کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-07 ساعت 00:55)Behinaz نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 00:45)khatarnak نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 00:33)Behinaz نوشته:  سلام دوستان
اول خیلی ممنون که کمک میکنید
in native language باید اسممو فارسی برنم یعنی؟
من سید هستم واسه قسمت Other used names چیزی باید بزنم؟ Big Grin
سوال دیگه اینکه من میخوام چند وقت دیگه ازدواج کنم اگه گرین کارت ایشاالله بگیرم بعدش برای همسرم میتونم راحت بگیرم؟ یا الآن خیلی آسونتره؟ چون الآن نمیتونیم ازدواج کنیم انقد عجله ای
و اینکه واسه فرم DS-260 چقدر مهلت هست؟ من هنوز نفرستادم
بعد دیگه اینکه حدودا کی گرین کارت میگیرم و الآن که ۳ سال از درسم مونده باید چیکار کنم؟ رشته م هم پزشکی هست

داداش بله باید فارسی بنویسی اون گزینه ی مربوطه

۲: داره میگه که نام دیگر شما چیه که اونو گزینه را خالی بزار فقط

اسمو فامیلی خودتو در قسمتهای مربوطه بنویس

۳: برو آمریکا وقتی گرین کارتت اومد دستت برگرد و دست همسرتو بگیرو بیار

بازم در رابطه با ازدواج از دوستان دیگه کمک بگیر من مجردم Big Grin

مرسی واسه جواب
تا کی برای ارسال فرم وقت دارم؟ مرسی
در مورد ازدواج سعی کنید تا قبل از پر کردن فرم DS 260 ازدواج کنید تا بتوانید نام همسرتونو در فرم بنویسید و برای ایشون هم فرم رو پر کنید چون اگه بخواهید ازدواجو به بعد از گرفتن گرین کارت خودتون موکول کنید یک پروسه طولانی و چند ساله برای همسرتون داره تا بتونه بیاد پیش شما. در مورد زمان پر کردن فرم هم با توجه به کیس نامبرتون تا اواسط ماه اگوست سعی کنید بفرستید.
تشکر کنندگان: Behinaz ، farshid sobhani
سلام دوستان عزيز ترجمه فرم ds260 رو ميشه لينكش رو بزاريد ؟ممنون ميشم
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
يك سؤال از دوستان باتجربه داشتم درمورد شغل
امشب برنامه اى رو ديدم در مورد مصاحبه برندگان لاتارى كه ميگفتن اگه ديپلم فنى يا كارودانش داشته باشيد بايد معادل دوسال در ٥سال گذشته سابقه كارى داشته باشيد و همچنين اون شغل نيازمند به دوسال آموزش باشه!
تا اينجا درست!اينو ميدونستم !اما گفت خيلى ها به همين دليل رد ميشن بايد بريد توى يه سايت چك كنيد ببينيد شغلتون شاملش ميشه يا نه!من وارد اون سايت شدم اما درست متوجه نشدم و نميدونم چطور ميتونم چك كنم كه شغل مدير فروش ايران خودرو شاملش ميشه يا نه !بر حسب اينكه همسرم برنده هستش و اين شغل ايشونه و بيشتر از ٦سال هم سابقه كارى دارن!
الان خيلى ناراحت شديم و استرس گرفتيم!ميشه لطفا كسى در اين زمين راهنمايي كنه؟
در ضمن آيا اين دوسالى كه گفتن بايد آموزش ديده باشين رو مدرك ميخوان ازش؟چون خود ايران خودرو در طول سال چندين بار همايش برگزار ميكنه و آموزش ميده به مديران فروش اما مدركى ارائه نميده!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 23:07)Behinaz نوشته:  لطفا جواب بديد من ميخوام فرمم رو بفرستم

student بزنید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 00:53)matin86 نوشته:  سلام دوستان عزيز ترجمه فرم ds260 رو ميشه لينكش رو بزاريد ؟ممنون ميشم
در صفحه اول همین تالار هست
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 01:00)matin86 نوشته:  يك سؤال از دوستان باتجربه داشتم درمورد شغل
امشب برنامه اى رو ديدم در مورد مصاحبه برندگان لاتارى كه ميگفتن اگه ديپلم فنى يا كارودانش داشته باشيد بايد معادل دوسال در ٥سال گذشته سابقه كارى داشته باشيد و همچنين اون شغل نيازمند به دوسال آموزش باشه!
تا اينجا درست!اينو ميدونستم !اما گفت خيلى ها به همين دليل رد ميشن بايد بريد توى يه سايت چك كنيد ببينيد شغلتون شاملش ميشه يا نه!من وارد اون سايت شدم اما درست متوجه نشدم و نميدونم چطور ميتونم چك كنم كه شغل مدير فروش ايران خودرو شاملش ميشه يا نه !بر حسب اينكه همسرم برنده هستش و اين شغل ايشونه و بيشتر از ٦سال هم سابقه كارى دارن!
در ضمن آيا اين دوسالى كه گفتن بايد آموزش ديده باشين رو مدرك ميخوان ازش؟چون خود ايران خودرو در طول سال چندين بار همايش برگزار ميكنه و آموزش ميده به مديران فروش اما مدركى ارائه نميده!
دوست عزیز این پست مطالعه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%84...#pid322022
وارد سایت مربوطه بشین و عنوان شغلی خودتون وارد کنید و تو قسمت Job Zone می تونید ببنید که SVP Range 7 به بالا هست یا نه اگر باشه که باید برای اثبات کردن باید مدارک مور نیاز ترجمه و روز مصاحبه ارائه بدین ..
ضمنا اگر شما دیپلم 12 ساله به بالا دارید نیازی به بررسی 2 سال سابقه کار نیست .
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
سلام، من دارم فرم 260 رو پر میکنم ولی هنوز ارسال نکردم، بنا به دلایلی میخوام سفارت رو از ابوظبی به آنکارا تغییر بدم ولی نمیشه با اینکه فرم رو کاملاً پر نکردم!! باید به kcc ایمیل بدم؟ جایی خوندم توی قسمت review میشه تغییر داد ولی واسه من نشد! چیکار کنم؟ لطفا راهنمایییییییی...SadSadSadSad
کیس 2000
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 18:36)Behinaz نوشته:  سلام دوستان من ميخوام بقيه دوره پزشكى عمومى م رو يا اينجا تموم كنم و اونجا امتحان USMLE بدم به عنوان پزشك عمومى كار كنم و تخصص بخونم و يا بقيه پزشكي عمومى م رو هم اونجا بخونم
تو موردى كه گفته تو آمريكا ميخوايد چي كار كنيد student بزنم يا medical/health؟
مرسى...
دانشجویی نزنی بهتره چون تمکن مالی بالا ممکنه ازت بخاد , بزن کار
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 11:25)camaro نوشته:  سلام، من دارم فرم 260 رو پر میکنم ولی هنوز ارسال نکردم، بنا به دلایلی میخوام سفارت رو از ابوظبی به آنکارا تغییر بدم ولی نمیشه با اینکه فرم رو کاملاً پر نکردم!! باید به kcc ایمیل بدم؟ جایی خوندم توی قسمت review میشه تغییر داد ولی واسه من نشد! چیکار کنم؟ لطفا راهنمایییییییی...SadSadSadSad
کیس 2000
اولا چرا تا حالا فرمو نفرسادین با توجه به کیستون دیر میشه ها
توی review نبود فکر کنم تو getting started بود روی اون کلیک کنین احتمالا دیگه بتونین
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 01:00)matin86 نوشته:  يك سؤال از دوستان باتجربه داشتم درمورد شغل
با توجه به ریسک بالای اینجور مواردی , توصیه میکنم حتما با پاریز تراول مشاوره کنین
خیلیها بیخود و بی جهت تو این مورد رد شدن
تشکر کنندگان: matin86
سلام یه سوال مهم دارم خواهش می کنم جواب بدید.
من معافی کفالت دارم.فرم 260 رو دوهفته پیش فرستادم.تو قسمت military هم گزینه no زدم.ولی زیرش جایی باز نشد که توضیح بدم چرا سربازی نرفتم.در صورتی که فرم خامی که از مهاجر سرا گرفته بودم یه باکس بود که توضیح می دادی.
کسی می دونه چرا؟ امسال اینجوری شده؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 14:32)nimashariat نوشته:  سلام یه سوال مهم دارم خواهش می کنم جواب بدید.
من معافی کفالت دارم.فرم 260 رو دوهفته پیش فرستادم.تو قسمت military هم گزینه no زدم.ولی زیرش جایی باز نشد که توضیح بدم چرا سربازی نرفتم.در صورتی که فرم خامی که از مهاجر سرا گرفته بودم یه باکس بود که توضیح می دادی.
درست دوست من
اگه YES بزنید باید توضیح بدید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: nimashariat ، maral-map
(2015-06-08 ساعت 14:32)nimashariat نوشته:  سلام یه سوال مهم دارم خواهش می کنم جواب بدید.
توضیح نمیخاست من 2015 که پر کردم اگه بزنی yes میخاد کجا خدمت کردی
تشکر کنندگان: nimashariat
(2015-06-08 ساعت 11:25)camaro نوشته:  سلام، من دارم فرم 260 رو پر میکنم ولی هنوز ارسال نکردم، بنا به دلایلی میخوام سفارت رو از ابوظبی به آنکارا تغییر بدم ولی نمیشه با اینکه فرم رو کاملاً پر نکردم!! باید به kcc ایمیل بدم؟ جایی خوندم توی قسمت review میشه تغییر داد ولی واسه من نشد! چیکار کنم؟ لطفا راهنمایییییییی...SadSadSadSad
کیس 2000

نیازی به ایمل زدن نیست دوست من
یا قسمت اخر فرم یا اول فرم قبل از سابمیت کردن می تونید محل مصاحبه ویرایش کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: ed2008 ، matin86
کیس 2000
سلام ; اگه فرم رو نیمه کاره رها کنی به قسمت تغییر سفارت نمی رسه - وقتی فرم رو کامل پر کردی مجددا آخرین سوالش تعیین سفارت محل مصاحبه است .
موفق باشی.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March