کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-30 ساعت 09:49)humsun نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 09:18)samira2016 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 12:59)samira2016 نوشته:  سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد

ممنون كه دوستاي مطلع جواب منو هم بدهند

با توجه به سفرنامه هاي سالهاي گذشته آخرين مدرك تحصيلي رو از شما ميخوان ولي اين نكته كه گفتيد "ارسال كنم" ميدونيد كه فقط براي آنكارا ارسال مدارك هست ديگه؟!
به هر صورت من هم مشكل مشابه شما رو دارم با اين تفاوت كه برنده همسرمه و ايشون مدارك رو گرفته از دانشگاهش.
دانشگاه گفت كه مدارك رو به من تحويل داده و اصلا به ذهنم نميرسه چطور من همه چيز رو دارم جز اين دو تا مدرك مهم و پرس و جو كردم همه گفتن بايد برم منطقه و البته اونا هم فقط يه گواهي ميدن و فكر ميكنم كه كافيه براي شما هم چون ليسانس رو داريد خدا رو شكر
با آرزوي موفقيت

با سلام دوست عزیز من تجربه خودم رو میگم ابتداً بگم من مدارک رو گم نکردم
ولی شما حتماً به مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی نیاز دازید چون از ارزش بالایی برخوردار هست
ولی توجه کنید می تونید برید در این چند ماه بگیرید ان شاالله که مشکلی پیش نمی یاد.
من نمی دونم شما کجا هستین ولی پروسه کار در تهران به این شکل است من خودم تمامی مراحل رو برای خودم و همسرم انجام دادم.
1- اصل مدرک رو از مدرسه با مهر و امضا به آموزش و پرورش منطقه ای که درس خوندی می بری(به طور مثال اگر دبیرستان در یه مدرسه و منطقه بودی و پیش در جای دیگه باید به دو آموزش و پرورش مراجعه کنی) اونجا مهر و امضا می کنن و امضا و مهر مدرسه رو تایید می کنن
2- حال باید بری آموزش و پرورش شهر تهران که تو خ طالقانی خ سرپرست هست اونجا میری صبقه اول بخش دبیرستان بعد که امضا زد و مهر میری پیش معاون نظری و اون هم امضا و مهر می کنه در نهایت میای طبقه اول دبیرخانه اونجا مهر همه اینهارو تایید می کنه و تمام کار شما تمام شد حالا برو سراغ ترجمه بقیه مسائل
امیدوارم کمکی کرده باشم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: humsun ، samira2016 ، پرسپولیس6 ، maral-map
با سلام دوستان عزیز آقا من یه سوالی دارم
میخوام ببینم امروز 30 june هست چرا نامه دوم ارسال نشده یه ایمیل و من هم رو dvstate چک کردم جایگزین نشده دوستان میشه راهنمایی کنین.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
دوستان باتجربه خواهشا جواب منم بدید ......آقای قریشی میدونم سوالم تکراریه ولی از نگرانی منا دربیارید خواهشاااااا
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 13:06)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان عزیز آقا من یه سوالی دارم
میخوام ببینم امروز 30 june هست چرا نامه دوم ارسال نشده یه ایمیل و من هم رو dvstate چک کردم جایگزین نشده دوستان میشه راهنمایی کنین.

منظورتون رو متوجه نشدم ؟ نامه دوم برای شما ؟ اول باید کارنت بشید بعد نامه دوم براتون میاد .. مگه شما 2016 نیستید ؟
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: ed2008 ، پرسپولیس6
(2015-06-30 ساعت 13:13)لطف اله نوشته:  دوستان باتجربه خواهشا جواب منم بدید ......آقای قریشی میدونم سوالم تکراریه ولی از نگرانی منا دربیارید خواهشاااااا

