موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
توی این 4 سال که عضو مهاجر سرا هستم خیلی کم پیش اومده که از اعضای قدیمی سایت قبول بشن.
اکثر کسانی که در هر سال قبول شدن بعد از قبولی عضو مهاجرسرا میشن. اینو میتونید از تاریخ عضویت برندگان سال های قبل متوجه بشین.
مثلا سال گذشته اولش مثل الان تمام اعضا با تأسف اعلام میکردن که قبول نشدن ولی یکی دو روز بعد از اعلام نتایج، سیل قبول شدگان که همگی عضو جدید بودن و مهاجرسرا رو از سرچ در اینترنت پیدا کرده بودن، به این تاپیک روانه شدند.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی حتی 1 نفر هم نباید براش مهم بوده باشه و یه سرچی زده باشه اینجارو پیدا کنه؟؟
به نظر من که ممکن نیست
we fight for a better life
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان برنده داشتیم تا حالا یا نه؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
سیمون هم میگه احتمال اشتباه وجود داره بنابراین چنانچه کسی اینچا دروغ نگفته باشه و برنده شده باشه و نگفته باشه واقعا احتمال خطا مانند سالهای 2012 و 2015 هست. همانطور که گفتم احتمال برنده شدن در ایران 0.01 است یعنی از هر 100 نفر باید یک نفر برنده بشه و با این همه ادمی که اینجا هستن و کسی هنوز برنده نشده یعنی مشکلی وجود دارد منطقی
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هرسال روز اول خیلیا میگن برنده ای نیست در حالتی که اونا خودشون برنده نشدن. فک میکنید مگه چنددرصد ثبت نامی ها برنده میشن؟؟؟؟ 1تا2درصد. یعنی از هر 100 نفر 1 تا 2 نفر.
روز اول خیلیا انقد خوشحالن که اصلا نمیان اینجور سایتا. یه چند روز بگذره با برنده های امسالم آشنا میشید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا فقط نپال اعلام قبولی کرده، فراموش نکنیم که تو خود آمریکا خیلیها منتظر گرین کارت هستن که خبری هم از اونا نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم هم برای سال پنجم نشد که بشه