کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته:  سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه همش برای شما میزنه session time out یعنی چند بار سعی کردی و این پیغام میاد شانس برنده شدن داری
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: usatravel ، lighter ، pooria_sn1 ، elnaz.sh ، SamueL.p ، ramy1000
(2015-05-06 ساعت 14:02)houshym نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته:  سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
اگه همش برای شما میزنه session time out یعنی چند بار سعی کردی و این پیغام میاد شانس برنده شدن داری

RolleyesRolleyes JEDI????????????
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p
(2015-05-06 ساعت 13:57)رضا2015 نوشته:  دوستان منتظر ظاهرا مشکل از سایت لاتاری هست و بزودی مرتفع میشه ایرادش
لطفا به کاربران دیگه و قومیت ها و افراد توهین نکین.
اولین چیزی که باید یاد بگیرید این هست که وقتی وارد پروسه لاتاری میشین ! صبر داشته باشید! صبر!!!!!
اوفتاد!

از هر کاربری توهین دیده بشه ! به مرخصی اجباری فرستاده میشه! Smile

انشاله اکثرتون رو قبول شده ببینیم

دوستان من آمریکا جای نژاد پرستی و توهین نیست

اگر در آمریکا یکی بهت بگه بالا چشمت ابروی می تونی بری شکایت کنی و طلب خسارت کنی

پس احترام یک دیگرو بگیرید و تمرین دموکراسی کنید

درود بر تمام ملیتهای ایران-زمین
تشکر کنندگان: lighter ، pooria_sn1 ، SamueL.p ، blue honey
سلام دوستان ، من هم مثل همه ی شما قبول نشدم اما واقعا ناراحت هم نیستم مگه چقدر زحمت کشیدم براش چه هزینه ای کردم .
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p
(2015-05-06 ساعت 12:48)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:22)reyhaneh_h نوشته:  دوستانی که میگن موفقیت همه جا هست و به آدمش بستگی داره لطف کنن تشریف بیارن همینجا و موفق باشن و آمریکای جهانخوار که از زمان ویزا گرفتن خواب و خوراک رو ازشون گرفته برای ما بذارن!
جالبه فقط اونایی که خرشون از پل گذشته میان و میگن اینور پل که ما اومدیم جای دهشتناکیه و اونور پل رو بچسبید!
من ندیدم کسایی که داخل آمریکان و نسبت به شرایط شکایت دارند قاطعانه به کسی بگن نیا، بلکه اکثرا میگن با چشم باز بیاید و از اینجا مدینه فاضله و شهر آرزوها نسازید، اونایی هم که خیلی ناراضیند میگن اگر به گذشته برگردیم این راه را انتخاب نمیکنیم، و الان که کلی زمان و هزینه صرف کردیم و زندگیمون رو فروختیم دیگه برامون صرف نمیکنه بیایم. بچه دارها هم اکثرا بخاطر آینده بچه هاشون شرایط رو تحمل میکنند.
درست نیست تا کسی میاد میگه من اینجا وضعم زیاد خوب نیست یا زندگی راحتی ندارم بهش بگیم خب برگرد چرا موندی، ما به جات.

شما دو صفحه قبل از نظر من رو بخونین میبینین که "کسی که نسبت به شرایط شکایت داره قاطعانه به بقیه گفته نیاین".
درست نیست که تا کسی وضعش خوب نیست و زندگی راحتی نداره بیاد و بگه بمونین همونجا که هستین که به نفعتونه.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: mona_ir ، lady.rezaie ، SamueL.p ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 13:20)motinus نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:22)Ali_Hunter نوشته:  دیگه شکم به یقین تبدیل شد.
حتی از افریقا هم انتخاب نشده کسی تو fb همه دنباله برنده میگردن.
دوستان منتظر خبرای خوب باشید.

واقعا؟ کسی از اونجا هم برنده نشده؟

تو یه گروه افریقایی :d هستم اونا هم برنده نشدن.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: jayjay ، moxtar88 ، SamueL.p ، vashahri ، payamshad ، pooria_sn1
فعلا که یه عده از دوستان کم لطفی کردن هر چی دوست داشتن گفتن و هر جور که دوست داشتن قضاوت کردن...من یکی که واقعا از اون دو تا پست ناراحت شدم حالا میخواد پستشون از رو عصبانیت باشه یا هر چیز دیگه...Sad
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1
دوستان لطفا اگر خبری شد به من حتما اطلاع بدید.
من هم فکر نمی کنم سهمیه ایران قطع شده باشد
اما گزینه پرابلم هم نصف نصف باید در نظر بگیریم تا یه جوابی داده بشه.
.............................................................................................................
مشکل اصلی اینکه: ما تصور میکردیم همون دیشب تکلیفمون روشن میشه یا اینوری یا انوری.....اما خوب بنظر میرسه این پروسه اضطراب و تشویش فعلا در برنامه هست...... به امید خبرهای خوب و خوش.
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، khatarnak ، tenardie2bai ، pooria_sn1
الان چندبار خواستم چک کنم فقط این صفحه میاد...
واسه شمام همینجوریه؟

[عکس: ff5h2zgxs5z3.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، mona_ir ، SamueL.p ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 13:50)tenardie2bai نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:42)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:35)tenardie2bai نوشته:  دوستانی که میگند این اتفاق فقط واسه ایرانیا افتاده کمی عجله کردند تو اظهار نظر کردن... اکثر قریب به یقیقن کاربران توییتر از کشورهای مختلف و اعضای فروم های مهاجرتی خارجی که ثبت نام کردند از عدم قبولیشون میگند و متفق القولند که سیستم مشکل فنی داره .. سفارت مجازی تو توییتر جزو فالورهام هست ، بهشون دایرکت مسیج دادم هنوز که جوابی ندادند ...

نوتیفیکیشن توییترمم تنظیم کردم رو آلارم روی کلمه #dvlottery که بصورت زنده هر اتفاقی راجع به دی وی لاتاری توییت بشه برام بیاد توییتش...خبری بشه بهتون میخبرم فوری..

شما رو نمیدونم ولی با این اوصاف من امیدوارتر شدم از دیشب ...به قول حاجی واشنگتن عزیز اوس کریم امید این جمع چشم انتظار رو ناامید نکن...

[IMG][/IMG]

کاکو میدونی من تو کف macbook هستم اون وقت از مک بوکت اسکرین شات میگذاری?? ایا این درسته?? air هست دیگه??
:d :d :d :d

مک بوک پرو ... تو این اوضاع استرس و دلهره به چه نکاتی زوم میکنی علی جان Smile

Hardware Overview:

Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro11,1
Processor Name: Intel Core i5
Processor Speed: 2.6 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 2
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 3 MB
Memory: 8 GB
Boot ROM Version: MBP111.0138.B14
SMC Version (system): 2.16f68

مبارکت باشه عزیز انشالله فنش برات بچرخه :d

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، roadhog ، blue honey
(2015-05-06 ساعت 13:18)lady.rezaie نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:15)fairy نوشته:  آخه ما هممون session timed out اومد رو صفمون بعد اون جمله ی زیبا...
به نظر من که این session timed out ربطی به قبولی نداره

سلاااام ...
من آتنام یادت میاد 2014؟

من یادم میاد Tongue
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، SamueL.p ، pooria_sn1
دوستان
اینقدر سریع جواب میده که انتخاب نشدی که خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!! یعنی حتی یه سرچ هم نمیزنه بابا حداقل باید یک کم طول بکشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: pouya007 ، shahryar_eng ، someonelikeyou ، jayjay ، azadeh.mohamad ، matinng ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 14:14)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:18)lady.rezaie نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:15)fairy نوشته:  آخه ما هممون session timed out اومد رو صفمون بعد اون جمله ی زیبا...
به نظر من که این session timed out ربطی به قبولی نداره

سلاااام ...
من آتنام یادت میاد 2014؟

من یارم میاد Tongue

سلاممم منم یادم میاد شمارو .
Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، shahryar_eng ، reyhaneh_h ، matinng ، pooria_sn1
یعنی عاشق این تایید و تکذیب های هرساله ثبت نامی ها هستم. هر سال تو یکی دو روز اول همه میگن هیچکی برنده نشده. بعدش میفهمد 2% یعنی 2نفر از هر 100 نفر
تشکر کنندگان: pouya007 ، shahryar_eng ، SamueL.p ، jayjay ، pooria_sn1

نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچه‌های برنامه‌نویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز می‌کنید، براتون یه شناسه‌ی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازه‌ی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما می‌تونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحه‌ای که توش هستید نمی‌تونید شماره‌ی تأییدیه‌ی دیگه‌ای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحه‌ی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.
تشکر کنندگان: Mina1Mina ، pouya007 ، shahryar_eng ، usatravel ، pooria_sn1 ، sunnyday ، ramy1000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان