موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خدارو شكر كه نيازي به بيمه نيست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از زحمات شما
من انتهای فامیلم " زاده" داره و در زمان ثبت نام به شکل "ZADEH" آن را وارد کردم ولی حالا که میخوام فرم 260 رو پر کنم می بینم که در پاسپورت به شکل "ZADE" و بدون H انتها ، وارد شده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که در فرم 260 چطور آن را وارد کنم و اگه مطابق پاسپورت یعنی ZADE وارد کنم آیا مشکلی در روند کارها برام پیش نمیاد؟
ممنون از وقتی که میذارید
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 16:50)abz7739 نوشته: با سلام و تشکر از زحمات شما
من انتهای فامیلم " زاده" داره و در زمان ثبت نام به شکل "ZADEH" آن را وارد کردم ولی حالا که میخوام فرم 260 رو پر کنم می بینم که در پاسپورت به شکل "ZADE" و بدون H انتها ، وارد شده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که در فرم 260 چطور آن را وارد کنم و اگه مطابق پاسپورت یعنی ZADE وارد کنم آیا مشکلی در روند کارها برام پیش نمیاد؟
ممنون از وقتی که میذارید
مطابق پاسپورت خود وارد کنید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فرم 260 رو فرستادم
قسمت تحصيلي واسه ديپلم نام موسسه و زماني كه بودم رو ميخواست
منم زدم از اول مهر تا ٩تير كه اومده كارنامه
ااما ديدم تاريخ اخذ ديپلمم ١٤تيره
ولى بهر حال من تا ٩ تير اون موسسه بودم
الآن چيكار كنم؟ بايد قسمت to تاريخ اخذ ديپلم رو ميزدم؟
مرسى
شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07
رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان تاریخ تاییدیه که دوستان زدند در مشخصاتشون یعنی چی؟من فرم ها رو پر کردم ولی تاییدیه چیه داستانش تورو خدا راهنمایی کنید نکنه اشتباه پر کرده باشم فرمم رو...
من در انتهای ثبت نام برگه بارکد دار رو گرفتم چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
ضمنا عکس هم از من تو فرم نخواست...آیا تو این مرحله ارسال عکس هم دلره؟چون آخر ثبت نام next stepنوشته که مشخصات عکس چی باید باشه و یه نرم افزار عکس هم داره ولی عکسی ارسال نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید....اگه باید کار دیگه ای انجام بدم
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 01:13)kamiko نوشته: ببخشید دوستان تاریخ تاییدیه که دوستان زدند در مشخصاتشون یعنی چی؟من فرم ها رو پر کردم ولی تاییدیه چیه داستانش تورو خدا راهنمایی کنید نکنه اشتباه پر کرده باشم فرمم رو...
من در انتهای ثبت نام برگه بارکد دار رو گرفتم چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
ضمنا عکس هم از من تو فرم نخواست...آیا تو این مرحله ارسال عکس هم دلره؟چون آخر ثبت نام next stepنوشته که مشخصات عکس چی باید باشه و یه نرم افزار عکس هم داره ولی عکسی ارسال نکردم...ممنون میشم راهنمایی کنید....اگه باید کار دیگه ای انجام بدم
سلام. شما اگر برگه ای که بارکد داره رو پرینت کردی یعنی ثبت نامت موفقیت امیز بوده و منظور از تاییدیه همین برگست. عکس لازم نیست تا روز مصاحبه. فعلا کاری نداری تا کارنت بشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 01:08)Behinaz نوشته: سلام من فرم 260 رو فرستادم
قسمت تحصيلي واسه ديپلم نام موسسه و زماني كه بودم رو ميخواست
منم زدم از اول مهر تا ٩تير كه اومده كارنامه
ااما ديدم تاريخ اخذ ديپلمم ١٤تيره
ولى بهر حال من تا ٩ تير اون موسسه بودم
الآن چيكار كنم؟ بايد قسمت to تاريخ اخذ ديپلم رو ميزدم؟
مرسى
سلام. اشتباهاتی از این قبیل مهم نبوده و مشکل ساز نیستند فقط روز مصاحبه قبل از ادای قسم به افیسر بگید در تاریخ اخذ مدرک چند روزی جابجا شده.
که معمولا میگن اشکال نداره.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کاش میشد راجع به سوء پیشینه و مراحلش هم صفحه اس تشکیل میشد..من 10 ما کویت و شوهرم متولد اونجا و البته ایرانی هستن و از سال 2000 تا 2011رو اونجا بودن..آیا من هم نیاز به تایید سوء پیشینه از سفارت کویت دارم؟؟
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 02:09)آنیسا91 نوشته: کاش میشد راجع به سوء پیشینه و مراحلش هم صفحه اس تشکیل میشد..من ۱۰ ما کویت و شوهرم متولد اونجا و البته ایرانی هستن و از سال 2000 تا ۲۰۱۱رو اونجا بودن..آیا من هم نیاز به تایید سوء پیشینه از سفارت کویت دارم؟؟
دوست عزیز مشخصآ در سایت وزارت امور خارجه گفته شده برای اقامتهای بیشتراز "یک سال" سوء پیشینه لازم دارید ولی بعضی افیسرها برای بیشتر از 6 ماه هم این نامه رو میخوان. مثلا در روز مصاحبه به خود بنده گفتن اگر بیشتراز 6 ماه بیرون بودی پلیس رکورد بده ولی من کمتراز 6 ماه بودم و لازم نشد. حالا شما محض احتیاط به همراه همسرتون از سفارت کویت درخواست بدید که اگر افیسر مبنارو شش ماه قرار داد نقص مدرک نخورید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چندتا سوال خیلی خیلی مهم داشتم لطفا هر اطلاعی دارید راجع به این چندتا مورد بهم بگید case no 62XX
1. در صفحه personal1 قسمت surnames چی باید بنویسم؟ اسم و فامیل کامل؟ قسمت given names چطور؟
2. در قسمت تاریخ بایان خدمت میشه تاریخی رو نزنم؟ چون خدمتم تا اوایل سال بعدی ادامه داره من هم تاریخ دقیق بایان خدمتم رو نمیدونم .. تقریبی باید بزنم؟ بعدا واسم مشکلی بیش میاد توی مصاحبه وقتی تاریخ ها با هم مغایرت داشته باشه؟
3. من در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم در قسمت branch of service دقیقا چی از من میخواد؟ منطورش از رسته خدمت چیه؟ رسته یا همان آرم روی یقه لباس ارتشی من بیاده است .. چی باید بنویسم؟
4. در قسمت military specialty من تخصص خاصی ندارم توی ارتش باید چی بنویسم؟
5. در فسمت sign and submit page در یکی مونده به اخرین گزینه قبل از وارد کردن کد متغیر , شماره باسبورت رو میخواد , اینجور که توی راهنما 260 که از همین سایت دانلود کردم نوشته شده ., ولی من که باسبورت ندارم و میخوام از گزینه other travel document استفاده کنم .. باید چه کار کنم؟
6. من در رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات تحصیل کردم و مدرک کاردانی در کارشناسی یا همون مدرک معادل گرفتم در قسمت number of education institution attended باید چه عددی رو بزنم؟
مقطع کارشناسی بودم و دارای مدرک معادل کاردانی هستم . به نطر خودم 3
7. در صفحه work/education/training در قسمت course of study برای رشته تحصیلی اگه رشته تحصیلی خودم مهندسی مکانیک بزنم و در قسمت degree or diploma مدرک کاردانی بزنم .. اینجوری جور در نمیاد که .. چه کار باید کنم؟
با ارزوی موقیت و گرفتن ویزای یک ضرب برای همه