موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-08 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-08 ساعت 18:47 توسط matin86.)
ممنون از لطفتون alikh و مدير عزيز(babak12)
پس حتما با پاريز تراول تماس ميگيرم !يه مورد ديگه هم هستش ميخواستم نظرتون رو بدونم:
همسرم ديپلم ١١ساله داره امروز مراجعه كرده به دبيرستان سابقشون و گفتن ثبت نام ميكنيم واسه پيش دانشگاهى اما خرداد ماه ٩٥مدرك ميگيرى !به نظر شما ثبت نام كنه باتوجه به اينكه كيس نامبرمون 4xxxهستش؟تو سفارت ميتونه ارائه بده كه الان دارم ميخونم و مدرك از دبيرستان ببره؟يا نامه به kccبفرستيم و درخواست unlockكنيم و بزنيم داره پيش دانشگاهى ميخونه؟البته ترم از مهر شروع ميشه !
به نظرتون اينكار رو انجام بده ؟چون ميترسيم به همين دليل (ديپلم ١١ساله)ريجكت بشيم!
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چه جوری می تونم سوالم رو مطرح کنم ؟ هیچ گزینه ای واسه سوال پیدا نکردم فکر کردم شاید در پاسخ به متنی که شما نوشته اید چیزی بنویسم جواب بگیرم.
پس اگر که کاری بدی کرده ام عذر می خواهم پیشاپیش
موضوع از این قراره که پدر من انتخاب شده واسه پروسس بعدی و من دارم واسه پدر و مادرم که ۵۷و۵۸ ساله هستند فرم DS260 رو (تلاش می کنم) پر می کنم.
یکی از سوال هایی که دارم در مورد زبان غیر از زبان نیتیو هست. هردوشون یه ذره ای انگلیسی بلد هستند اما نمی تونم بگم حتی در حد متوسط. در حد بگینر شاید.
آیا اگر به اون سوالی که زبان دیگری بلدید جواب بدهیم نه! مشکلی پیش نمی یاد ؟؟
سوال دومم در مورد شغلی که قراره در پیش بگیرند در آمریکا هست. الان هر دو در ایران شاغل هستند اما با توجه به سنشون من هیچ ایده ای ندارم که شغل رو چی انتخاب کنم که مشکلی پیش نیاد .
ممنون می شم از هر راهنمایی که بکنید.
شاد باشید همواره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
با تشکر از مسئولین سایت و همه دوستان فعال
تو این هفته عقد کردم و امروز فرم ds260 تکمیل کردم کانفرم نامبر گرفتم.البته شماره case number من زیر 270 به نظرتون چی کار باید بکنم.و احتمالا نوبت سفارتم کی میشه؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 02:44)L_haam نوشته: (2015-06-09 ساعت 02:13)NUSHI نوشته: سلام
من چه جوری می تونم سوالم رو مطرح کنم ؟ هیچ گزینه ای واسه سوال پیدا نکردم فکر کردم شاید در پاسخ به متنی که شما نوشته اید چیزی بنویسم جواب بگیرم.
پس اگر که کاری بدی کرده ام عذر می خواهم پیشاپیش
موضوع از این قراره که پدر من انتخاب شده واسه پروسس بعدی و من دارم واسه پدر و مادرم که ۵۷و۵۸ ساله هستند فرم DS260 رو (تلاش می کنم) پر می کنم.
یکی از سوال هایی که دارم در مورد زبان غیر از زبان نیتیو هست. هردوشون یه ذره ای انگلیسی بلد هستند اما نمی تونم بگم حتی در حد متوسط. در حد بگینر شاید.
آیا اگر به اون سوالی که زبان دیگری بلدید جواب بدهیم نه! مشکلی پیش نمی یاد ؟؟
سوال دومم در مورد شغلی که قراره در پیش بگیرند در آمریکا هست. الان هر دو در ایران شاغل هستند اما با توجه به سنشون من هیچ ایده ای ندارم که شغل رو چی انتخاب کنم که مشکلی پیش نیاد .
ممنون می شم از هر راهنمایی که بکنید.
شاد باشید همواره
سلام
۱. نخیر هیچ مشکلی پیش نمی آید
۲. زیاد روی این مورد حساس نشوید. به طور مثال می توانید شغلی که الآن در ایران به آن مشغول هستند را برای شغل آینده در آمریکا نظر بگیرید. هیچ مشکلی پیش نمی آید
با عرض پوزش سوالی برام پیش اومد.
اونم اینه که شرکت توی لاتاری محدودیت سنی نداره؟ اگه داره چند سالگیه؟
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ,
می خواستم سوال کنم من تا چه زمانی باید فرم ds260 رو پر کنم ؟ اگر بخواهم بعد از تاریخ 30 سپتامبر 2016 برای گرفتن گرین کارت امریکا برم امکان دارد؟ گرین کارت من باطل نمی شود؟ هرچه فرم رو دیرتر پرکنم رفتنم به تعویق میفته؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
من امسال برنده لاتاری شدم و سوالم در ارتباط با تحصیلات همسرم هست .ایشون دیپلمِ کار و دانش نظام قدیم دارند که 11 ساله بود و بعد از اون وارد دانشگاه شدند و مدرک لیسانس دارند. آیا دیپلمِ ایشون که 11 ساله است برای ما مشکلساز میشه؟ البته روی مدرک چیزی نوشته نشده که 11 ساله است و مثل سایر دیپلم ها نوشته مدرک پایان دوره متوسطه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . تشکر