کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 14:50)khatarnak نوشته:  بیا مال منم اینو داد

Unable to Display Page

به نظرم باید بگن همه بچه های مهاجر سرا برنده هستن و این تاپیک هم بسته بشه همگی بریم تاپیک بولتن ویزا... والا
تشکر کنندگان: mona_ir ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 14:43)gallow نوشته:  مشکل اینه که اگر اشتباهی رخ داده باشه یا سیستم مشکل داشته باشه باید یا تو سایت یا یه جایی این خبر رو رسما اعلام میکردن تعداد افرادی که شرکت کردند کم نیستند ایران که نیست بگم دارن اشتباهات رو پنهان میکنند ضمنا دوستانی که میان میگن مگه اونجا چه خبره و .... اینجا که کلاس فلسفه نیست اگه خبری نیست خودت توی این فروم چی کار میکنی ؟ اگه رفتی اوضات بده چرا برنمیگردی کشورت ؟ منم مثل همه شما دوست دارم اشتباهی رخ داده باشه ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه

حرفاتو قبول دارم عزیز به جز اولش، ببین شما اولین سالیه که تو این سایتی، هرسال از بچه های گروه چندنفر برنده میشن و از فرداش سیل برنده ها سرآزیر میشه اما امسال هیچ خبری نیست هیچکی برنده نشده، تک و توک تو فیس بوک میگن ما برنده شدیم ولی زر مفت میزنن هیچ اسکرین شاتی نمیدن بیرون.
مطمعنم حداقل واسه سبد ایران یه مشکلی پیش اومده.
تشکر کنندگان: mona_ir ، gallow ، SamueL.p ، jayjay ، pooria_sn1 ، roadhog
(2015-05-06 ساعت 14:50)khatarnak نوشته:  بیا مال منم اینو داد

Unable to Display Page
برای من همچنان به سرعت نور میاره که انتخاب نشدمBig Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، lighter ، azadeh.mohamad ، pooria_sn1 ، roadhog
(2015-05-06 ساعت 14:51)SamueL.p نوشته:  در نا امیدی بسی امید است ..... پایان شبه سیه سپید است..
به به ...
چی گفتم اصلا...

دمت گرم ولی اشکم شده دونه دونه
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1
انگار این صفحه HAS NOT BEEN SELECTED رو به صورت پیش فرض گذاشتن خیلی سریع میاد...
یه سرچی، یه طول کشیدنی...
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: khatarnak ، azadeh.mohamad ، vashahri ، pooria_sn1 ، roadhog
(2015-05-06 ساعت 14:16)mona_usa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:10)pouya007 نوشته:  الان چندبار خواستم چک کنم فقط این صفحه میاد...
واسه شمام همینجوریه؟

[عکس: ff5h2zgxs5z3.jpg]

برای من که سریع میاره انتخاب نشدم...
شاید تو برنده شده باشی طول بکشه فرمش بیاد

سلام

با Ctrl + F5 صفحه رو رفرش کنین ، کش هم رست بشه .... ورژن صفحه الان 12.00.00 هست نه 11
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، sunnyday ، barsa
(2015-05-06 ساعت 14:19)usatravel نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته:  سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچه‌های برنامه‌نویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز می‌کنید، براتون یه شناسه‌ی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازه‌ی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما می‌تونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحه‌ای که توش هستید نمی‌تونید شماره‌ی تأییدیه‌ی دیگه‌ای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحه‌ی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.
ولی من با دوتا مرورگر متفاوت چک کردم همینو میزنه

احتمال میدم عین آدرس یه مرورگر رو کپی می‌کنی تو مرورگر دیگه. بذار با مثال توضیح بدم. نگاه کن، لینک لاتاری اینه https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ اما وقتی صفحه کامل لود میشه، آدرس لینک به چیزی شبیه این تغییر می‌کنه:

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...fault.aspx

شما اگه این آدرس رو کپی کنی تو یه مرورگر دیگه، خطا میده. چیزایی که بعد از /ESC/ اومده برای درست کردن Session هستش. وقتی زمان Session تموم بشه دیگه این لینکه کار نمیکنه. یه صفحه‌ی جدید باز کن و توش آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ پیست کن تا یه Session جدید برات درست شه. بعد میتونی مال خودت رو چک کنی. می‌دونم ستمه اما برای چک کردن شماره‌ی تأییدیه‌های مختلف باید این روال رو تکرار کنی
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، usatravel ، sunnyday
6:23

WASHINGTOWN DC
7 یا 7:30 ادارات باز میشه

صبر کنیم ببینیم که چی میشه
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pooria_sn1 ، roadhog
(2015-05-06 ساعت 14:54)khatarnak نوشته:  6:23

WASHINGTOWN DC
7 یا 7:30 ادارات باز میشه

صبر کنیم ببینیم که چی میشه

ادارات 9 باز نمیشه؟!Cool
(2015-05-06 ساعت 14:51)SamueL.p نوشته:  در نا امیدی بسی امید است ..... پایان شبه سیه سپید است..
به به ...
چی گفتم اصلا...

البته درستش اينه: در نا اميدي بسي اميد است. تلويزيون ما سياه سفيد استBig Grin
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
(2015-05-06 ساعت 14:52)khatarnak نوشته:  
به به ...
چی گفتم اصلا...

دمت گرم ولی اشکم شده دونه دونه

ای جانم..

صبور باش حداقل تا امشب که اونا از خواب بیدار بشن ببینیم چی میگن...
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 14:52)bijan9 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:43)gallow نوشته:  مشکل اینه که اگر اشتباهی رخ داده باشه یا سیستم مشکل داشته باشه باید یا تو سایت یا یه جایی این خبر رو رسما اعلام میکردن تعداد افرادی که شرکت کردند کم نیستند ایران که نیست بگم دارن اشتباهات رو پنهان میکنند ضمنا دوستانی که میان میگن مگه اونجا چه خبره و .... اینجا که کلاس فلسفه نیست اگه خبری نیست خودت توی این فروم چی کار میکنی ؟ اگه رفتی اوضات بده چرا برنمیگردی کشورت ؟ منم مثل همه شما دوست دارم اشتباهی رخ داده باشه ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه

حرفاتو قبول دارم عزیز به جز اولش، ببین شما اولین سالیه که تو این سایتی، هرسال از بچه های گروه چندنفر برنده میشن و از فرداش سیل برنده ها سرآزیر میشه اما امسال هیچ خبری نیست هیچکی برنده نشده، تک و توک تو FB میگن ما برنده شدیم ولی زر مفت میزنن هیچ اسکرین شاتی نمیدن بیرون.
مطمعنم حداقل واسه سبد ایران یه مشکلی پیش اومده.

درسته من سال اولی هست که اینجا هستم اما داشتم فروم سالهای قبل رو میخوندم درسته اونجا تک و توکی برنده پیدا میشد اما نظیر این حرفها که قبولی کم بوده و هیچ کس قبول نشده و اشتباهی صورت گرفته هم خیلی بود به هر حال امیدوارم اشتباهی رخ داده باشه من که معده درد گرفتم Big Grin
تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، blue honey
میبینم که بچه ها تحصن کردن!
ببینید میتونید یه کاری کنید مهاجرسراهم کرش کنه!!!!
سایت لاتاری که پوکید اینجا رو نگیرید ازمون خواهشن!Smile
تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، bijan9 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 14:53)pouya007 نوشته:  انگار این صفحه HAS NOT BEEN SELECTED رو به صورت پیش فرض گذاشتن خیلی سریع میاد...
یه سرچی، یه طول کشیدنی...

آره داداش

ولی اگر سرورو ارتقاش نداده باشند میشه این حرفو زد
تشکر کنندگان: pouya007 ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، blue honey
حالا شمارش معکوس خود لاتاری کم بود باید واسه باز شدن ادارات واشنگتنم شمارش معکوس بزاریم...
2016
2017
2019

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان