کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
منم برنده نشدم
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
به نظر من دو تا احتمال وجود داره یکی اینکه آمار ثبت نامی های امسال از ایران اینقدر زیاد بوده و قبول شده هاش هم همونای هستند که حتی نتیجشون را هم چک نکردند چون اصلا قصد رفتن نداشتن همون کاری که خیلی ها انجام دادند و احتمال دوم که خیلی خیلی بعیده اشتباه شده باشه که امیدوارم احتمال دوم درست باشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، gallow ، lady.rezaie ، SamueL.p ، matinng ، mohamad3893 ، pooria_sn1 ، lottory2015 ، mahsamit
داداش سال های قبل اونقدر هم که شما میگی اینطوری نبود... درسته از هر صد تا یکی ..
اما دو تا از دوستان کافی نت دارن یدونه هم قبولی نداشت... مهاجرسرا و انجمن بغلی قبولی نداشت..نمیشه که اینجوری..
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: lady.rezaie ، jayjay ، matinng ، mona_ir ، pooria_sn1 ، roadhog ، fairy
7-8 بار پشت سر هم چک کردم و از دو تا لپ تاپ مختلف آخرش اینو بهم گفت:
Entrant Status Check is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience.

Please check back later.
یعنی دست از سرمون بردار
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، pooria_sn1 ، lottory2015 ، Alirezawee ، fairy
دوستان
کسایی که اینجا هستند و دور و بریها و ... بیشتر از 200 نفر میشن و باید یه نفر توشون باشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: pooria_sn1
دوستان ایمیل کی سی سی رو بهم بدید .. ایمیلی که من می خوام در باره این مشکل مکاتبه کنم
خیلی اعصابم خورده
تشکر کنندگان: SamueL.p ، matinng ، pooria_sn1 ، roadhog
قشنگترین خبر دنیا واسه ماها که برنده نشدیم اینکه که مثل 3 سال پیش بگین نتایج اشتباه شده و دوباره قرعه کشی میشه.....
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، SamueL.p ، matinng ، mona_ir ، azadeh.mohamad ، mrlzdh ، pooria_sn1 ، babak82
ایشالا که این انتظار دلهره آور نتیجه بخش باشه و عینوهو فیلم هندیا یا سریال های ماه رمضونی آخرش خوش و خرم تموم شه

کاربران در حال بازدید این موضوع: .crysis، 2014families lottery winners، aes، ajab1، ali diana، ali9645، amirmc، amir_T_2008، amoojoon، armanghiassi، A_A، Behroozplt، bigjust، crysis jojo، crysis2، crysis44، crysis666، crysis88، ebrahimi22، gallow، Haanna، hamhi kh، hamidh، hetemadi، houshym، jayjay، kamyar2، kiana11، mahssa، mahtab63، mahya1201، majid57، majid7، majidgbox، mars1980، maskarian، masoud_k، matinng، mdarling1991، mehdi23، Mshelman، msr839، m_ganj، Omid.kiani، parichehr1010، pouya007، reza1312، runioe، sa122، saidoo، salii، SamueL.p، satin، shayesteh، sir.110، SomeOneX، sorour_sr، sunnyday، tenardie2bai، usa001، usamohajer، مير منصور، wushu kung fu، zanbaq، امید به خدا، بها، حامد، ریاحی، صونا حمد، غلام دلخوش، 12 کاربر مخفی، 35 مهمان ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: salii ، matinng ، Ali_Hunter ، pooria_sn1 ، ramy1000
(2015-05-06 ساعت 14:36)usatravel نوشته:  7-8 بار پشت سر هم چک کردم و از دو تا لپ تاپ مختلف آخرش اینو بهم گفت:
Entrant Status Check is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience.

Please check back later.
یعنی دست از سرمون بردار

به نظر من شما هر روز چک کن شاید برنده شده باشی و صفحه برنده شده ها دچار مشکل فنی شده و نمی تونه شما رو به اون صفحه بفرسته.
تشکر کنندگان: matinng ، usatravel ، jayjay ، pooria_sn1
کاربران در حال بازدید این موضوع: .crysis، 2014families lottery winners، aes، afthab، ali diana، amirmc، amir_T_2008، armanghiassi، atusa1390، A_A، babisondes، bahram2014، baroon_sedaye_ehsas، Behroozplt، ebrahimi22، ehsansimorgh، gallow، h1349، Haanna، HASSANDA_2000، hetemadi، jayjay، kiana11، mahdykh، mahssa، mahtab63، majidgbox، Majid_LA، malekialireza75، mars1980، maskarian، masoud_k، matinng، mehdi23، meraj-fallahi، Mina1Mina، Mshelman، msr839، Omid.kiani، parichehr1010، pouya007، reza1312، Richard، sadegh0007، saidoo، salii، saman.saman، SamueL.p، satin، shaman، shayesteh، someonelikeyou، sonnnna، sorour_sr، sunnyday، tenardie2bai، us0912، usa001، wushu kung fu، yba، ziba62ka
(2015-05-06 ساعت 14:40)usamohajer نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:36)usatravel نوشته:  7-8 بار پشت سر هم چک کردم و از دو تا لپ تاپ مختلف آخرش اینو بهم گفت:

Please check back later.
یعنی دست از سرمون بردار

به نظر من شما هر روز چک کن شاید برنده شده باشی و صفحه برنده شده ها دچار مشکل فنی شده و نمی تونه شما رو به اون صفحه بفرسته.
بلی ممکنه مال شما برنده باشه اگر از دو مرورگر و ... تست کرده باشی
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
مشکل اینه که اگر اشتباهی رخ داده باشه یا سیستم مشکل داشته باشه باید یا تو سایت یا یه جایی این خبر رو رسما اعلام میکردن تعداد افرادی که شرکت کردند کم نیستند ایران که نیست بگم دارن اشتباهات رو پنهان میکنند ضمنا دوستانی که میان میگن مگه اونجا چه خبره و .... اینجا که کلاس فلسفه نیست اگه خبری نیست خودت توی این فروم چی کار میکنی ؟ اگه رفتی اوضات بده چرا برنمیگردی کشورت ؟ منم مثل همه شما دوست دارم اشتباهی رخ داده باشه ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه
تشکر کنندگان: ziba62ka ، r.bazargan ، bijan9 ، SamueL.p ، matinng ، mona_ir ، Richard ، lady.rezaie ، jayjay ، pooria_sn1 ، roadhog ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 14:43)gallow نوشته:  مشکل اینه که اگر اشتباهی رخ داده باشه یا سیستم مشکل داشته باشه باید یا تو سایت یا یه جایی این خبر رو رسما اعلام میکردن تعداد افرادی که شرکت کردند کم نیستند ایران که نیست بگم دارن اشتباهات رو پنهان میکنند ضمنا دوستانی که میان میگن مگه اونجا چه خبره و .... اینجا که کلاس فلسفه نیست اگه خبری نیست خودت توی این فروم چی کار میکنی ؟ اگه رفتی اوضات بده چرا برنمیگردی کشورت ؟ منم مثل همه شما دوست دارم اشتباهی رخ داده باشه ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه

درسته احتمال اشتباه خیلی کمه ولی تا یه هفته روزی یه بار چک کردن ضرر نداره... Big GrinCool
تشکر کنندگان: r.bazargan ، gallow ، Mina1Mina ، SamueL.p ، matinng ، mona_ir ، lady.rezaie ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، ziba62ka
بیا مال منم اینو داد

Unable to Display Page
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
در نا امیدی بسی امید است ..... پایان شبه سیه سپید است..
به به ...
چی گفتم اصلا...
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: khatarnak ، mona_ir ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، blue honey

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان