کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-10 ساعت 01:04)اشکان 3D نوشته:  لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
تازه توی ۵ دقیقه اول ثبت نام کردم بازم اسمم در نیمد....
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا ۵ MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...
اين خوبه كه بعضي وقتها عصيان كني و خالي شي ولي همون طور كه از روز اول برنده شدن گفتم لاتاري فقط يه بازيه و الان هم كه حدود يك ماه ديگه به اميد خدا عازميم بازم ميگم همش بازيه Wink
منم مثل شما تا وقتي كه مطمئن نبودم كه ميخوام برم ثبت نام نميكردم و پارسال براي اولين بار ثبت نام كردم و همسر محترم كه نيم ساعت قبل از اتمام زمان ثبت نامش كرده بودم برنده شد، به همين بي نظمي و بي قانوني Big GrinBig Grin
برنده شدن شايد و فقط شايد اول خوش بختي باشه ولي قطعا برنده نشدن آخر بدبختي نيست...
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
امسال منم حدودا تو 2-3 ساعت اول رجیستر کردم که نشد. کلا فک نمیکنم مرتبط باشه به این قضیه
اصل ماجرا فرقی نمیکنه اونم مهاجرته. خیلی تا حالا این حرفو زدن من نمیخوام تکرار کنم اما لاتاری باید حداکثر 50% سهم براش قائل بود + یه راه دیگه در کنارش. کار US هم درسته و خداییش بازم دمش گرم که یه همچین موقعیتی رو برای ما مخصوصا ایجاد کرده اونم بی منت، اما بر عکس ماییم که این وسط طلبکارم هستیم .

پ.ن: ضمنا مایی که اینور گیر افتادیم مطمئنا انقدی حالیمون هست که اونور فرش قرمز برامون ننداختن. بحث اینکه با این همه تلاشی که من اینور کردم اگه نصفشو تو یه کشور درست درمون کرده بودم الان وضع زندگی و رفاهم از هر نظر خیلی بیشتر از اینی بود که الان هستم. از خروسخون تا بوق سگ کار کن اونم همه رقمه که آخرش تو 32 سالگی بتونی یه ماشین بخری !!! ( حیف اسم ماشین )
اتفاقا به تنها چیزی که فک نمیکنم کلاب و از این داستاناست، همه زومم رو دانشگاه و شرایط کار اونوره. مطمئنم که دوستان هم هدفشون و اولویتاشون همین .
یچیز دیگم بگم که بدفرم تو دلم مونده، آقا من مخالف 100% این داستان مسخرم که میگن اگه پول داشته باشی اینجا بهترین عشق و حاله. نه آقا اینطور نیست . هر وقت تونستی با یه زندگی کارمندی ساده خوش باشی و بتونی سالی 1-2 بار مسافرت بری، ترس از پایان قرار داد نداشته باشی، آینده بچه هات روشن باشه ، بجای پس انداز تو حال زندگی کنی، خونه و ماشین استاندارد داشته باشی، حتی اتوبوس شهری سر وقت و دقیقا تو ایستگاه باشه، هوا Ok، تغذیه OK و کلا بیس یه زندگی رو داشته باشی ( چیزی که برای ما رویاست )، این یعنی عشق و حال . نه اینکه خر مایه باشی که باهاش بتونی حالشو تازه با مسافرت به خارج ببری !
چاکریم .
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: sepandarA ، saidoo ، arminqt ، ofrfar ، vashahri ، morvarid65 ، جوجو ، lighter ، farrokh33 ، اشکان 3D ، Gl@diator
(2015-05-09 ساعت 21:23)runioe نوشته:  شعر بعد از برنده نشدن:
دیگه دنیا واسه من تاریکه زندگی کوره رهی باریکه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی کو خوندی داداش ما رومون بیشتر از این حرفاست
ثبت نام ثبت نام تا برنده شدن.
اوج خلاقیت بودBig Grin

هر کسی یکجوریه....نمیدونم والا...همه یک جور گرفتار..اما خب همه میگن اسمون خدا یک رنگه..منم میگم اوکی...اما من میگم همین تلاشی که اینجا میکنم همین کاری که اینجا انجام میدم اونجا انجام بدم و تو اسمون همون جا انجام بدم...چی میشه مگه...دوستان راهای زیادی دیگه هم هست..کمی روش فک کنید....مطمنا هست...و مثل من که ۷ ساله جدی میخواد بره و هنوز نرفته نشین...به امید یک معجزه..مثل یک قرعه کشی بانک...پس راهای دیگه هم هست.
تشکر کنندگان: saidoo ، armin021 ، ofrfar ، farrokh33
برنده شدن لاتاری اتفاق خیلی خوبیه، ولی زندگی رو عوض نمیکنه.واسه من بهترین اتفاق بود و شاید رو زندگی بیرونیم تآثیر داشت، ولی زندگی درونم رو، حالم رو هیچ وقت عوض نکرد و من هنوز همون آدمم با تمام عادتها و فکرهای قدیمم.شاید فقط زمینی که روش وایستادم با قبل فرق میکنه و حتی این رو هم بعد چند وقت آدم یادش میره و عادی میشه. این که من بیام آمریکا همیشه بزرگترین و محال ترین اتفاق زندگیم بود ولی وقتی شد من ازش ارزشمند ترین چیزی رو که گرفتم این بود که هیچ چیز این دنیا نمیتونه آدم رو واسه همیشه خوشحال و راضی نگه داره. شادی اصیل فقط از درون آدم میاد و واسه اومدنش کاری جز "بودن" و وجود داشتن لازم نیست .من واسه پیدا کرنش تا اون سر کره زمین هم رفتم ، نبود
کیس : **44
امسال اولين سالي بود كه وقتي با جمله HAS NOT BEEN SELECTED روبرو شدم زدم زير خنده. برام حالت جوك داشت. بماند انتظار قبولي هم نداشتم. ولي واقعا به عمق مضحك بودن نا عدالتي و شانسي بودن همه چيز پي بردم. باز هم ثبت نام ميكنم. فكر ميكنم هر سال شدت خنده ام بيشتر شه.
تشکر کنندگان: ofrfar ، hameddjj ، lighter ، javadgorgani ، syrene1685 ، farrokh33 ، Gl@diator
واقعا گل گفتید
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.
تشکر کنندگان: ofrfar ، saidoo
قوی کسی است که
نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند
و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: martin2016 ، saidoo ، hameddjj ، 2014families lottery winners ، Gl@diator
(2015-05-10 ساعت 04:13)mercedeh 67 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 02:00)sahandsarina88 نوشته:  بی خیال دادااش غصه نخور بخدا اصلا ارزش نداره
دوست صمیمی خودم همه کارهای کاناداش رو باعشق وعلاقه انجام داد و دنباال بلیط بودن که خرداد برن الان دوهفته اس فهمیده سرطان روده داره و نونشون توخونه
زندگی بی دغدغه اش شده مثل جهنم
واقعا سالم باشبی برای هرکاری وقت بسباره ازجله مسیله ی بسیار مهمی مثل مهاجرت هرچه دیرار بهتر شماهم پخته تر واوصاع ارومتر میشه
گه بخوای واقعا بری هزاراا راه هست جرا شما دتبال محال ترین راهی عزیز
لاتاری خوبه اما اصلا اصلا به استرسش نمی ارزه
بهترین مثال رو زدید واقعا سلامتی چیزیه که وقتی نیست همه میفهمند اولین خوشبتیه تو زندگی!

باز هم باید بره و اونجا مداوا باشه اینجا بمونه آینده اش کاملا مشخصه... ولی اونجا حداقل با علم روز مداوا میشه...
2015: تسلیم رضای او شدم!
2016: تسلیم رضای او شدم! Shy
2017: راضی هستم به رضای او!Rolleyes
تشکر کنندگان: saidoo ، maria200 ، اشکان 3D ، mercedeh 67 ، Gl@diator
سلام
امسال چند نفر از اعضاي سايت برنده شدن؟
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان:
خب اونجا هم که پول نداشته باشی که مداوات نمیکنند...منظورش اینه که الان دیگه براش نمی ارزه که بره و اینقد ناراحته که دیگه بهش فک نمیکنه..چرا که سرطان اونم روده...خدا بهش رحم کنه...
تشکر کنندگان: maria200 ، javadgorgani
لاتاری یعنی شانس ، اسمش روش هست . یعنی اگه قبول شدین تعجب کنید نه اینکه اگه قبول نشدین ! من منکر ناراحتی بعد از عدم قبولی نیستم ، آدم خوب ناراحت میشه ولی ، ولی
فکرش رو بکنید 170 تا کانفرمیشین نامبر رو تو کافی نت دوست برادرم زدن ، فقط یکیش برنده شده ! اونم یه خانمی بوده که از یه جا شنیده و همت کرده تو روز آخر اومده واسه پسرش ثبت نام کرده و هیچی از اینترنت و کامپیوتر نمیدونسته و هنوزم نیومده جوابش رو بگیره ، چه بسا اصلا" یادش هم نباشه در واقع شاید پسره خودش هم خبر نداره هنوز! کافی نتی خودش چک کرده واسه آمارش . به نظر من اونایی که بصورت ناخودآگاه بهش فکر نمیکنند بیشتر قبول میشن تا اونایی که شبانه روز تو فکرش هستن !
نه اتفاقا درگیر مسایل عاطفی شده می گه حالا که قراره بزودی برم و احتمال زنده موندنم کمه بزار تو مملکت خودم و کنارخانوادم بمیرم
فقط32 سالشه
خدا به اون وبه همه ی مارحم کنه
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.
تشکر کنندگان: syrene1685 ، اشکان 3D ، farrokh33 ، tamana2016
روز آخر اومده واسه پسرش ثبت نام کرده
Wink
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، ali0854 ، puryapurya ، Mehrnam ، syrene1685 ، اشکان 3D

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان