موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من کار تموم شده بهتره واقعیت رو قبول کنیم و بریم دنبال یه راه دیگه یا تا سال آینده صبر کینم.....
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
(2015-05-06 ساعت 14:54)alijsh نوشته: (2015-05-06 ساعت 14:19)usatravel نوشته: (2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته: (2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته: سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچههای برنامهنویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز میکنید، براتون یه شناسهی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازهی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما میتونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحهای که توش هستید نمیتونید شمارهی تأییدیهی دیگهای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحهی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.
ولی من با دوتا مرورگر متفاوت چک کردم همینو میزنه
احتمال میدم عین آدرس یه مرورگر رو کپی میکنی تو مرورگر دیگه. بذار با مثال توضیح بدم. نگاه کن، لینک لاتاری اینه https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ اما وقتی صفحه کامل لود میشه، آدرس لینک به چیزی شبیه این تغییر میکنه:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...fault.aspx
شما اگه این آدرس رو کپی کنی تو یه مرورگر دیگه، خطا میده. چیزایی که بعد از /ESC/ اومده برای درست کردن Session هستش. وقتی زمان Session تموم بشه دیگه این لینکه کار نمیکنه. یه صفحهی جدید باز کن و توش آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ پیست کن تا یه Session جدید برات درست شه. بعد میتونی مال خودت رو چک کنی. میدونم ستمه اما برای چک کردن شمارهی تأییدیههای مختلف باید این روال رو تکرار کنی
کلا تو یه اپ تاپ دیگه چک کردم از اول اول. بازم همین میاد. ممکنه درست ثبت نام نشده باشم
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از بازماندگان 2014 هستم...یاد پارسال میفتم اشکم درمیاد، همسرم بنده خدا بعد از 12 سال اسمش درومد بعد با کلی پول خرج کردن و دکتر و ترجمه و هتل و.... بهمون گفتن ویزا تموم شده..داغون شدیم قشنگ
ولی اشکال نداره، امیدوارم امسال یه فرجی بشه...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همه این متن رو به KCC ایمیل کنید تا عکس العمل نشون بدن
KCCDV@state.gov
as I am writing this it is aftrenoon here in Iran, 15 pm. That means the DV2016 results have been available for 17 hours. So far, I have not seen a single verified “selected” case. Some people have claimed success.
So – it is feeling like something is wrong. We might be seeing another technical problem. It wouldn’t be the first in recent years.
In 2012 the selection program had some testing code left switched on that meant all the winners selected were from the first couple of days of entries. People were notified they were winner, and others were told they were not. The bug was identified, the results were cancelled and the draw was redone.
In DV2015 there was a glitch where some people saw a not selected message by mistake when they were actually winners. This was resolved within a day or so and some people have been contacted by email to suggest they checked the result again – whereupon they found they were winners.
So how about this year?
There seems to be two different cases.
1. In one case the entry is checked and almost instantly the system returns “not selected”.
2. In the other case the entry is checked and after a slightly longer period (1 to 2 seconds) the system returns a message saying “Session Timed out”
There is a consistency of this second message – some cases always get it whilst the not selected cases are just as reliable. Some people are getting messages through incorrect data input, but that is not what I am referring to.
The regularity and the consistency of the session timed out message is making me feel these cases are somehow different to the not selected – and since that can only mean the opposite of not selected, I am speculating that these cases may in fact be winners. So – I am saying the cases that return “not selected are indeed not selected, but those that go straight to session timed out might be winners.
I have details for eight cases like this at the moment. I am hopeful that DoS will resolve whatever issue they are having and I have my fingers crossed for those that may be about to get some good news.
Sincerely,
اطلاعات خودتون رو هم بنویسید آخرش که بتونن باهاتون تماس بگیرن
شماره کیس: 2013AS00015XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می .........
1 می همه با هم یکصدا ( آمریکا ما داریم میایم )
U S A
هرگز به شکست فکر نکنید چون پیروزی همیشه در یک قدمی شماست