کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 00:15)Manamehr نوشته:  شانس قبولی هر فرد یه چیزی حدود 0.026 هست!
کسی که قبول نمیشه بدبخت نیست اونی که اسمش درمیاد خیلی خوش اقباله!

(2015-05-06 ساعت 14:07)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:20)motinus نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:22)Ali_Hunter نوشته:  دیگه شکم به یقین تبدیل شد.
حتی از افریقا هم انتخاب نشده کسی تو fb همه دنباله برنده میگردن.
دوستان منتظر خبرای خوب باشید.

واقعا؟ کسی از اونجا هم برنده نشده؟

تو یه گروه افریقایی :d هستم اونا هم برنده نشدن.

منم تو یه گروه آفریقای جنوبی هستم همه بچه مایه هستن هیچ کی نمیدونست لاتاری چیه منم دیگه صداشو در نیاوردم ... Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، pouya007 ، shahryar_eng ، SamueL.p ، jayjay ، pooria_sn1 ، roadhog ، blue honey
(2015-05-06 ساعت 14:10)pouya007 نوشته:  الان چندبار خواستم چک کنم فقط این صفحه میاد...
واسه شمام همینجوریه؟

[عکس: ff5h2zgxs5z3.jpg]

برای من که سریع میاره انتخاب نشدم...
شاید تو برنده شده باشی طول بکشه فرمش بیاد
تشکر کنندگان: pouya007 ، shahryar_eng ، SamueL.p ، matinng ، pooria_sn1 ، roadhog
(2015-05-06 ساعت 13:57)رضا2015 نوشته:  دوستان منتظر ظاهرا مشکل از سایت لاتاری هست و بزودی مرتفع میشه ایرادش
لطفا به کاربران دیگه و قومیت ها و افراد توهین نکین.
اولین چیزی که باید یاد بگیرید این هست که وقتی وارد پروسه لاتاری میشین ! صبر داشته باشید! صبر!!!!!
اوفتاد!

از هر کاربری توهین دیده بشه ! به مرخصی اجباری فرستاده میشه! Smile

انشاله اکثرتون رو قبول شده ببینیم

افتاد چیه؟!
چرا حق میدی به خودت با بچه ها اینجوری حرف بزنی؟
چون فقط ناظمی؟!
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: mona_ir ، shahryar_eng ، sa122 ، pooria_sn1 ، babak82
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
دوستان ببینید در آخر جمله at this time آورده یعنی در این لحظه قبول نشدیدو به نظر من شاید سری دومی هم در کار باشه البته شاید.
تشکر کنندگان: babak82
(2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته:  سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچه‌های برنامه‌نویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز می‌کنید، براتون یه شناسه‌ی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازه‌ی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما می‌تونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحه‌ای که توش هستید نمی‌تونید شماره‌ی تأییدیه‌ی دیگه‌ای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحه‌ی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.
ولی من با دوتا مرورگر متفاوت چک کردم همینو میزنه
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: pooria_sn1
خداییش تو عمرم همچین سرعتی رو تجربه نکرده بودم. یعنی مثل رعد و برق باز میکنه صفحه رو.
فقط بار اول طول کشید بیاد بالا.
ضمنا اینکه session timed out میده فکر نمیکنم ربطی به قبول شده ها د اشته باشه. حالا باز ما منتظریم.ایشالا که خبرای خوب بشنویم
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
دوستان یک احتمال دیگه متصور است اونهم اینکه سهمیه 50000 ویزای مهاجرتی ایرانی ها(اعم از گرین کارت , ازدواج ,خانوادگی و بیزینس) در عرض 5 سال گذشته تا تاریخ یکم می 2015 پر شده باشه و رو این اصل طبق قانون مصوب ؛ تصمیم گرفته باشند رو نام ایران خط بکشند و از گردونه لاتاری خارج کنند. شاید علت موکول نمودن تاریخ قرعه کشی از یکم می به پنجم می همین موضوع باشد که در تاریخ یکم می آخرین آمارها را جمع یزنند و تصمیم گیری کنند
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، pooria_sn1
با سلام
ببخشيد دوست عزيز شما با اين همه كبكبه و دبدبه مدرك و زبانتون چرا از راههاي ديگه استفاده نمي كنيد .اصلا با اين كار مطمعنا اونا دنبال مدرك نيستند چون خودشون خيلي دارن خوبش را هم دارن بايد ديد دنبال چي هستند.....
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
بفرایید رفتم براتون پیتزا گرفتم بخورید تا از استرستون کم شه :d
[عکس: 18316c285dc3.jpg]
مدیران که فکر نیستن

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: jayjay ، usatravel ، pouya007 ، SamueL.p ، lighter ، online27H ، vashahri ، matinng ، HERMES7 ، taherifar ، faryas ، pooria_sn1 ، roadhog ، MEHR52 ، blue honey
(2015-05-06 ساعت 14:19)usamohajer نوشته:  Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
دوستان ببینید در آخر جمله at this time آورده یعنی در این لحظه قبول نشدیدو به نظر من شاید سری دومی هم در کار باشه البته شاید.

دوست عزيز اين قسمت را هر سال نشون ميده و اتفاقا و متاسفانه معنيش اوني كه مد نظر شما هست نيست. حداقل تا حالا كه ما ديديم اينجور بوده. اما امسال با اين اوضاع عجيب غريب باز چند روز ديگه چك كن. انشالا اسمت دربيادSmile
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: usatravel ، pouya007 ، غلام دلخوش ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 14:16)mona_usa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:10)pouya007 نوشته:  الان چندبار خواستم چک کنم فقط این صفحه میاد...
واسه شمام همینجوریه؟

دقیقاً..... انقدر سریع صفحه has not been selected باز میشه که نگو...من اصلا هنگ کردم از این همه سرعت.....
تشکر کنندگان: ariana80 ، pouya007 ، online27H ، pooria_sn1
سرعت زیاد نشون داده شدن hass been not select منو به شک انداخته...
با این شلوغی ... اونوقت سایت همون دیشب هم با چنان سرعتی واسه دوستامو نشون میداد که مودم از حرارت سرخ میشد... خخخ
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pouya007 ، matinng ، azadeh.mohamad ، parisa.tk ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 14:28)azadeh.mohamad نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:16)mona_usa نوشته:  
واسه شمام همینجوریه؟

دقیقاً..... انقدر سریع صفحه has not been selected باز میشه که نگو...من اصلا هنگ کردم از این همه سرعت.....

با یه مرور گر دیگه امتحان کنید
تشکر کنندگان: pouya007 ، matinng ، pooria_sn1 ، lottory2015
(2015-05-06 ساعت 14:22)tabim4 نوشته:  دوستان یک احتمال دیگه متصور است اونهم اینکه سهمیه 50000 ویزای مهاجرتی ایرانی ها(اعم از گرین کارت , ازدواج ,خانوادگی و بیزینس) در عرض 5 سال گذشته تا تاریخ یکم می 2015 پر شده باشه و رو این اصل طبق قانون مصوب ؛ تصمیم گرفته باشند رو نام ایران خط بکشند و از گردونه لاتاری خارج کنند. شاید علت موکول نمودن تاریخ قرعه کشی از یکم می به پنجم می همین موضوع باشد که در تاریخ یکم می آخرین آمارها را جمع یزنند و تصمیم گیری کنند

حذف کشوری همیشه قبل از ثبت نام انجام میشه. یعنی متقاضیان اون کشور حق ثبت نام ندارن. برنده هارو طی چند روز آینده باهاشون آشنا خواهید شد. این بحث ها هر ساله انجام میشه. بیایید قبول کنیم از بین هر 100 نفر فقط 1 نفر شانس قبولی داره. برنده ها هم طی چند روز آینده میان نگران نباشید
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pouya007 ، jayjay ، A_A ، babisondes ، matinng ، Ali Sepehr ، amin_j ، asher ، pooria_sn1 ، sunnyday
دوستای گلم
فکر قطع سهمیه رو از ذهنتون بیرون کنید
امکانش هم وجود نداره
اگه قرار بود سهمیه قطع بشه برج 10 میلادی گذشته اعلام میشد
دوما اگه سهمیه ایران قطع شده بود اصلا نمی تونستیم ثبت نام کنیم
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pouya007 ، tenardie2bai ، jayjay ، matinng ، ziba62ka ، pooria_sn1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان