کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
نکنه کسایی که با خطا روبرو میشن برنده لاتاری هستند؟
اما کسانی که برنده نشدن با جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED روبرو میشن.
2012-2017
تشکر کنندگان: lighter ، pouya007 ، khatarnak ، pooria_sn1 ، roadhog ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 14:52)mona_usa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:50)khatarnak نوشته:  بیا مال منم اینو داد

Unable to Display Page
برای من همچنان به سرعت نور میاره که انتخاب نشدمBig Grin
برای منم همینطوره بدون هیچ معطلی میزنه انتخاب نشدیBig Grinفکر میکنم کلا فرمم ب خاطر عکسم تایید نشده یعنی تو قرعه کشی شرکت داده نشده و از همون روز اول وضعیتم مشخص بوده به خاطر همینم اینقد سریع نتیجه رو میدهBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: gallow ، pouya007 ، khatarnak ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، mona_ir ، shahryar_eng ، blue honey
(2015-05-06 ساعت 14:59)Richard نوشته:  نکنه کسایی که با خطا روبرو میشن برنده لاتاری هستند؟
اما کسانی که برنده نشدن با جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED روبرو میشن.

داداش جه ربطی داره؟؟؟

باید صبر کردو دید

___________________________________-

زمین‌لرزه‌ای «۵.۲ ریشتری» کاشمر را لرزاند امروز ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، SamueL.p ، roadhog ، shahryar_eng
[font=Times New Roman]Maybe Somewhere There Is Something That Someone Doesn't Know[/font]
Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، SamueL.p ، khatarnak ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، blue honey ، amirrrrrrr
واقعیت تلخه دوستان ...شکست رو قبول کنید
سلام دوستان
آیا برای مهاجرت به امیرکیا راه دیگه ای هست
مثلا مانند استرالیا کلا یه عزیزی میشه توضیح مختصری بده
واقعا ممنون

من همیشه دوستتون دارم
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pouya007 ، khatarnak ، gallow ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
اقا یعنی حتی 1 نفر هم برنده نشده هنوز ؟؟؟ یا ما نمی دونیم ؟ یا اونا خودشون رو مخفی کردن ؟
امریکا این چه کاری بود که با ما کردی ؟؟؟ مگ مگ آمریکا
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: SamueL.p ، gallow ، pouya007 ، vashahri ، pooria_sn1 ، roadhog ، Ali_Hunter ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 15:04)امید به خدا نوشته:  سلام دوستان
واقعا ممنون

من همیشه دوستتون دارم

راه زیاد یا باید پول داشته باشی یا استعداد

زمین‌لرزه‌ای «۵.۲ ریشتری» کاشمر را لرزاند
تشکر کنندگان: gallow ، SamueL.p ، pouya007 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 15:04)امید به خدا نوشته:  سلام دوستان
واقعا ممنون

من همیشه دوستتون دارم

راه که زیاده منطورت که با کشتی نیست ؟
ازدواج /تحصیل / سرمایه گذاری / پیوستن به خانواده / کار

اینا رو من اطلاع دارم
تشکر کنندگان: SamueL.p ، pouya007 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 14:52)bijan9 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:43)gallow نوشته:  مشکل اینه که اگر اشتباهی رخ داده باشه یا سیستم مشکل داشته باشه باید یا تو سایت یا یه جایی این خبر رو رسما اعلام میکردن تعداد افرادی که شرکت کردند کم نیستند ایران که نیست بگم دارن اشتباهات رو پنهان میکنند ضمنا دوستانی که میان میگن مگه اونجا چه خبره و .... اینجا که کلاس فلسفه نیست اگه خبری نیست خودت توی این فروم چی کار میکنی ؟ اگه رفتی اوضات بده چرا برنمیگردی کشورت ؟ منم مثل همه شما دوست دارم اشتباهی رخ داده باشه ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه

حرفاتو قبول دارم عزیز به جز اولش، ببین شما اولین سالیه که تو این سایتی، هرسال از بچه های گروه چندنفر برنده میشن و از فرداش سیل برنده ها سرآزیر میشه اما امسال هیچ خبری نیست هیچکی برنده نشده، تک و توک تو FB میگن ما برنده شدیم ولی زر مفت میزنن هیچ اسکرین شاتی نمیدن بیرون.
مطمعنم حداقل واسه سبد ایران یه مشکلی پیش اومده.

كاملا باهاتون موافقم. الان دوباره با دوستم كه كافي نت داره تماس گرفتم و ميگفت همه ميگن پس كي برنده شده!!!
دقيقا هر سال از بچه هاي قديمي اينجا خيلي خيلي كم اينجا برنده داشتيم اما فرداش كلي از برنده هاي جديد كه مهاجر سرا رو پيدا ميكردن ، ميومدن و اعلام ميكردن. حتي يك تاپيكي خود مدير ايجاد ميكرد واسه شماره كيس برنده ها. برين يك سر ٢٠١٥-١٤-١٣و ... را ببينين همينطور بوده اما امسال مگه ميشه هيشكي نباشه!!

احتمال زياد يكم قضيه بوداره
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: gallow ، pouya007 ، pooria_sn1 ، mona_ir ، roadhog ، shahryar_eng
6:39 washingtown dc

کی باز میشه ادارات

____________________---

زمین‌لرزه‌ای «۵.۲ ریشتری» کاشمر را لرزاند امروز
تشکر کنندگان: pouya007 ، Sky of NY ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، roadhog ، shahryar_eng ، matinng
(2015-05-06 ساعت 14:57)pouya007 نوشته:  حالا شمارش معکوس خود لاتاری کم بود باید واسه باز شدن ادارات واشنگتنم شمارش معکوس بزاریم...

فکر کنم باید یه شمارش معکوس تا مهر ماه بر قرار کنیم. ما که بیکار هستیم .... والاBig GrinBig Grin
بچه ها یه نفر این جمله رو تو ایمیلش دریافت کرده ...

DV 2016 Entrants: Please keep your confirmation number until at least June 30, 2016 even if you were not selected on May 5, 2015.

کس دیگه ای هم دریافت کرده ؟؟
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: Sky of NY ، khatarnak ، jayjay ، pouya007 ، pooria_sn1 ، r.bazargan ، shahryar_eng
بهترين راه صبر كردنه
صبر كردن هم جز با خواب امكان پذير نيست
پس بريم بخوابيم
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: khatarnak ، bijan9 ، pouya007 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، blue honey ، matinng
(2015-05-06 ساعت 15:09)jayjay نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:52)bijan9 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:43)gallow نوشته:  مشکل اینه که اگر اشتباهی رخ داده باشه یا سیستم مشکل داشته باشه باید یا تو سایت یا یه جایی این خبر رو رسما اعلام میکردن تعداد افرادی که شرکت کردند کم نیستند ایران که نیست بگم دارن اشتباهات رو پنهان میکنند ضمنا دوستانی که میان میگن مگه اونجا چه خبره و .... اینجا که کلاس فلسفه نیست اگه خبری نیست خودت توی این فروم چی کار میکنی ؟ اگه رفتی اوضات بده چرا برنمیگردی کشورت ؟ منم مثل همه شما دوست دارم اشتباهی رخ داده باشه ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه

حرفاتو قبول دارم عزیز به جز اولش، ببین شما اولین سالیه که تو این سایتی، هرسال از بچه های گروه چندنفر برنده میشن و از فرداش سیل برنده ها سرآزیر میشه اما امسال هیچ خبری نیست هیچکی برنده نشده، تک و توک تو FB میگن ما برنده شدیم ولی زر مفت میزنن هیچ اسکرین شاتی نمیدن بیرون.
مطمعنم حداقل واسه سبد ایران یه مشکلی پیش اومده.

كاملا باهاتون موافقم. الان دوباره با دوستم كه كافي نت داره تماس گرفتم و ميگفت همه ميگن پس كي برنده شده!!!
دقيقا هر سال از بچه هاي قديمي اينجا خيلي خيلي كم اينجا برنده داشتيم اما فرداش كلي از برنده هاي جديد كه مهاجر سرا رو پيدا ميكردن ، ميومدن و اعلام ميكردن. حتي يك تاپيكي خود مدير ايجاد ميكرد واسه شماره كيس برنده ها. برين يك سر ٢٠١٥-١٤-١٣و ... را ببينين همينطور بوده اما امسال مگه ميشه هيشكي نباشه!!

احتمال زياد يكم قضيه بوداره

چی بگم

Sad
تشکر کنندگان: bijan9 ، pouya007 ، pooria_sn1 ، faryas ، shahryar_eng ، matinng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان