کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-28 ساعت 09:24)samira2016 نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 09:17)لطف اله نوشته:  آقای قریشی تو را خدا جواب منا بدید خیلی اعصابم ریخته بهم دختر خواهرم کانادا فرم منا پر کرده سابمیت کرده اون فقط برام لیسانسا زده دیگه پیش دانشگاهی ودیپلما نزده چیکار کنم بلدم نیستم آنلاک کنم به نظرتون بزارم روز مصاحبه قبل قسم خوردن به آفیسر بگم یا فرما برم یه جایی پیدا کنم بگم برام آنلاک کنه ....تو را خدا بهم جواب بدید نکنه این باعث بشه ردمون کنند
دوست عزيز اصلاً نيازي نيست خودتون و نگران نكنيد چون به وضوح نوشته بالاترين مدرك دوستان سواد دارن ديگه highest يعني چي؟
هي گير ميدن به پيش دانشگاهي نميدونم چرا دوستان در اين سايت
از خيلي ها روز مصاحبه فقط آخرين مدرك رو خواستن منتها چون تقلب اينجا زياده رندم ممكنه مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي رو هم بخوان
كه بهتره اگه داريد حضوري با خودتون ترجمه كنيد و ببريد

در تکمیل صحبت دوست عزیز سمیرا2016 باید عرض کنم شما اشتباهی مرتکب نشدید.فقط محض احتیاط دیپلم و پیش رو ترجمه کنید و به سفارت ببرید اگر احتیاج شد ارائه میکنید و اگر نه که ضرری نکردید چون در اینده به کار خواهد امد.
در ضمن سلام منا به همه ی همشهریادون برسونیید(منا عاشق شهردونم) WinkSmile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6 ، maral-map
مرسی آقای قریشی .از بس اعصابم خورد شد برا این مساله دو تا تیکت اشتباه صادر کردم .....دوتا خسارت .....هر کسی یه چیزی میگه ...بازم ممنون...اشاله هر چه زودتر ویزاتونا بگیرید ودعای خیرتون پشت سر ماها هم باشه
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: samira2016 ، m.ghoreishi
دوستان من فردا پسفردا دیگه فرم‌ها رو ارسال می‌کنم. خواستم بدونم با توجه به کیس‌نامبرم زمان حدودی مصاحبه کی هست و مراحل بعدی رو باید از کجا پیگیری کنم؟
در ضمن موقع ثبت‌نام به احتمال زیاد آدرس ایمیلی رو وارد کردیم که حالا منقضی شده. من آدرس ایمیل جدید رو توی فرم‌ها وارد کردم. ممکنه دردسرساز بشه؟

کیس: **28/ رویت قبولی ۷ JUNE/سفارت : آنکارا /تعداد افراد منظور در کیس: ۱نفر

در ضمن برای گرفتن ترجمه مدارک باید مدارک رو آزاد کنم؟

منظورم مدارک دانشگاهی هست. نیاز به اصل مدرک هست؟
مشاهده نتیجه: 7 ژوئن
کیس نامبر: **2016AS28
وضعیت کیس: 2 نفر، برنده خانم، با اسپانسر، بدون کار دولتی، معافیت سربازی
ارسال فرم: 1 ژولای
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
محل مصاحبه: انکارا (خودشون تغییر به ابوظبی)
نتیجه: ویزا یکضرب Smile
جمع تقریبی هزینه ها قبل از مهاجرت: 11 میلیون تومان
مقصد: مریلند
تشکر کنندگان:
(2015-06-28 ساعت 19:11)FMMM نوشته:  دوستان من فردا پسفردا دیگه فرم‌ها رو ارسال می‌کنم. خواستم بدونم با توجه به کیس‌نامبرم زمان حدودی مصاحبه کی هست و مراحل بعدی رو باید از کجا پیگیری کنم؟
در ضمن موقع ثبت‌نام به احتمال زیاد آدرس ایمیلی رو وارد کردیم که حالا منقضی شده. من آدرس ایمیل جدید رو توی فرم‌ها وارد کردم. ممکنه دردسرساز بشه؟

