موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 09:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 09:51 توسط Un4given.)
امسال منم حدودا تو 2-3 ساعت اول رجیستر کردم که نشد. کلا فک نمیکنم مرتبط باشه به این قضیه
اصل ماجرا فرقی نمیکنه اونم مهاجرته. خیلی تا حالا این حرفو زدن من نمیخوام تکرار کنم اما لاتاری باید حداکثر 50% سهم براش قائل بود + یه راه دیگه در کنارش. کار US هم درسته و خداییش بازم دمش گرم که یه همچین موقعیتی رو برای ما مخصوصا ایجاد کرده اونم بی منت، اما بر عکس ماییم که این وسط طلبکارم هستیم .
پ.ن: ضمنا مایی که اینور گیر افتادیم مطمئنا انقدی حالیمون هست که اونور فرش قرمز برامون ننداختن. بحث اینکه با این همه تلاشی که من اینور کردم اگه نصفشو تو یه کشور درست درمون کرده بودم الان وضع زندگی و رفاهم از هر نظر خیلی بیشتر از اینی بود که الان هستم. از خروسخون تا بوق سگ کار کن اونم همه رقمه که آخرش تو 32 سالگی بتونی یه ماشین بخری !!! ( حیف اسم ماشین )
اتفاقا به تنها چیزی که فک نمیکنم کلاب و از این داستاناست، همه زومم رو دانشگاه و شرایط کار اونوره. مطمئنم که دوستان هم هدفشون و اولویتاشون همین .
یچیز دیگم بگم که بدفرم تو دلم مونده، آقا من مخالف 100% این داستان مسخرم که میگن اگه پول داشته باشی اینجا بهترین عشق و حاله. نه آقا اینطور نیست . هر وقت تونستی با یه زندگی کارمندی ساده خوش باشی و بتونی سالی 1-2 بار مسافرت بری، ترس از پایان قرار داد نداشته باشی، آینده بچه هات روشن باشه ، بجای پس انداز تو حال زندگی کنی، خونه و ماشین استاندارد داشته باشی، حتی اتوبوس شهری سر وقت و دقیقا تو ایستگاه باشه، هوا Ok، تغذیه OK و کلا بیس یه زندگی رو داشته باشی ( چیزی که برای ما رویاست )، این یعنی عشق و حال . نه اینکه خر مایه باشی که باهاش بتونی حالشو تازه با مسافرت به خارج ببری !
چاکریم .
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
هر کسی یکجوریه....نمیدونم والا...همه یک جور گرفتار..اما خب همه میگن اسمون خدا یک رنگه..منم میگم اوکی...اما من میگم همین تلاشی که اینجا میکنم همین کاری که اینجا انجام میدم اونجا انجام بدم و تو اسمون همون جا انجام بدم...چی میشه مگه...دوستان راهای زیادی دیگه هم هست..کمی روش فک کنید....مطمنا هست...و مثل من که ۷ ساله جدی میخواد بره و هنوز نرفته نشین...به امید یک معجزه..مثل یک قرعه کشی بانک...پس راهای دیگه هم هست.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
برنده شدن لاتاری اتفاق خیلی خوبیه، ولی زندگی رو عوض نمیکنه.واسه من بهترین اتفاق بود و شاید رو زندگی بیرونیم تآثیر داشت، ولی زندگی درونم رو، حالم رو هیچ وقت عوض نکرد و من هنوز همون آدمم با تمام عادتها و فکرهای قدیمم.شاید فقط زمینی که روش وایستادم با قبل فرق میکنه و حتی این رو هم بعد چند وقت آدم یادش میره و عادی میشه. این که من بیام آمریکا همیشه بزرگترین و محال ترین اتفاق زندگیم بود ولی وقتی شد من ازش ارزشمند ترین چیزی رو که گرفتم این بود که هیچ چیز این دنیا نمیتونه آدم رو واسه همیشه خوشحال و راضی نگه داره. شادی اصیل فقط از درون آدم میاد و واسه اومدنش کاری جز "بودن" و وجود داشتن لازم نیست .من واسه پیدا کرنش تا اون سر کره زمین هم رفتم ، نبود
کیس : **44
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امسال اولين سالي بود كه وقتي با جمله HAS NOT BEEN SELECTED روبرو شدم زدم زير خنده. برام حالت جوك داشت. بماند انتظار قبولي هم نداشتم. ولي واقعا به عمق مضحك بودن نا عدالتي و شانسي بودن همه چيز پي بردم. باز هم ثبت نام ميكنم. فكر ميكنم هر سال شدت خنده ام بيشتر شه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا گل گفتید
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
قوی کسی است که
نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند
و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امسال چند نفر از اعضاي سايت برنده شدن؟
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
خب اونجا هم که پول نداشته باشی که مداوات نمیکنند...منظورش اینه که الان دیگه براش نمی ارزه که بره و اینقد ناراحته که دیگه بهش فک نمیکنه..چرا که سرطان اونم روده...خدا بهش رحم کنه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاری یعنی شانس ، اسمش روش هست . یعنی اگه قبول شدین تعجب کنید نه اینکه اگه قبول نشدین ! من منکر ناراحتی بعد از عدم قبولی نیستم ، آدم خوب ناراحت میشه ولی ، ولی
فکرش رو بکنید 170 تا کانفرمیشین نامبر رو تو کافی نت دوست برادرم زدن ، فقط یکیش برنده شده ! اونم یه خانمی بوده که از یه جا شنیده و همت کرده تو روز آخر اومده واسه پسرش ثبت نام کرده و هیچی از اینترنت و کامپیوتر نمیدونسته و هنوزم نیومده جوابش رو بگیره ، چه بسا اصلا" یادش هم نباشه در واقع شاید پسره خودش هم خبر نداره هنوز! کافی نتی خودش چک کرده واسه آمارش . به نظر من اونایی که بصورت ناخودآگاه بهش فکر نمیکنند بیشتر قبول میشن تا اونایی که شبانه روز تو فکرش هستن !
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه اتفاقا درگیر مسایل عاطفی شده می گه حالا که قراره بزودی برم و احتمال زنده موندنم کمه بزار تو مملکت خودم و کنارخانوادم بمیرم
فقط32 سالشه
خدا به اون وبه همه ی مارحم کنه
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.