کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-07 ساعت 00:33)Behinaz نوشته:  سلام دوستان
اول خیلی ممنون که کمک میکنید
in native language باید اسممو فارسی برنم یعنی؟
من سید هستم واسه قسمت Other used names چیزی باید بزنم؟ Big Grin
سوال دیگه اینکه من میخوام چند وقت دیگه ازدواج کنم اگه گرین کارت ایشاالله بگیرم بعدش برای همسرم میتونم راحت بگیرم؟ یا الآن خیلی آسونتره؟ چون الآن نمیتونیم ازدواج کنیم انقد عجله ای
و اینکه واسه فرم DS-260 چقدر مهلت هست؟ من هنوز نفرستادم
بعد دیگه اینکه حدودا کی گرین کارت میگیرم و الآن که ۳ سال از درسم مونده باید چیکار کنم؟ رشته م هم پزشکی هست

داداش بله باید فارسی بنویسی اون گزینه ی مربوطه

2: داره میگه که نام دیگر شما چیه که اونو گزینه را خالی بزار فقط

اسمو فامیلی خودتو در قسمتهای مربوطه بنویس

3: برو آمریکا وقتی گرین کارتت اومد دستت برگرد و دست همسرتو بگیرو بیار

بازم در رابطه با ازدواج از دوستان دیگه کمک بگیر من مجردم Big Grin
تشکر کنندگان: Behinaz
(2015-06-07 ساعت 00:45)khatarnak نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 00:33)Behinaz نوشته:  سلام دوستان
اول خیلی ممنون که کمک میکنید
in native language باید اسممو فارسی برنم یعنی؟
من سید هستم واسه قسمت Other used names چیزی باید بزنم؟ Big Grin
سوال دیگه اینکه من میخوام چند وقت دیگه ازدواج کنم اگه گرین کارت ایشاالله بگیرم بعدش برای همسرم میتونم راحت بگیرم؟ یا الآن خیلی آسونتره؟ چون الآن نمیتونیم ازدواج کنیم انقد عجله ای
و اینکه واسه فرم DS-260 چقدر مهلت هست؟ من هنوز نفرستادم
بعد دیگه اینکه حدودا کی گرین کارت میگیرم و الآن که ۳ سال از درسم مونده باید چیکار کنم؟ رشته م هم پزشکی هست

داداش بله باید فارسی بنویسی اون گزینه ی مربوطه

۲: داره میگه که نام دیگر شما چیه که اونو گزینه را خالی بزار فقط

اسمو فامیلی خودتو در قسمتهای مربوطه بنویس

۳: برو آمریکا وقتی گرین کارتت اومد دستت برگرد و دست همسرتو بگیرو بیار

بازم در رابطه با ازدواج از دوستان دیگه کمک بگیر من مجردم Big Grin

مرسی واسه جواب
تا کی برای ارسال فرم وقت دارم؟ مرسی

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
برای فرزندانم که دانش اموز هستند به جای شغل باید بنویسم studentو قسمتی که قصد دارید در امریکا چه کار کنید را چی بزنم؟
در ضمن هنوز دیپلم نگرفتن باید مدرک تحصیلی را سیکل بزنم؟
تشکر کنندگان:
سلام
من نیروی انتظامی خدمت کردم
با درجه ستوان 2
توی فرم باید برای محل خدمت و درجه چی ثبت کنم؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 01:24)Afshin1360 نوشته:  سلام
من نیروی انتظامی خدمت کردم
با درجه ستوان ۲
توی فرم باید برای محل خدمت و درجه چی ثبت کنم؟؟؟
نیروی انتظامیSadLaw Enforcement Force of Islamic Republic of Iran(NAJA
درجه ستوان۲: Second Lieutenant
تشکر کنندگان: khatarnak ، babak12
(2015-06-02 ساعت 15:08)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 19:55)sadaf44 نوشته:  سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.

سلام .وقت بخیر.متاسفانه سایت به من اجازه ارسال پیام نمیده.در نتیجه با عرض پوزش اینجا جواب میدم.بله قطعا. جز این باشه که هیچ وقت مهاجرت نمیکنم.به هر حال ۶ سال از عمرمو اینجا دندونپزشکی خوندم.بله یه امتحان شبیه به usmle هست . کلا دنگ و فنگ داره.یه جورایی تخصص خوندن تو ایران راحتتره. ولی من خودم حاضرم اون سختی ها رو واسه یه زندگی بهتر به جون بخرم.کیس نامبر من 5600 هست و 26 سالمه.فقط امیدوارم بتونم ویزا رو بگیرم.شما دندانپزشکی؟کیس نامبرتون چنده؟چندنفرید؟
نخیر من سربازیم تموم شده. user: ddsazimi
تشکر کنندگان: sadaf44
(2015-06-07 ساعت 01:12)Mahan123 نوشته:  سلام دوستان
برای فرزندانم که دانش اموز هستند به جای شغل باید بنویسم studentو قسمتی که قصد دارید در آمریکا چه کار کنید را چی بزنم؟

بله student.

اونم بزنید درس یا business و زیاد مهم نیست.
کیس: 2016as6411 ، رویت قبولی : 7 may ،ارسال فرمها: 20 may، سربازی: معافCool  . سفارت خونه: ابوظبی , نامه دوم: 26 march ،مصاحبه:18 may ویزا: یکضرب , ورود به آمریکا: 7 june
تشکر کنندگان: saidoo
سلام دوستان من ميخوام بقيه دوره پزشكى عمومى م رو يا اينجا تموم كنم و اونجا امتحان USMLE بدم به عنوان پزشك عمومى كار كنم و تخصص بخونم و يا بقيه پزشكي عمومى م رو هم اونجا بخونم
تو موردى كه گفته تو آمريكا ميخوايد چي كار كنيد student بزنم يا medical/health؟
مرسى...

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 18:27)arminmohajer نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 01:12)Mahan123 نوشته:  سلام دوستان
برای فرزندانم که دانش اموز هستند به جای شغل باید بنویسم studentو قسمتی که قصد دارید در آمریکا چه کار کنید را چی بزنم؟

بله student.

اونم بزنید درس یا business و زیاد مهم نیست.

ممنونم
خودم هم دوران سربازی در نیروهوایی ارتش بودم ـسرباز پیاده و هیچ تخصص نظامی ندارم حال جواب سوال milittary special را چه بنویسم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
در جواب سوال اینکه اسناد و مدارکی که ثابت کند شما واکسن های مطابق با قانون ایالات متحده دریافت کرده اید دارید ؟ را بله که انتخاب کنیم در قسمت توضیحاتش به انگلیسی چی باید نوشت کسی متن انگلیسی را میدونه تا تو توضیحات سوال بنویسیم

ممنون
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 02:45)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 15:08)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 19:55)sadaf44 نوشته:  سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.

سلام .وقت بخیر.متاسفانه سایت به من اجازه ارسال پیام نمیده.در نتیجه با عرض پوزش اینجا جواب میدم.بله قطعا. جز این باشه که هیچ وقت مهاجرت نمیکنم.به هر حال ۶ سال از عمرمو اینجا دندونپزشکی خوندم.بله یه امتحان شبیه به usmle هست . کلا دنگ و فنگ داره.یه جورایی تخصص خوندن تو ایران راحتتره. ولی من خودم حاضرم اون سختی ها رو واسه یه زندگی بهتر به جون بخرم.کیس نامبر من 5600 هست و 26 سالمه.فقط امیدوارم بتونم ویزا رو بگیرم.شما دندانپزشکی؟کیس نامبرتون چنده؟چندنفرید؟
نخیر من سربازیم تموم شده. user: ddsazimi
خوش به حالت .سربازیتو تموم کردی.
تشکر کنندگان:
این قانون 25 پیام واقعا دست و پا گیره
تشکر کنندگان:
لطفا جواب بديد من ميخوام فرمم رو بفرستم

تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 18:36)Behinaz نوشته:  سلام دوستان من ميخوام بقيه دوره پزشكى عمومى م رو يا اينجا تموم كنم و اونجا امتحان USMLE بدم به عنوان پزشك عمومى كار كنم و تخصص بخونم و يا بقيه پزشكي عمومى م رو هم اونجا بخونم
تو موردى كه گفته تو آمريكا ميخوايد چي كار كنيد student بزنم يا medical/health؟
مرسى...

شما فعلا دانشجو هستید پس student را بزنید
تشکر کنندگان: Behinaz
(2015-06-07 ساعت 19:14)ed2008 نوشته:  سلام دوستان
در جواب سوال اینکه اسناد و مدارکی که ثابت کند شما واکسن های مطابق با قانون ایالات متحده دریافت کرده اید دارید ؟ را بله که انتخاب کنیم در قسمت توضیحاتش به انگلیسی چی باید نوشت کسی متن انگلیسی را میدونه تا تو توضیحات سوال بنویسیم

ممنون
نیازی به توضیحات نداره
فقط گزینه بله بزنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان