کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-07 ساعت 18:49)Mahan123 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:27)arminmohajer نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 01:12)Mahan123 نوشته:  سلام دوستان
برای فرزندانم که دانش اموز هستند به جای شغل باید بنویسم studentو قسمتی که قصد دارید در آمریکا چه کار کنید را چی بزنم؟
در ضمن هنوز دیپلم نگرفتن باید مدرک تحصیلی را سیکل بزنم؟

بله student.

اونم بزنید درس یا business و زیاد مهم نیست.

ممنونم
خودم هم دوران سربازی در نیروهوایی ارتش بودم ـسرباز پیاده و هیچ تخصص نظامی ندارم حال جواب سوال milittary special را چه بنویسم؟
به نظرم براي اين منظور بايد رسته نظامي مثلا زرهي را بايد نوشت
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 12:07)َalikh نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 11:25)camaro نوشته:  سلام، من دارم فرم 260 رو پر میکنم ولی هنوز ارسال نکردم، بنا به دلایلی میخوام سفارت رو از ابوظبی به آنکارا تغییر بدم ولی نمیشه با اینکه فرم رو کاملاً پر نکردم!! باید به kcc ایمیل بدم؟ جایی خوندم توی قسمت review میشه تغییر داد ولی واسه من نشد! چیکار کنم؟ لطفا راهنمایییییییی...SadSadSadSad
کیس 2000
اولا چرا تا حالا فرمو نفرسادین با توجه به کیستون دیر میشه ها
توی review نبود فکر کنم تو getting started بود روی اون کلیک کنین احتمالا دیگه بتونین

با توجه به كيس نامبرتون سريعتر براي ارسال فرم اقدام كنيد
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 12:17)fanta_city نوشته:  سلام دوستان چندتا سوال خیلی خیلی مهم داشتم لطفا هر اطلاعی دارید راجع به این چندتا مورد بهم بگید case no 62XX
۱. در صفحه personal1 قسمت surnames چی باید بنویسم؟ اسم و فامیل کامل؟ قسمت given names چطور؟
۲. در قسمت تاریخ بایان خدمت میشه تاریخی رو نزنم؟ چون خدمتم تا اوایل سال بعدی ادامه داره من هم تاریخ دقیق بایان خدمتم رو نمیدونم .. تقریبی باید بزنم؟ بعدا واسم مشکلی بیش میاد توی مصاحبه وقتی تاریخ ها با هم مغایرت داشته باشه؟
۳. من در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم در قسمت branch of service دقیقا چی از من میخواد؟ منطورش از رسته خدمت چیه؟ رسته یا همان آرم روی یقه لباس ارتشی من بیاده است .. چی باید بنویسم؟
۴. در قسمت military specialty من تخصص خاصی ندارم توی ارتش باید چی بنویسم؟
۵. در فسمت sign and submit page در یکی مونده به اخرین گزینه قبل از وارد کردن کد متغیر , شماره باسبورت رو میخواد , اینجور که توی راهنما 260 که از همین سایت دانلود کردم نوشته شده ., ولی من که باسبورت ندارم و میخوام از گزینه other travel document استفاده کنم .. باید چه کار کنم؟
۶. من در رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات تحصیل کردم و مدرک کاردانی در کارشناسی یا همون مدرک معادل گرفتم در قسمت number of education institution attended باید چه عددی رو بزنم؟
مقطع کارشناسی بودم و دارای مدرک معادل کاردانی هستم . به نطر خودم ۳
۷. در صفحه work/education/training در قسمت course of study برای رشته تحصیلی اگه رشته تحصیلی خودم مهندسی مکانیک بزنم و در قسمت degree or diploma مدرک کاردانی بزنم .. اینجوری جور در نمیاد که .. چه کار باید کنم؟
با ارزوی موقیت و گرفتن ویزای یک ضرب برای همه

Given names =نام (كوچك) و Surnames =نام خانوادگي
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 12:17)fanta_city نوشته:  سلام دوستان چندتا سوال خیلی خیلی مهم داشتم لطفا هر اطلاعی دارید راجع به این چندتا مورد بهم بگید case no 62XX
۱. در صفحه personal1 قسمت surnames چی باید بنویسم؟ اسم و فامیل کامل؟ قسمت given names چطور؟
۲. در قسمت تاریخ بایان خدمت میشه تاریخی رو نزنم؟ چون خدمتم تا اوایل سال بعدی ادامه داره من هم تاریخ دقیق بایان خدمتم رو نمیدونم .. تقریبی باید بزنم؟ بعدا واسم مشکلی بیش میاد توی مصاحبه وقتی تاریخ ها با هم مغایرت داشته باشه؟
۳. من در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم در قسمت branch of service دقیقا چی از من میخواد؟ منطورش از رسته خدمت چیه؟ رسته یا همان آرم روی یقه لباس ارتشی من بیاده است .. چی باید بنویسم؟
۴. در قسمت military specialty من تخصص خاصی ندارم توی ارتش باید چی بنویسم؟
۵. در فسمت sign and submit page در یکی مونده به اخرین گزینه قبل از وارد کردن کد متغیر , شماره باسبورت رو میخواد , اینجور که توی راهنما 260 که از همین سایت دانلود کردم نوشته شده ., ولی من که باسبورت ندارم و میخوام از گزینه other travel document استفاده کنم .. باید چه کار کنم؟
۶. من در رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات تحصیل کردم و مدرک کاردانی در کارشناسی یا همون مدرک معادل گرفتم در قسمت number of education institution attended باید چه عددی رو بزنم؟
مقطع کارشناسی بودم و دارای مدرک معادل کاردانی هستم . به نطر خودم ۳
۷. در صفحه work/education/training در قسمت course of study برای رشته تحصیلی اگه رشته تحصیلی خودم مهندسی مکانیک بزنم و در قسمت degree or diploma مدرک کاردانی بزنم .. اینجوری جور در نمیاد که .. چه کار باید کنم؟
با ارزوی موقیت و گرفتن ویزای یک ضرب برای همه

Branch of Servis هم مانند نيروي زميني ، نيروي هوايي و نيروي دريايي بطور مثال
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 01:13)kamiko نوشته:  ببخشید دوستان تاریخ تاییدیه که دوستان زدند در مشخصاتشون یعنی چی؟من فرم ها رو پر کردم ولی تاییدیه چیه داستانش تورو خدا راهنمایی کنید نکنه اشتباه پر کرده باشم فرمم رو...
من در انتهای ثبت نام برگه بارکد دار رو گرفتم چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
ضمنا عکس هم از من تو فرم نخواست...آیا تو این مرحله ارسال عکس هم دلره؟چون آخر ثبت نام next stepنوشته که مشخصات عکس چی باید باشه و یه نرم افزار عکس هم داره ولی عکسی ارسال نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید....اگه باید کار دیگه ای انجام بدم

در مرحله پركردن فرم 260 نيازي به آپلود كردن عكس نيست
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 19:10)camaro نوشته:  سلام بر همه دوستان با تجربه
۱- من سال اول و دوم دبیرستان رو توی یک مدرسه بودم و سال سوم و پیش دانشگاهی رو یه جای دیگه، باید همه رو جدا بنویسم؟ اگر جدا بنویسم توی قسمت مدرک، واسه مدرسه سال اول و دومم چی بزنم؟ مدرکی نبوده که!!
۲- من دکتری تخصصی دارم ولی چون سربازی نرفتم مدرکشو ندارم، فقط نامه معرفی به نظام وظیفه رو دارم که توش معدل، رشته و تاریخ فارغ التحصیلی داره، اونو میشه ترجمه کرد و به آفیسر توضیح داد؟ یا قبول نمیکنن؟ البته اگر برگه اعزام بگیرم میتونم مدرک فوق لیسانس رو ببرم ولی مدرک دکتری رو بعد از سربازی بهم میدن
کیس 2000

شما ابتدا از بالاترين مدرك شروع به تكميل كردن كنيد يعني اگر بالاترين مدرك شما دكتراست اول دكترا بعد فوق ليسانس و بعد ليسانس بعد فوق ديپلم و در آخر ديپلم و ديگر به پايينتر كاري نداشته باش
تشکر کنندگان: camaro
(2015-06-10 ساعت 23:09)babak12 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 23:06)alireza051@gmail.com نوشته:  سلام دوستان خوبم
من شماره کیسم 2800 هنوز فرم رو ارسال نکردم
چون منتظر بودم اول با نامزدم عقد کنم بعد ارسال کنم
یه خورده کارامون گره خورده اونم فعلا عقب افتاده احتمالا بعد ماه رمضان
حالا من می خواستم فرم رو فعلا تنها ارسال کنم
اما قسمت ADD APLICANT اسمشونو اضافه کردم اما هنوز NOT STARTED‌ است
حالا چطور میشه اسمشونو حذف کنم ؟
تا اونجا که من می دونم امکان حذف کردنش نیست دوست من
شما فرم مربوط به خودتون ارسال کنید

خوب یعنی اعلام کنم مجردم؟
|+1|:: شماره کیس:: 2016AS2xxx ::|| , ||:: تعداد افراد کیس:: 2 نفر ::|| , ||:: کنسولگری:: ابوظبی ::|| , ||:: ارسال فرم260:: July 02, ۲۰۱۵ :|| , ||:: کارنت شدن کیس::September 25, 2015 ::|| , ||:: دریافت نامه‌ی دوم:: October 27, 2015 ::|| , ||:: مصاحبه::dec ::|| , ||:: دریافت ویزا:: AP ::|| , ||:: ورود به آمریکا::__________ ::|-2|
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 06:39)k1_m_1358 نوشته:  
(2015-05-05 ساعت 08:31)Nazem نوشته:  
[عکس: gz3c_hama-۲۰۱۶-big.gif]
اقا پارسال که نفری 50 هزار تومان از ما گرفتین امسال مجانی شد؟؟؟

(2015-05-06 ساعت 06:39)k1_m_1358 نوشته:  
(2015-05-05 ساعت 08:31)Nazem نوشته:  
[عکس: gz3c_hama-۲۰۱۶-big.gif]
اقا پارسال که نفری 50 هزار تومان از ما گرفتین امسال مجانی شد؟؟؟

(2015-06-12 ساعت 12:47)rahim444 نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 01:13)kamiko نوشته:  ببخشید دوستان تاریخ تاییدیه که دوستان زدند در مشخصاتشون یعنی چی؟من فرم ها رو پر کردم ولی تاییدیه چیه داستانش تورو خدا راهنمایی کنید نکنه اشتباه پر کرده باشم فرمم رو...
ضمنا عکس هم از من تو فرم نخواست...آیا تو این مرحله ارسال عکس هم دلره؟چون آخر ثبت نام next stepنوشته که مشخصات عکس چی باید باشه و یه نرم افزار عکس هم داره ولی عکسی ارسال نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید....اگه باید کار دیگه ای انجام بدم

(2015-06-12 ساعت 12:47)rahim444 نوشته:  

تشکر کنندگان:
با سلام و احترام
دوستان عزیز ممنون از راهنمایی های خوبتون. بنده فرمم رو بیست می ارسال کردم . ولی الان با توجه به بعضی توضیحات دوستان نگران شدم . نگرانیم مربوط به بخش تحصیلاتم هست . من این بخش رو از گذشته تا حال پر کردم . یعنی از اول دبیرستان تا پایان دانشگاه .نکنه باید بر عکس پر می کردم؟ اگه مشکل ساز هست راهنماییم کنید که چه کار کنم؟با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 14:43)صمدی نوشته:  با سلام و احترام
دوستان عزیز ممنون از راهنمایی های خوبتون. بنده فرمم رو بیست می ارسال کردم . ولی الان با توجه به بعضی توضیحات دوستان نگران شدم . نگرانیم مربوط به بخش تحصیلاتم هست . من این بخش رو از گذشته تا حال پر کردم . یعنی از اول دبیرستان تا پایان دانشگاه .نکنه باید بر عکس پر می کردم؟ اگه مشکل ساز هست راهنماییم کنید که چه کار کنم؟با تشکر فراوان

به نظر ينده بايد از بالاترين مدرك به پايين ترين انهم تا ديپلم پر ميكردين دوستان خبره بيشتر توضيح بدن
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
لطفا یک متن به زبان انگلیسی به همراه موضوع ایمیل برای ارسال به kcc جهت آنلاک کردن فرم ds-260 را روی سایت بگذارید. با تشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
تشکر کنندگان:
دوستان سلام من فرممو ساین کردم تو صفحه نهایی که سریال نامبرمو نوشته باید عکسمو آپلود کنم؟ یا الان نیازی نیست
تشکر کنندگان:

نگران نباشين فكر نميكنم نيازى به انلاك كردن باشه

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 20:55)farmetalll نوشته:  دوستان سلام من فرممو ساین کردم تو صفحه نهایی که سریال نامبرمو نوشته باید عکسمو آپلود کنم؟ یا الان نیازی نیست
نه دوست عزیز نیازی نیست برای روز مصاحبه نیاز است
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
درست پر کردید دوست من
باید از دیپلم پر می کردید تا اخرین مدرک تحصیلی .
با این حال شما دبیرستان هم ذکر کردید که مشکلی نداره ی کار اضافه انجام دادید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان