موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
دوستان ببینید در آخر جمله at this time آورده یعنی در این لحظه قبول نشدیدو به نظر من شاید سری دومی هم در کار باشه البته شاید.
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
(2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته: (2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته: سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچههای برنامهنویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز میکنید، براتون یه شناسهی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازهی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما میتونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحهای که توش هستید نمیتونید شمارهی تأییدیهی دیگهای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحهی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.
ولی من با دوتا مرورگر متفاوت چک کردم همینو میزنه
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خداییش تو عمرم همچین سرعتی رو تجربه نکرده بودم. یعنی مثل رعد و برق باز میکنه صفحه رو.
فقط بار اول طول کشید بیاد بالا.
ضمنا اینکه session timed out میده فکر نمیکنم ربطی به قبول شده ها د اشته باشه. حالا باز ما منتظریم.ایشالا که خبرای خوب بشنویم
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 14:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 14:23 توسط tabim4.)
دوستان یک احتمال دیگه متصور است اونهم اینکه سهمیه 50000 ویزای مهاجرتی ایرانی ها(اعم از گرین کارت , ازدواج ,خانوادگی و بیزینس) در عرض 5 سال گذشته تا تاریخ یکم می 2015 پر شده باشه و رو این اصل طبق قانون مصوب ؛ تصمیم گرفته باشند رو نام ایران خط بکشند و از گردونه لاتاری خارج کنند. شاید علت موکول نمودن تاریخ قرعه کشی از یکم می به پنجم می همین موضوع باشد که در تاریخ یکم می آخرین آمارها را جمع یزنند و تصمیم گیری کنند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 14:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 14:24 توسط aliroz.)
با سلام
ببخشيد دوست عزيز شما با اين همه كبكبه و دبدبه مدرك و زبانتون چرا از راههاي ديگه استفاده نمي كنيد .اصلا با اين كار مطمعنا اونا دنبال مدرك نيستند چون خودشون خيلي دارن خوبش را هم دارن بايد ديد دنبال چي هستند.....
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
بفرایید رفتم براتون پیتزا گرفتم بخورید تا از استرستون کم شه :d
مدیران که فکر نیستن
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 14:19)usamohajer نوشته: Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
دوستان ببینید در آخر جمله at this time آورده یعنی در این لحظه قبول نشدیدو به نظر من شاید سری دومی هم در کار باشه البته شاید.
دوست عزيز اين قسمت را هر سال نشون ميده و اتفاقا و متاسفانه معنيش اوني كه مد نظر شما هست نيست. حداقل تا حالا كه ما ديديم اينجور بوده. اما امسال با اين اوضاع عجيب غريب باز چند روز ديگه چك كن. انشالا اسمت دربياد
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سرعت زیاد نشون داده شدن hass been not select منو به شک انداخته...
با این شلوغی ... اونوقت سایت همون دیشب هم با چنان سرعتی واسه دوستامو نشون میداد که مودم از حرارت سرخ میشد... خخخ
.
♚ صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،
وَقـتـــی بــِـه
♛ خــــُــدا ♛ “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم
فکر قطع سهمیه رو از ذهنتون بیرون کنید
امکانش هم وجود نداره
اگه قرار بود سهمیه قطع بشه برج 10 میلادی گذشته اعلام میشد