2015-05-06 ساعت 13:15
آخه ما هممون session timed out اومد رو صفمون بعد اون جمله ی زیبا...
به نظر من که این session timed out ربطی به قبولی نداره
we fight for a better life
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
آخه ما هممون session timed out اومد رو صفمون بعد اون جمله ی زیبا...
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، alirezanz
هیچ کس؟ حتی 1 نفر ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]تشکر کنندگان: SamueL.p ، mpas89 ، pooria_sn1 ، lottory2015 ، shahryar_eng ، حاجی واشنگتن ، tabim4 ، feidom30 ، sad_sad ، nazanin fatemi ، alirezanz
2015-05-06 ساعت 13:17
چقدر سخته اولین روز اعلام نتایج صبح از خواب بلند شی و مثل هر روز بری سرکار. اصلاً حوصله ندارم ولی هنوزم یه کم امید دارم.
تشکر کنندگان: mona_ir ، motinus ، SamueL.p ، eagla ، moxtar88 ، pooria_sn1 ، lottory2015 ، shahryar_eng ، tabim4 ، matinng ، khorsandi
2015-05-06 ساعت 13:18
تشکر کنندگان: fairy ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، tabim4 ، alirezanz
2015-05-06 ساعت 13:19
(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته: یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشنکاش زلزله تو ایران بود تشکر کنندگان:
2015-05-06 ساعت 13:20
(2015-05-06 ساعت 13:18)lady.rezaie نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:15)fairy نوشته: آخه ما هممون session timed out اومد رو صفمون بعد اون جمله ی زیبا... آرهههههههههاسمتو چرا عوض کردییی فک کنم اکثر بچه ها اسمشونو عوض کردن
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng ، tabim4 ، alirezanz
(2015-05-06 ساعت 13:19)sonnnna نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته: یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشنکاش زلزله تو ایران بود قوز بالا قوزش نکنید دیگه .... برنده که نشدیم زلزله زده هم بشیم؟ من که طاقتشو ندارم تشکر کنندگان: fairy ، SamueL.p ، moxtar88 ، ziba62ka ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، parisa.tk ، tabim4 ، alirezanz
(2015-05-06 ساعت 11:22)Ali_Hunter نوشته: دیگه شکم به یقین تبدیل شد. واقعا؟ کسی از اونجا هم برنده نشده؟
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریاد وا میدارد...! و انسانها فقط به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم! ------------------------------------------------------------------------- 2017 : HAS NOT BEEN SELECTED 2016 : HAS NOT BEEN SELECTED تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng ، Ali_Hunter ، tabim4 ، matinng ، alirezanz
یاد خورزوخان افتادم تو سریال برره....صد در صد برنده شده
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
تشکر کنندگان: SamueL.p ، mona_ir ، pouya007 ، eagla ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، tabim4
2015-05-06 ساعت 13:21
(2015-05-06 ساعت 13:20)fairy نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:18)lady.rezaie نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:15)fairy نوشته: آخه ما هممون session timed out اومد رو صفمون بعد اون جمله ی زیبا... به کل اونو یادم رفته . بازم قبول نشدیم تشکر کنندگان: fairy ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، tabim4
(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته: من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه. نه بابا طبقه بندي نبايد باشه!! مثلا بين يكي كه تنشو به زحمت نميده و تا ظهر ميخوابه و كسي كه اون همه وقت واسه تحصيل ميزاره يا كسي كه واسه بيزنسش كلي زحمت ميكشه و پول ميسازه اصلا نبايد فرقي باشه اخه مگه نميدونين امريكا و كلا دنيا داره به سمت جامعه بي طبقه ماركسيستي حركت ميكنه!! و هر كي اينو بگه جزو اون متوهمين خاورميانه اي هست! دوست گرامي بحث احترام نيست. بحث سر واجد شرايط بودن واسه مهاجرت به يك كشور ديگست. منت كدومه؟ تو همون امريكا هم فرق هست بين يك تحصيل كرده يا به قول خودشون اجوكيتد و يه ادم چاق بيسواد كه ساعتي ٧ دلار حقوقشه. بعله همه انسانن. ممكنه اون ادم بيسواده خيلي هم ادم خوبي باشه اما شما يه جوري ميگي خاورميانه اي كه انگار كسي از اونور خبر نداره. خواهر خود بنده و سه نقر از دوستان نزديكم الان اونجا دانشجو و بيزنس من هستن و با خودشون و دوستان امريكاييشون مدام در تماسم و اينجور كه شما از اونجا ميگي نيست عزيز. كسي كه ميخواد لاتاري شركت كنه يعني قصد مهاجرت داره، خب كسي كه ميخواد براي مهاجرت اقدام كنه حداقل نبايد زبان اون كشوري كه ميخواد بقيه عمرشو اونجا بكذرونه لااقل در سطح ايلتس جنرال كه يك سطح متوسط زباني هست بلد باشه؟ به جرات به شما ميكم كساني كه اينجا چيزي نشدن اونورم نميشن. بعله سطح زندگيشون ممكنه از تو ايران يكم بهتر بشه ولي همونجام با حقوق هاي پايين كار و زندكي ميكنن نسبت به بقيه. ادمي كه اهل درس خوندن و كار كردن نباشه هر جا بره همين وضعه. اين ذوق و شوقها هم ماله روزهاي اوله. طرف ٤ ماه كه اونجا موند ميفهمه كجا چه خبره. براي زندگي خوب داشتن در امريكا يا بايد سرمايه داشته باشي و يك بيزنس خوب بزني يا تحصيلات بالا تا بتوني درامد خوب داشته باشي، در غير اين صورت بايد به كارهاي كارگري و ساعتي ٨-٩ دلار راضي بشي. من اونجا نرفتم برادر اما كاملا در جريان امور هستم. حداقل انگلستان كه من پارسال تابستان اونجا بودم هم همينطور بود.
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون... به نان و آزادی. تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، roadhog ، Behroozplt
من یکی از اون 2 تا دوستم هم برنده نشده
اون یکی هم همچنان دردسترس نیست
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریاد وا میدارد...! و انسانها فقط به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم! ------------------------------------------------------------------------- 2017 : HAS NOT BEEN SELECTED 2016 : HAS NOT BEEN SELECTED تشکر کنندگان: shahryar_eng ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 13:22
(2015-05-06 ساعت 13:14)Hadi_20 نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته: یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشن دلیل نمیشه چون اونجا زلزله اومده ؟ پس اگر بم یا اذربایجان یا ... زلزله اومد ه پس باید ما برنده می شدیم یا ژاپن و هندو تایلند که سونامی اومد ما باید بازنده میشدیم یکی اومده اسامی جعلی رو آپلود کرده تا کلاس بزاره سهم هر کشور مشخص اگر سهم ایران مثلا 1000 نفر باشه و سهم نپال 1000 نفر به اندازه ی 1000 نفر در ایران و نپال برنده هستند تشکر کنندگان: lottory2015 ، shahryar_eng ، ramy1000 ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 13:23
(2015-05-06 ساعت 13:05)mehrezand نوشته: سلام به همه دوستان. از شهر ما تا جایی که من اطلاع دارم هنوز هیچایوایاعلام قبولی نکرده. کشوری که تو همه چیز حرف اول رو میزنه ، نقص سیستم،مشکل فنی یا چیزای از این قبیل معنی نداره ،مطمین باشید موارد دیگه مطرحه که قطعا اعلام میکنن تشکر کنندگان: lottory2015 ، shahryar_eng ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 13:24
(2015-05-06 ساعت 13:20)mona_usa نوشته:میدونم شوخی میکنی ولی خدای نکرده اگه زلزله بشه ( که متاسفانه بالاخره میشه ) تو تهران میدونی یه چند صد سالی باز برمیگردیم عقب . من تهران نیستم اما اگر خدای نکرده زلزله بشه تو تهران کل ایران تعطیل میشه .(2015-05-06 ساعت 13:19)sonnnna نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته: یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشنکاش زلزله تو ایران بود
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 کی مرده کی زنده ؟ دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل تشکر کنندگان: SamueL.p ، lottory2015 ، shahryar_eng ، ramy1000 ، pooria_sn1 ، roadhog
|