ببینید دوست عزیز بچه هایی که جواب شما رو دادن از روی تجربه خودشون و یا سایر دوستان در تاپیک های مختلف جواب شما رو دادن .کسی اینجا نمیتونه نسخه بپیچه که اگه این کار یا اون کار رو بکنید حتما میشه یا نمیشه. اینقدر نگران نباشید مدارک پیش و دیپلمتون رو هم ترجمه کنید ببرید نیاز به انلاک نیست البته با شماره کیس شما که بالا هست فکر نمیکنم اتفاقی پیش بیاد که انلاک کنید چون خود به خودپروسه شما طولانی تر هست . بازم لطف کنید تاپیک ds260 پارسال رو بخونید در نهایت تصمیم گیرنده پایانی شما هستید .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: لطف اله ، ed2008 ، پرسپولیس6
مرسی دوست عزیز
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(امروز 10:17 AM)jaberi1986 نوشته است:
سلام دوستان چندتا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه من محل تولد شهر و استان جابه جا نوشتم برا خودم و متاسفانه حدود دو هفته پیش از خودمو فرستادم.
دوم اینکه اسم و فامیل کسی که آمریکاست پسوند داشته و من نمیدونستم و الان فهمیدم باید چی کار کنم فرممو آنلاک کنم.شماره کیس زیر 270 هست و مدارک خانوممو هنوز تکمیل نکردم.
مدرک دیپلم خانوممو دبیرستان بهمون نداده و متاسفانه معلوم نیست چی شده.مدرک پیش دانشگاهی و مدرک لیسانس دارم و اطلاعاتشو رو وارد کرد.به نظرتون دیپلمو چی کار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARSAMNEW نوشته است:
به نظر من با این کیس نامبر انلاک نکنید اونجا براشون توضیح بدید اینها مشکل بزرگی نیست و در صورت انلاک با تجربه سال قبل به احتمال زیاد وقت مصاحبتون خیلی عقب میفته .
مدارک نفر برنده بهتر هست که کامل باشه ولی آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای بقیه و اگر هم برای ایشون محکم کاری می خواهید بکنید از آموزش و پرورش بپرسید گواهی بگیرید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرسی دوست عزیز
به نظرتون من انلاک نکنم و یه ایمیل در این خصوص بزنم به kcc وتوضیح بدم این دو موضوع رو. و پرینتشو بگیرم و همراه خودم ببرم روز مصاحبه.
بازم تشکر از همه دوستان که وقت میزارن کمک میکنن
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(2015-05-06 ساعت 10:28)bia2mob نوشته:  تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن

فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت

سلام ببخشید ی سوال دارم من 3 هفته پیش فرم ds260 و پر کردم .تاریخه مصاحبم کی معلوم میشه؟
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 13:03)ho_tasha نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 09:49)humsun نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 09:18)samira2016 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 12:59)samira2016 نوشته:  سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد

ممنون كه دوستاي مطلع جواب منو هم بدهند

با توجه به سفرنامه هاي سالهاي گذشته آخرين مدرك تحصيلي رو از شما ميخوان
با آرزوي موفقيت

با سلام دوست عزیز من تجربه خودم رو میگم ابتداً بگم من مدارک رو گم نکردم
ولی شما حتماً به مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی نیاز دازید چون از ارزش بالایی برخوردار هست
ولی توجه کنید می تونید برید در این چند ماه بگیرید ان شاالله که مشکلی پیش نمی یاد.
من نمی دونم شما کجا هستین ولی پروسه کار در تهران به این شکل است من خودم تمامی مراحل رو برای خودم و همسرم انجام دادم.
۱- اصل مدرک رو از مدرسه با مهر و امضا به آموزش و پرورش منطقه ای که درس خوندی می بری(به طور مثال اگر دبیرستان در یه مدرسه و منطقه بودی و پیش در جای دیگه باید به دو آموزش و پرورش مراجعه کنی) اونجا مهر و امضا می کنن و امضا و مهر مدرسه رو تایید می کنن
۲- حال باید بری آموزش و پرورش شهر تهران که تو خ طالقانی خ سرپرست هست اونجا میری صبقه اول بخش دبیرستان بعد که امضا زد و مهر میری پیش معاون نظری و اون هم امضا و مهر می کنه در نهایت میای طبقه اول دبیرخانه اونجا مهر همه اینهارو تایید می کنه و تمام کار شما تمام شد حالا برو سراغ ترجمه بقیه مسائل
امیدوارم کمکی کرده باشم.
من متوجه نميشم راستش چون ميگيد مدارك رو گم نكردين!يعني شما اصلا نگرفته بودين؟ من كپي هر دو رو دارم يعني بالاخره يه روزي دستم بوده و الان هم مدارك ليسانس و فوقم رو دارم. ضمن اينكه من برنده اصلي نيستم كه خيلي هم نگران اصل ديپلم و پيش باشم ولي از دوستان apply abroad كمك گرفتم و خواهر خودم كه سالها پيش از ايران دانشجويي رفت آمريكا پرسيدم و همه گفتن كه به من چيزي جز گواهي نخواهند داد. الان هم به خاطر ماه رمضان و اينكه كارمند هستم و خيلي سخته دنبالش نميرم و قطعا وقتي رفتم تو تاپيك مربوطه مينويسم ماجرا رو
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 14:10)jaberi1986 نوشته:  (امروز ۱۰:17 AM)jaberi1986 نوشته است:
سلام دوستان چندتا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه من محل تولد شهر و استان جابه جا نوشتم برا خودم و متاسفانه حدود دو هفته پیش از خودمو فرستادم.
دوم اینکه اسم و فامیل کسی که آمریکاست پسوند داشته و من نمیدونستم و الان فهمیدم باید چی کار کنم فرممو آنلاک کنم.شماره کیس زیر 270 هست و مدارک خانوممو هنوز تکمیل نکردم.
مدرک دیپلم خانوممو دبیرستان بهمون نداده و متاسفانه معلوم نیست چی شده.مدرک پیش دانشگاهی و مدرک لیسانس دارم و اطلاعاتشو رو وارد کرد.به نظرتون دیپلمو چی کار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ARSAMNEW نوشته است:
به نظر من با این کیس نامبر انلاک نکنید اونجا براشون توضیح بدید اینها مشکل بزرگی نیست و در صورت انلاک با تجربه سال قبل به احتمال زیاد وقت مصاحبتون خیلی عقب میفته .
مدارک نفر برنده بهتر هست که کامل باشه ولی آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای بقیه و اگر هم برای ایشون محکم کاری می خواهید بکنید از آموزش و پرورش بپرسید گواهی بگیرید.
مرسی دوست عزیز
به نظرتون من انلاک نکنم و یه ایمیل در این خصوص بزنم به kcc وتوضیح بدم این دو موضوع رو. و پرینتشو بگیرم و همراه خودم ببرم روز مصاحبه.
بازم تشکر از همه دوستان که وقت میزارن کمک میکنن
بله دقیقا همین کار بکنید دوست عزیز
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، ed2008
(2015-06-30 ساعت 14:13)anita.k نوشته:  
فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت
سلام ببخشید ی سوال دارم من ۳ هفته پیش فرم ds260 و پر کردم .تاریخه مصاحبم کی معلوم میشه؟
درود.
دوست عزیز، شما میتونید حدود تقریبی زمان مصاحبه تون رو از مقایسه با سالهای گذشته به دست بیارید.
برای داشتن جدول سالهای گذشته هم دوستمون ARSAMNEW زحمت کشیدن و در این پســـــت به تفضیل توضیح دادن.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ed2008
(2015-06-30 ساعت 14:13)anita.k نوشته:  

سلام ببخشید ی سوال دارم من ۳ هفته پیش فرم ds260 و پر کردم .تاریخه مصاحبم کی معلوم میشه؟

دوست عزیز یکی دوصفحه پیش با جدول توضیح دادم . جدول بولتن ویزا رو ببیند شماره کیس خودتونو با اون مقایسه کنید با سال های 2013 تا 2015 اون موقع میتونید تقریبی متوجه بشید زمان مصاحبتون کی هست .اگه شماره کیستون جزو اولین نفرا باشه از اکتبر میرید به مصاحبه .
تشکر کنندگان: humsun ، پرسپولیس6
دوستان چگونه به افرادی که زحمت پاسخگویی میدن رتبه بدیم؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-06-30 ساعت 14:48)a4542 نوشته:  دوستان چگونه به افرادی که زحمت پاسخگویی میدن رتبه بدیم؟

درود. طریقه رتبه دادن رو در پست زیر به طور کامل توضیح دادم:
آموزش رتبه دادن به صورت تصویری
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ed2008 ، پرسپولیس6 ، Simin2017
[quote='moxtar88' pid='630619' dateline='1435636024']
خوش بحال همتون که دارین سر رفتن به آمریکا بحث میکنین، من از ثبت نام کنندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم که اسمم مثل خیلیا که تو این انجمن هستند در نیومد، از اونجایی که آی دی شما ها رو دارم نگاه میکنم میبینم که تقریبا همتون بعد از قبولی اومدین ثبت نام کردین، امیدورام فقط اونایی از شما ویزا بگیرن که واقعا حقشه نه مثل اون آقایی که هنوز سربازی نرفته و مشکل داره قبول شده، حق ما رو هم خورده. به درود و آرزوی موفقیت.

دوست عزيز اين حرفت خيلي زشته كه كسي حق شما را خورده آخه مگه كسي از شما دزدي كرده ؟؟؟!!! ايشالا اسم شما هم سال هاي آينده در بيادRolleyes
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، ARSAMNEW ، amirrezat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان