2015-05-06 ساعت 13:39
آقا جان این سیمون جاان کیه که همه دوسش دارند ؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
2015-05-06 ساعت 13:39
آقا جان این سیمون جاان کیه که همه دوسش دارند ؟؟؟
تشکر کنندگان: SamueL.p ، shahryar_eng ، pooria_sn1 ، elnaz.sh
2015-05-06 ساعت 13:40
(2015-05-06 ساعت 13:22)khatarnak نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:14)Hadi_20 نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته: یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشن منم به مزاح گفتم خطرناک چان به دل نگیر خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: SamueL.p ،
2015-05-06 ساعت 13:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 13:42 توسط lottory2015.)
با عرض سلام به تمامی دوستان
ولی یه چیزی ، نمی خوام نا امیدتون کنم متاسفانه خیلی بعید میاد که اشتباهی در کار باشه هنوز خیلی از بچه ها چک نکردند تازه خیلی ها گذاشتند 5 شنبه و جمعه چک کنند تازه کم کم سر و کله بچه های قبول شده پیدا میشه یادتونه تو شمارش معکوس به بچه ها گفتم که اگه خوش شانس باشند بچه هایی مهاجر سرا ، شاید 2 یا 3 نفر قبول بشندکه خیلی از بچه ها اعتراض کردند نمی خوام آیه نا امیدی بخونم ،ولی باید واقعیت رو قبول کرد به امید موفقیت برای تمامی دوستان
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: SamueL.p ، shahryar_eng ، lady.rezaie ، ramy1000 ، pooria_sn1 ، r.bazargan ، amir2640 ، jayjay ، azadeh.mohamad
2015-05-06 ساعت 13:41
سلام دوستان
منم HAS NOT BEEN SELECTED تشکر کنندگان: shahryar_eng ، mona_ir ، pooria_sn1 ، lighter
2015-05-06 ساعت 13:42
ای بابا بیخیال شین دیگه
ما اینجا اعصابمون خورده که چرا قبول نشدیم و قبولی نداریم شماها گیر دادین که کی بره کی نره چرا بره چرا نره یا هرچیز دیگه هرکی هر کاری بخواد انجام میده ول کنین دیگه ... البته بلانسبت ولی بعضیا دیگه از حد گذروندنا
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریاد وا میدارد...! و انسانها فقط به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم! ------------------------------------------------------------------------- 2017 : HAS NOT BEEN SELECTED 2016 : HAS NOT BEEN SELECTED تشکر کنندگان: shahryar_eng ، lottory2015 ، pooria_sn1 ، lighter
2015-05-06 ساعت 13:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 13:47 توسط Ali_Hunter.)
(2015-05-06 ساعت 11:35)tenardie2bai نوشته: دوستانی که میگند این اتفاق فقط واسه ایرانیا افتاده کمی عجله کردند تو اظهار نظر کردن... اکثر قریب به یقیقن کاربران توییتر از کشورهای مختلف و اعضای فروم های مهاجرتی خارجی که ثبت نام کردند از عدم قبولیشون میگند و متفق القولند که سیستم مشکل فنی داره .. سفارت مجازی تو توییتر جزو فالورهام هست ، بهشون دایرکت مسیج دادم هنوز که جوابی ندادند ... کاکو میدونی من تو کف macbook هستم اون وقت از مک بوکت اسکرین شات میگذاری?? ایا این درسته?? air هست دیگه?? :d :d :d :d
God Bless America ♡ چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟ همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!! ♧.::سیاتل::.♧ تشکر کنندگان: Richard ، Mina1Mina ، shahryar_eng ، lottory2015 ، pooria_sn1 ، amir2640 ، asher ، jayjay ، SamueL.p
2015-05-06 ساعت 13:44
(2015-05-06 ساعت 13:14)bigjust نوشته: سلام و تبریک خدمت دوستانی که برنده شدند جواب ما رو هم بدید تشکر کنندگان: lottory2015 ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 13:45
آقا به جای این همه صحبت
تکلیف را مشخص کنیم امشب فردا کی ؟؟ قطعی میشه نتایج ؟؟؟ 2: سالهای قبل اگر مشکل داشت سرور چقدر طول می کشید اوکی میشد ؟؟؟ 3: اگر سهم ایرانیان را قطع کرده باشند از کی چگونه به کجا ؟؟؟ و... ________________ مغزم اومده توی دهنم تشکر کنندگان: mona_ir ، pooria_sn1 ، SamueL.p
2015-05-06 ساعت 13:50
(2015-05-06 ساعت 13:45)Radwin نوشته:با عرض سلام و احترام به دوستان(2015-05-06 ساعت 13:21)jayjay نوشته:(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته: من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه. بحث در رابطه با این موضوع بی فایده است موفق باشید
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: Mina1Mina ، gallow ، pooria_sn1 ، jayjay ، SamueL.p ، Behroozplt ، blue honey
2015-05-06 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 13:58 توسط tenardie2bai.)
(2015-05-06 ساعت 13:42)Ali_Hunter نوشته:(2015-05-06 ساعت 11:35)tenardie2bai نوشته: دوستانی که میگند این اتفاق فقط واسه ایرانیا افتاده کمی عجله کردند تو اظهار نظر کردن... اکثر قریب به یقیقن کاربران توییتر از کشورهای مختلف و اعضای فروم های مهاجرتی خارجی که ثبت نام کردند از عدم قبولیشون میگند و متفق القولند که سیستم مشکل فنی داره .. سفارت مجازی تو توییتر جزو فالورهام هست ، بهشون دایرکت مسیج دادم هنوز که جوابی ندادند ... مک بوک پرو ... تو این اوضاع استرس و دلهره به چه نکاتی زوم میکنی علی جان Hardware Overview: Model Name: MacBook Pro Model Identifier: MacBookPro11,1 Processor Name: Intel Core i5 Processor Speed: 2.6 GHz Number of Processors: 1 Total Number of Cores: 2 L2 Cache (per Core): 256 KB L3 Cache: 3 MB Memory: 8 GB Boot ROM Version: MBP111.0138.B14 SMC Version (system): 2.16f68
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، asher ، amir2640 ، Ali_Hunter ، SamueL.p
2015-05-06 ساعت 13:57
دوستان منتظر ظاهرا مشکل از سایت لاتاری هست و بزودی مرتفع میشه ایرادش
لطفا به کاربران دیگه و قومیت ها و افراد توهین نکین. اولین چیزی که باید یاد بگیرید این هست که وقتی وارد پروسه لاتاری میشین ! صبر داشته باشید! صبر!!!!! اوفتاد! از هر کاربری توهین دیده بشه ! به مرخصی اجباری فرستاده میشه! انشاله اکثرتون رو قبول شده ببینیم تشکر کنندگان: lady.rezaie ، moxtar88 ، pooria_sn1 ، alhagh ،
2015-05-06 ساعت 13:57
به نظر من چون هر سال ثبتنام بیشتر میشه قطعا قبولی هم کمتر میشه....
هر سال بدتر از سال قبل .............. تشکر کنندگان: pooria_sn1 ،
2015-05-06 ساعت 13:58
الان من که تو تالارهای خارجی سیر کردم اکثرشون میگن جواب خیلی سریع ظاهر میشه و همشون هم قبول نشدن. اون شایعه هم که قبول شدگان از نپال هستن و سهم ما رو دادن به اونا و از این قبیل حرفا همش حرفه دروغ و شایعه ست ( به نقل یکی از اعضای پیچ که خودش هم نپالی هست) . بنظر این مشکل همه گیر و جهانی شده و باید منتظر باشیم. به امید خدا
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، بازگشت ، roadhog ،
2015-05-06 ساعت 13:58
(2015-05-06 ساعت 13:45)khatarnak نوشته: آقا به جای این همه صحبت دوست عزیز در جواب سوال اولتون نتایج تا سپتامبر احتمال تغییر دارن درجواب سوال دوم معمولا تا یکهفته بعد از اعلام نتایج ، اشتباهات احتمالی مشخص میشه و در جواب سوال سوم احتمال قطع شهمیه تقریبا میتونم بگم نزدیک به صفر هست چون در صورت وجود این مشکل باید از مرجعی رسمی اعلام میشد تشکر کنندگان:
2015-05-06 ساعت 14:01
سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED اما برای خودم رو که میزنم Session timed out. نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س) مصاحبه: هفته اول نوامبر ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016 تشکر کنندگان: pooria_sn1
|