با سلام به همه
اول از همه باز هم تشكر ميكنم از دوستان گل كه بدون هيچ منتي تازه كارايي مثل خودمو كمك و راهنمايي ميكنن
بعدش يه گله كوچيك دارم از معدود دوستاني كه يه جورايي تنها حل شدن مشكلشون واسشون مهمه و اصلا تاپيك هاي انجمن رو مطالعه نميكنن حتي همون تاپيكي كه توش سوالشونو مطرح ميكنن و مطمئنا دوستي چند صفحه قبل همونو مطرح كرده و ج گرفته و در نهايت اين باعث تعدد صفحه ها و ايجاد خستگي براي مرور ميشه
ببخشيد پر حرفي كردم و دخالت كردم ،جهت ياد اوري عرض كردم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، humsun ، پرسپولیس6 ، matin86 ، maral-map ، Simin2017
باسلام و عرض خسته نیاشید خدمت همه دوستان چندتا سوال داشتم درصورت امکان راهنمایی فرمایید.
1-من دانشجو ی دوره لیسانس هستم آیا در قسمت highest edu... گزینه high school diploma رو باید بزنم؟؟؟کدومش به معنی پیش دانشگاهیه؟ تعداد دوره حضور 2تا؟
2- تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟
3- من یخورده سابقه کار موسیقی دارم آیا در قسمت (درکدام شغل قصد دارید در آمریکا کار کنید؟) بزنم Artist بعدا مدرک میخوان؟ اصن بصلاحه بزنم ؟ این سوالو چجوری جواب بدم؟ آیا تاثیری در روند تصمیم گیری اونا داره؟
4-من تقزیبا 1.5 سال سابقه کار دارم (تحصیلداری)!حتما باید بزنم؟؟؟ و آیا امتیاز مثبت حساب میشه یا باعث چک خوردنو... میشه؟؟
5-دلیل خدمت نرفتن because Im student کافیه؟
6.جواب سوال کارت واکسنو چی بدم؟؟
7. باتوجه به شماره کیسم 7000 تاکی وقت دارم برا فرستادن فرم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان عزیزم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
ممنون میشم کمکم کنین

1- من دوره کارشناسی دوسال تو یه دانشگاه بود بعد انتقالی گرفتم یه دانشگاه دیگه
بنظرتون بایست بنویسم اون دانشگاه بودم؟
در صورت بلی
در قسمت
degree,diploma or certificate received چی بایست بزنم واسه دوسال اول تحصیلم

2- همسر من کارشناس آمار زیستی هستن اما در قسمت occupation هیچ کدوم از گزینه ها نزدیک به شغل ایشون نیست.
پیشنهاد شما چیه؟

3- من هنوز مدارکم رو نبردم دارالترجمه الان که دقت می کنم می بینم پیش دانشگاهی رشته تحصیلیم رو نوشته (علوم ریاضی (پیش دانشگاهی)) و واسه دیپلمم نوشته (ریاضی و فیزیک) می خواستم ببینم تو قسمت course of study واسه این دوتا چی بنویسم؟ترجمه اش چی میشه

4-واسه پیش دانشگاهی در قسمت
degree,diploma or certificate received چی بایست بنویسم؟
|+1|:: شماره کیس:: 2016AS2xxx ::|| , ||:: تعداد افراد کیس:: 2 نفر ::|| , ||:: کنسولگری:: ابوظبی ::|| , ||:: ارسال فرم260:: July 02, ۲۰۱۵ :|| , ||:: کارنت شدن کیس::September 25, 2015 ::|| , ||:: دریافت نامه‌ی دوم:: October 27, 2015 ::|| , ||:: مصاحبه::dec ::|| , ||:: دریافت ویزا:: AP ::|| , ||:: ورود به آمریکا::__________ ::|-2|
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

کسی میدونه از روزی که درخواست آنلاک بدین چند روز طول میکشه معمولا فرم رو باز کنن؟
و اگه فرم آنلاک بشه حدودا چقدر زمان مصاحبه عقب میوفته؟

مرسی
تشکر کنندگان:
(2015-06-28 ساعت 19:11)FMMM نوشته:  دوستان من فردا پسفردا دیگه فرم‌ها رو ارسال می‌کنم. خواستم بدونم با توجه به کیس‌نامبرم زمان حدودی مصاحبه کی هست و مراحل بعدی رو باید از کجا پیگیری کنم؟

دوست عزیز اگر به جدول زیر نگاه کنیدمی تونید تاریخ تقریبی کارنت شدنتونو بفهمید . مراحل بعدی هم به اینصورت هست که بعد از سپتامبر هر ماه سایت ویزا بولتن رو چک میکنید در صورت اعلام شدن شماره شما در بولتن اون ماه ایمیلی از سوی سفارت براتون ارسال میشه برای دعوت به مصاحبه و نامه دیگری براتون جایگزین میشه در سایتی که قبولی رو چک کردید
[عکس: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 11:19)ARSAMNEW نوشته:  

دوست عزیز اگر به جدول زیر نگاه کنیدمی تونید تاریخ تقریبی کارنت شدنتونو بفهمید . مراحل بعدی هم به اینصورت هست که بعد از سپتامبر هر ماه سایت ویزا بولتن رو چک میکنید در صورت اعلام شدن شماره شما در بولتن اون ماه ایمیلی از سوی سفارت براتون ارسال میشه برای دعوت به مصاحبه و نامه دیگری براتون جایگزین میشه در سایتی که قبولی رو چک کردید
دوست گرامی ARSAMNEW باتشکر از درج جدول فوق سوالاتی داشتم ممنون میشم بتونید راهنمایی فرمایید
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11405 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و 2011 و 2012 نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای 2013 و 2014 روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال 2014 از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال 2015 (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در 2015 میباشد(چه عددی را درستون Sep 2015 پیش بینی میفرمایید)؟
وسوال سوم آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال 2015 دارید ؟
ببخشید از سوالات طولانی و زیاد اینجانب (الزامی هم به پاسخ ندارید ) تا همینجا هم از حضورسبزتان متشکرم .
درصورتی که سایر پیشکسوتان نیز راهنمایی دارند ممنون میشیم .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Mehdi0065
(2015-06-29 ساعت 13:35)پرسپولیس6 نوشته:  

دوست گرامی ARSAMNEW باتشکر از درج جدول فوق سوالاتی داشتم ممنون میشم بتونید راهنمایی فرمایید
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11405 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
وسوال سوم آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال ۲۰۱۵ دارید ؟
ببخشید از سوالات طولانی و زیاد اینجانب (الزامی هم به پاسخ ندارید ) تا همینجا هم از حضورسبزتان متشکرم .
ببخشید Sep 2005 11400 میباشد نه 11405

اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11405 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
ببخشید Sep 2005 11400 میباشد نه 11405
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان:

جواب سوال اولتون رو دقیق نمیدونم اما ظاهرا تا قبل از سال 2013 روش کارنتی و دعوت به مصاحبه تفاوت داشته است با سال های 2013-14-15
و کلا مبنای مقایسه ما در سال 2015 سالهای 2013 و 2014 بوده است .
در مورد سوال دوم و سوم :
کسی دقیقا نمیدونه بولتن این ماه که آخرین بولتن سال 2015 هم هست تا چه عددی کارنت خواهند کرد و بستگی به سیاست اداره مهاجرت آمریکا داره که آیا تعدادزیادی رو کارنت کنن و از خیرکلیر کردن بچه هایی که کلیر خوردنه بگذرن و سهمیه باقی مونده رو در ماه اخر به کیس های بالاتر بدن یا نه که اگر به اینصورت باشه به ضرر ما ایرانی ها خواهد شد چون ظاهرا اخرین کیس های قبولی از ایران تا شماره 8600 هستند . من هم امیدوارم تا 8600 کارنت کنن که همه دوستامون بتونن برای مصاحبه برن

ضمنا اگر شماره کیس شما سه رقمی هست نگران چیزی نباشین و احتمالا سری اول کارنتی ها هستین و در صورت خدایی نکرده کلیر خوردن فرصت برای کلیر هم به اندازه کافی هست موفق باشید
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
اسلام و عرض خسته نیاشید خدمت همه دوستان چندتا سوال داشتم درصورت امکان راهنمایی فرمایید.
۱-من دانشجو ی دوره لیسانس هستم آیا در قسمت highest edu... گزینه high school diploma رو باید بزنم؟؟؟کدومش به معنی پیش دانشگاهیه؟ تعداد دوره حضور ۲تا؟
۲- تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟
۳- من یخورده سابقه کار موسیقی دارم آیا در قسمت (درکدام شغل قصد دارید در آمریکا کار کنید؟) بزنم Artist بعدا مدرک میخوان؟ اصن بصلاحه بزنم ؟ این سوالو چجوری جواب بدم؟ آیا تاثیری در روند تصمیم گیری اونا داره؟
۴-من تقزیبا ۱.۵ سال سابقه کار دارم (تحصیلداری)!حتما باید بزنم؟؟؟ و آیا امتیاز مثبت حساب میشه یا باعث چک خوردنو... میشه؟؟
۵-دلیل خدمت نرفتن because Im student کافیه؟
۶.جواب سوال کارت واکسنو چی بدم؟؟
۷. باتوجه به شماره کیسم 7000 تاکی وقت دارم برا فرستادن فرم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان عزیزم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.این قسمتهایی که باز نمیشه و نوشته برای مشاهده باید عضو سایت باشید رو چگونه میشه باز کرد چون من عضو سایت هستم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 16:08)a4542 نوشته:  سلام دوستان.این قسمتهایی که باز نمیشه و نوشته برای مشاهده باید عضو سایت باشید رو چگونه میشه باز کرد چون من عضو سایت هستم.
درود.
دوست من، قاعدتاً نباید اینجوری باشه. جسارتاً شاید قبل از ورود با نام کاربری تون، صفحه ای از مهاجرسرا رو باز کردید. حدس دوم هم اینکه به نظرم اکانت تون رو اکتیو بفرمائید شاید مشکل حل شد (به ایمیل تون برید و روی لینکی که مهاجرسرا براتون فرستاده کلیک کنید).
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان