موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی ARSAMNEW باتشکر از درج جدول فوق سوالاتی داشتم ممنون میشم بتونید راهنمایی فرمایید
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11405 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
وسوال سوم آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال ۲۰۱۵ دارید ؟
ببخشید از سوالات طولانی و زیاد اینجانب (الزامی هم به پاسخ ندارید ) تا همینجا هم از حضورسبزتان متشکرم .
درصورتی که سایر پیشکسوتان نیز راهنمایی دارند ممنون میشیم .
دوست عزيز پرسپوليس ٦:درمورد سوال اولتون من فكر ميكنم كل سهميه ها رو در نظر گرفتن نه فقط سهميه آسيا !در اينصورت ميتونه اين تعداد منتقى باشه!
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ....فرم ds260فرمت فارسیشا از کجا باید بینیم ..من خودم فرم را پر نکردم میخوام ببینم سوالاش در مورد چی هست ...کسی میدونه متن فارسیشا از کجا ببینم ....اگه میدونید راهنماییم کنید ممنون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خوش بحال همتون که دارین سر رفتن به آمریکا بحث میکنین، من از ثبت نام کنندگان لاتاری 2016 هستم که اسمم مثل خیلیا که تو این انجمن هستند در نیومد، از اونجایی که آی دی شما ها رو دارم نگاه میکنم میبینم که تقریبا همتون بعد از قبولی اومدین ثبت نام کردین، امیدورام فقط اونایی از شما ویزا بگیرن که واقعا حقشه نه مثل اون آقایی که هنوز سربازی نرفته و مشکل داره قبول شده، حق ما رو هم خورده. به درود و آرزوی موفقیت.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز ...هنوز قسمتتون نشده ...اشاله من مطمینم شما برنده سال 2017 هستید ...همیشه امید داشته باشید ....من خودم از کسایی بودم که اصلا فکر نمیکردم برنده بشم ....همه کارای خدا با حکمت هست اینو مطمین باشید و ایمان داشته باشید ....به امید بهترین آرزوها واستون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-29 ساعت 12:59)samira2016 نوشته: سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد
ممنون كه دوستاي مطلع جواب منو هم بدهند
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 08:08)لطف اله نوشته: سلام بچه ها ....فرم ds260فرمت فارسیشا از کجا باید بینیم ..من خودم فرم را پر نکردم میخوام ببینم سوالاش در مورد چی هست ...کسی میدونه متن فارسیشا از کجا ببینم ....اگه میدونید راهنماییم کنید ممنون
اینجا
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 09:18)samira2016 نوشته: (2015-06-29 ساعت 12:59)samira2016 نوشته: سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد
ممنون كه دوستاي مطلع جواب منو هم بدهند
دوست عزیز سفارت آخرین مدرک تحصیلی رو از شما می خواد اما اگه می خواهید محکم کاری کنید به نظر من برید آموزش و پرورش بگید من مدرک رو گم کردم حتما برای اینجور مورد ها راهکاری دارن به نظر من با دست پر برین بهتره ... خدا رو شکر وقت هم زیاد دارید
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چندتا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه من محل تولد شهر و استان جابه جا نوشتم برا خودم و متاسفانه حدود دو هفته پیش از خودمو فرستادم.
دوم اینکه اسم و فامیل کسی که امریکاست پسوند داشته و من نمیدونستم و الان فهمیدم باید چی کار کنم فرممو آنلاک کنم.شماره کیس زیر 270 هست و مدارک خانوممو هنوز تکمیل نکردم.
مدرک دیپلم خانوممو دبیرستان بهمون نداده و متاسفانه معلوم نیست چی شده.مدرک پیش دانشگاهی و مدرک لیسانس دارم و اطلاعاتشو رو وارد کرد.به نظرتون دیپلمو چی کار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-30 ساعت 11:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-30 ساعت 11:51 توسط ARSAMNEW.)
(2015-06-30 ساعت 11:17)jaberi1986 نوشته: سلام دوستان چندتا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه من محل تولد شهر و استان جابه جا نوشتم برا خودم و متاسفانه حدود دو هفته پیش از خودمو فرستادم.
دوم اینکه اسم و فامیل کسی که آمریکاست پسوند داشته و من نمیدونستم و الان فهمیدم باید چی کار کنم فرممو آنلاک کنم.شماره کیس زیر 270 هست و مدارک خانوممو هنوز تکمیل نکردم.
مدرک دیپلم خانوممو دبیرستان بهمون نداده و متاسفانه معلوم نیست چی شده.مدرک پیش دانشگاهی و مدرک لیسانس دارم و اطلاعاتشو رو وارد کرد.به نظرتون دیپلمو چی کار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
به نظر من با این کیس نامبر انلاک نکنید اونجا براشون توضیح بدید اینها مشکل بزرگی نیست و در صورت انلاک با تجربه سال قبل به احتمال زیاد وقت مصاحبتون خیلی عقب میفته .
مدارک نفر برنده بهتر هست که کامل باشه ولی آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای بقیه و اگر هم برای ایشون محکم کاری می خواهید بکنید از آموزش و پرورش بپرسید گواهی بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید.
من سوالم در مورد بچه دار شدن در حین پروسه لاتاری هست. ما فعلا بچه نداریم و فرم ویزا رو هم تکمیل و ارسال کردیم. شماره کیس نامبرمون هم هفت هزاره. ممکنه پروسه ما طولانی بشه. بما توصیه شده که بچه دار نشیم وگرنه ویزا نمیدن. یعنی اگه تو سفارت ببینن همسر من بارداره کلا ویزا منتفی میشه. اگر ممکنه هر اطلاعات و کمکی در این زمینه دارین ممنون میشم به اشتراک بذارین. چون شرایط سنی ما طوری هست که هرچه سریعتر باید بچه دار میشدیم ولی جواب لاتاری که اومد منصرف شدیم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
اقای قریشی عزیز .من زنگ زدم پاریز تروال بهم گفت قاعدتا باید از بالابه پایین مدارکتا مینوشتی ..خدمتون عرض کردم قبلا دختر خواهرم که کانادا هست این فرمها را برام پرکرد ه ارسال کرده اطلاعی نداشته که باید از لیسانس به دیپلم مینوشته . فقط نوشته لیسانس دارم ...پاریز تروال گفت فرمتا آنلاک نکن چون مصاحبت عقب میوفته با وجود کیس نامبرت که 6300 هست ....وممکنه بهت ویزا نرسه ..دقیقا همون صحبتی را گفت که شما و خانم سمیرای عزیز فرمودید ...خیلی نگرانم باز کمک میکنید فقط دیپلما پیشما ترجمه کنم و ببرم نشون بدم بهشون ...خودم برنده اصلی هستم ...تو را خدا با قطعیت از نگرانی در بیارید ....این باعث میشه ردم کنند....
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may