کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان محترم
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- از چه زمان، تا کی و در چه سایتی باید برای پر کردن فرم DS-260 اقدام کنیم؟
۲- منظور از سوال Primary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۳- منظور از سوال Secondary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۴- در حال حاضر دانشجو هستم. منظور از سوال Work phone number باید شماره تلفن دانشگاه را بنویسم؟
۵- پاسخ سوال Do you hold or have you held any nationality other than the one you have indicated above؟ را باید Yes بزنیم یا No ؟
۶- پاسخ سوال Do you hold a passport from the country/region of origin (nationality) above؟ را باید Yes بزنیم یا No؟
۷- در کدام قسمت فرم DS-260 و چگونه باید محل مصاحبه را تغییر دهیم؟
۸- آیا باید در هنگام پرکردن فرم DS-260 آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را وارد کنیم؟ آیا این امکان وجود دارد و می توانیم بعداً و در هنگام مصاحبه در سفارت مربوطه، آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را بدهیم؟
۹- قبل از ثبت نام در لاتاری ۲۰۱۶ نام خانوادگی ام را تغییر داده ام و با نام خانوادگی جدید در لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کردم. آیا باید نام خانوادگی قبلی ام را نیز در هنگام پر کردن فرم DS-260 وارد کنم؟ در کدام قسمت؟
۱۰- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
11- من در حد متوسط با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
12- آیا باید در هر مرحله حتما Save را انجام دهیم یا نیازی به این کار نیست؟
13- متولد سال 1989 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
14- سوال مربوط به واکسن را باید Yes بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
15- در حال حاضر دانشجو هستم. باید سوال مربوط به سربازی را No بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
16- در حال حاضر دانشجو هستم و گذرنامه ندارم. در قسمت پایان پر کردن فرم DS-260 که اطلاعات تایید می شود شماره گذرنامه را چه بنویسم؟
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 16:01)zendegi sabz نوشته:  [quote='ahmad120' pid='606383' dateline='1430927452']
با سلام خدمت همه دوستان محترم
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۳- منظور از سوال Secondary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۴- در حال حاضر دانشجو هستم. منظور از سوال Work phone number باید شماره تلفن دانشگاه را بنویسم؟
۵- پاسخ سوال Do you hold or have you held any nationality other than the one you have indicated above؟ را باید Yes بزنیم یا No ؟
۶- پاسخ سوال Do you hold a passport from the country/region of origin (nationality) above؟ را باید Yes بزنیم یا No؟
۸- آیا باید در هنگام پرکردن فرم DS-260 آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را وارد کنیم؟ آیا این امکان وجود دارد و می توانیم بعداً و در هنگام مصاحبه در سفارت مربوطه، آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را بدهیم؟
۹- قبل از ثبت نام در لاتاری ۲۰۱۶ نام خانوادگی ام را تغییر داده ام و با نام خانوادگی جدید در لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کردم. آیا باید نام خانوادگی قبلی ام را نیز در هنگام پر کردن فرم DS-260 وارد کنم؟ در کدام قسمت؟
11- من در حد متوسط با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
13- متولد سال 1989 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
15- در حال حاضر دانشجو هستم. باید سوال مربوط به سربازی را No بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
16- در حال حاضر دانشجو هستم و گذرنامه ندارم. در قسمت پایان پر کردن فرم DS-260 که اطلاعات تایید می شود شماره گذرنامه را چه بنویسم؟
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
من سمیرا هستم.
اگه بخواید به عنوان یه دوست میتونم توی پر کردن فرم کمکتون کنم. پارسال هم برای دوستم پر کردیم و خدا رو شکر الان ویزاش اومده

اگر خواستید باهام تماس بگیرید. 09301991545
انشالله که موفق باشید
تشکر کنندگان:
خدارو شكر كه نيازي به بيمه نيست
تشکر کنندگان:
با سلام و تشکر از زحمات شما
من انتهای فامیلم " زاده" داره و در زمان ثبت نام به شکل "ZADEH" آن را وارد کردم ولی حالا که میخوام فرم 260 رو پر کنم می بینم که در پاسپورت به شکل "ZADE" و بدون H انتها ، وارد شده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که در فرم 260 چطور آن را وارد کنم و اگه مطابق پاسپورت یعنی ZADE وارد کنم آیا مشکلی در روند کارها برام پیش نمیاد؟
ممنون از وقتی که میذارید
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 16:13)zendegi sabz نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 16:01)zendegi sabz نوشته:  [quote='ahmad120' pid='606383' dateline='1430927452']
با سلام خدمت همه دوستان محترم
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
من سمیرا هستم.
اگه بخواید به عنوان یه دوست میتونم توی پر کردن فرم کمکتون کنم. پارسال هم برای دوستم پر کردیم و خدا رو شکر الان ویزاش اومده

اگر خواستید باهام تماس بگیرید. 09301991545
انشالله که موفق باشید
سلام سميرا خانم بسيار از لطف شما ممنونم كه به هموطنان در پركردن فرم كمك ميكنيد منتظر تماس بنده باشيد
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 16:50)abz7739 نوشته:  با سلام و تشکر از زحمات شما
من انتهای فامیلم " زاده" داره و در زمان ثبت نام به شکل "ZADEH" آن را وارد کردم ولی حالا که میخوام فرم 260 رو پر کنم می بینم که در پاسپورت به شکل "ZADE" و بدون H انتها ، وارد شده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که در فرم 260 چطور آن را وارد کنم و اگه مطابق پاسپورت یعنی ZADE وارد کنم آیا مشکلی در روند کارها برام پیش نمیاد؟
ممنون از وقتی که میذارید
مطابق پاسپورت خود وارد کنید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، abz7739
سلام من فرم 260 رو فرستادم
قسمت تحصيلي واسه ديپلم نام موسسه و زماني كه بودم رو ميخواست
منم زدم از اول مهر تا ٩تير كه اومده كارنامه
ااما ديدم تاريخ اخذ ديپلمم ١٤تيره
ولى بهر حال من تا ٩ تير اون موسسه بودم
الآن چيكار كنم؟ بايد قسمت to تاريخ اخذ ديپلم رو ميزدم؟
مرسى

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان:
ببخشید دوستان تاریخ تاییدیه که دوستان زدند در مشخصاتشون یعنی چی؟من فرم ها رو پر کردم ولی تاییدیه چیه داستانش تورو خدا راهنمایی کنید نکنه اشتباه پر کرده باشم فرمم رو...
من در انتهای ثبت نام برگه بارکد دار رو گرفتم چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
ضمنا عکس هم از من تو فرم نخواست...آیا تو این مرحله ارسال عکس هم دلره؟چون آخر ثبت نام next stepنوشته که مشخصات عکس چی باید باشه و یه نرم افزار عکس هم داره ولی عکسی ارسال نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید....اگه باید کار دیگه ای انجام بدم
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 01:13)kamiko نوشته:  ببخشید دوستان تاریخ تاییدیه که دوستان زدند در مشخصاتشون یعنی چی؟من فرم ها رو پر کردم ولی تاییدیه چیه داستانش تورو خدا راهنمایی کنید نکنه اشتباه پر کرده باشم فرمم رو...
من در انتهای ثبت نام برگه بارکد دار رو گرفتم چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
ضمنا عکس هم از من تو فرم نخواست...آیا تو این مرحله ارسال عکس هم دلره؟چون آخر ثبت نام next stepنوشته که مشخصات عکس چی باید باشه و یه نرم افزار عکس هم داره ولی عکسی ارسال نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید....اگه باید کار دیگه ای انجام بدم

سلام. شما اگر برگه ای که بارکد داره رو پرینت کردی یعنی ثبت نامت موفقیت امیز بوده و منظور از تاییدیه همین برگست. عکس لازم نیست تا روز مصاحبه. فعلا کاری نداری تا کارنت بشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: babak12
(2015-06-12 ساعت 01:08)Behinaz نوشته:  سلام من فرم 260 رو فرستادم
قسمت تحصيلي واسه ديپلم نام موسسه و زماني كه بودم رو ميخواست
منم زدم از اول مهر تا ٩تير كه اومده كارنامه
ااما ديدم تاريخ اخذ ديپلمم ١٤تيره
ولى بهر حال من تا ٩ تير اون موسسه بودم
الآن چيكار كنم؟ بايد قسمت to تاريخ اخذ ديپلم رو ميزدم؟
مرسى

سلام. اشتباهاتی از این قبیل مهم نبوده و مشکل ساز نیستند فقط روز مصاحبه قبل از ادای قسم به افیسر بگید در تاریخ اخذ مدرک چند روزی جابجا شده.
که معمولا میگن اشکال نداره.
تشکر کنندگان: Behinaz ، پرسپولیس6 ، babak12
کاش میشد راجع به سوء پیشینه و مراحلش هم صفحه اس تشکیل میشد..من 10 ما کویت و شوهرم متولد اونجا و البته ایرانی هستن و از سال 2000 تا 2011رو اونجا بودن..آیا من هم نیاز به تایید سوء پیشینه از سفارت کویت دارم؟؟
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 02:09)آنیسا91 نوشته:  کاش میشد راجع به سوء پیشینه و مراحلش هم صفحه اس تشکیل میشد..من ۱۰ ما کویت و شوهرم متولد اونجا و البته ایرانی هستن و از سال 2000 تا ۲۰۱۱رو اونجا بودن..آیا من هم نیاز به تایید سوء پیشینه از سفارت کویت دارم؟؟

دوست عزیز مشخصآ در سایت وزارت امور خارجه گفته شده برای اقامتهای بیشتراز "یک سال" سوء پیشینه لازم دارید ولی بعضی افیسرها برای بیشتر از 6 ماه هم این نامه رو میخوان. مثلا در روز مصاحبه به خود بنده گفتن اگر بیشتراز 6 ماه بیرون بودی پلیس رکورد بده ولی من کمتراز 6 ماه بودم و لازم نشد. حالا شما محض احتیاط به همراه همسرتون از سفارت کویت درخواست بدید که اگر افیسر مبنارو شش ماه قرار داد نقص مدرک نخورید
تشکر کنندگان: آنیسا91 ، babak12
(2015-06-11 ساعت 23:24)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 16:50)abz7739 نوشته:  با سلام و تشکر از زحمات شما
ممنون از وقتی که میذارید
مطابق پاسپورت خود وارد کنید

ممنون. آیا لازمه با ایمیل به KCC اطلاع رسانی کنم و در غیر این صورت اگه فقط مطابق پاسپورت اطلاعات رو وارد کنم مشکلی در ادامه پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان: Behinaz ، maral-map
(2015-06-10 ساعت 09:16)rioox نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 21:15)َalikh نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 17:52)moj237 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته:  دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟

سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.

به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط ۳۰ یا C و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
حتما زودتر آنلاک کنین و تصحیح کنین و در موردش به افیسر توضیح بدین که فرمالیته بوده
کارهای اصلیتون رو عنوان کنین موارد جزیی و کارهای جزیی احتیاجی به عنوان نداره

در مورد خانمتونم نگران نباشین اگه شما برنده اید که بیشتر خیالتون راحت باشه ایشالا حداقل خودتون یه ضرب میگیرین

دوستان ممنون ار اهنمایی هاتون
اما من راجع به وضعیت سوابق شغلی و اون موردی که بیمه برام رد شده و من توی فرم نیاوردم بیشتر نگران شدم.
به نظر شما بهتر نیست که اول یه ایمیل به kcc بزنم و ازشون سوال کنم راجع به این مورد؟ آخه من واقعا اونجا کار نکردم و منطقا نباید توی سوابق وارد کنم.
آیا آنلاک کردن و تصحیح فرم با توجه به کیس نامبر من که حدود ۱ سال دیگه هست مشکل آفرین نمیشه؟

از راهنماییتون سپاسگزارم
سلام..... من هم تقریبا همین مشکل بیمه رو دارم و فرم رو فرستادم... خیلی ها بهم گفتن دیگه مهم نیست کامل اعلام نکردی...چیزی نگو یه سری هم میگن آنلاک کن...گیج شدم...کدوم کار صحیح تره؟؟؟
لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن....
مرسی

(2015-06-10 ساعت 09:16)rioox نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 21:15)َalikh نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 17:52)moj237 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته:  دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟

سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.

به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط ۳۰ یا C و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
حتما زودتر آنلاک کنین و تصحیح کنین و در موردش به افیسر توضیح بدین که فرمالیته بوده
کارهای اصلیتون رو عنوان کنین موارد جزیی و کارهای جزیی احتیاجی به عنوان نداره

در مورد خانمتونم نگران نباشین اگه شما برنده اید که بیشتر خیالتون راحت باشه ایشالا حداقل خودتون یه ضرب میگیرین

دوستان ممنون ار اهنمایی هاتون
اما من راجع به وضعیت سوابق شغلی و اون موردی که بیمه برام رد شده و من توی فرم نیاوردم بیشتر نگران شدم.
به نظر شما بهتر نیست که اول یه ایمیل به kcc بزنم و ازشون سوال کنم راجع به این مورد؟ آخه من واقعا اونجا کار نکردم و منطقا نباید توی سوابق وارد کنم.
آیا آنلاک کردن و تصحیح فرم با توجه به کیس نامبر من که حدود ۱ سال دیگه هست مشکل آفرین نمیشه؟

از راهنماییتون سپاسگزارم
سلام..... من هم تقریبا همین مشکل بیمه رو دارم و فرم رو فرستادم... خیلی ها بهم گفتن دیگه مهم نیست کامل اعلام نکردی...چیزی نگو یه سری هم میگن آنلاک کن...گیج شدم...کدوم کار صحیح تره؟؟؟
لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن....
مرسی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چندتا سوال خیلی خیلی مهم داشتم لطفا هر اطلاعی دارید راجع به این چندتا مورد بهم بگید case no 62XX
1. در صفحه personal1 قسمت surnames چی باید بنویسم؟ اسم و فامیل کامل؟ قسمت given names چطور؟
2. در قسمت تاریخ بایان خدمت میشه تاریخی رو نزنم؟ چون خدمتم تا اوایل سال بعدی ادامه داره من هم تاریخ دقیق بایان خدمتم رو نمیدونم .. تقریبی باید بزنم؟ بعدا واسم مشکلی بیش میاد توی مصاحبه وقتی تاریخ ها با هم مغایرت داشته باشه؟
3. من در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم در قسمت branch of service دقیقا چی از من میخواد؟ منطورش از رسته خدمت چیه؟ رسته یا همان آرم روی یقه لباس ارتشی من بیاده است .. چی باید بنویسم؟
4. در قسمت military specialty من تخصص خاصی ندارم توی ارتش باید چی بنویسم؟
5. در فسمت sign and submit page در یکی مونده به اخرین گزینه قبل از وارد کردن کد متغیر , شماره باسبورت رو میخواد , اینجور که توی راهنما 260 که از همین سایت دانلود کردم نوشته شده ., ولی من که باسبورت ندارم و میخوام از گزینه other travel document استفاده کنم .. باید چه کار کنم؟
6. من در رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات تحصیل کردم و مدرک کاردانی در کارشناسی یا همون مدرک معادل گرفتم در قسمت number of education institution attended باید چه عددی رو بزنم؟
مقطع کارشناسی بودم و دارای مدرک معادل کاردانی هستم . به نطر خودم 3
7. در صفحه work/education/training در قسمت course of study برای رشته تحصیلی اگه رشته تحصیلی خودم مهندسی مکانیک بزنم و در قسمت degree or diploma مدرک کاردانی بزنم .. اینجوری جور در نمیاد که .. چه کار باید کنم؟
با ارزوی موقیت و گرفتن ویزای یک ضرب برای همه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان