کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
با سلام و احترام
من برنده اصلی لاتاری امسال هستم . فرمم رو برای خودم و همسرم خیلی وقته که پر کردم . سوالم در ارتباط با تحصیلات همسرم هست . هنگام پر کردن اطلاعاتشون چون فکر میکردم نظام قدیم درس خوندن فقط نوشتم دیپلم و بعد هم لیسانس , یعنی مدرک پیش دانشگاهی رو ننوشتم, در حالی که مدرک پیش دانشگاهی هم داره .آیا مشکلی پیش میاد ؟ در صورت اشکال من الان باید چی کار کنم؟ کیس نامبرم هم 1000 هست.
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 18:53)صمدی نوشته:  با سلام و احترام
من برنده اصلی لاتاری امسال هستم . فرمم رو برای خودم و همسرم خیلی وقته که پر کردم . سوالم در ارتباط با تحصیلات همسرم هست . هنگام پر کردن اطلاعاتشون چون فکر میکردم نظام قدیم درس خوندن فقط نوشتم دیپلم و بعد هم لیسانس , یعنی مدرک پیش دانشگاهی رو ننوشتم, در حالی که مدرک پیش دانشگاهی هم داره .آیا مشکلی پیش میاد ؟ در صورت اشکال من الان باید چی کار کنم؟ کیس نامبرم هم 1000 هست.
با تشکر فراوان

به نظر من باید فرمو آنلاک کنی و تو قسمت تحصیلات دوره پیش دانشگاهی هم وارد کنی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من فرم ٢٦٠ رو پر كردم ولى نميتونم عكس رو آپلود كنم. عكسم رو آتليه گرفتم و فكر ميكنم مشخصات عكس سفارتى رو رعايت كرده.
ميشه لطفا مراحل آپلود عكس رو توضيح بديد. با تشكر
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 19:46)عسول نوشته:  سلام دوستان
من فرم ٢٦٠ رو پر كردم ولى نميتونم عكس رو آپلود كنم. عكسم رو آتليه گرفتم و فكر ميكنم مشخصات عكس سفارتى رو رعايت كرده.

با سلام
نیازی به آپلود عکس نیست . عکسها رو با خودتون برای روز مصاحبه همراه داشته باشید
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(2015-06-27 ساعت 19:52)mehdihk نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 19:46)عسول نوشته:  سلام دوستان

با سلام
نیازی به آپلود عکس نیست . عکسها رو با خودتون برای روز مصاحبه همراه داشته باشید

تشكر
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .سوالى داشتم از خدمتتون.براى پر کردن فرم ها لازمه.يه قسمتى هست در مورد محل سکونتمون در امريکا دراينده سوال کرده خواستم بدونم کدوم شهر و ايالت براى پيدا کردن شغل مناسبه؟ و اگر به شغل ها بستگى دار درمورد مهندسى مکانيک سوال دارم.جواب بديد ممنون ميشم.
تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 21:03)saraza نوشته:  سلام دوستان .سوالى داشتم از خدمتتون.براى پر کردن فرم ها لازمه.يه قسمتى هست در مورد محل سکونتمون در امريکا دراينده سوال کرده خواستم بدونم کدوم شهر و ايالت براى پيدا کردن شغل مناسبه؟ و اگر به شغل ها بستگى دار درمورد مهندسى مکانيک سوال دارم.جواب بديد ممنون ميشم.
درود بر شما.
دوست عزیز در اون قسمت شما لازمه صرفاً آدرس یه مکان رو در آمـــ ــریکــ ـا بدید که به عنوان اقامتگاه اولیه شما در سیستم ثبت شود. نیازی نیست الزاماً در اون مکان اقامت داشته باشید فقط توجه کنید که مدارک اولیه برای اقامت شما به اون آدرس پست خواهد شد. مثل گرین کارت، SSN و ... پس باید مطمئن باشه.
می تونید از آدرس دوستان یا آشنایان استفاده کنید. دوستانی که سالهای گذشته مهاجرت کردن هم می تونن بهتون آدرس منزل شون رو بدن. موسسه های مهاجرتی مثل همین پرواز سبز آرزو هم که آگهی ش بالای صفحه ست بهتون کمک میکنه.
نکته آخر هم اینکه این آدرس رو روز مصاحبه میتونید تغییر بدید، حتی روز ورودتون به کشور مقصد در فرودگاه اونجا هم میتونید تغییر بدید.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: humsun ، m.ghoreishi ، پرسپولیس6
(2015-06-27 ساعت 19:03)moj237 نوشته:  
با تشکر فراوان

ولي من فكر ميكنم بهتره آنلاك نكنيد چون كيس نامبرتون پايينه و فقط تمام مدارك رو روز مصاحبه همراه با ترجمه ببريد و اونجا إعلام كنيد كه اشتباه كردين
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، babak12 ، AliReza.Sh ، mehdihk
(2015-06-27 ساعت 23:43)humsun نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 19:03)moj237 نوشته:  
با تشکر فراوان
ولي من فكر ميكنم بهتره آنلاك نكنيد چون كيس نامبرتون پايينه و فقط تمام مدارك رو روز مصاحبه همراه با ترجمه ببريد و اونجا إعلام كنيد كه اشتباه كردين
منم با نظر دوستمون موافقم كه با توجه به كيس نامبر پايين تون بهتره آنلاك نكنيد. قبل از قسم خوردن به آفيسر بگيد كه فرم رو اشتباه پركرديد. از فرم DS-260 تون پرينت بگيريد و با خودكار قرمز تصحيح ش كنيد و روز مصاحبه قبل از قسم خوردن تسليم آفيسر كنيد. موفق باشيد.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، پرسپولیس6 ، humsun ، ARSAMNEW
(2015-05-05 ساعت 08:31)Nazem نوشته:  
[عکس: fq4p_pariz-2016.gif]
تشکر کنندگان:
(2015-05-05 ساعت 08:31)Nazem نوشته:  
[عکس: fq4p_pariz-2016.gif]
دوستان یک دنیا ممنون از راهنماییهاتون.
تشکر کنندگان:
آقای قریشی تو را خدا جواب منا بدید خیلی اعصابم ریخته بهم دختر خواهرم کانادا فرم منا پر کرده سابمیت کرده اون فقط برام لیسانسا زده دیگه پیش دانشگاهی ودیپلما نزده چیکار کنم بلدم نیستم آنلاک کنم به نظرتون بزارم روز مصاحبه قبل قسم خوردن به آفیسر بگم یا فرما برم یه جایی پیدا کنم بگم برام آنلاک کنه ....تو را خدا بهم جواب بدید نکنه این باعث بشه ردمون کنند
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
با این شرایطم که خودم برنده اصلی هستم ممکنه مشکلی پیش بیاد تو را خدا راهنماییم کنید ...بچه ها هر کی میدونه راهنماییم کنه تو راخدااااا
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-06-28 ساعت 09:17)لطف اله نوشته:  آقای قریشی تو را خدا جواب منا بدید خیلی اعصابم ریخته بهم دختر خواهرم کانادا فرم منا پر کرده سابمیت کرده اون فقط برام لیسانسا زده دیگه پیش دانشگاهی ودیپلما نزده چیکار کنم بلدم نیستم آنلاک کنم به نظرتون بزارم روز مصاحبه قبل قسم خوردن به آفیسر بگم یا فرما برم یه جایی پیدا کنم بگم برام آنلاک کنه ....تو را خدا بهم جواب بدید نکنه این باعث بشه ردمون کنند
دوست عزيز اصلاً نيازي نيست خودتون و نگران نكنيد چون به وضوح نوشته بالاترين مدرك دوستان سواد دارن ديگه highest يعني چي؟
هي گير ميدن به پيش دانشگاهي نميدونم چرا دوستان در اين سايت
از خيلي ها روز مصاحبه فقط آخرين مدرك رو خواستن منتها چون تقلب اينجا زياده رندم ممكنه مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي رو هم بخوان
كه بهتره اگه داريد حضوري با خودتون ترجمه كنيد و ببريد
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6 ، m.ghoreishi
وای مرسی خیلی خیلی خلی ممنونم خدا شادتون کنه الهی تو همه زمینه ها
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان