کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-10 ساعت 01:04)اشکان 3D نوشته:  لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
تازه توی ۵ دقیقه اول ثبت نام کردم بازم اسمم در نیمد....
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا ۵ MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...

متاسفانه این زدن و بردن ها خیلی زیاد شده !

پدر من شرکت صادرات واردات افتتاح کرد و باید برای تکمیل یکسری فرم بره تهران بدلیل مشغله ی کاری نتونست بره و با تماسی که با اداره مربوطه که دولتی هم بوده داشته یک آقایی رو معرفی میکنن که کارمند همون قسمت بوده گفت من تمام فرم رو پر میکنم و فلان میکنم شما زحمت نکش نیا واسه یه فرم پر کردن !!! پدر ما هم گفت عجب آدم خیری پیدا شده دیگه واسه چی برم ! بعد یه مدت که زنگ زد گفت آقای فلانی کجاس ؟! گفتن کجای کاری آقا !!!! طرف کلی از مردم پول برده که من کار شما رو انجام میدم و با این پولا رفته آلمان !!!! نکنه از شما هم پولی برده ؟! که پدرم بهشون گفت من به این سادگی به کسی پول نمیدم که بخواد سرم کلاه بزاره ! جالبه بعد یه خانم دیگه ای رو بهش معرفی کردن اون خانمه گفت 10 میلیون میگیرم که اون فرم ها رو واستون پر کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعید نیست اون خانمه هم تا حالا فرار کرده باشه Big Grin

بعضیا فکر میکنن حق کسی رو بخورن و برن یه ممکلت دیگه کار تمام شده است و کسی دستش بهش نمیرسه ! اتفاقاً توی اون کشور غریب یه بلایی سرش میاد که مرغای آسمون واسش سوت بلبلی بزنن
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، sahandsarina88 ، lighter ، asher ، arminqt ، saidoo ، pari pariaaa ، Msns ، farrokh33
(2015-05-10 ساعت 01:04)اشکان 3D نوشته:  لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا ۵ MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...

سال دیگه آخرین روز ثبت نام کن. من پارسال روز آخر ثبت نام کردم اما سالهای قبلش همیشه روزهای اول ثبت نام میکردم. امیدوارم به زودی خبرهای خوبی بشنوی کشورهای خوب دیگه ای هم هستن بهشون فکر کن .
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، lighter ، arminqt ، Gl@diator ، saidoo ، puryapurya
ممنون از همه بچه های گل مهاجر سرا این جا که واقعا انسان و فهمیده هستن دلگرمی دادن بهم مرسی 2 سال پیش وسطاش ثبت نام کردم امسال تو فروم اولین نفر تو 5 دقیه اول خیلی خیلی امید داشتم صبح تا شب به این امید میرفتم سرکار که اسمم امسال در میاد از استرس یک هفته دیر چک کردم اخرم نشد که بشه واقعا موندم من اوردم 26 سالمه انگار 36 سالمه موهام سفید شده به هرکی میگم میخنده بهم میگه پیر شدی واقعا نکنه ماهم حالا حالا ها اسم مون در نیاد هر سالم که داره تعداد کمتر میشه خدایش خیلی ظلمه اونم تو این مملکت و شلوغی گرونی تهران تا کی میتونیم صبر کنیم تا کی..
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
تشکر کنندگان: feidom30 ، lighter ، arminqt ، Gl@diator ، saidoo ، pari pariaaa ، Msns ، puryapurya ، usatravel ، hameddjj ، farrokh33
بهترین اهنگی که تو عمرم شنیدم و واقعیت زندگی ایرانمونه اینه که الانم مثل همیشه گوش میدم...
وقتی که ناراحتی فقط Erfan Ft Sogand Montazer
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، lighter ، arminqt ، saidoo ، hameddjj ، farrokh33

سلام

سلام به همه دوستان

سلام گرم من به همۀ اونایی که برنده شدن و آمادۀ پَر کشیدنن...

سلام به همه اونایی که برنده نشدن و در حال آه کشیدنن...

اول از همه به همۀ اون دوستانی که هز نات رو دیدن میخوام بگم:

شروع کنید، با همینی که دارید شروع کنید (این کار شدنیه)، فرداتونو بسازید

بسازید، با یک روش متعالی عمل کنید و بدانید قانون زندگی هرگز جوابتان را به صورت منفی نخواهد داد...

پس از همین فردا شروع کنید دوستان عزیز من...

دوم و به نیابت از همۀ دوستان گروه اولی (اونایی که مثه خودم انتخاب نشدن) چند کلمه برای دوستان خوشبختو پر اقبالِ قرعه به نام خورده دارم:

کسی که میخواد بره سر بچه هاش، کسی که برای یه موقعیت کاری میخواد بره، کسی که بیماره و برای درمان میخواد بره، کسی که دانشجو ِ

و کلا کسی که میخواد بره ولی قصدش موندن نیست، پس موندنی هم نیست، پس مطلقا کاری به لاتری هم نداره

مخاطب این قسمت حرفای من دوستانی هستند که اسمشون در اومده، میرن آمریکا ولی یکی دو سال دیگه همینجا پیداشون میشه!!!

امیدوارم که حالا که اسمتون در اومده واقعا رفتنی باشید. نرید و بعد از یکی دو سال برگردید. نرید و بعد بیان بگید غربت، غم تنهایی، کار نبود، جامعه اِل بود، بِل بود...

چون با این کارتون یک فرصت نابِ زندگی کردن رو از من گرفتید!!! چون با این کارتون فرصتها رو از بقیه گرفتید!

برید، زندگی رو زندگی کنید و بدونید خیلی از نابرابری های اینجا، اونجا پیدا نمیشه، اولش براتون یکم سخته (مگه میشه یه کودک یه شبه روی پاهای خودش بایسته؟)

ولی بعد روی شاد زندگی رو خواهید دید...

پس برید، بمونید، تا خران عمرتون بمونید، اینجا خبری از خنده نیست............... آرزوی من بهترین هاست برای شما

هرگز در میانه راه دلسرد نشین... تا آخرش خدا باهاتونه اگه صداش بزنید

من توی تاپیک شمارش معکوس یکی دو روز قبل از اعلام نتایج یه شعری از حافظ گفتم، کسی یادش هست؟

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ............ لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی

آخر همون غزل مناسب برنده هامونه:

حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد .............. شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

منم دیگه اینجا کاری ندارم. باید بگردم راه خودمو پیدا کنم. شاید همین نزدیکی ها باشه...

دلم میخواد تا صب براتون بنویسم ولی نمیشه، روزای سختی رو دارم پشت سر میزارم...

خدایا تو خودت میدونی که شادی دیگران منو شاد میکنه، پس آرزوی من خندۀ لب های شما........

خداحافظ مهاجرسرا

خداحافظ بچه های مهاجر...

خداحافظ ای پرنده های مهاجر...

بی خیال دادااش غصه نخور بخدا اصلا ارزش نداره
دوست صمیمی خودم همه کارهای کاناداش رو باعشق وعلاقه انجام داد و دنباال بلیط بودن که خرداد برن الان دوهفته اس فهمیده سرطان روده داره و نونشون توخونه
زندگی بی دغدغه اش شده مثل جهنم
واقعا سالم باشبی برای هرکاری وقت بسباره ازجله مسیله ی بسیار مهمی مثل مهاجرت هرچه دیرار بهتر شماهم پخته تر واوصاع ارومتر میشه
گه بخوای واقعا بری هزاراا راه هست جرا شما دتبال محال ترین راهی عزیز
لاتاری خوبه اما اصلا اصلا به استرسش نمی ارزه
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.
دوستان عزیز خواهشمندم از فونت های رنگی استفاده نکنید من به شخصه کور شدم ! همینجوریش دوبار چشمامو عمل کردم

متشکرم
تشکر کنندگان: arminqt ، ali0854 ، saidoo ، vashahri ، puryapurya ، javadgorgani
Smile 
با سلام خدمت تمام دوستان
توی این مدت منتظر فعال سازی اکنت بودم
تمام مطالب شما در شمارش معکوس و اینجا رو خوندم
متاسفانه برای بار 3 برنده نشدم
با حرف هاتون خندیدم ... گاهی اشک ریختم و گاهی هم عصبی شدم
دوستان برای مهاجرت بیش از هر چیز باید خودتون رو بشناسید به حرف های دیگران توجه نکنید
اینکه یکی میگه مهاجرت به امریکا خوبه و یکی میگه خوب نیست برای اون آدم هاست
فرض کنید یک جوون ساکن شیراز قصد اومدن به تهران و زندگی در تهران رو داره
حالا این فرد اگه به صورت رندوم 20 نفر از ساکنین تهران رو مورد پرس و جو قرار بده هرکس یک تعریف از این شهر بهش میده
یکی میگه من راضی ام
یکی میگه من راضی نیستم
یکی میگه شلوغه و یکی هم میگه بی نظیره
تعریف هر شخص از یک محیط بستگی به خودش داره نه اون محیط
اگه آدم پر تلاشی هستید امریکا یا هر کشوری میتونه برای شما مناسب باشه
ولی 3 نکته رو فراموش نکنید:
1. برای مهاجرت باید شجاع بود و پر حوصله
2. باید آماده این باشید که هر لحظه دلتون برای شهر و کشورتون < با همه ایرادات> تنگ میشه
3. باید به زبان کشور مقصد تسلط داشته باشید < یا اینکه به سرعت مسلط شید >
در پایان امید وارم برندگان راهی امریکا بشن چون هرکس که نره حق یک نفر که برنده نشده رو پایمال کرده < مگر به علت دلایل اضطراری>
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: mercedeh 67 ، ali0854 ، saidoo ، sahandsarina88 ، puryapurya ، lighter ، farrokh33 ، اشکان 3D
(2015-05-10 ساعت 02:00)sahandsarina88 نوشته:  بی خیال دادااش غصه نخور بخدا اصلا ارزش نداره
دوست صمیمی خودم همه کارهای کاناداش رو باعشق وعلاقه انجام داد و دنباال بلیط بودن که خرداد برن الان دوهفته اس فهمیده سرطان روده داره و نونشون توخونه
زندگی بی دغدغه اش شده مثل جهنم
واقعا سالم باشبی برای هرکاری وقت بسباره ازجله مسیله ی بسیار مهمی مثل مهاجرت هرچه دیرار بهتر شماهم پخته تر واوصاع ارومتر میشه
گه بخوای واقعا بری هزاراا راه هست جرا شما دتبال محال ترین راهی عزیز
لاتاری خوبه اما اصلا اصلا به استرسش نمی ارزه
بهترین مثال رو زدید واقعا سلامتی چیزیه که وقتی نیست همه میفهمند اولین خوشبتیه تو زندگی!
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ : Ali_Hunter ،
reyhaneh_h ، Un4given

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: puryapurya ، farrokh33
(2015-05-10 ساعت 00:54)اشکان 3D نوشته:  لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

اشکان جان اروم باش...درکت میکنم..اما خدایی اروم باش... تا بیای ببینی کلی سنت رفته...بیخیال داداش...منم اسمم در نیومد...رفیق....مسافر تنها هم همینه....همه چی خوب میشه امید داشته باش..
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، اشکان 3D
(2015-05-09 ساعت 23:35)مسافر تنها نوشته:  لاتاری ۲۰۱۶ به خاطرات پیوست مثل خاطره های تلخ سالهای قبلی
هر سال پیرتر ، کم شانس تر و سنگین تر میشیم

من سال دیگه لاتاری ثبت نام نمی کنم بلکه روشهای مطمئن تر دیگه و شاید هم کشورهای دیگه و رو میخوام امتحان کنم
میخوام تمام کشورهایی که قبلا روشون خط کشیدم دوباره مطالعه بیشتری بکنم مثل سوئد ، آلمان ، بریتانیا و کانادا
در مورد کانادا بگم که فقط از سرمای کانادا بدم میاد و گرنه با یکی از موسسه های کار درست در حد عقد قرارداد برای پرونده سرمایه گذاری استانی کانادا پیش رفتم
تمام شرایط مهیاست ولی هر چی فکر میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم که برم کانادا
نمی دونم در برزخ مردد بودن در تصمیم گیری گرفتار شده ام
متاسفم. که امسالم اسمت در نیومد...خیره....اروم باش...لاتاریو داشته باش...اما در کنار باقی راها..تو تلاشتو کن..چیزی از دست نمیدی...
تشکر کنندگان: r.bazargan ، arminqt ، sahandsarina88
افرادی که قبول نشدن باز خوبه...خب قبول نشدن دیگه ، وضعشون معلومه..
نه مثل ما(من و همسر گرامی) وقتی اسم همسرم درومد اونقدر خوشحال شدیم که داشتیم از خوشحالی سکته میکردیم..خیلی خوب بود، به خدا کلی پول خرج کریدم حدود 18 میلیون پول خرج کردیم (پول هتل و سفارت و اون دکتر دزد و ترجمه و هزارتا چیز دیگه که یادم نیست یعنی نمی خوام اصلا بهش فکر کنم) همه بار و بساطمون رو داشتیم جمع میکردیم و حتی تا پای خونه اجاره کردن تو سرزمین رویا ها بودیم که یهو گفتن ویزا تموم شد..یعنی تا مرز رفتیم و واسه خودمون کلی برنامه چیدیم و تو ابرا بودیم که مثل پتک خورد تو سرمون و واقعا شکسته شدیم... من هیچ وقت ندیده بودم شوهرم گریه کنه ولی بنده خدا تا یک هفته یواشکی گریه میکرد، اوضاع بدی بود..ای بابا...ولی میگم بهتون که اگه قبول نشدین فدای سرتون این جوری خیلی بهتر از وضعیت ما هست،
ای کاش ایران جای بهتری بود برای زندگی که اینجوری به فکر فرار و پیدا کردن خوشبختی توی کشور بیگانه نباشیم، امیدوارم مسئولین مملکت هم این کامنت ها رو بخونن و با خودشون کمی تامل کنن که چرا وقتی کسی قبول نمیشه و مجبوره توی کشور خودش زندگی کنه اینقدر سرخورده و افسرده میشه...
انشالا همه کسانی که واقعا دوست دارن برن ، یه راه خوب براشون باز شه و خدا کمکشون کنه...آمین
(2015-05-10 ساعت 01:28)اشکان 3D نوشته:  ممنون از همه بچه های گل مهاجر سرا این جا که واقعا انسان و فهمیده هستن دلگرمی دادن بهم مرسی ۲ سال پیش وسطاش ثبت نام کردم امسال تو فروم اولین نفر تو ۵ دقیه اول خیلی خیلی امید داشتم صبح تا شب به این امید میرفتم سرکار که اسمم امسال در میاد از استرس یک هفته دیر چک کردم اخرم نشد که بشه واقعا موندم من اوردم 26 سالمه انگار 36 سالمه موهام سفید شده به هرکی میگم میخنده بهم میگه پیر شدی واقعا نکنه ماهم حالا حالا ها اسم مون در نیاد هر سالم که داره تعداد کمتر میشه خدایش خیلی ظلمه اونم تو این مملکت و شلوغی گرونی تهران تا کی میتونیم صبر کنیم تا کی..

شما با این رزومه خوبتون میتونید به راحتی فاند بگیرید برید هم درستون و بخونید هم بعدش اقامتتون و درست کنید حالا آمریکا نشد کانادا آلمان استرالیا

همین چند ماه پیش یکی از دوستان ما که وواقعا قوی بود تو بحث برنامه نویسی تصمیم گرفت که بره از ایران با زن و بچه خلاصه رزومه فرستاد و مکاتبه کرد الانم داره میره آلمان در عرض 6 ماه همه این اتفاقا افتاد
کارشم اونجا آماده اس .... لاتاری یه شانسه هیچ تضمینی درش نیس اگر واقعا فکر میکنید اینجا دارید حروم میشید و میتونید موفق تر باشید و واقعا هدفتون مهاجرته به راههای منطقی و مطمئن فکر کنید
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: Gl@diator ، sahandsarina88 ، martin2016 ، hameddjj ، syrene1685 ، farrokh33 ، اشکان 3D
دوستان به نظر من اگر كسي تصميم به رفتن داشته باشه اصلا حتي به لاتاري فكر هم نمي كنه چه برسه به اينكه بخواد به خاطرش خودش رو ناراحت و سرزنش كنه ...
دوست عزيزم 1001 راه براي رفتن و رسيدن هست فقط كافيه كه بخواي ..
همين !
به نظر من اگر آدم بخواد كاري رو انجام بده راهش رو پيدا مي كنه و اگر نخواد بهانه ش رو پيدا مي كنه ..
پس از همين امروز يك يا علي بگو و مسير زندگيتو بر مبناي شانس و اقبال نگذار ...
زندگيتو بزار رو تلاش و همتي كه داري انجام ميدي ..
كسي رو مي شناسم كه 2 سال پيش وقتي از لاتاري نا اميد و مايوس شد افتاد دنبال راه دانشجويي و الان ...
الان 3 ماهه كه داره تو دالاس زندگي مي كنه و درس مي خونه و از همين الان هم دنبال راههاي اقامت دائم و موندنه ..
پس به جاي غصه و سرزنش يك بار با همه وجود يك يا علي گنده و محكم توي زندگيت بگو و بلند بشو ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان