-09 ساعت 23:50)usa001 نوشته:  آدمی مثل حامد ثبت نام میکنم و حق دیگران رو صلب می کنه. اما جای تعجب داری هرکس برده یک مشکلی داره برای رفتن و نمی تونه اما پاهایی که آمادگی داریم نیلی عجیب .. شاید خدا این جور حکمت باشه شاید شانس این مشکل دارها خوبه و شانس ما بی شانسی شده اما توکل به خدا

نمیدونم این برداشت درسته یا نه . اما فکر میکنم وجود همین آدماس که باعث

شده تا الان ایران برای شرکت در لاتاری سهمیه داشته باشه . فکرشو بکنید اگه

همه ی کسانی که از ایران قبول می شدن می رفتن در عرض چند سال دیگه اسم

ایران از کشور های مجاز برای شرکت در لاتاری حذف می شد . نه ؟
تشکر کنندگان: saidoo ، farrokh33 ، hameddjj
لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
تازه توی ۵ دقیقه اول ثبت نام کردم بازم اسمم در نیمد....
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا 5 MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
امسال اینطور که شنیدم آمار قبولی ها خیلی کم بوده ! دوست برادرم کافی نت داره میگه پارسال 10 نفر برنده داشتیم تو 150 نفر حدودا" ولی امسال تو 170 نفر فقط یکی بوده میگفت خیلی عجیبه .
تشکر کنندگان: saidoo ، hameddjj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان