موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-31 ساعت 21:15)َalikh نوشته: (2015-05-31 ساعت 17:52)moj237 نوشته: (2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته: دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟
سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط ۳۰ یا C و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
حتما زودتر آنلاک کنین و تصحیح کنین و در موردش به افیسر توضیح بدین که فرمالیته بوده
کارهای اصلیتون رو عنوان کنین موارد جزیی و کارهای جزیی احتیاجی به عنوان نداره
در مورد خانمتونم نگران نباشین اگه شما برنده اید که بیشتر خیالتون راحت باشه ایشالا حداقل خودتون یه ضرب میگیرین
دوستان ممنون ار اهنمایی هاتون
اما من راجع به وضعیت سوابق شغلی و اون موردی که بیمه برام رد شده و من توی فرم نیاوردم بیشتر نگران شدم.
به نظر شما بهتر نیست که اول یه ایمیل به kcc بزنم و ازشون سوال کنم راجع به این مورد؟ آخه من واقعا اونجا کار نکردم و منطقا نباید توی سوابق وارد کنم.
آیا آنلاک کردن و تصحیح فرم با توجه به کیس نامبر من که حدود 1 سال دیگه هست مشکل آفرین نمیشه؟
از راهنماییتون سپاسگزارم
شماره کیس: 54XX
تاریخ رویت قبولی: May 5
کنسولگری: Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه: 16 اپریل 2016
دریافت ویزا: 20 اپریل 2016
ورود به آمریکا: 14 جون 2016
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال اینکه من تو فرم حرف اول شهر تولد مادرم رو اشتباه وارد کردم مثلا به جای saveh زدم zaveh ..
الان باید آنلاک کنم حتما فرم و ,یا تو یه ایمیل توضیح بدم یا بزارم تو سفارت قبل قسم خوردن بگم اینو.
ممنون از همه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 11:48)Interuniversal نوشته: سلام دوستان
یه سوال اینکه من تو فرم حرف اول شهر تولد مادرم رو اشتباه وارد کردم مثلا به جای saveh زدم zaveh ..
الان باید آنلاک کنم حتما فرم و ,یا تو یه ایمیل توضیح بدم یا بزارم تو سفارت قبل قسم خوردن بگم اینو.
ممنون از همه
مسئله زياد مهمي نيست ،اون كاري كه گفتي رو ميتونيد انجام بدين
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 09:16)rioox نوشته: (2015-05-31 ساعت 21:15)َalikh نوشته: (2015-05-31 ساعت 17:52)moj237 نوشته: (2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته: دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟
سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط ۳۰ یا C و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
حتما زودتر آنلاک کنین و تصحیح کنین و در موردش به افیسر توضیح بدین که فرمالیته بوده
کارهای اصلیتون رو عنوان کنین موارد جزیی و کارهای جزیی احتیاجی به عنوان نداره
در مورد خانمتونم نگران نباشین اگه شما برنده اید که بیشتر خیالتون راحت باشه ایشالا حداقل خودتون یه ضرب میگیرین
دوستان ممنون ار اهنمایی هاتون
اما من راجع به وضعیت سوابق شغلی و اون موردی که بیمه برام رد شده و من توی فرم نیاوردم بیشتر نگران شدم.
به نظر شما بهتر نیست که اول یه ایمیل به kcc بزنم و ازشون سوال کنم راجع به این مورد؟ آخه من واقعا اونجا کار نکردم و منطقا نباید توی سوابق وارد کنم.
آیا آنلاک کردن و تصحیح فرم با توجه به کیس نامبر من که حدود ۱ سال دیگه هست مشکل آفرین نمیشه؟
از راهنماییتون سپاسگزارم
دوست عزیز تا جایی که من از اطلاعاتی که دوستان قدیمیتر تو فروم ها دستگیرم شده اونها سابقه بیمه رو نمی تونن چک کنن
ولی بازهم برای اطمینان می تونین خصوصی از چند نفر از قدیمیای سایت بپرسین
منم مثل خودتون اول راهم
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان با تجربه
1- من سال اول و دوم دبیرستان رو توی یک مدرسه بودم و سال سوم و پیش دانشگاهی رو یه جای دیگه، باید همه رو جدا بنویسم؟ اگر جدا بنویسم توی قسمت مدرک، واسه مدرسه سال اول و دومم چی بزنم؟ مدرکی نبوده که!!
2- من دکتری تخصصی دارم ولی چون سربازی نرفتم مدرکشو ندارم، فقط نامه معرفی به نظام وظیفه رو دارم که توش معدل، رشته و تاریخ فارغ التحصیلی داره، اونو میشه ترجمه کرد و به آفیسر توضیح داد؟ یا قبول نمیکنن؟ البته اگر برگه اعزام بگیرم میتونم مدرک فوق لیسانس رو ببرم ولی مدرک دکتری رو بعد از سربازی بهم میدن
کیس 2000
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-10 ساعت 23:06
سلام دوستان خوبم
من شماره کیسم 2800 هنوز فرم رو ارسال نکردم
چون منتظر بودم اول با نامزدم عقد کنم بعد ارسال کنم
یه خورده کارامون گره خورده اونم فعلا عقب افتاده احتمالا بعد ماه رمضان
حالا من می خواستم فرم رو فعلا تنها ارسال کنم
اما قسمت ADD APLICANT اسمشونو اضافه کردم اما هنوز NOT STARTED است
حالا چطور میشه اسمشونو حذف کنم ؟
|+1|:: شماره کیس:: 2016AS2xxx ::|| , ||:: تعداد افراد کیس:: 2 نفر ::|| , ||:: کنسولگری:: ابوظبی ::|| , ||:: ارسال فرم260:: July 02, ۲۰۱۵ :|| , ||:: کارنت شدن کیس::September 25, 2015 ::|| , ||:: دریافت نامهی دوم:: October 27, 2015 ::|| , ||:: مصاحبه::dec ::|| , ||:: دریافت ویزا:: AP ::|| , ||:: ورود به آمریکا::__________ ::|-2|
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فرم 260 رو ارسال کردم. همه اطلاعات رو عین واقعیت نوشتم. الان شنیدم که چون کارمند دولت هستم ممکنه کارم به مشکل بخوره. میتونم ادیت کنم و بگم بیکارم یا جای دیگه کار میکنم؟