کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
وااای خدا

بلاخره بعد از 4 سال آمریکا به ما یه نیم نگاهی کرد

خدایا شکر

50% راه نصیبم شد خدایا اون 50% باقیمانده رو هم نصیبم کن
اینو اولین نفر سال 2015 نوشت اقای میلاد فاتحی 021
و من 2015 رو خوب یادمه قبولی از مهاجرسرا خیلی زیاد داشتیم اینم لینکش
http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%AF...DB%8C-2015
تشکر کنندگان: SamueL.p ، amin_j ، shahryar_eng ، pooria_sn1
توی این 4 سال که عضو مهاجر سرا هستم خیلی کم پیش اومده که از اعضای قدیمی سایت قبول بشن.
اکثر کسانی که در هر سال قبول شدن بعد از قبولی عضو مهاجرسرا میشن. اینو میتونید از تاریخ عضویت برندگان سال های قبل متوجه بشین.
مثلا سال گذشته اولش مثل الان تمام اعضا با تأسف اعلام میکردن که قبول نشدن ولی یکی دو روز بعد از اعلام نتایج، سیل قبول شدگان که همگی عضو جدید بودن و مهاجرسرا رو از سرچ در اینترنت پیدا کرده بودن، به این تاپیک روانه شدند.
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SamueL.p ، shahryar_eng ، pooria_sn1 ، jayjay
یعنی حتی 1 نفر هم نباید براش مهم بوده باشه و یه سرچی زده باشه اینجارو پیدا کنه؟؟
به نظر من که ممکن نیست
we fight for a better life
تشکر کنندگان: SamueL.p ، shahryar_eng ، mona_ir ، pooria_sn1
انگار نسخه خارجی آدمای اینجا هستن
http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-29
برنده ای نست الکی میگن هر کی گفته
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، pooria_sn1 ، jayjay
(2015-05-06 ساعت 13:25)eagla نوشته:  توی این 4 سال که عضو مهاجر سرا هستم خیلی کم پیش اومده که از اعضای قدیمی سایت قبول بشن.
اکثر کسانی که در هر سال قبول شدن بعد از قبولی عضو مهاجرسرا میشن. اینو میتونید از تاریخ عضویت برندگان سال های قبل متوجه بشین.
مثلا سال گذشته اولش مثل الان تمام اعضا با تأسف اعلام میکردن که قبول نشدن ولی یکی دو روز بعد از اعلام نتایج، سیل قبول شدگان که همگی عضو جدید بودن و مهاجرسرا رو از سرچ در اینترنت پیدا کرده بودن، به این تاپیک روانه شدند.

Big Grin پس اولین شرط برنده شدن اینه که از مهاجر سرا بیایم بیرون SmileTongue
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: eagla ، moxtar88 ، shahryar_eng ، pooria_sn1 ، parisa.tk
(2015-05-06 ساعت 13:19)sonnnna نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته:  یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشن
اینم سایتش
http://nepalitrend.com/edv-2016-2072-win...name-list/
کاش زلزله تو ایران بود

میدونم شوخی کردی، امااین چه ارزوییه ،خدانکنه ،واقعا ارزشش روداره!؟
تشکر کنندگان: SamueL.p ، sayat ، shahryar_eng ، pooria_sn1
سلام دوستان برنده داشتیم تا حالا یا نه؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 12:57)SamueL.p نوشته:  کسی تا حالا اسکرین شات قبولی 2016 رو دیده ؟؟؟
ندیده دیگه ...
نه ایرانی نه خارجی ...هیچکی....
دیتابیس مشکل داره ... چون خیلی سریع بالا میاده ..انگار اصلا پر نشده دیتابیسشون

توي يكي از فروم هاي خارجي اين عكس رو ديدم
البته خود اونا هم ميگفتن جعليه... تاريخ رو 1 مي زده
Big Grin

[عکس: vg606g.jpg]

.
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: SamueL.p ، shahryar_eng ، mona_ir ، pooria_sn1 ، jayjay ، Ali_Hunter ، elahe mousavi
دوستان
سیمون هم میگه احتمال اشتباه وجود داره بنابراین چنانچه کسی اینچا دروغ نگفته باشه و برنده شده باشه و نگفته باشه واقعا احتمال خطا مانند سالهای 2012 و 2015 هست. همانطور که گفتم احتمال برنده شدن در ایران 0.01 است یعنی از هر 100 نفر باید یک نفر برنده بشه و با این همه ادمی که اینجا هستن و کسی هنوز برنده نشده یعنی مشکلی وجود دارد منطقی
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: SamueL.p ، shahryar_eng ، mona_ir ، pooria_sn1 ، roadhog ، fairy
رفتم فیسبوک آلن ایر اونم حسرت ایران رو داره Smile
به خاطر نمایشگاه کتاب ببین چی نوشته. با لهجه خودش بخونید Smile

"بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران گشایش یافت..."
وای به حالم - داغ مرا با این اخبار تازه تر نکن! آن همه کتاب فارسی آنجا و من انجا...
https://www.facebook.com/alan.eyre.77
تشکر کنندگان: moxtar88 ، Hadi_20 ، shahryar_eng ، pooria_sn1 ، asher
(2015-05-06 ساعت 13:31)babak82 نوشته:  سلام دوستان برنده داشتیم تا حالا یا نه؟

یا نه
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، pooria_sn1 ، roadhog
هرسال روز اول خیلیا میگن برنده ای نیست در حالتی که اونا خودشون برنده نشدن. فک میکنید مگه چنددرصد ثبت نامی ها برنده میشن؟؟؟؟ 1تا2درصد. یعنی از هر 100 نفر 1 تا 2 نفر.
روز اول خیلیا انقد خوشحالن که اصلا نمیان اینجور سایتا. یه چند روز بگذره با برنده های امسالم آشنا میشید.
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، shahryar_eng ، lottory2015 ، pooria_sn1 ، Abdorrezaa ، bigjust
چرا فقط نپال اعلام قبولی کرده، فراموش نکنیم که تو خود آمریکا خیلیها منتظر گرین کارت هستن که خبری هم از اونا نیست
تشکر کنندگان: salii ، lady.rezaie ، SamueL.p ، shahryar_eng ، pooria_sn1
من و همسرم هم برای سال پنجم نشد که بشه
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، shahryar_eng ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 13:25)eagla نوشته:  توی این 4 سال که عضو مهاجر سرا هستم خیلی کم پیش اومده که از اعضای قدیمی سایت قبول بشن.

یعنی بریم حذف عضویت کنیم و بعد برنده شدن دوباره عضو بشیم؟Big Grin
تشکر کنندگان: ziba62ka ، shahryar_eng ، ramy1000 ، pooria_sn1 ، roadhog ، r.bazargan ، Abdorrezaa ، blue honey

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان