کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
من دو قسمتی که واقعا باعث میشه شک کنم اینه که تا همین الانش حتی 1 نفر رو هم نشنیدم قبول بشه.
دوم اینکه سایت خیلی خیلی سریع باز میشه.حتی گوگل که لامصب هیچی نداره صفحه اولش اینطور با ما راه نمیاد Big Grin
خودم که انجمنهای خارجی نرفتم، چنتا از بچه ها هم میبینین رفتن و میگن همین مشکل اونجا هم هست.
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، همینه دیگه.یعنی از این همه عضو تو مهاجر سرا و اپلای یه نفر نشد قبول بشه؟ یا خودش یا آشناهاش؟

ضمنا این دوستانی که میگن بیخیال، حق دارن.باید قبول کنیم شانس اینکه اشتباه شده باشه از شانس در اومدن اسممون کمتره !!! ولی خب، کار نشد نداریم.

پ.ن: این همه عضو داریم که اینطور پیگیر هستن، اونوقت یه عده خوش شانس بیخیال قبول میشن و اصلا هم پیگیر رفتن نیستن. هیچ کاری تو دنیا عادلانه نیست انصافا !
تشکر کنندگان: bijan9 ، pouya007 ، jayjay ، khatarnak ، gallow ، blue honey ، pooria_sn1 ، lighter ، shahryar_eng ، roadhog ، usa001 ، matinng ، Rock
من الان واسه 2016 و 2015 رو چک کردم 2016 have not داد و 2015 : Session timed out درحالی که صبح هردو not select میدادن میخوام اینو بگم درمورد اون شایعه که هرکی Session timed out میزنه برندست الان یعنی من پارسال برنده شدم Big Grin Big Grin Big Grin درحالی که تا امروز صبح برنده نبودم !!!!
قاطیه بابا صبر کنین ملت شاید فرجی بشه، شایدم دیگه ایرانو گذاشتن کنار بس که ما تو خوشی دست و پا میزنم و تعداد مهاجرمون به امریکا زیاده گفتن ایرانیهارو ولش، شایدم حذف ایران یکی از معاملات سر میز هسته ای بود، آقایون که خیر و صلاح مارو میخواستن این تقاضا رو دادن نمیبینین هرکی رفته میناله!!! فقط من موندم چرا برنمیگردن، طرف بازنشستس رفته اونور داره ناله میزنه که بابا نیایین... داره خودشو با منه 26 ساله مقایسه میکنه!!!
اینا دیگه کین!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایا من سختی کشیدن تو امریکارو به وضعیت الانم تو ایران ترجیح میدم، درسته الان میخورم میخوابم میگردم عشق دنیارو دارم میکنم ولی دوسش ندارم! چون هیچ آینده ای برای خودم متصور نیستم ، میخوام افتخار پدر مادرم باشم نه اینجا بین یه مشت دزد و مفت خور، که فقط ادعا دارن من فلانمو بسیارم باشم با یه زندگی یکنواخت پیر بشم، لاتاری هم برنده نشم باز تمام تلاشمو میکنم که برم...
تشکر کنندگان: pouya007 ، SamueL.p ، jayjay ، gallow ، pooria_sn1 ، mehrzad2013 ، shahryar_eng ، roadhog ، matinng ، Alirezawee ، sonnnna ، abshar_wf
(2015-05-06 ساعت 15:10)khatarnak نوشته:  6:39 washingtown dc

کی باز میشه ادارات

____________________---

زمین‌لرزه‌ای «۵.۲ ریشتری» کاشمر را لرزاند امروز

این زلزله که میگی جدی اومده؟اتفاقی هم افتاده؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، faryas ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
به نظر من کار تموم شده بهتره واقعیت رو قبول کنیم و بریم دنبال یه راه دیگه یا تا سال آینده صبر کینم.....
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، LORDAmiroo
(2015-05-06 ساعت 14:54)alijsh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:19)usatravel نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته:  سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچه‌های برنامه‌نویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز می‌کنید، براتون یه شناسه‌ی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازه‌ی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما می‌تونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحه‌ای که توش هستید نمی‌تونید شماره‌ی تأییدیه‌ی دیگه‌ای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحه‌ی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.
ولی من با دوتا مرورگر متفاوت چک کردم همینو میزنه

احتمال میدم عین آدرس یه مرورگر رو کپی می‌کنی تو مرورگر دیگه. بذار با مثال توضیح بدم. نگاه کن، لینک لاتاری اینه https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ اما وقتی صفحه کامل لود میشه، آدرس لینک به چیزی شبیه این تغییر می‌کنه:

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...fault.aspx

شما اگه این آدرس رو کپی کنی تو یه مرورگر دیگه، خطا میده. چیزایی که بعد از /ESC/ اومده برای درست کردن Session هستش. وقتی زمان Session تموم بشه دیگه این لینکه کار نمیکنه. یه صفحه‌ی جدید باز کن و توش آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ پیست کن تا یه Session جدید برات درست شه. بعد میتونی مال خودت رو چک کنی. می‌دونم ستمه اما برای چک کردن شماره‌ی تأییدیه‌های مختلف باید این روال رو تکرار کنی

کلا تو یه اپ تاپ دیگه چک کردم از اول اول. بازم همین میاد. ممکنه درست ثبت نام نشده باشم
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 15:02)khatarnak نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:59)Richard نوشته:  نکنه کسایی که با خطا روبرو میشن برنده لاتاری هستند؟
اما کسانی که برنده نشدن با جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED روبرو میشن.

داداش جه ربطی داره؟؟؟

باید صبر کردو دید

___________________________________-

زمین‌لرزه‌ای «۵.۲ ریشتری» کاشمر را لرزاند امروز ...

خب اخه تعداد کمی از کاربران با خطا روبرو میشن.
بخاطر این میگم که شاید صفحه برنده شدنشون مشکل فنی داره.
اما صفحه کسانی که برنده نشدن صفحشون مشکلی ندارهSad
به هر حال این یه حدس هست.اما امیدوارم قرعه کشی دوباره انجام بشه چون تو صفحه منم HAS NOT BEEN SELECTED اومدSad
2012-2017
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 15:13)azadeh.mohamad نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 15:10)khatarnak نوشته:  6:39 washingtown dc

کی باز میشه ادارات

____________________---

زمین‌لرزه‌ای «۵.۲ ریشتری» کاشمر را لرزاند امروز

این زلزله که میگی جدی اومده؟اتفاقی هم افتاده؟

اینجا جای عنواین خبری نیست اره اومده

از سایتهای خبری پیگیر باشید

من به صورت امضا درورده بودم
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، azadeh.mohamad ، shahryar_eng
DV 2016 Entrants: Please keep your confirmation number until at least June 30, 2016 even if you were not selected on May 5, 2015
تشکر کنندگان: r.bazargan ، pouya007 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته:  سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!!
امسال چرا اینجوریه من چک میکنم برای همسرم مینویسه HAS NOT BEEN SELECTED
اما برای خودم رو که میزنم Session timed out.
نکنه ثبت نامم مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباش. Session timed out یه اصطلاح فنی هستش. بچه‌های برنامه‌نویس انجمن باید باهاش آشنا باشند. وقتی شما سایت رو باز می‌کنید، براتون یه شناسه‌ی موقت و منحصر به فرد تعریف میشه و یه Session (جلسه، بازه‌ی زمانی) براتون در نظر گرفته میشه. تو این بازه، شما می‌تونید یک یا نهایتا دو Confirmation Number رو چک کنید. Session timed out یعنی وقت جلسه/بازه تموم شده و دیگه از طریق صفحه‌ای که توش هستید نمی‌تونید شماره‌ی تأییدیه‌ی دیگه‌ای رو چک کنید. لینک لاتاری رو تو یه صفحه‌ی جدید باز کن، بعد مال خودت رو چک کن.

کاملا با این فرمایش صرفا از لحاظ فنی موافقم.... مرسی
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
Cool
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: r.bazargan ، khatarnak ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، pouya007
(2015-05-06 ساعت 15:20)Sky of NY نوشته:  
DV 2016 Entrants: Please keep your confirmation number until at least June 30, 2016 even if you were not selected on May 5, 2015

داداش این چیه ؟؟؟ Cool
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng ، pouya007
سلام دوستان
من از بازماندگان 2014 هستم...یاد پارسال میفتم اشکم درمیاد، همسرم بنده خدا بعد از 12 سال اسمش درومد بعد با کلی پول خرج کردن و دکتر و ترجمه و هتل و.... بهمون گفتن ویزا تموم شده..داغون شدیم قشنگ
ولی اشکال نداره، امیدوارم امسال یه فرجی بشه...

تو هم دریافت کردی اینو ؟؟؟
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng ، pouya007 ، Sky of NY ، matinng ، amir_ebrahimi99

چرا کسی به این توجه نمیکنه آخه
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، pouya007 ، pooria_sn1 ، Sky of NY ، lottory2015 ، matinng ، jayjay
(2015-05-06 ساعت 15:22)SamueL.p نوشته:  

تو هم دریافت کردی اینو ؟؟؟

این اگه صحت داشته باشه باید برای همه ارسال بشه نه یک عده من ایمیلم رو زیر و ر کردم هزار بار اسکرین شات میگیرین لطفا
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، matinng
دوستان همه این متن رو به KCC ایمیل کنید تا عکس العمل نشون بدن

KCCDV@state.gov

as I am writing this it is aftrenoon here in Iran, 15 pm. That means the DV2016 results have been available for 17 hours. So far, I have not seen a single verified “selected” case. Some people have claimed success.
So – it is feeling like something is wrong. We might be seeing another technical problem. It wouldn’t be the first in recent years.
In 2012 the selection program had some testing code left switched on that meant all the winners selected were from the first couple of days of entries. People were notified they were winner, and others were told they were not. The bug was identified, the results were cancelled and the draw was redone.
In DV2015 there was a glitch where some people saw a not selected message by mistake when they were actually winners. This was resolved within a day or so and some people have been contacted by email to suggest they checked the result again – whereupon they found they were winners.
So how about this year?
There seems to be two different cases.
1. In one case the entry is checked and almost instantly the system returns “not selected”.
2. In the other case the entry is checked and after a slightly longer period (1 to 2 seconds) the system returns a message saying “Session Timed out”
There is a consistency of this second message – some cases always get it whilst the not selected cases are just as reliable. Some people are getting messages through incorrect data input, but that is not what I am referring to.
The regularity and the consistency of the session timed out message is making me feel these cases are somehow different to the not selected – and since that can only mean the opposite of not selected, I am speculating that these cases may in fact be winners. So – I am saying the cases that return “not selected are indeed not selected, but those that go straight to session timed out might be winners.
I have details for eight cases like this at the moment. I am hopeful that DoS will resolve whatever issue they are having and I have my fingers crossed for those that may be about to get some good news.
Sincerely,

اطلاعات خودتون رو هم بنویسید آخرش که بتونن باهاتون تماس بگیرن
شماره کیس: 2013AS00015XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می .........
1 می همه با هم  یکصدا ( آمریکا ما داریم میایم )

U S A
هرگز به شکست فکر نکنید چون پیروزی همیشه در یک قدمی شماست
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، khatarnak ، gallow ، pouya007 ، Sky of NY ، roadhog ، shahin2737 ، matinng ، jayjay ، syrene1685

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان